Арестуваха тираджия, пребил и обрал румънка край Русе

Русенски полицаи задържаха 65-годишен тираджия, който пребил и ограбил румънка, която се качила при него на стоп в Гюргево, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха тираджия, пребил и обрал румънка край Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега на този тарикат ще му излезе скъпо! да му е за урок.

Ако мъжете ни бяха умни и смели, ако не бяха селски тарикати на дребно, ако не се перчеха само пред жените, а не лижеха подметките на по-силните, тук наистина щеше да е Швейцария на Балканите, защото ни е дадена толкова красива природа. Ако бяха. Но не са... Затова и сме на този хал.

Всичко написано е факт, но не премълчавай фактите и за нежните половинки. Защото такива сте ми станали, че човек да ви заобикаля отдалече. На първо време е майката тази, която възпитава децата, не го забравяй. Истината е, че мъжете станаха п*тки, а жените проститутки. Грозно, но истина.

Българинът все така си я кара. Все някоя далаверка, някоя тънка лайсна без пари. Пък ако може и нещо да завлече още по-добре. Този мизерник сигурно се е стискал в цяла Европа за да не даде някое евро и накрая е решил ,тази ще я повозя и без пари ще я оправя.

На чичо много са му дошли порно каналите.

голям срам за тъпите българи, голям, но те срам нямат , трябва правосъдие, но и това няма

Дъртият мръсник може да бъде спокоен- в България на всеки престъпник му се разминава. Ако съвсем не може без съд, съдиите ще му наложат мярка за неотклонение подписка , така че да е сигурно ,че ще духне извън държавата.А сега очаквам всички коментиращи да изкарат потърпевшата , мръсница , курва и пр. абе със сигурност , тя си е виновна. А перверзника- жив да го ожалиш1 горкичкия?!?!

поредният мАж шофер... следите ли добре статистиката? кой е по-интелигентният пол?

Ивомире, не избързвайте с квалификациите - от заглавието не става ясно кой е отказал секса.

А откъде да знаем че румънката не лъже? Или просто трябва да вярваме на всичко което кажат "румънките"!

знаем от шофьорчето, супер мераклийченцето, че си е признал...

А откъде да знаем, че ти изобщо си нормален? Заради такива селяндури тъпаци като теб, дето никога не признават че сме грешни българите, когато сме сгрешили, нормалните хора по света не ни харесват особено и то с право. Откъде знаем, че не лъже, ами простият дъртак, мръсник тираджия си е признал бе капут сплескан.

В Булгаристан не се случват такива неща, румънката иска да ни направи лошо име.

Може румунеска да е била травестит и затова е станала инфекцията. Така преди години 2-ма БГ войника в Пном Пень бяха решили да се снимат в порнофилм: Те -режисьор, сценарист, главен герой и камера -оператор. Бяха платили на една много хубава тайландка и за почват работа на снимачната площадка / в хотелска стая $8 вечер само за стаята/, Не щеш ли девойката след като я събличат се оказва травестит и между им пламва конфликт и бяха се били с тежки последствия. Единият искаше да се запази филма, а другият НЕ. Едва стопирахме да не се избият. Затова без да се знаят всички данни не бива да се дават оценки. Румуняска щом се е качила на стоп , трябва да е готова на всичко. Така правят много студентки от София до Виена и германия. Имат си "диспечер", който срещу 20 лв дава спътничка до Европейските университети за 3 мобилни нощувки.

Коя жена се качва на стоп на ТИР? И тоя не се ли сети че тя може да се оплачи на полицията и полицията може да го потърси, особено след като нещата й са останали в камиона. Малко не ми се връзват нещата!

Ако не е бил толкова стар сигурно щяло да го огрее,ама е преценила че ще се мъчи на вожата му

Пак ли сме изненадани? Типичен вулгаристанец- пошъл,лъжовен,груб,брутален,престъпен..

ЩО бе ами искал е цента на услугата - има и автобуси и таксита да си е вземала мамалигата

Ама те румънките правят ли секс? Мислех, че са се появили с решение на компартията и Чаушеску, че само крадат по джобовете и чантите на туристите. Ако е така и са като нашенките - браво! Хем крадат, хем се таковат преди това с окрадения. Пълна програма!

набийте му една манивела в задника и това

Никой не отговаря на моя въпрос защо в САЩ никой не се вози на случаен ТИР стоп? Ми щото трябва пътниците да са вписани в пътния лист, което води в лоша посока- много глоби, много главоболия.

Лош пример, хубаво е да може човек да се вози стоп на ТИР. Пък доколко си запознат със САЩ не знам.

Бах мааму простак !

Извършителят - 65-годишен мъж от град Бяла е явно смърдящ селяндур. Типичен БГ простак. Срам за БГ!

Стига с тая румънска циганка , имаше един виц и математичката която се е возила на стоп беше казала по добре 15 см между краката отколкото 200 км под краката.

Ти приятел си същият кретен, като тоя идиот...

Ох маймуни примитивни. Такава маймуна проста заслужава да му разбиеш мутрата няколко пъти, да чакаш да зарасте и пак да му я разбиеш.

