Цветанов: Очаквам обвинение срещу бивш министър

Имаме политическа воля да се справим с организираната престъпност и с корупцията по високите етажи на властта, вече има повдигнато обвинение срещу бившия директор на агенцията по горите, а до няколко дни, предполагам, че ще има повдигнато обвинение и срещу някой министър.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Очаквам обвинение срещу бивш министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветане, за всички имаш данни - вкарвай ги в затвора. Не се мотай повече

не ни интересува какво ти се върти в главата и какъв е дневния ти режим. Върши си работата, ако сме доволни може и да ти кажем Браво! Стига популизъм! До сега нищо не си показал.

Очакваме да започнеш да работиш, а не да си чешеш езика. Предизборното време вече свърши или не си в час?

пропуснахте да цитирате - колко са ЖЕРТВИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА за 20 г. -потърсете в статистиката.

Признавам си веднъж завинаги, че досега съм приказвал само недомислици. Повече няма да правя така и се извинявам за това че ме търпите всеки ден. Прощайте

Напълно и точно съм те копирал. Даже с първото изречение съм изрази собствена мисъл. Идете да прочетете и се уверите, че оргинала не е променен под материала за Мутафчиев и 9,3 милиона...

Мисля ,че както пълното мълчание и непрозрачност на действията така и предварителните изказвания са вредни и за работата и за имича.Хората придобиват погрешното очакване всеки ден да има арестувани ,разследвани ,че и дори осъдени (малко ли хора си мислят ,че ББ вкарва в затвора),а когато тези неща се бавят почват да се изнервят ,обхваща ги песимизъм и тогава идват лъжливите слухове ,недоверието и си казват -И тия са като другите.-Точно тогава се хващат и за най-гнилия клон, а гадовете само това чакат.

Асен Гагаузов трябва да бъде първият запътил се към затвора .Та нали той усигуряваше най много пари за партията си,за другарите си и естествено за себе си.Той трябва да посреща колегите си в клията!!!

Като чета глупостите ти, стигам до едно единствено умозаключение: че единствения положителен ход, който ни остава е мигом да върнем във властта загубилото изборите правителство. Абе, Аз, ти да не се казваш Станишев?

Ти си ме копирал от друг форум, но непълно и неточно. Толкова ли нямаш собствено мнение и собствени думи?

Варна - комисар Димитър Димитров, няма да бъде сменен. По думите му той се справя със задълженията си, за което говорят арестът и осъдителната присъда на Веселин Данов. Димитров е достоен офицер, заяви министърът на вътрешните работи. I kak go arestuva? s falshivi obvinenia s nagovoreni svideteli gospodin cvetanov utre s 3 ma svideteli i vie moje da se uzovete v zatvora kakto i vseki grajdanin na stranata

zezo verno li e tsche janati e agent v dans toja deto go isgoni sega otiva poslanik oh gorgijat djado na boiko kato rasbera kakvo stava a i toi kade otide i ti zezko nali ste si drugari ot komunisama

Йоцо гледа, 09:17ч.) а пускаш на негово място СВОЙ постинг 09:17ч. със същото съдържание. Абе ти за балами лини смяташ? Кой си ти бе ? Знаем те и знаем още нещо-винаги те слагат в някои недели да запушваш дупки. Значи ти си този, който манипулира форума и този който ми е спирал постингите и банирал IP .то. Слемим и си записваме всеки път когато си на смяна, така се разбрахме с шефа ти, няма да ти се размине-син манипулатор!!!!,

Цветанов добави, че директорът на Областната дирекция на МВР във Варна - комисар Димитър Димитров, няма да бъде сменен. Цветанов да вземе да почете малко в сайта www.afera.bg. Всички знаят за варненските мафиоти само министърът ни пак не чул и не разбрал, че и похвали раздава.

стига с подмятанията.Изтича гратисния период,затова по добре се захващай за работа.

Обвиненията са едно присъдите друго все още са пресни спомените с Софиянски и цирковете на Маргините но все пак трябва да се почне от някъде след година ще е ясно дали волята на ЦЦ и ББ е като волята на СС тоест е само фраза . Лично аз не вярвам на ЦЦ и ББ .

Моля,незабавно да бъдат призовани и осъдени следните лица : Станишев,Доган,Симео Цветанов,Гагаузов,Му като начало.Следва друг списък.

