Ученичка обижда и удари учителка заради телефон

Ученичка от Попово е обиждала и ударила учителка по време на час след скандал заради мобилен телефон.

Обратно в новината

Коментари - Ученичка обижда и удари учителка заради телефон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам къде са бъркали като нямаше телефони преди, но много хора не знаят какво е ирония. Един зевзек "У У У"иронизира днешните ученици и порядки в училище. Ама къде ти - като скочили "сбъркани ценности" и един "чичо" го помляха. Ха-ха-ха остана само тъпня.

да има протест против учителката, учителите и директора. Уведомете ни по националните телевизии, за да мога да протестирам против учителите. Аз ги мразя още от мойто време. Абе как така ще работят против това теническо чудо телефона? Ние сме нация техническа още от времето на Тато

Ама,какво искате по-добро от такъв...матр'ял:)))?!?

Прав си. Как така ще я карат да внимава в час. Колко неща може да изпусне във фейса.. А уроците.. Те пък за какво са и? В Мола няма да я питат за законите на Нютон.

се е и надрусала и затова е агресивна, да проверят в лавката за наркотици в бонбоните

Това е нищо в сравнение с УСИ-то, там ако ученик нагласи даскалицата, даскалицата отива в панделата.. Скоро и у нас.

Голяма работа, момичето погледнало в телефона и таз се направила на интересна и станал скандала. Като че ли възрастните не си гледат телефоните докато са на работа. Учителите нещо да не се мислят за надзорници. И от тях има много прости хора, злобни и нахални. Да не говорим как се подмазват на по богатите родители да измъкнат някой келепир.

Боже, каква жалка държавичка сме! Сега учителката ще трепери да не я уволнят, набият, дискриминират и т.н., защото е защитила принципна позиция. Инспекторати, МОН-ове, синдикати и прочие ще се излеят в умотворения, психолози ще обгрижват ученичката. И се питам този директор като издава заповед, каква правна сила има и кой стои зад нея ? Май само учителката ще се окаже.

Не знам как се намира някой на сегашно време да стане учител. Супер непривлекателна професия. Цял ден да си имаш работа с нагли идиоти, деца на родители идиоти. Спомням си като започнах работа като лекар преди 30 тина години колко уважавана беше професията ми. Сега не ми се коментира, ако бях останала в Бг щях да съм се побъркала. Та и за учителите така. Съчувствам им.

учители сдружавайте се и се защитавайте, вие сте голяма гилдия

вместо да им пишат тройки, като не учат двойки, само така ще ги уважават тези могат ли да решават задачи, сигурна съм че не могат тогава двойки, а не петорки иначе няма уважение, а падение

От 25 деца в клас ... 7-8 си играят в час с GSM. Ако им направиш забележка, отварят такава уста, че е по-добре да се правиш на сляп. Нещата вече са изпуснати и нищо не може да оправи децата. -Не можем да ги оставаме да повтарят - Не можем да им правим забележки - Не можем да ги изключваме -Дори не можем да го изгоним от час, ако пречи на учебния процес. Училище - мъчилище! Не учители, а пазители, бодигарди сме вече.

искайте си по високи заплати от синдикатите не тормозете децата

Тъпи родители, тъпи деца са създали. Да си вземат боклука и да си го отглеждат в чужбина. Там размитат за подобни олигофрени.

момичето няма възпитание, не знае какво е дисциплина и уважение обществото няма ценностна система

По-голямата част от днешните пубери са с прекалено голямо самочувствие / на какво отгоре?/, мислят се за голямата работа, но това се дължи на неправилното възпитание в семейството. Някои родители безобразно ги лигавята други не само, че се страхуват от децата си, но си и"купуват"благоволението им с материални придобивки като скъпи маркови вещи, последни модели айфони и какво ли още не.....

това е падение вече

Сега има ли такова нещо като поведение. За сбиване между ученици със средна телесна повреда се прилагаше изкл/чване от комсомола( забрана за кандидатстване във висше учебно заведение) и намаляване на поведението .

Ей, гадни пишлеменца,това е училище бе! Какви телефони, какви пет лева??? В час? На тоя недорасляк, ученичката - само шамари!!! И повечко!

