Още рокади по върховете в МВР

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов направи още промени в структурата на ведомството. От днес е освободен директорът на Института по психология към МВР Калин Гайдаров.

Обратно в новината

Коментари - Още рокади по върховете в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ти е направил на теб лично, че така си му набрал?

Мерси за отзивчивостта, обаче честно пак не ми стана ясно. Тая работа с разчистването на кадърните хора ми звучи абсолютно клише. Зад което се крият понякога именно гузните некадърни... И за какво му е притрябвало да ги разчиства, какво ще се случи като ги разчисти, ново слънце ли ще изгрее?

Елтимирчо не говори глупости! В Гложене помаци няма а Павлин е източноправославен. Недей дрънка глупости.

Аз ще ти обясня , въпреки че несъм гласувал за ГЕРБ и съм реезрвиран, може би това е нещото което най-ме зарадва защото : Институтът по психологиа целта му е да пресява кадрите на МВР , да подбира наистина стойностните и кадърни хора с убежденя в това в което еярват . Зашото през последните 20 години този институт се използваше за разчистване на сметки с кадърните, съвестни и добри полицаи. Несъм от тези структури но човек като помисли и се позапознае малко с нещата му става ясно за какво иде реч . Надявам се да съм ти дал що годе одговор на въпроса.Аз лично се радвам поради тези причини за другите незная.

Аз нещо не мога да разбера, така че ако обичат знаещите да ме светнат: какво е направил този Гайдаров, та така му се радвате на Цветанов?

Прост народ - слаба държава !

Сааамо така ! Рокади до дупка ! Всеки войник да носи в раницата си маршалски жезъл, а всеки маршал-овчарска тояга! И така докато лудите се наумуват, умните ще могат да се налудуват!!

Рокада.Шех!Шах!...МА

хи хи... подмазвачите от института по психология се натягат на новия си началник. апропо той има ли ценз за такъв?

Ръководителите на здравеопазването,обр и вътрешните работи не са обикновенни министри.За това те трябва да се избират с референдум,пряко от народа и да не са принудени да коленичат пред ничия партия,медия,лидер или дори аятолах.

Браво Господин Цветанов! Има още....огледайте се, ще ви избодат очите....те са пред вас.

Че само в София ли има неправилно паркирали автомобили, нарушения и прочие??? Ако в София живеят 2 млн, то остават поне 6 млн за страната. Коя цифра е по-голяма 2 или 6 ? Стига вече с тая София ей - има и други градове!!! Кога ще започнат РЕАлни годишни прегледи на втомобилите? Кога ще глобявате коли с рязани ауспуси ? Кога ще забраните движението на кросови, пистови мотори и мотори с голяма кубатура? Да не съм длъжен постоянно да слушам вой на двигатели? Има ли закон за движение по пътищата и кой го спазва ??? Аман от корумпирани катаджии!!!

На мене доц. Гайдаров ми е преподавал психология и смятам, че е много добър специалист. Цецо защо не дава обяснение защо го сменя?

Давайте повсеместната политическа чистка му е майката. Не е ли предан ГЕРБ-аджия под ножа. Какво е това, на държавна работа пък не е съратник на ББ. Това никъде по света го няма - да си на държавна работа и да не си предан съпартиец на премиера.

Тоя Неделчо Стойчев по-свестен ли е? Аз съм чел една негова книжка по криминална психология, гола вода е! Всичко е преписвал от чужди книги, съмнявам се нещо да разбира много от тази тематика-криминална психология. Дано да греша.

Ако може да шитне и от министерството тия дето са спо20 и над 20години стаж тогава ще му кажа браво г-н Министър . А не от СДВР по заслуги в Министерството, от такива сме на това дередже.

Браво ,Цветанов! Така се прави!

защо не качвате коментарите

РЕГИСТРАЦИЯТА В ОБЩИНАТА ИЛИ ПОНЕ 10 ПУНКТА В СОФИЯ СТИГА ПРОСТОТИИ 2 МИЛИОНА ДУШИ НА ЕДНО МЯСТО - АЛОООООООООООООООООО

Драги БЪЛГАРИ! Не говорете излишни глупости!!!Така трябва да се почне - като сме лигави простаци, бой докато се оправим! Няма още 10 поколения да сърбат попарата на бившите мародери! Току що чух по БНР за Армира Масларова , е това какво е бе хора!?!?!?!?

А онзи хубавец Илиев бившия на КАТ, как правеше Товарни Поршета и товарни лимузини. Него що го зарязоха

ЦВЕТАНОВ РАЗМЪРДАЙ СЕ И ПО ОБЛАСТНИТЕ ДИРЕКЦИИ МНОГО КОМИСАРИ КОМИСИОНЕРИ` ИМА И ТАМ

Samo taka Ceco.... davai smelo, xaresva mi dosega rabotata ti

цветанов стига с тия рокади

Когото и да сложат на поста директор на СДВР справяне с обстановката в София няма да има!Причините са много:като се почне с това,че законодателството е в полза на престъпниците и нарушителите и се стигне до там ,че финансирането на дирекцията е символично,а народът на столицата е много,много лош,лигав,капризен,б и аморален!Хората са такиви егоисти и толкова малко ги интересува нещо извън собствения интерес,че всяко добро начинание е обречено!

БРаво , искам още...

каква паплач пише тука...