МВР задържа рекордно количество боеприпаси

МВР неутрализира в Стара Загора престъпна група, занимавала се с производство и разпространение на боеприпаси.

Обратно в новината

Коментари - МВР задържа рекордно количество боеприпаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....задалжителни опреснителни курсове за вече служилите маже в Bалгарiя за боравене с оражие...за младите чалгарчета пално военно обучение !!!...идват тежки и смутни времена !...трябва да се готвим да защитаваме докато все още имаме време !....а колкото до статiята ...не ме занимаваите с глупости...Bоико си отива...идва време за истински управленци -мислещи за Bалгарiя и за балгарите !

Блестяща възможност за печалба в интернет, в свободно за вас време, без никакви вложения и начални капитали. Изисква се регистрация на link След регистрацията почвате да въвеждате кодове, за всеки правилно въведен код се плаща. Има възможност да пращат печалбата както по карта, така и по WESTERN UNION, изключително бързо и коректно.

Всички тези хора, макар и възрастни са енни за България, защото са били в казарма и виждат какви времена настъпват. До година България ще гъмжи с ислямисти. Проблема ще бъде малък до момента в който се намери един от тях който да ги организира и ще ни изколят за един ден. По улици, училища и детски градини. Днешното младо българско поколение не е пипало оръжие и не знае как се зарежда и как се стреля с пистолет или с автомат. така че ако народа очаква закрила от правителството, няма да се случи. Националната сигурност на България е без основа и под въпрос

Спешни курсове и разрешителни за огнестрелно оръжие в България. Да се изисква средно образование и българска националност, Това става незабавно защото ислямистите и талибаните ще ни намерят неподготвени и ще ни изколят заедно с децата ни както си стоим в къщи. В България ще се случи същото което се случи в Чечиния, Християните в град Грозни бяха 4 пъти повече от мюсюлманите , но 20 000 християни бяха избити в домовете им само за това че нямаха никаква подготовка. Войната не е хубаво нещо, но като дойде и ти разбие вратата, неможеш да я помолиш да те изчака да се подготвиш

трябва да благодарим на момчета за безсънието, упоритата работа и всеотдайността.

За кого ли е това съобщение!

Тея на революционери ми приличат,а не на бандити.

Като гледам годините на задържаните са почти набори.Ако слезна в момента в мазето и се разровя из "джунджуриите",освен взрива,другите неща сигурно ще ги намеря в тези количества,но сигурно овлажнели даже мокри.Някъде там трябва да има и два автомата "Судаев",/тях пък не съм ги виждал скоро трябва да проверя/,патроните им стават за ТТ и съм ги раздал отдавна ,още при комунизма.В онова мирно време ,кой му е идвало на ума да убива.Сватби ,тържества ,е имаше нещастни случаи,за това се държеше ,а не за планарини и убийства.

Не се напъвайте и не 'имитирайте дейност преди заплата' , новите шефове на РДВР-та и регионалните БОП-аджии вече са избрани от Бесипе-ту....

Тт и макаров това да нее лов на заици бре

Капка в морето ))) Коледа ...

евтини, популистки трикове на опълчението на статуквото със средновековното, вкостенело мислене. и ренци арестува мафиоти, които бяха търсени с десетилетия, точно, когато му дойде времето. :-))) после ще бъдат пуснати тихо-мълком под гаранция - франция, бхк-съди, америка плаща... :-)))

Двулична игра за пред малоумници--от една страна военните заводи на 3 смени бълват оръжие и залимат с него целия Близък изток ----от друга -я някое патронче някой да си вземе тука от работещите--арести по 6 месеца -игра на пацифисти

просто са ходили на битака да видата кой им подбива цените.... просто бизнес

АКО СА ИСКАЛИ ДА ТРЕПЯТ ХОРА , ДЕДОВЦИТЕ СА ЩЕЛИ ДА НАПРАВЯТ БОМБИ - БАГДАДКИ .... ХЕМ СА МНОГО ПО-ЕВТИНИ , ХЕМ СА ПРОСТИ ЗА ПРАВЕНЕ , ХЕМ ХАМЕРА ГО ДУПЧАТ И ПРЕЗ ДВАТА БОРДА ..... 3-4КМ/С Е СКОРОСТТА НА ШРАПНЕЛА - АУДИТО ЩЕ ГО СЦЕПИ НА ДВЕ :)) .. :)))

Ти да не си от конкурентната банда оръжейници, ааа? нещо много на отворен се прайш, аа? Оти си не арчиш мизерната пенцийка и не си гледаш рахатлъка, ами си тръгнал на дърти години с бомби да се занимаваш?

