Йовчев: Няма план на кабинета за справяне с протестите

Вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви на официален брифинг, че никога и по никакъв начин не е споделял теза, че има нарастващи протести в България. Той отрече и да е казвал, че има план на правителството за справяне с протестите.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: Няма план на кабинета за справяне с протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той, плана за справяне с протестите не е направен на 9.09.1944 ,а още по време на Френската буржоазна революция.справка:книгите на д-р НИКОЛА НИКОЛОВ убит заради тях,от такива ГЕЙСТАНИШЕВ

Нямате план? Ще ви предоставим един, абсолютно безплатно: 1. Вземате от най-близкия магазин за хранителни стоки по едно кашонче (от кроасани ще свърши работа); 2. Връщате се на работното си място и слагате всички лични вещи в кашончето. Вигенин, перфоратора не, той е служебен! 3. Хващате кашончетата под мишничка и кой от където; 4. В следващите 40 години бягате от партийни листи като дявол от тамян. Ако следвате стриктно този план ви гарантираме спокойни старини.

" Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

господин Йовчев, най-добрия план за справяне с протестите хората ви го подсказват от 34 дни.... ОСТАВКА..... Убедете Орешарски и си вьрвете с мир.Иначе хората скоро ще се радикализират, и пак ще си отидете, но този пьт без мир.......

Да се забрани СДС и производните му и всичко ще кротне.

Йовчев да не се прави на Дръж ми шапката!След като няма план-да прочете нашият план-атакисткия...т.е. Планът Сидеров!

може да сме в ДИР-а ама не сме дирници като агата!!!!!!!!!!!

А тефтерчето Златанов?

ЧАСТ от нямаплана?:)))))))))

17 юли 2013 Йовчев (БКП) за Хизбула... имаме следи, които водят към "Хизбула", каза още Цветлин Йовчев. 06 Февруари 2013 Станишев (БКП): Обявяването на "Хизбула" е риск за държавата! Когато е засегната сигурността на България е засегнат интересът на целия Европейския съюз, на цялото евроатлантическо пространство", заяви Лютви Местан 05 февруари 2013 Станишев (БКП): Версията за Хизбула застрашава сигурността на българите! Не разбирам защо с това изявление той (Бойко Борисов бел.ред) прави компромис със сигурността на българските граждани и създава изключително големи допълнителни рискове. Това е абсолютно неоправдано от гледна точка на националната сигурност ", добави лидерът на левицата и предшественик на Бойко Борисов. Според него това е направено под външен натиск. В отговор на въпрос от кого - Вашингтон, Тел Авив, Москва или Брюксел, той отговори, че чевидно не е от Москва и Брюксел.

Защо през февруари когато имаше искане за велико народно събрание, смяна на конституцията и обществения строй, тези хора ги нямаше. Европейските посланици и държавни мъже, както и бивши и настоящи посланици на САЩ нищо не казаха? Да, искам смяна на системата и всички политически деятели, участвали в политическия живот в България след 1989 година, да не се допускат до участие в новите политически структури на България. Какво ще кажат от запад?

Има двама несъгласни с това,което сте написали.Много ми е любопитно защо?Какво не одобриха?Моля споделете!

И ко праим ся?

Протестиращите имат план за справяне с правителството!

споделете го и с непротестиращите граждани. Или това ще стане в подходящото време в оранжево с знак от външни поръчители?

Ние пък от АТАКА имаме план за справяне с протестиращите,както и с тези(най-вече)американо-западняшки юдео-масони,които ги подкокоросват.Това е Планът Сидеров!

До оператора:не е демократично да не пускаш всички коментари!

Ами г-н министър ,справете се , може по два начина : 1. Полицията да спре да охранява тези малоумници и тогава да се види , колко са образовани , интелигентни и симпатични , и като няма полиция или ще се разпръснат или ще направят някой золум и ще покажат истинското си лице. 2. Проверете организаторите , спази ли ли са изискванията на закона и ако не - накажете ги.

Има народ,има проблем,няма народ,няма проблем.