много ми допада написаното

Ето до какво води криворазбраната демокрация и слободия. По време на учебния час е абсолютно забранено ползването на телефони и учителката правилно е реагирала да отнеме телефона й за часа. Правилникът за дейността на училището е затова ЗА ДА СЕ СПАЗВА, а там изрично е записано, че не може да се използва по време на учебен час. Такива меко казано невъзпитани деца /майката в чужбина, а бащата не се интересува/, които ги тресе простотията влияят лошо и тровят атмосферата в класа. Слава Богу във всеки клас има поне десетина деца, които искат да учат, а останалите им пречат. Но вината не е в децата, а в родителите, които не умеят или не искат да ги възпитат, защото те самите са невъзпитани и направо казано - прости.

До кога ще се търпи такова поведение от разлигавени ученици? Така ли не увряха простите кратуни на управляващите ни/ т.е. може и умишлено да е от тяхна страна/ да не се прави нищо по отношение на дисциплината в училище, а когато няма дисциплина нищо няма и да научат.... това го гледаме от 27години.... каквото и да говорят за образованието през социализма, тогава не можеше така да се лигавиш, а от там и резултатите... имаше по един-двама в клас, които да не ставаха, а сега тук и там има по 1-2 деца, които със зверски усилия стават за нещо- т.е. да искат да научат!

Нормално. Учителката, която изпълнява "тъпата" заповед на директорката се е отървала лесно. Ами ако мама и тате на малката маца са били наблизо?!!! Въпрос: Някои т.нар. поли-тически сили се упражняват на тема "задължителна казарма". Тези люде представят ли си, че в т.нар. задължителна казарма ще "влязат" набор от 1949 г. надолу?!!! Защото другите (мама, тате, дядо, баба и "наборниците") не могат да живеят без "чатването" денонощно!

Мале мале, що малоумен народ останал да живее в Бъ Гъто. Как някой ще пипа телефона на друг Вее Ей Кофти матрялецо. Тази учителка ли е ква е дисциплинарно уволнение. Незабавно! Това е кражба, това не е опит за възпитание. Подразнило я било че не и слушат урока. Ама да си взима хапчетата ве! Такива ли учат децата ни!?!?!?!?!

даваш ли си сметка какви глупости дрънкаш..........такива като тебе явно възпитават простотията и чалгата в такива объркани деца , но Слава Богу има и много свестни и интелигентни деца, зависи от възпитанието и семейната среда

Виждаш ли какво е " одобрението " " ти ??Явно не си ходил на училище и не знаеш какво означава дисциплина в час !!

Истината е, че на сила хубост не става. За да научат нещо децата трябва и те и родителите им да искат това да се случи. В противен случай резултата е налице, учениците чакат само да свърши часът, учителите също. Има и учители които са в състояние да те откажат и да намразиш даден предмет, но случая не е такъв, а и това е един вид трудност, с която подрастващия трябва да се справи защото това го чака в истинския живот.

Кой е в правото си да бие пръв?

никой няма право да бие, но дисциплина трябва да се спазва, учителката е права

Така "най добре" се въстават децата, майката в чужбина, а бащата в друг град !..

как ше й пипа тела таа тва да не е кумунизма тела е личен и си е неин та се радва че не и е сцепила тиквата неква тъпа даскалица аре у лево вее

щерчо ,ти не знаеш ли че вашата циганскa махала с звучното име столипеново е забранено използването на телефони от мангали като теб пък били те и лични???

Това не е Щерев

не си щерев

Хаха-искаш да кажеш,че това е двойника му пак.Ей, няма отърване от него.

Щерев-МОН отдавна е издал заповед в училищата да не се ползват телефони в час,и директорите също.Разбирам те,явно не си родител и не знаеш.Абсолютно е забранено и учителката е пълното си право.В Англия и Германия,ако направи подобно нещо ученик,директно го изключват и отива в най-долното уч-ще.

Бо Бо

14 годишна подрастваща, която може да се интегрира идеално в ПП Атака.

курвенска на малката! Хак да са ви тези п..ета. Това направихте, това и ще издържате цял живот.

Ето това е точния резултат от унищожаването на образователната ни система.А кой я унищожи ха познайте от 3 пъти.

Всички, които ни управляваха през последните 20-25 години. Политическата шайка, без оглед на цвят и принадлежност, няма нужда от образован електорат. Илитерати се лъжат и контролират по-лесно.

Шот, вий, кат,сте, учени, не, ва строяват, как, си,сакат, нали! Хаааахаааха!

