Плевенската полиция издирва момче и момиче

Областната дирекция на МВР в Плевен издирва 14-годишния Иван-Александър Николаев Кръстев и 13-годишната Цветозара Руменова Найденова.

Обратно в новината

Коментари - Плевенската полиция издирва момче и момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петко Сертов като се покри за сума ти време, акълът му като на момчето и момичето ли е?!?! Възастта в случая няма никакво значение, а повечето коментиращи показват огромно неразбиране на живота. Мисълта ми е, че след 11-12 годишна възраст, постъпките, държанието, характерът и т.н. на "децата" не се различава от този на възрастните! А това да делиш хората по пълнолетие, да прилагаш двойни стандарти (това са "деца", а Петко Сертов е зрял, възрастен мъж), и да се вменяват забрани за секс на хора до 18 години,от това лъха на Ранно Средновековие и възрастова дискриминация. Решението е "непълнолетието" като превен термин да се издърпа с 1-2 години, и отговорностите (права имат достатъчно) на тийнейджърите през тази възраст да се увеличат!

Дай боже да ги намерят живи и здрави! Да не съм на мястото на родителите им. Днешните деца започват да се занимават с глупости много рано- все е дно сме бананова държава и причината затова е не лошото възпитание в семейството, а девалвацията на ценности в обществото. Децатата навлизат в обществото на 14 годишна възраст и това общество им предлага дрога, алкохол, чалга и т.н. Всичко е срещу юношата, за да оцелее в това общество трябва да бъде заточен да се труди някъде, за да не го развалят дали съучениците му, дали съседите в квартала. Факт. Дано са живи и здрави!

Според мен това е, заради съвременните разпоредби, според които до 12 навършени години децата не трябва да остават сами дори и вкъщи. И изведнъж на 14 могат да правят почти всичко, а повечето на 18-19 се изнасят да следват в друг град или в чужбина. Според мен тези 6-7 години не са достатъчни да се подготвят за самостоятелен живот. Аз на 9 години си пътувах сам с градския транспорт из половин София, сега това е забранено със закон.

Битовата престъпност е много голяма и заатова. Наистина жалко, че живеем в несигурна държава. Лошото е, че като излезе след 12 години в обществото - това общество нищо не му предлага за забавление на един млад човек. Едно време имаше младежки събирания, дискотеки, сега по градинки и паркове и кръчми пият и пушат и дилърите ги намират там. Това е. Тъжна картина. После защо нямали ценности и ги мързяло? Ще завърши и тук никой не му предлага работа за това образование. Аз като завърших висше с отличен какво? Седя в БАН и пиша статии за чужди списания дето за тях няма и абонамент- никой не се интересува.

Ма щом се обичат младите да са вземат, бе! Айде честито и да пием блага ракия, ей!

Ромео и Жулиета от Плевен. Ще се върнат, това е сигурно. Пубертетска история.

Дано ги намерят, живи и здрави, че представям си какво им е на родителите им. Каквато и ще глупост да са сторили, но да са живи и здрави.

Е, стига с тези лигавщини. Отишли двамата да се ч.кат някъде, където моруците и моручките ги няма, и вече настана данданията. Ами вижте момето как е разцъфнало - то си сака вече оная работа. И разбира се - веднага полицията и какво ли не още само и само да не се пише и говори за неволите на робите у нас. Ще се върнат успокоени.

Без паника. По статистика се връщат 99% от "изчезналите" деца. Най-отвратителното е, че се насажда някаква сензация и драма. Когато обявят за изчезнало някое дете, после след откриването му, не публикуват нищо и хората живеят с мисълта, че ей така децата пропадат масово безследно. Нали и нашата 15 годишна Стефка от квартала я издирваха така. Върна се след месец бременна. Но не отразиха в новините, че се е прибрала, естествено.

Какво ви става бе хора? Това са ДЕЦА!! Може да изглеждат големи, но са си още деца. В статията пише, че са от училища в Плевен, защо решихте, че са двойка, та чак и по клиниките за аборти ги пратихте! Един ден ще станете родители и когато децата ви наближат тази възраст дано сте станали по-малко цинични.

ама знаеш ли какво правят вече на 14 години, че и се хвалят със сексуалните си подвизи. Та да ни е честита демокрацията и свободията.

Настръхвам от ужас при мисълта за такива случаи,камо ли като прочета такъв род заглавия.Дано бъдат намерени живи и здрави!! Кураж на родителите!!

Децата на европейските ''ценности''.

Да ви ..... в троловете! И под такива новини ли намерихте да се изсерете?! Изедници!

Един соросоиден трол се прави, все едно е от "лошите путинисти", друг му отговаря. Позната схема! Нищо ново под слънцето!

за дебили ли е? Щото, като гледам коментарите...

Със съвременните технологии трябва да ги открият за час , те без телефон не ходят никъде ,а от мобилния оператор ще им дадат координатите с точност 5 метра !

Много филми са гледали децата....

Алооо, МВР-то , докога ще ви вършим работата , а и заплати ви даваме ,...А?

От нашия етнос са.

.

Само на 13 години и вече коса с руси краища!!Къде са били родителите до сега!?Е,сега вече ще ги търсят!

ти на 13 с престилка ли беше? ама момчетата те гонеха по стълбите да те цомбят нали? хахаха

потърсете в клиниките около плевен където се правят аборти ;)

тази възраст. Но най-вече безразсъдна.

Не всички имат любов на тази възраст. Аз бях дебел и никой не ме харесваше. Бях обект на подигравки и обиди.

кой ти е крив

Я пусни една сегашна снимка, да те видим каква си убавица...