Лъже гадината долна!!! План има и се провежда методично. Заграждения, хиляди полицаи в протеста, фотографиране на протестиращите, проверки за лични карти, по-всякакъв възможен начин - сплашване на протестиращите. Пък и какво "куче пазач" ще е ако няма план. Лъже гнусняра, лъже!!!

ТОЙ, планът за справяне с протестите е готов от 9.Х.194 год.

Кога светът ще свърши ,и преходът ни да ---ЗАВЪРШИ???

---ЖИВОТЪТ НИ СВЪРШИ ,...АМАН ОТ ТЕЗИ МЪРШИ!

Цитатите са взети от друга медия: "Ако проследим хронологията на действията му не откриваме нищо друго, освен злоба, подлост и интригантство. И най-важното всеки, който го е използвал неизбежно се проваля!" "Йовчев ще провали и правителството и БСП, както е провалял всеки, който го е използвал."

А, дано! Че да се отървем най-накрая от червените мърши!

Е къде видяхте 20 000 лумпени, бе човек. Да има, да има не повече от 3000 души. Какво пишете глупости. И стига, че вече ни писна. Да се разотиват по родните места, стига висяли в София. Даваха ги по тв-та, а сега да се прибират по домовете си.

АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ИЗВЪН ЕВРОПА КАКЪВТО ПЛАН НИ ГОТВЯТ ДА НИ ПРИШИЯТ КЪМ РУСИЯ ОМРЪЗНА МИ ЖИВАТА МИ МИНА С БСП ПОДКРЕПЬМ ПРОТЕСТИТЕ НО СЪМ БОЛНА И НЕ МОГА ДА ОТИДА

--ЧАКАМ ЗАПОВЕД ОТ ---СУЛТАН,...ДОГАН !

''КОМПРОМАТИТЕ'' ,НЕ ХВАЩАТ ДЕКИШ---ВЕЧЕ! -----НИКОГА НЕ ВЯРВАЙ ,НА Бг-ПОЛИТИЦИ И Бг-ЦИГАНИ!

Планът е ясен: Един хляб ще стане ---1 000 /хиляда /лева ! БАНКИТЕ ЯЕ КАЖАТ ,КАКТО ПРЕЗ ---1997 г.: ''ТЕ'' ВЗЕМАХА ПАРИТЕ ???? АМА КОИ СА ТЕЗИ ---''ТЕ''? МАЙЧЕ СА СЪЩИТЕ !

нямат платформа но имат план с компромати

ДПС/БСП,..НЯМАТ ПЛАТФОРМА ,..ВИЕ ПЛАН ИСКАТЕ !?

компромати, компромати, компромати.

МРЪСНА ЧЕРВЕНА, ЧЕНГЕСАРСКА СЛУЗ! Не може да бъде изстъргана с нормални, мирни протести. Всички, които протестират независимо как, са платени, поставени, наркомани, криминални, богаташи... А кой докара България до последното място по всичко в Европа? Вече 65(!!!) години с изключение на не повече от 5-6 управляват комунистите и техните дервати-метастази обаче за катастрофата е виновен Иван Костов - най-успешният ни министър председател!? ЧЕРВЕНИ ГЬОН СУРАТИ!!!

ти залрави ли, че Иван Костов беше преподавател по мерксизъм-ленинизам в икономическият институт Карл Маркс. Да ти говорят нещо тези имена? Едва ли!

Какво от това дали има план или не товече слепите видяха, глухите чуха как немите скандират за промяна в полза на герб!

И тоя ,още се мисли ,....ЗА МИНИСТЪР!