АЗ СЪМ ПРО И РАБОТЯ САМО ЗА ТВЪРДА ВАЛУТА КАКТО РАЗПРАВЯХА В ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ :)) ...НО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА БИХ ГО ДУМНАЛ БЕЗПЛАТНО :))

Тиквата падна и започнаха гръмките удари! Дали МВР не е било подтискано от Б.Б. и Цв.Цв.?

Предизборна агитация.

Старите хора са търсили начин да припечелят нещо. Само им вижте възрастта.

А сега с какво ще посрещнат новата година? Това ако е рекордно количество :))) Тупат се само по гърдите а прахта пречи на околните.

сега остава да спрат престъпната група от сопот ,доставяща за стотици милиони $ оръжия на джихадистите от ислямска държава !

ха, хА, ХА! Ами то не стига дори само за една тренировчица!

бум бум бум, ще си купя автомат не е прашке, не е лак - тои е правен в казанлак ...

Май, ислямските нашественици, вече се въоръжават. Ние ги приемаме от състрадание , а те вече ни "кроят шапка". Ами тъй ще е, щом сме оставили една луда бабичка да съсипва целия континент , включително и България.

Днес Дира направи епохално откритие.Какво откри ли .Амчи че в МВР има отдел за борба с контратероризма.Хвала на тия журналя де са яли пари и са се изучели

Тия да не са се въоръжавали за борба с "бежанците"?

ВЕРОЯТНО и с бежанците, и с чуждите агенти в управлението, и с мутрите, и с "ромските" "барони"... Изобщо, с враговете на българския народ.

Скоро като ви запукат с всякакво оръжие смесените орди на -------знаете кои--- и не смеете да излезете от стаята си пред компютъра---звънете на 112--веднага 2- патрулки ще уредят проблема ви ---но със сигурност тия 63 г старци исемействата им--няма даса на ваша страна --по коледа в арестта --хайде бе--такива неща не се прощават ----а защо не е в ареста военния министър Ненчев --навредил с милиони на Бг--или заигралия се с Турция обвиняем Москов ???--а-те защо не са в ареста ???

Като гледам годините и инициалите, това вероятно са запасни офицери подготвящи опълчение. Затова са и разкрити. "Закрити" са арсеналите по джамиите и "ромските" махали.

Поздравления за акцията! Спасени са доста хора от смърт. На снимките се виждат предимно Макаров/ Байкал и ТТ, смъртораздаващи пищови самоделки , ракетни пистолети , пушки Мосин трилинейки и много 7,62 патрони за ТТ/ нагант/шпагин. Това е група която предположително е действала по системата сбирщайн, каквото дойде, няма връзка със завода и не се направлява задгранично, но винаги би търсила пласмент навсякъде. Изненадващо руска фирма започна серийно производство на славния ТТ 1933 г с малки подобрения.Как ТТ ще се налага над 9. Грач-ПЯ /като Глог/ и ГШ-18 не е ясно.Тоя последния е страховит / пълен 18 патрона Парабелум/ тежи 0,7 кг и пробива с бронебоен на 10 метра 8мм стомана Х45. Т.е всички бронежилетки 1-3ти клас. 4-ти клас тежи 16-20 кг и никой не носи такава тежест.

ТТ не е пистолет а портативен топ. С този пищов комбатите са вдигали ротите и батальоните в атака.

Сигурно имаш предвид червеноармееца от снимката известна на цял свят, с високо вдигната ръка с ТТ и една полева чанта призоваващ за контра-атака. Не си спомням името му, той каточели е бил военен кореспондент и загива веднага след като е направена фотографията. Наскоро имаше публикуван материл за него.

Само да уточня,че ТТ гърми и с Маузер патрони-7.63х25.