един такъв изнасили едно момиче но след време тя го прекара с променена външност да правят секс , върза го и му набута един кочан в задника ....пииташе го как се чувства и така

The girl with dragon tatoo, преведено като Мъжете, които мразеха жените! Забележителни и филм, и книга!

Въобще не си промени външността! Просто тя отиде при надзорника си за пари. Той я завърза и я изнасили без да знае, че тя имаше работеща камера в чантата си. След няколко дни тя отново му дойде на гости и с един електрошок го просна на пода и го завърза. След което му набута не кочан, а един едър изкуствен член, когото намери в едно негово чекмедже. И т.н., да не разказвам филма, че няма място.

сигурно после му е подложила една тава под гъза , да събира готовите пуканки ...пук ...пук...пук ...

Дърт нерез!Дали би се оплакала,ако беше българка?

Уви , вероятно не. Защото щеше да си знае , че ще изкарат нея виновна.

Една малка историйка от мен: Когато пътувам сам - често вземам стопаджии, стига да имам място в колата си. Та веднъж пътувах от Русе за София... беше през лятото. Малко след Русе... някаква жена, видимо туристка - с голяма туристическа раница, палатка в/у раницата и т.н. маха на стоп. Спирам, някаква украинка се оказа. Просто пътува из Европа. Искаше да стигне до Гърция. И моята посока към София я устройваше. Преди да се качи, изрично подчерта, че иска само да вози до София. Без секс. Аз се усмихнах и казах, че не искам секс от нея. Качи се и ми разказа за пътуването си. Говорихме на английски и руски. Беше около 40 годишна, интелигентна жена. Идеален събеседник. Каза ми, че докато минавала през Румъния, се наложило да нощува край пътя. Отдалечила от главния път, намерила нещо като поляна в тъмното. Разпънала палатката и си легнала. Сутринта я събудил трактор, който оре нивата на 10 метра от нея. После някъв румънски тираджия искал секс за да я вози. Но беше куражлия-жена. Така че... има всякакви хора. Авантюристи. И разбира се - тъпаци, които си мисля, че щом една жена е стопаджийка, задължително иска секс. Което е глупаво, но всеки разсъждава според интелекта си.

do BILBO ( нерегистриран ) 03.04.2017 17:06 . Aе Билбо, абе говедо, пак ли ти е виновна комунистическата държава. такива изроди като този и теб провалиха една хубава идея, ама тя не е за недорасляци и за управници каквито имахме и каквито сега имаме. Сигурно и Путин пак ти е виновен, че има такива изроди и че имаме такава държава без държавност

Да защото повече от 70 години се възпитава този манталитет. Е, имали сме си нещо още от турското робство, но комунистическото робство така го ошлайфа, манталитета, по свой образ и подобие, че сега сме назад с няколко поколения.

Похотлив стар идиот! Много искам поне веднъж да прочета за пребит мъж от жена, защото е отказал да прави скес с нея!

Жените имат друга форми на агресия . Нито едно престъпление не може да служи като извинение за друго.

Явно този мъж няма подход към жените.

В панделата ше му утолят глада за секс.

Каква пандела. Те у нас за убийство дават условно, та за побой ли:(

В района на село Обретеник, шофьорът отбил по второстепенен път, спрял камиона до гориста местност и поискал сексуални услуги. След като получил отказ, той пребил румънката, взел от чантата й 50 евро и потеглил Дето се казва с тези нерези/шофьори/ и Сталин не е могъл да се оправи.

Ясно че смъртна присъда не може да се въведе, ама не може ли поне кастрация да се прилага при сексуални престъпления?

Доколкото знам , за изнасилване в Чехия е предвидена химическа кастрация за изнасилвача. Само не знам Евгени Минчев ако се оплаче , че е изнасилен какво ще стане.

Дърт мераклия-дано да получиш инсулт, мръснико!

Хайде сега да очерним цялата българска нация, барабар и с посолствата. В Кипър англичани обезобразиха англичанка, защото им обещала и цяла вечер яла и пила с тях и накрая когато трябвало да даде се отметнала.

кастрация му е майката

Тоя директно в затвора и да му се изредят колегите му!

Гнусният дъртак не само, че иска безплатен секс, ами е присвоил и пари и телефона на жената! Сигурно на домашните му и през ума не им минава с какъв изрод съжителстват, сигурно им философства и морализаторства на трапезата, както всеки български мъж впрочем!! Жалка българска работа. По пътищата е пълно с проститутки, но българският нерез иска безплатно ...

тоя град бяла е толкова зле и е съвсем нормално само психопати да са останали там...

На две места е казано "тираджията", на още две по един път - "шофьорът" и "мъж". И само на едно място е казано "българинът". Пропуснати са цели 4 възможности да се охулят българите ! Редакторът да не спи, нарушава се редакционната политика !

Ау, колко гадно!Оплюват българите!Вместо да ги похвалят по тоя повод- българския изнасилвач, най-готиния изнасилвач в Европа

Тц, тц, нямаше как да не се появиш, като лешояд на мърша, като червей на тор. "човека" може да е боклук, изрод и утрепка, но не и изнасилвач явно. Ама друго си е да плюеш по рода си, да ръсиш неверни обиди по чужд адрес. Ходи у Швеция да видиш какво е изнасилване, по 10-15 ще се редят на щерка ти, докато й избиват зъбите.