Има план и той е: Да се спре незабавно работата на правителство, което предлага и назначава мутри за областни управители, назначава биячите от ВИС за управление на държавата, назначава мафиоти на държавни постове и лъже бедния народ в провинцията. Знаете, добре го знаете защото сте най-интелигентният в правителството г-н Йовчев, че има план и той е незабавна оставка на това правителство. И ако Вътрешен Министър с Вашия опит не вижда какво става, то значи впечатлението от Вас е погрешно, значи и Вие сте част от тази обезумяла хайка от ДПС+БСП, която иска народа да се хвърли в кръв. Вие г-н Йовчев знаете, че момчетата с пагони страдат от мафиотските желания на ДПС и БСП, видимо е. Но знаете, че ако се стигне до бой на улицата, а положението е така, че само една клечка кибрит трябва, то всичко е върху Вашето ведомство. Има план-планът на Добрев, който някога спаси нацията да се пролее много кръв. Остана в съзнанието ни като добър човек. А Вие?? Като лош ли ше останете. Защото г-н Цветанов-лош или добър, но той не даде и спря да се пролива кръв, той хвана и много престъпници, той спаси много неща. А Вие, който сте и по-интелигентен и по- опитен-не е вярно, знаете че има план и това е незабавно спиране на протестите чрез оставка на правителството. С камъни ли искате да Ви замерят след дни хората?? ИМА ПЛАН-умен сте и го знаете отлично- той се казва"ОСТАВКА". Дайте си я.

ЩОМ ЕДИН МИНИСТЪР, И ЕДИН КМЕТ НА СОФИЯ НЯМАТ ПЛАН ЗА СПРАВЯНЕ С ПРОТЕСТИТЕ-АЗ ПЪК ИМАМ: 1.ДА СЕ ДОКАРАТ НА ЗАЕМ ОТ ТУРЦИЯ ВОДНИТЕ ОХЪЖИЯ, АКО У НАС НЯМА ТАКИВА, И ВЕДНАГА ЩЕ ИЗМИЯТ И УЛИЦИТЕ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. 2. ЩОМ ТЕЗИ ПРОСТЕСТИ СА НЕЗАКОННИ- ДА СЕ АРЕСТУВАТ ВСИЧКИ ПРОСТЕТИРАЩИ, ДА СЕ СЪДЯТ ПО СЪКРАТЕНАТА ПРОЦЕДУРА И ДА СЕ ГЛОБЯТ КАТО НАРУШИТЕЛИ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД-ПАРИЧНА ГЛОБА+ОБЕЩЕСТВЕНОПОЛЕЗЕ ТРУД!! НЕ МОЖЕ ЕДНА СТОЛИЦА ДА Е ЗАЛОЖНИК НА ГРУПА ИНТЕРНЕТ -ЛУМПЕНИ, А УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ С ТЯХ!

... Си един тъпак, с всичко което си написал! И главните букви няма да ти помогнат да скриеш мизерното си "мислене"!

Глупако, как ще арестуваш 20 000 души бе?! И сещаш ли се какво ще се случи като извадиш водните оръдия? Камък няма да остане от тоя пишман-парламент и от това измамно правителство.

На стадиона. И прочети историята на Чили.

Орлин Данев

Абе, верно ще се надигнем ние-които протестирахме през февруари...и тогава от вас-сегашните протестиращи папер няма да остане!

Ей тъпак,малоумник нещастен!

този комунистически катил и дс агент с мръснишки вид и алкохолна физиономия си го представям с навити ръкави и с палка, на която пише "аз знам всичко" да налага български интелектуалец в подземията на шести септември.

български интелектуалец?

Орлин Данев

Част от герберастите ги задължиха от тяхната централа да прочетат"Винету"(е не чак докрая де,той само Вожда я е чел докрая):)и веднага се писаха"интелектуалци"!

Ще карат без план. Планирането бе на мода преди 10-ти ноември, но се провали.

Ако допуснете утре, когато сте вече свободни, да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана". Васил Левски.

Като му видя физиономията, ми става ясно: този е питбул от школата на КГБ. А те са научени да действат гнусно, подмолно, калташки. Проблемът на г-н Йовчев е, че прекалено рано реши, че е станал голям политик, а той просто е един "експертен" министър от правителство със съмнителна подкрепа и задкулисни връзки.

Е, как г-н Кестерен (да не ви обърках името и да сте Керестен?), как да няма план? Вие от протестиращите ли си получавате информацията? Щото, иначе си има план Орешарски, който си има три точки (по памет): едната касае социалната политика (пенсии, МРЗ и помощи); другата - укрепване на малкия и средния бизнес (в частност уреждане на държавните плащания към бизнеса) и третата е - внасяне на поправки в избирателния закон. Дори и десницата да успее да си извърши красивия, умен и интелигентен пуч, няма есно да се измъкне от изпълнението на тези три точки. А на протестиращите планът какъв е за тази вечер - да огазят лалетата около вашето посолство?