Дядо Йоцо е прав! Че ще осъдят министри си е бля бля бля. Чалгаджии, осъзнайте се, манипулират ви. Мутафчиев ще съди в. Монитор за лъжа, лъжат ви и за вертолетите на МВР - не са туристически а полицейски, виж тук http://www.aviationn за ремонт на министерството всъщност са двойно по малко, данните за изминатите километри и разхода на колите на НС не са верни!

Като видим делата им ще бъде късно.Ето сега какво излиза,че 60000 евро не били на секретаря на народното събрание ,а на шефа на гаража.Ама окепазиха човека.Той може да си има грехове,но така не може.С показни мероприятия държава не се управлява.А тези от ГЕРБ за сега само това вършат.Явно те друго не могат и мислят,че всички са като тях некадърници..Не ни трябва полицейска държава.

Дано медиите този път не забравят случаиите и ни покажат има ли осъдени или всичко е ПР.

До ерзац-плагиата от 08:27 ч.! Как не те е срам да ми имитираш ника, гамен такъв! Хората ще си помислят, че съм досадно кречетало! Това е удар по името и авторитета ми. Иди някъде да се скриеш, тъмночервен лумпен такъв! Колкото и да се мъчиш, не можеш да подмениш уникалният ми иносказателен стил! Дано се продъниш в дън-земя, дано! Имитатор нещастен такъв един, ама-ха!

Напълно съм съгласен, че когато има доказателства за корупция на един или друг политик, той трябва да бъде подведен под отговорност. Само, че това е работа на прокуратурата. Не съм съгласен търсенето на доказателства за корупция да се превръща в самоцел на управляващите. Това може да се изтълкува като желание да се доказват пред избирателите си в една определена област, защото в другите просто не ги бива. Разобличаването на корумпираните трябва да е съпъдстваща дейност на държавното управление, а не основна. От две седмици по нареждане на Мин. Председателя всички нови министри ден след ден, по график, се опитват да докажат, че предишните министри са били много корумпирани. Човек ще остане с впечатление, че до момента не е имало държава и всичко започва с ГЕРБ.

Хей писачи- драскачи-простаци(по целия народ се умори от заблуда и лъжи през тези 20 години и иска справдливост и виновните да си понесат последствията според закона. Най-после се намериха хора които искат да оправдаят доверието (изборите) ,разравят се в далаверите,почнаха да излизат нередности и вместо да замълчите,да видим какви са ги вършили ,Вие започвате да плюете,обяснявам се го с това ,че сте роднини или приятели на престъпниците който очакват своето възмездие. Хак да Ви е!!!

Mnogo kal se izliva predvaritelno bez da se vidi deistvitelnia rezultat. Ne hulete. Ne sam simpatizant na GERB, no vse pak NARODA gi izbra s mnozinstvo. Neka vidim delata im pak togava komentiraite. Te naslediavat edna razgrabena darjava i proverkite shte otnemat vreme. Ima i nedokazuemi finansovi prestaplenia. Nadiavam se nai-posle neshtata da se regulirat v Bulgaria. Da se spre razgrabvaneto na Bulgarskite aktivi i da se nakajat personalno vinovnicite za tova ot 1989 do sega. Ne badete takiva pesimisti. Vse oshte ima nadejda za Bulgaria.

Език мой, враг мой. Офицер (officer) означава и служител, чиновник (справка англ.-бълг. речник).