лош матриял, лошшш, Б-я е бита карта, край ето това остава, истинската Б-я не е на тази територия!!!!

Попово .... че то там и учители и ученици ли имало.... няма ли да го закриват това село.... и добре че направиха околовръсния път че да не го гледам това гето Попово

Е деееее......пази боже селянин в град да отиде........

Безпризорна.За родителите й по-важни са парите, с които ще й купят телефон, а не самата дъщеря.Не схващат ,че след учителката идва и техния ред да ядат бой от "обгрижваната" щерка.

Днешните ученички мислят само за ку-ра.

То и тази работа не е толкова проста. Щото едно е да го яде професионално, друго е да го яде като гарнитура към боя. А от тази никакъв професионалист не може да стане, даже и проститутка.

и за голямата дупара,да им имам идолоите и ролмоделите

Директорът да и забие два шамара и да я изключи,ДПС да я изпратят в Бойчиновци!

По времето, когато аз бях ученик, тази ученичка щеше да има изключително големи проблеми със завършване на образованието си. Щеше моментално да бъде изключена и никое друго училище нямаше да я приеме. И от солидарност с колежката си никой учител не би се съгласил да я обучава като частен ученик. Но сега на учениците гледат като на ходещи хилядарки. Да пребие бременна учителка и тя да пометне, пак няма да я изключат. Ако всички учители не спрат да ходят на работа, докато побойничката не бъде изгонена, даскалите просто си го заслужават!

Ми да ... учителката направо си го е търсила. Дано и теб някой така да те зашлеви и тук ще пишем, че си си го търсил. Тъпак!

Една бъдеща дама от ВИП обществото ни. Мечтае най-вероятно да Моделка/ Плеймейтка, а ще свърши като проститутка. На кого толкова звъни в Попово ми е интересно?

как на кого? На циганина- сводник, на някой дядо , от когото има да получава 20 лева за онзиденшната свирка, на някой плешив чичко- паричко на 45 години, или просто на някой тъпкач...

За назидание сега- учителката да мушне телефона във вагината на мекерето пред цялото училище!

Така е! Никой няма право да ти взима телефона. Учителката за каква се мисли? Да не си е в къщи. Да не го е плащала тя този телефон. Като не може да привлече вниманието на децата да я уволнят.

Няма такъв тъпанар кат тебе, честно!

симо

За жалост такива са и на власт.....И нека не ми дрънкат ЧЕ СМЕ СИ ГИ ИЗБРАЛИ.

До мдам Учениците имат не само права ,а и задължения.Тяхното задължение е да учат , да спазват правилата в учебното заведение и йерархията.Понеже разгонената девойка е най-ниско в същата трябва да се подчинява на учителя.Телефона ще и се върне в края на учебния час.Трябва всички да ходят войници , за да се научат ,че срещу по-високия чин не се роптае.

симо

Евроатлантическа ценност ли формираш??

Надявам се да не е късно и вече да имаш деца...ти си за кастриране

Точно така моето момиче напълно си права. Като ти гледам коментара и ти няма да станеш повече от кварталната курва с клипове в порнохъб. На такива измекярки като теб това им е мисленето. Държавата на Златките и патките.

Само една много, ама много проста жена може да дрънка такива глупости. Не случайно "одобрението" е -57

Държава, където министри и президенти са полицаи, военни и пожарникари, където депутатите са с основно, средно образование или с купени за 3 хиляди лева дипломи, където кметовете са мутри, рекетьори, комисионери или бивши затворници, където бизнесмените са бивши борци, щангисти, гребци или джудисти и не могат да пресметнат две на чтвърта степен или корен трети от 27 без калкулатор, където бизнесдамите са бивши жрици на любовта, където циганите са 30 % от населението, където пияни мутри или ромляни бият лекари, а напушени ученички удрят учители, където синчета на полицаи, прокурорчета или кметчета си развявт байряка...Това не е държава! Сери в нея! Да ви пикам на държавата! Това е то- псевдодемокрацията и евроГЕЙските ценности!!!!

Тези "ценности" ги създадоха преименуваните комунисти по време на така-наречения "преход". Ако искаш да видиш истинското лице на Европа и нейните ценности, иди и поживей там. После няма да пишеш такива простотии.