а бе ти нормален ли си, как може да приказваш работи наизуст. поне седни, поразсаждаваи малко и пак говори. какво според теб означава шсправяне с малкия и средният бизнес?щ - уреждане на дурявни плащания кум бизнеса? - я сега и кажи какво дурявни плащания когато няма бизнес??? ти някога занимавал ли си се с частен бизнес? ти знаеш ли как се стартирва бизнес и кои могат да получат плащания от дурявата - само фирмите които са регистрирани по ддс, тоест с оборот на 50 000 лева годишно!! това означава оборот от минимум 5 хиляди лева месечно, което означава минимум 200-з00 лева дневно. а сега се замисли как точно ще буде подпомогнат малкият бизнес? когато се приказва наизуст, нужно е поне малко да поразмурдаш това нещо между ушите си. например за план 'орешарски' - кажи ми как точно ще ми се помогне на мен когато тока се понижи с около 5 % (даже не и пални 5 процента, но както и да е) моъта сметка за ток варира между 20-з0 лева, намалението тоест ще ми е около 1лв-1,50лв. егати помощта разбираш ли, на мен не ми пречи дали тока ще е с 2 лева повече или по малко, това е само заблуда за простите хорица. аз искам да живея добре в страна като нашата, кудето за всички има закони и вазможностти за добур живот. аз мога сам да се оправям от там нататук, не искам с друго да ми понага дурявата. разбираш ли сега твоите глупости които си написал че нищо не означават, а само празни приказки.

Доброто е, че в твоя постинг има факти, а не лозунги. Ето, какво ще ти кажа с простия си акъл: Това е планът Орешарски, обявен още при встъпването в длъжност. Кой премиер е започвал с план - всички почваха и свършваха с дране на кожи. Ти какво искаш - да ти увеличават тока с по 11 % на всеки 6 месеца ли? Още, предвижда се вече и малкият бизнес да има достъп до държавните поръчки. Предвижда се да се опрости бизнес законодателството, с цел да не плащаш за щяло и не щяло на счетоводни къщи и нотариуси.

а и друго само да ти кая, ако искаш прочети или само ми натисни минус, за мен е без значение. а ти знаеш ли че за да започенш бизнес, се плаща 10-20 лева за откриване на сметка, ч00/500 наем за павилион, ш00 лева патент, последен наем за павилион, плащаш за себе си и един продавач 200 лева за осигуровки на месец, плащгаш за сот, плащаш за стока, за врата, и т.н.. по наи-простата сметка ти излиза около малко над 2200 лева - това само за да започнеш. недаи си боже данучна/изнудваща проверка. освен това месечно се плаща за вода, ток и боклук. което прави всичко 2500 с някоя друга лепенка. да не приказваме и за касов апарат и т.н.,. сам разбираш. значи още с отварянето ти даваш на дурявата около 1000 лева, има и 150 лева за счетоводител, и т.н и т.н.. я сега и кажи как точно ще ми помогне план 'орешарски' - като ми намали сметката за тока с 1 лев или вурне ддс на 'бизнесмените' които незнаино как постоянно вуртят ддс? аиде лека

Ще ти сложа и аз един +, защото говориш верни неща. А аз не съм адвокат на Орешарски. Ти си казал в един постинг, това което нечленоразделната опозиция не може да формулира на езика на немите вече над месец.

Простичък и недоучил си батенце - бъркаш заявени начерения с план. Виж действията им, по тях ги съди - раздадоха едни пари на майките и на работниците от военния завод и сега ще "актуализират" бюджета. И друго да ти кажа - държавата никога никъде не е могла и няма да може да "помогне" на бизнеса, защото това априори означава, че държавните чиновници са по-умни и можещи от предприемачите, а надявам се поне това малкият ти мозък може да проумее, че е невъзможно!