Странно нещо е това - българинът. Той географски е в Европа, но пък не е европеец нито по манталитет, нито по обществена и политическа система, дори не е и африканец, защото не живее в Африка, може направо да се смята за извънземен. В 21 век, след 20 години жестоко крадене на собствеността му, в което му бяха смъкнати 300 кожи от гърба, направиха го най бедния в Европа, намалиха му човешките ресурси с 2 милиона, той продължава да не знае кои са му душманите и да се бори с таласъми в тъмнината. Дори не осъзнава ,че е родил най- порочното си явление, непознато в Европа-олигархия, а в последните избори й предостави 100% политическата власт в Парламента, тя да му определя колко въздух да диша, колко вода да пие, въобще как да живее. Олигарсите според тълковния речник са богатите хора, държащи освен цялата икономическа, но и цялата политическа власт връцнете си. В България те са КРАДЦИТЕ в прехода, направили богатствата си с пладнешки грабеж на собствеността на другите чрез два начина- криминалната по вид извършени приватизации и реституции на държавна собственост. Олигархията е захванала цялата власт- вся власт советом в Съда, МВР, ДАНС, изпълнителна и държавната власт чрез своите партии. Ръководствата на партиите- БСП, ДСБ, НДСВ, СДС, ГЕРБ вече и РЗС и Атака, са представителните лица на олигарсите си и работят във властта за тях, а олигархията се крие зад кулисите и ръководи целия обществен театър, сиреч тя е кукловода. Тя е не повече от 300 фамилии, обаче владее цялата собственост- едрия бизнес и икономиката, а сега получи директно от народа и политическата власт от Парламента, сегашния парламент е представен 100% от партиите на олигархията. За нея е изключително важно да владее политическата власт, за да може да си запази икономическата и да я увеличава още. За това измисля всички възможни машинации, фалшификации, за да си запази властта, всички изброени партии мимикрират в други свои отрочета, с цел да захванат възможно повече политическата власт. Вече завладя и четвъртата власт -медиите , те са 100% собственост на олигархията. Уникалното в последните избори бе, че олигархията изпълзя на повърхността и пряко захвана властта, създаде си частно мафиотско правителство. С това мафията вече си има и държава и пак сме единствени в Европа. Олигархията в България е равнозначна с политическа мафия и същевременно е прибрала под мишницата цялата организираната престъпност. Такава олигархия, с толкова много лица, няма в Европа, пък е рядко животно в човешката природа въобще. Българската олигархия продължава да се разширява с нови обръчи като първо подкупва пресата,чрез нея обеднелия до крайност българин и загубил човешкия си и морален образ като му подхвърля краищници от своята трапеза го прави зависим икономически от нея, лумпенизирва по този начин обществото. За това сега българинът в последните избори упражни 100% корпоративен вот- гласува за своят работодател- едрия бизнес( целия е в ръцете на олигархията и мафиотски) представи им по този начин политическата власт- пак несрещано и непознато явление в Европа. Чрез владяната от нея преса олигархията се опитва да пренасочи общественото внимание от себе си в други посоки- вади досиета на ДС преди 1989г. на хорица, които не са откраднали и 1 игла и ги сочи за идеологическия враг на прехода, гони демоните на бившата ДС и БКП и ги сочи за най големия виновник за несполучливия преход, като същевременно забравя да каже, че тя си създаде след 1989 г. своя нова политическа -ДС и я внедри в МВР, ДАНС като я използва за свой инструмент за разправа с политическите си противници. А в действителност, в редиците на олигархията само 1/10 са бивши членове на БКП и имат досиета в ДС преди 1989г. Въобще, с тази си олигархия ние правим изключение и сме уникални в Европа! Долните двама искат от Цветанов да си изпълни обещанията( кои и какви обещания?) и да накаже тройната коалиция. Това е смешно и показва недоразвитото съзнанието на българина. За да наказваш някого трябва да имаш ЗАКОНОВИ КРИТЕРИИ ЗАКОНОВА БАЗА и в нея ясно да е казано ЗА КАКВО и КОИ ще ги наказваш. Такава, сегашна България няма. Законовата база се създава в Парламента, а никой от сега от представените партии там няма намерения да създава такава, ако създадат нещо, то ще бъде само за гонене на вещици. Министрите са само изпълнители на тази олигархия политическа мафия, ако накажеш само тях няма да отрежеш главата на змията, а само опашката, тя ще продължава да живее, а кукловодите зад сцената ще продължат да ръководят живота на другите чрез нови свои поставени лица. Ако се започне с тройната коалиция, то това ще се счита за политически гонения, същевременно е много неудобен процес за сегашните управляващи, той автоматично ще отвори кутията на Пандора и за тях. Управляващата ГЕРБ не е по различна партия от другите, при това прибрала в себе си много крадци изпаднали от другите партии, а начело и стои олигарх и управлява. Какви обещания искате от Цветанов, та той е вързан с двата крака и с двете ръце да извърши нещо, най много ще подхвърлят цаците и прикриват акулите- друго не може да направи?!Българинът трябва да разбере ясно кои му са душманите и чак тогава да търси начини да ги наказва ГЕНЕРАЛНО чрез НОВИ ЗАКОНИ. А тозипроцес трябва да започне като се КРИМИНАЛИЗИРАТ със закон всички приватизации и реституции, за да могат да се проверят от 1989 г насам и да се даде законово основание да се открият крадците и накажат. Същевременно да се извърши и пълна ДЕполитизация и чистка от корумпирани в основните държавни институции- стълбовете на държавата-Съда, МВР ДАНС. А това може да стане само по политически път, като ПЪРВО от Парламента да изкарат старите партии (всички до един )и да се заменят с нови-истински партии, родени с нови правила на цивилизованото общество и тези нови партии да създадат нужната законова база в Парламента. Главна роля за нужните промени в обществото играе ОПОЗИЦИЯТА. До сега не извадихме старите партии от Парламента, защото нямахме опозиция срещу тях. НО, докато българинът не може да роди истинска опозиция срещу статуквото, а продължава да предоставя властта пряко в ръцете на старите бандитски партии- сиреч на мафията, той никога няма да открие и накаже крадците, нито да има бъдеще като европейски народ . Идея за България

Когато на ТЦ Илиенци мургавелите спрат да викат на всеки метър фактури, фактури под носа на ченгетата, тогава знайте, че ББ i ЦЦ са се справил с ДДС iэмамiте.