Най-смешното е, че е образувано досъдебно производство :). На 14 години едва ли е подсъдна :), хахаха

Трябва ученичката да я изнасилят и пребият пред класа.

В държавата, където топ политиците и бизнесмените са бивши шофьорчета, рабфаковци и с купени дипломи, няма как някой да цени образованието си.

Само да попитам-при така създалите се обстоятелства кой ще ги учи златните подрастващи? Имам близка приятелка,беше учителка... Като младо момиче с английска филология. Казва-Това бяха най-кошмарните 2 години в живота ми/Учителка по английски/. Всяка вечер се прибирах разтреперана... Усмихна ми се казва щастието и си намерих работа в туроператорска фирма. Обиколих цяла Европа,контактува се с интелигентни хора срещу сносно финансово стимулиране. За учителстването никога няма и да си спомни... Споделя ми за своя колежка. Бременна,обаче все още им преподавала по математика. Искала да остави двойка за срока на най-голямата фльорца в горните класове-не знае таблицата за умножение. Обаче оная-приятелка с копелтиите дето пафкат всяка вечер до оградата на училището.Безделници. Та причакват я една вечер и тя я пита" Ти това дете...ИСКАШ ЛИ ДА ГО РОДИШ?!" Колежката се притеснила..и и писа тройка за срока... Кво ще си хаби здравето с будалите на хората... Таа драги съфорумци,положението в системата на образованието далеч не е розово...

На родителите на ученичката да се наложи глоба от 1000лв, както и препоръка за ан*а интервенция.

ама тя няма изродители! всеки си е взел туй у ръце а онуй подмишница и друм по широкияи Цвят... тя само бабуин ма и смятай къв ъфторитет и е бабичкоида...и вервай, че бабичкерата не руча бой в свободното от фейк бук-лук време на пубертясалата пуберка

Аз ви кавам, че всичко това е от посткомунизма, вие правите забележки, че минали били 25 години. В посткомунизма родителите са увредени от комунизъм и увреждат и децата си. И учителите често толкова могат. Всичко става с хора, а увредените хора произвеждат увреден продукт и увреждат и децата. От комунизъм лечението е няколко поколения, а не едно. И не е сигурно, а е само предположение. Може да е и по-дълго. За сега знаем, че първото следкомунистическо поколение се възпитава от увредено комунистическо и излиза по-голям боклук от комунистическото, като някои семейства успяват да изтръгнат децата си от този комунистически кенефен сифон, който ги засмуква в мръсотията. Повечето не успяват и вече наближава да се въди второ заразено посткомунистическо поколение. Да видим избледнява ли поражението върху морала и интелекта, или е по-трайно, отколкото си го представям...

Абсолютно не съм привърженик на озни тоталитарен (комунизъм не е имало) режим, но, мунчо, тогава България беше в ЧЕЛНАТА ДЕСЯТКА по образование (мисля, че 7-мо място беше последното ни най-високо класиране), а сега е някъде къмто след 50-то. Тогава никой не смееше да вдигне ръка срещу учител (освен такива с престъпно поведение, които набързо биваха прибирани). Учителите макар и не кой знае кокло платени и тогава, имаха уважението на обществото и продукта беше солиден. Със свещ ще ги търсите ония учители.

Ами ако учителката е виновна?

Да бе...вярно, тая проста учителка, как не си знае мястото, откъде на къде ще иска да има ред в час...добре, че е била мъдрата 14 годишна ученичка да раздаде набързо заслуженото правосъдие. Малко и е било на учителката, да отиде и публично да се извини, че е нарушила заниманието на ученичката с телефона и.

ти верно ли задаваш този тъп въпрос или се правиш на интересен

Ша търсите идиоти да работят в училище...

Родителите да се глобят, а ученичката да се изключи от училище.

Ко? Никакво изключване, никакво гонене. При директора - накзание - здрава глоба на родителите. Като се повтори - глобата по 3. На българина (а и не само) единственото, което му влияе е като му бръкнеш в джоба, защото андрешковския му манталитет веднага приритва от мъка, че някой го е "прецакал" и сега трябва да плаща. А лиглата ще си го получи от родителите, както си му е реда.

невроза на пубертетки се лекува единствено и само с 8 инчова кожена палка.

Както сме я подкарали е напълно логично това което става в българското училище. Изключване на кифлата от училище и прехвърляне в друго такова, като и необходимост от нови правила в средните училища.