Задържаха катарец, заплашвал с взрив в столичен мол

Катарски гражданин е задържан от полицията в София вчера след заплаха за взрив в търговски център.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха катарец, заплашвал с взрив в столичен мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

големи пънкари станаха.!?!?!?!?!

Хубава работа, ама очакван резултат. Типично в техен стил да плашат с бомби, като липсва акъл или елементарни човешки обноски.

Това, че е на гости у нас, дава ли му право да се държи сякаш му е бащиния!? Като не яде свинско, да си взима багажа и рокличките и в къщи, да си циври на тати и мама. 5 години и в НАШ ЗАТВОР! Да го видя, дали няма да прояде и свинско, и на понаучи малко и други неща...

"Шейх Абдул Азис бин Абдулах шокира света след като разреши със специален декрет на мъжете в страната да имат правото да ядат своите съпруги, или пък части от телата им, без да отговарят за това, пише Metro. Според него това е още едно доказателство от страна на съпругите, че са готови да се жертват за мъжете си и да им служат." "Религиозният лидер на Саудитска Арабия уточни обаче, че мъжете не трябва да ядат благоверните си, когато им скимне, а само ако са много гладни."

Аз "простия" българин, преди да седна в заведение, поглеждам менюто и цените и след това си поръчвам, а не като този абуриген, първо яде и след това гледа цените.....та тоя нещастник да не би да е повече от всички останали хора, че да заплашва със своя алах....!

верно си проЗ абУриген. първо сереш после сваляш кюлотите

Явно е възникнал труден за решаване религиозно-исторически спор........ МОЛът е решил правилно, че свинското е било добито и съхранено от преди 6-ти век, когато ислям няма и то самата свиня не е заклана и заклеймена все още... Но към днес не е ясно дали отлежалото свинско е позволено от исляма? По нашите обичаи, то си е полезна храна, поне по заведенията, защото друга няма. Цената и надценките не учудват никого- старото вино е по добро от младото, а "отлежалото"- няма цена. Разбира се, може да минеш и по-скромно, като лапаш от бурканите на мама и баба от село, които са по-пресни и безплатни за теб...Но си е друго да си в ресторанта на МОЛа... А, представете си, че човека няма дори баба-българка??? Е, ..след 2-3 поколения ще има и мама, и баба, както е тръгнало....Тогава няма да си събува гащите като протест, защото ще знае, че това не се смята за "НЕ", а за "ДА". Въпрос на време, търпение, опит. :)

Д разбирам ли , че не са оа го гръмнали ?!!!!!!! Веднага поправете грешката !

Там обичам да ям и аз, сега обаче имам въпрос. Ако утре съм там, а на съседната маса млад арабски миризлива свиня се пеняви, заплашва всички българи и с взривове, какво ще стане ако му стоваря целия си оправдан гняв в комбинация с всичките си 110 кила, по-голямата част от които пряк резултат на свински вратни пържоли и хубава българска бира, право върху чалмата на въпросния индивид какво ще последва?

Няма как ,трябва да се забрани временно да влизат Араби в България , толкова е лесно да се направи ! Само че трябва да се смени Външния Министър !

Какво стана -нали тези забулените нямаше да се разхождат свободно из страната ни ?Какво сега щом не яде свинско камила ли да му заколят?Добре че сервитьорите не са почнали да му се гънат заради щедри бакшиши.

Делото веднага да се повери на съдия Недялкова, която да го пусне под домашен атрест с мярка за неотклонение !!!

Ми арабин какво да покаже, освен дупе?! Другите чаркалъци не са за показване....не могат и да се видят. Така се говори

Хе хе хе е Хахахахаха Баси веселбата... На всички е ясно какво е станало... Полуграмотните сервитьори са объркали поръчката и вместо салата с броколи са цъфнали с свинско със зеле.. Оня олигофрен се е нервирал и е казал няма да платя... Полуграмотните са му казалаи : Ти ли нема да ми платише бе алоооо , мръсен мангал..... Оня олигофрен се е издразнил и си е показал патката .... Тия са скалъпили историята за бомба и разговор с баша си на английски , се едно сме олигофрени....

Да си наеме квартира и ще го пуснат под домашен арест.

Ся, заради високата сметка ли е била драмата или заради салата със свинско? Журналята да си сверят инфото. Ако е заради свинско младежът да е гледал какво поръчва. в България се яде свинско. Не, че и нашите не е можело да го предупредят, че салатката не е особено подходяща за тях, ама от къде толкова мисъл?!

Иди в Катар ... и направи скандал че салатата е без свинско, изизплюй се на бара и си оголи задника на камерите...едва ли ще успееш да се загащиш и да кажеш на баща си по телефона, че ще взривиш мола по ...английски :)

КАТАРЕЦ ГОВОРИ НА БАЩА СИ НА АНГЛИЙСКИ СЕ ЖАЛВА ЧЕ ЩЕ ВЗРИВИ МОЛА!!!!! НИЕ СМЕ МАЙМУНИ

За да се научи да ни уважава закуска, обяд, вечеря - С В И Н С К О, в ареста.

ако беше в германия нямаше да си позволи такова поведение. истината е, че не ни уважават, защото и ние не се уважаваме

5 години ако се докаже вина!? Най-вероятно многоуважаемият съд ще намери за виновник -Прасето, което е скочило само в чинията, невинността на мазутчо е видна от самоСебе си и не подлежи на обжалване.