За съжаление, що годе разтропани хора сте, но ви научиха и вие повярвахте, че бизнесът е джунгла, в която всеки се спасява сам. Има много начини за държавна подкрепа: чрез законодателството, чрез безлихвени кредити (знаеш ли, че в Китай има кредити и с отрицателен процент), чрез административна помощ за разработване на проекти, безвъзмездни административни услуги и мн. неща, които можеш по-добре от мен да поискаш от държавата сам. А не да се ходи след разголени шафрантии и да се събират кашони пред посолствата. Поискай и ще ти се даде.

Бюджет на МВР? Хехе. За нас бюджетите са без значение, защото винаги можем да вземем 1-2 милиарда заем. За всички ще има.

така е, протестиращите и да потрошат много милиони им е все едно за българската икономика, тях сорос им дава млекце и баничка.

А НА ТЕБ ГЕЯ ЛИ ТИ ПЛАЩА ДРУГАРЮ

О о о, тва е шлаката!

В Китай е широко разпространена цензурата в интернет. Така, в началото на 2011 г. ръководителят на Отдела за пропаганда на комунистическата партия Wang Чен каза, че са блокирали достъпа на потребителите "до 350 милиона вредни информации, включително текст, изображения и видеоклипове, които са били отстранени." По-късно китайското правителство забрани да се използва етикета "окупирай" в микроблоговете.

................? .................!!! ...................? това разбрах.

Йордан Бонев и Бисер Миланов Петното, те г-н Министър какво правят? Видео разконспирира внедрени от властта провокатори в протестите link

На offnews-bg е видеото, че махана адреса.

В Китай започва да се разпространява правителствена пропаганда сред затворниците. Професорът в Berkeley's School of Information Сяо Цян (Xiao Qiang) внесе предложение за засилване на пропагандата на правителството сред затворниците. Според него, сред тях трябва да се разпространяват проправителствени "туитове". А ако самите затворници започнат да постват подобни записи, трябва да се намаляват присъдите им. Също така, според Ubergizmo, подобна дейност се води и с търговски организации.

този нагал тип нямал план...да отиде да види загражденята около парламентарната збирщина и гаргите вече не летят там...dolen,mrasen лажец,безочлив бесепарски лумпен...

Йовчев-гнусен лъжец! Носът му расте не с минути,с със секунди!

Този ЛЪЖЕ като копанарски циганин!!План - ИМА!! И го изпълняват ежедневно!!ДОКАРАНИТЕ от ПРОВИНЦИЯТА полицаи са ИНСТРУКТИРАНИ :-да изискват лични карти,-да отклоняват движението на протеста, -умишлено да изнервят протестиращите, -целенасочено изместване на загражденията пред Нар. събр/е,- умишлено намаляване броя на протестиращите и ОЩЕ и ОЩЕ!!

Ауу, горките протестиращи. Горчиви сълзи ще лея до 9*30 вечерта, може ли? Това което описваш са рутинни мерки и се взимат без никакъв план. План е като действията на великият пиятел на САЩ, ердоганеца.

ujabg

Но план да унищожите България, имате!

Не се праВи бе смотльооо. ОСТАВКА ВЕДНАГА

А ми като няма план за справяне с протестите, напиши го де! Разпореди се, на стадион "Васил Левски", ... в стилът на генерал Пиночет ... и нещата в България тутакси ще тръгнат към оправяне. Но не ти стиска другарю Овчев, не ти се заема точно тази национално отговорна позиция. Така, че чЕкай, като лисицата дето вървяла подир коча.

Каква провинция какви пет лева?! Никой не смее да гъкне в провинцията - местните комунистически олигарси контролират всичко!!!

Който "гъкне" срещу МИТ, пламва. Уж, било самозапалване. /Защо нищо не казват, за видеозаписите?/

плана е един ,оставка.

А.ДОГАН ,...СПУСКА ЗАПОВЕДИТЕ ! ПЛАНЪТ--''ЙОВЧЕВ'' : --ЗАБАВЯНЕ ,И ПЕЧЕЛЕНЕ НА ВРЕМЕ ---