...о.з. съм ...танкист две години служих със славния "ТТ" над 80 н-к караула съм дал въоръжен с него ,дори не го връщах в касата след смяната ... все в мен си беше +два пълнителя ,носех го забучен под колана ,че армейския кобур ми пречеше ...спомням си ,че една сутрин ,когато отидох да се измия и взема вода от едно изворче край караулното (някъде край турската граница-елховско) ,навеждайки се над извора ми изпълзя един огромен смок (2метра-после му събирахме частите) ...разбира се се стреснах (не обичам змиите) ,ТТ-то ми бе в поясока , винаги с патрон в цевта на предпазител със спуснато петле , отскочих назад , само с дясната ръка освободих предпазителя ,дръпнах петлето назад и изпразних 8-те патрона от пълнителя по посока на извиващото се и мятащото се тяло ...впоследствие го събираха бойците на 4 части ,а един от тях се тюхкаше ,че съм развалил прекрасната кожа ,която щеше да смъкне от него !

Веднъж около обед у Стария полк Гара Пирин, както си говорихме с колеги/ аз бях там с подразделение на лагер/ към нас се присламчиха 2-ма стари войника, които странно се приближиха на 1 метър разстояние, застояха се и гледаха настрани. Единият държеше зелена мешка в ръка наполовина издута. По едно време войникът се приближи съвсем, обърна мешката и изсипа нещо в пред мен в краката ми. Колегите избягаха настрани. Нямах време да се уплаша. На кълба тупнаха 2 големи смока и веднага започнаха да се изправят да ме клъвнат. Викам си ще стрелям пък каквото стане. Успях да извадя Макаров, заредих и от 50 см гръмнах 5-6 пъти в изправящите се вече кълба. И двата смока паднаха без глави. И тишина. Всички се изсулиха. Това беше някакъв вид действие за сплашване, защото предишния ден местен войник беше вързал на канап жив смок към 2 метра дълъг и го теглеше като куче на 6-7 метра пред нас за да ни дразни. Попадна ми в ръката един щатен топор от БТР, хвърлих го и разсече смока на две. Та някой беше подкокоросал тези войничета които не познавам да ме сплашат, но ме успяха. Иначе ме е страх от змии. И докато стрелям в развиващите се кълба си викам, все ще ударя нещо, защото нямаше време да избягам. Това стана на средата на полка, никой не гъкна, щото някой началник ги беше подкокоросал за провокацията Иначе щяха да ме накажат..

57-ми Здравей! Ша мъ прощаваш, ама ТТ няма предпазител. Дан'си сънувал нещо? Даже и новата серия- реколта 2016- ТТ и тя няма предпазител. Има чукче, което като заредиш патрон, чукчето остава назад в бойно положение -взведено/ руски/ /кок на амер./ и като бавно се спусне напред с палеца при натиснат спусък остава , малко на разстояние от бойната игла. ТТ е взаимстван от 11,43 Браунинг известен като Колт 1911 г. и руснаците не крият това. В Камбоджа беше бъкано с 9 мм китайски ТТ.

Натиснали са ги от чужбина , та са свършили нещо с общо участие . Ако опираше само до нашите още да си произвеждат ама засилят ли ги ,,началниците" вършат си работата.

Арестували са 63 годишни старци, по всяка вероятност комунисти. Чудо голямо. Куките пак станаха за смях. Това сигурно са единствените комунисти в държавицата, които все пак вършат нещо за да изкарат прехраната си а не висят като воденичен камък на врата на държавата като останалата комунистическа сган.

правили за оръжие за партизаните, с което да избиват гниди като теб

ПИПО

Направо МВР е направили най голямата акция от както съществува. Историята не познава по велико нещо в цялата българска криминална история. Заловиха няколко почти старци и малко патрони. Браво

на част от арсенала на Стивън Сегал! Така ли излиза един ученик за училище или един чиновник на работа сутрин? А може би е необходим за първа любовна среща по време на романтичната вечеря? Знае ли човек. А, сетих се! Това е за по пътя, като се движим по Околомръсното.

Заеби, тогива!

Незаконен мигрант чалмалия, като го снабдиш с ей това оръжие става .... джихадист. Супер - ще произвеждаме вече джихадисти. Друго не можем. Внасяме лош матрял от Ирак и Афганистан, въоръжаваме го и го пускаме из Европа. Важно е и те да са зле, а не ние добре. Боко тиквата ви разправя как бори престъпност. Бъчвата приглася

Че тоо, вие родоотстъпниците от Майка МАКЕдония - друго и не можете!!!