хайде сега се започва плюенето по жената, че тя е виновна как някой я е пребил. А такива неща се случват непрекъснато, защото много мъже си въобразяват че нашите тела са им някаква собственост и сме им длъжни да правим секс с тях.

Това го мислят само утайките, с които обикновено се забърквате. А свестните мъже отдавна са се отказали да си губят времето с това, в което са се превърнали жените в днешно време.

Това е част от риска да пътуваш на стоп!

нямаше да му откаже ! Явно е искал да си таксува превоза човекът!

Не оправдавам в никакъв случай тираджията, ама и тая румънка... За каква е очаквала да я помислят, като си ходи на стоп, ей така, при непознати по тировете?А дъртия нерез би трябвало да получи възможно най-сурова присъда по бърза процедура!Като не е искала да беше я свалил някъде из пътя и да го разбере човек.Защо ще я пребива, че и да я ограбва?Само пълен боклук може да постъпи така!

В нормалните общества има хора обикалящи цялата планета само на стоп. Това, че пестиш пари от едно за да имаш за друго, не означава, че от теб трябва да се очакват неща, които не изкаш или уронват достойнството ти. Че в тъпата ни държава възпитанието е под всякаква критика, човек може и да се досети, но откъде да знае колко дълбоко се е срастнала с нас комунистическата простащина.

Грешка иСкам - не иЗкам

Да, в нормалните общества...И у нас е нормално жените да ходят с мини поли или голи рамене, а я това да се случи в арабския свят?Дали въобще ще я оставят жива?Човек трябва да се съобразява с общоприетите норми и възпитанието на обществото в което живее.Жената е румънка, а не американка, би трябвало да се сеща какво рискува с качване по тирове.Разбира се, надали е могла да очаква изверг, който да я остави безпомощна от бой и да я ограби.Това не подлежи на коментар.

Абе навсякъде си носи риск автостопа

Aе Билбо, абе говедо, пак ли ти е виновна комунистическата държава. такива изроди като този и теб провалиха една хубава идея, ама тя не е за недорасляци и за управници каквито имахме и каквито сега имаме. Сигурно и Путин пак ти е виновен, че има такива изроди и че имаме такава държава без държавност...

Честно казано всичко зависи от типът човек. Този си е изверг, а най-вероятно защото така е свикнал. Тоя път тази се оплакала в полицията, но той за да го направи това без да се уплаши за последствията, значи не му е за първи път. Такива хора постъпват така с повод и без повод - днеска тая му на стоп, утре друга го погледнала на криво, трета му се хилела, ама не му пускала... От всяка ежедневна ситуация са готови да се изкарат жертви и трябва да си отмъстят

Защо у САЩ на ТИР /трак-овете/ не се качват автостопаджии? Моля професирите по Всичкология да разяснят ситуацията. Джокер: Защо шоферите на дълги курсове не качват случайни пътници?

класическия матриал- дападжия на разюзданата червена лъжкиня и куроездачка! Сега при герб го чака -по очи с мутра в локвата и прангите на осморка отзад!

Никога не е късно да станеш за резил ама тоя е направо за панделата на стари години.

Абе, като те удари хормона, не те пита за годините...

ами като го е ударил хормона що не иде при някои манаф да го почеше?

Очаквам сега комунистическите тролчета да кажат, че и затова е виновна демокрацията - да ама този е бил комсомолец! И е възпитаван от БКП.

ще ти кажат само, че си толкова глупаво и долно същество, че не ставаш не само за демократ, а даже и за подметка не ставаш, а в Северна Корея вероятно отдавна щяха да са те усмъртили за да не замърсяваш планетата.

А аз очаквах някое соросоидче да политизира криминалната история и да обвини комунистите за всичко и ето, ти се изказа.

Вие сериозно ли си мислите, че нормалните хора намират някаква разлика какъв цвят трол сте? Червени или сини тролове - всички заслужавате само съжаление...абе намерете си свястна работа, бе!

Добре поне че се е разминала само с бой. Тази румънка не е ли живяла на Балканите?

Няма значение къде е живяла, но явно жената не е знаела, че българите са тотално деградирала нация и нямат нищо общо с европата. Да живее комунизма, така възпитаваше поколенията в простащина и дебелизъм.

paбиpaм

"дебелизъм"? Затова ли повечето от българите са с наднормено тегло? Ясно-о. :)))

stan_posta@

Добре сте хванали идеята. Dir (bTV, Дарик, Онайр) и пр. тутикванти на малкия народ подхвърлят "новината" и не се занимават с оплюването на българите. Тази мръсна работа я вършат троловете.

наказанието за него би трябвало да е следното: да го качат и да го повозят пак до това място там да го изнасилят и да му вземат всички пари, после да го пребият и да го оставят на пътя

Ти ли си навит да го изнасилиш?

не, има доста герантофили по затворите а и на свобода, те ще свършат тая работа