ко знай как му пращат ушите кат мааа кифтета и кибабчита с бира. Прай са на луд за връзване мюслито!

Коранът позволявал да се яде свинско и други забранени неща, ако се пътува в друга страна и няма друг избор. Менюто на това заведение в мола няма ли английска версия, от която ясно да прочете "pork" в съставките? При всички случаи да потърка наровете на централен софийски, докато му се разхлаби сфинктерът. Сигурен съм, че някой там ще е потрил доволно ръце като е чул новината :)

щом така иска да му пъхнат един кочан в задника и в кауша при бай мамгал

Тоя талибан съвсем точно е преценил, че задника му е най-представителната част от него и го е показал не къде да е, а в многолюдния мол. В същото време събратята му в Швеция, Германия и другите "обетовани земи" скачат мръсни в обществените басейни по бански, обути върху мърлявото им бельо, защото религията не им позволявала да се събличат и къпят пред чужди хора. Очевидно в единия случай има лъжа. Кога ?

За това "аллах акбар" би било добре да го гръмнат. Няма значение дали е терорист, "подвигът" му в мола можеше да послужи като студен душ за други недоволни арабели и кандидат-терористи.

Още като е казал "Алах акбар" и е трябвало да бъде застрелян,тези мехлюзи какво чакат някой да гръмне наистина някой мол ли?

... ако това го направи някой, да речем християнин, в Катар, без съд и присъда ще го убият на място ... или най-малкото - доживотен затворец ... а в Европа човешки права ще им даваме ... да се запитаме, такова поведение човешко ли е, в синхрон с ценностите на свободния свят ли е, защо те трябва да налагат техните си вярвания и поведение в държави, които са ги е приели, като бежанци, гости, туристи или какъвто и да е повода за пребиваването им някъде из Европа ...

и какво, сега в цяла България да забраним свинското, да не би случайно някой миризлив турчин или арабин да не лапне някое парче. Я марш при Ердоган да се гъзите към Мека

Крещял ,,Аллах акбар", свалил си гащите и извадил рязаната пушка...

Браво само така, вампири се гонят с чесън, кръст и сребро, а мюсюлмани се гонят с свинско и кръст.

Прилича ми на предварително замислена провокация. Малко вероятно е арабин да говори с баща си на английски. ИСКАЛ е сервитьорите да го чуят и да разберат какво говори.

Браво за бързата реакция на всички замесени. Има надежда, да сме бдителни!

5 години да дели една кочина с 20 прасета. Като не иска свинско да си седи у КатЪр. Тук това се яде и това се сервира.

Скопете го за всеки случай.

заради една салата е готов да взривява. Представете си какво ще прави, ако има "по-сериозен" проблем. МАНТАЛИТЕТЪТ НА ТЕЗИ ХОРА Е ОПАСЕН ЗА ЕВРОПА. ДА СИ СТОЯТ В БЛ.ИЗТОК И ДА НЕ ИДВАТ НАСАМ. Ей им Мека, Медина, Катар, Доха-Моха, да си развяват чаршафите там. Нямат работа тук!!!

ако е обвинен в хулиганство - да го осъдят за назидание не всички навлеци. Тук не може да си сваляш гащите, както там не може да ходят полуголи жени. ЗАКОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!

BTW единствената салата със "свинско" която намирам в менюто на тази пицария е овчарската - има парченца шунка.

шунката е пилешка/пуешка.

алах е велик и свалил гащите ами що някой не го е онодил ? Охраната , що бе ?

E MOЖЕ ЛИ ДА СЕРВИРАШ СВИНСКО НА ЗАБУЛЕН ПИНГВИН БЕЗ ДА СТАНЕ СКАНДАЛ?

Е, това са последиците от толерантността. Следващия път никой да не се учудва ако някой такъв не нападне сервитьора за това че му иска пари за сметката.

Мноооооооооооого странно ми изглежда, че катарецът е разговарял с БАЩА си на АНГЛИЙСКИ?! Това със сигурност НЕ им е официалният език?!

арабите , като турците много обичат да лъжат , това им е вродено !

Е със свалени гащи,надупен и да вика ..алах акбар .., какво е направил ? Пръднал е и е обгазил мола ли ? :)

цялото правителство изправено на нокти от един катарец и две бурки ...поздрави на ресторанта ,който хитро му е сервирал Cвинчо !

Дайте името и рецептата на тая салата със свинско! Колко пицарии съм обиколила за дългия си живот и такава още не съм срещала. Ако е с прошуто - еее, братле, образовай се малко! Или питай, няма страшно, ще ти обяснят. А че си позволява такива простотии, иде само да покаже как се отнасят към нас - като към бъдещи роби.

Копелдака да си събира черните вампирки и да ходи да целува косъма от гъза на мохамед

някой да му отвърти два шамара на това келеме и да разбули тия убавици. къде си мислят че се намират

на един дето ще опита ще скочат 100 толераста да бранят черньо. То за това тоз се държи така.

тоя ловил покемони е докато не са му представили сметката:)

В Белене да рине на прасетата в затворническата ферма и на диета хляб със сланина за обед, за закуска мас на филия и ебан до усиране. Ох на дядя на 20г. стегнато анусче, ще го разцепат от любов.Ако някой чужденец отиде там да прави золуми ще му набият камшиците на площада или тояги, не знам так с какво ги шибат. Отделно панделата няма да ти се размине, така че никаква милост за получовеците.