Ще има Държава и сигурност, деде - като дойде Падишахът!!!

ха ха ха ...Така е! ..Ние не оспорваме!!....

Кръгът се затваря, скоро вместо бежанци - радикализирани тероряги1

СПОКО, ПИЛОТЪТ ЩЕ ВЪВЕДЕ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ, ХАХАХА

Това е чудовищно спъване на частната инициатива!!? Доказано ли е , че тези боеприпаси могат да убиват ?? НЕ!!! Е, оставете хората да "изплуват" в "свободното пазарно стопанство", бе!!!

Комунист кръволок - колко ти плащат соросоидните копе лета и хамериканските подлоги да тровиш тук?

Я се разходи с пари ибез оръжие от Балкана към Дунава по тоя час--- ???

И да допълня-- българия е имала от 400 000 -до 700 000 армия -стигала е при соца до 300 000--казармите бяха пълни --оръжие и квото поискате имаше в всеки военен--след войните войниците се връщат в къщи с пушките си и гранатите --и какво--народът бе грамотен на тема оръжие и нкой не се страхуваше от него Днес при тия технологии с цифров струг и фреза може да се направи всичко-- а и за убииства вече несе ползват такива неща --а съвременни облъчващи уреди и отрови--и не се познава че е убииство Тука едно че младото поколение е неграмотно на тема оръжие --то дори не знае кое как се казва иза какво служи --казамите са пълни с цигани --ами и на 30 гилзи и 100 патрона се вдига щум като от взрив на атомна бомба --а хората лежат в арестите като че са заклали майките си иса сторили някому зло Оръжие е имало и ще има--- и нито едно не излязло от употреба--ни лъка истрелата --ни ножа и брадвата Тука умишлено се насажда една тенденция на пацифизъм и ужас от оръжието --което ще свърши збе за България --в Бг войници вече няма

в сърбия хората си имат в къщи два пъти по толкова и никой не ги закача ,но тук фашистите са заграбили властта и треперят като ердоган ,да не ги катурне някой !

ДЕ ДА БЯХА ФАШИСТИТЕ, ЩЕШЕ ДА НАМАЖЕШ НЯКОЕ ВЪЖЕ, ХАХАХА

АМА НЯКОЙ ДЕН И ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ, ХАХАХА

ТУКА НАКАЦАХА МНОГО КОМУНЯГИ, ТЕ КАТО ЧУЯТ ЗА ОРЪЖИЕ И ФЪРКАТ БЪРЗО. ХАХАХА

хайде оставете хората да си се занимават с квото искат бе --кви са тия сензации--оръжие има и ще има навсякъде освен това---служители в оръжийни заводи крали--еми нали проучвате -с връзки--всеки кради каквото работи -нормално е не може всички да получават заплати на прокурори и съдии--тъй де

"дядовци" ..."дядовци" , но явно хора ,като мен ,които са живяли , възпитавани , работили в онова "лошо време" ,което бе подменено с "демократичен" преврат преди 26 години ,които през тези 26 години на "демокрация" са наясно , че с "демократични" избори не се решават проблемите на Родината , а само се ...РУШИ !

ВЕРНО ТИ Е РАЗРУШЕН МОЗЪКА, АМА ТОВА Е ТАКА ОЩЕ ОТ СОЦА, ХАХАХА

Доста тъпичък изглеждаш с тия главни букви. Май си пропуснал да си пиеш хапчетата хапчетата. Бегай за бира да не ти спре нета.

МЛАДИТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ОРЪЖИЕ :)))

ЗА ОРЪЖИЕ МЕЧТАЯТ КОМУНЯГИТЕ, ЩОТО ИСКАТ ДА ВЗИМАТ ВЛАСТТА С КРЪВ.

Или свободните хора, за които не си и чувал!

То хубаво, ама като гледам какви дядовци са задържаните чак СОБТ да ползват куките, не е ли малко пресилено ?!

ДЪРТИ СА ЗАЩОТО СА ПЕНСИОНИРАНИ КОМУНИСТИ. ГОТВЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕВРАТ.

Изменниците русофили подготвят преврат! Плевнелиев да въведе военно положение!

секретар на ДКМС ,какво е ,баш русофил-двоен агент !