Те друго като не могат да направят, сега с това замазват очите на простия народ....

Цветанов добави, че директорът на Областната дирекция на МВР във Варна - комисар Димитър Димитров, няма да бъде сменен. По думите му той се справя със задълженията си, за което говорят арестът и осъдителната присъда на Веселин Данов.Това ли е критерии за работата на комисаря?

Обществото очаква от Вас, г-н Цветанов да управлявате по европейски, а не да превръщате България в полицейска държава и да си разчиствате пътя чрез арести.Заприличва на сталинизъм още отначало Вашето управление!

Тия почнаха да пипат яко, ей! Нема лабаво!!! Нема мой - твой човек - само свинярии, който ги е вършил...Ха така, да ги видим сега омутрените бивши управленци...

Всички, които сме на по 45-50, се надяваме, че най-накрая ще живеем в правова държава и никой няма да е над или около закона.

ТОА ПА СЕДНАЛ ДА НИ ДРЪНКА НА НАС У ВАРНА ЗА ТИА ГЛУПОСТИ НА НАС НЕ НИ ПУКА ВАЖНОТО Е БИЗНЕСА С ИМОТИ И ТУРИЗМА ДА ВЪРВАТ ЗА ДРУГО НЕ НИ ПУКА БЕ ЦВЕТАНОВ!!!!!!!!!

Nay-strashnoto e che sled kato horata se otvratiat i ot vas , to na sledbashtite izbori na vlast idva DPS.

Цветанов: Очаквам обвинение срещу бивш министър - Само срещу един министър ли ще има обвинение ??? Излагате се , Цветанов.... Обвиненията трябва да са поне дузина ;)

ама как така,само един министър ли е за съд??? че те всички са за пандиза барабар с тези на царя.Всичката измет дето разсипа България за векове напред

Аз също очаквам много обвинения и присъди, и ЗАТВОР за адвокати, депутати, бизнесмени, нотариуси, общинари, кметове, полицаи, военни, всеки един дребен и едър престъпник!

Брато, отиди се лекувай, докато още не е късно! Клиниката е на 4-ти километър по шосето за Пловдив. Ти, впрочем, сигурно вече знаеш къде се намира, защото си личи, че си неин редовен клиент. Оздравявай по-скоро и влизай във властта. Нужен си ни...

Вън мутрите от политиката !!

Дон Цеци дава на заден ход. Вече в ГЕРБ и задната е на пет степени. Сега са на втора степен ЗАДНА. Дон Цеци ще ни омайва, омайва и накрая и той ще се нареди на опашката. Сега ще изгърми ст.н.с. Валери Цветанов - за да си отмъсти Найденов задето опра пешкира за червясалото ирландско месо. Ама и Найденов си бе в кюпа, но БСП караха с мекия брус

Обвинения само ще се повдигнат срещу някои и толкова. След 2 години пак ще си говорим с избирателите на бате ви Бойко!

идиотите сте пропорционално разпределени и този форум не мина без един от вас. гледай напред, миналото не трябва да се забравя, но пък и не може да се живее само с него.

Този пурко с нищо няма да се справи. Бойко го кътка, защото е прост, а простите в повечето случаи са послушни и не са заплаха, за кариера. Много е жалък.

През царско време непрекъснато някой министър е влизал в затвора. През последните 20 години всички са чисти като момина сълза! А за предходните 45 въобще да не говорим!

Аз също очаквам! Обещанията трябва да се изпълняват все-пак ! По всякакъв начин ! Я сега да видим кой е бил министър а ?

Г-н Цветанов трябва още по крути мерки срещу престъпноста. Трябва да се отворят трудови лагери в които престъпната шайка от тройната коалиция да работи до живот. Трябва да стегнете КАТ.

Цонев ще изгърми.

Достоен офицер-господина май още не е разбрал,че МВР е девоенизирано и там няма офицери и генерали, а има полицейски чиновници.Някой да им го обясни на ченгетата,че нещо не го разбират този факт!