Шофьор помете и уби жена на пешеходна пътека

84-годишна жена е починала, след като е била блъсната от лек автомобил на пешеходна пътека в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор помете и уби жена на пешеходна пътека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'ШОФьОР ПОМЕТЕ...' - абе, ДИР, защо не наемете някой по-грамотен да ви пише заглавията.

тя пешеходната пътека не гарантира спирането на автомобилите а само го изисква. За да се спре една кола, трябва да има по две гърбици преди и две след пешеходната пътека и на разстояние около 10 - 15 метра от нея. Грубо е, но е много по-грубо да те сгази кола. Там където системно не спират трябва да се направи това.

Жалко за женицата, не е успяла да доживее последните си години!

Ало, ДИР-ника, не ви харесва, че нещо може да "помете" полуграмотните ви журналя, в лицето на Надето Христова. Ами поограмотете си ги , стига са писали идиотщини от рода "кола помете...", Пиян размаза с колата си..." "...зверска катарстофа..." и тн.

Надето е тотално неграмотна, ама то от къде да знае, виШУ-то вероятно си го е изкарала по хвърляне на салфетки и сваляне на прашки, докато хората са залягали над учебниците. И когато на 23 излезеш в София на пазара на труда и се чудиш сервитьорка ли да ставаш, или продавачка в МАLL-a, но те мързи и двете се наместваш в редакцията на ДИР-а и това е, куцо и сакато, най-вече неграмотно..

Съдейки по стила - тая ДжурналиСКа - рИдактУр е стажувата в най-жълтите и днусни медии на мамин Дебелянчо!

Да спрем убийците по пътищата: RoadmadnessBulgaria! Единствената инициатива с платформа за законодателни промени!

Какви законодателни промени те гонят? И сега има ЗАКОН! Нито се спазва, нито се контролира! И 10000 промени да му направиш, като няма контрол и манталитет е все тая!

ТРЯБВА ПОДЛЕЗИ И НАДЛЕЗИ.МНОГО ОТ ПЕШЕХОДЦИТЕ СА С ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ НЕДЪЗИ .НЕ ВИЖДАТ И НЕЧУВАТ ДОБРЕ.БАВНИ И МУДНИ СА.ДРУГИ СА С ПАРКИНСОН ДЕМЕНЦИИ И АУТИЗЪМ.С ПОДЛЕЗИ И НАДЛЕЗИ И ВЪЛКЪТ ЩЕ Е СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО.

И с тези заболявания ще ги караш да катерят стълби?

На 11-ти април 2015г. се събрахме в един ресторант да празнуваме 90-ия рожден на майка ми - удивителен човек, опора и коренче и на брат ми, и на мен, и на трима внуци, един от които въпреки всичко се опитва да оцелее в България. Седмица по-късно една кифла я блъсна с джипа си на заден ход. През цялата седмица след това стърчах в неврохирургията на "Пирогов" и я молех: "Майчице, цял живот си ми била опора, напъни се, още малко, искаме те жива - моля ти се, майчице!" После синът ми прочете анализа от аутопсията и ми каза, че след удара мама не е имала никакъв шанс да оцелее и че аз не бива да чета въпросния анализ. Едва две години по-късно някой си там се сети да насрочи дело за въпросното УБИЙСТВО и да ме попита дали искам нещо - разбира се, че искам, искам майка си жива и все така лъчезарна, здрава и засмяна, както я помнят всички - и нещо още по-невъзможно: искам кифлата да се чувства УБИЙЦА до края на жалкия си кифлен животец. И стотинка кръвнина не съм поискала, а тя кой знае колко хилядарки е дала на съдиите, за да отсъдят, че "моралното право" е на моя страна. Коментар?

ДО АМАН- ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ МИЛИЦИОНЕР ИЛИ КОПЪРКА???

просто човека пише какъв би трябвало да бъде бългаския манталитет...но това не се разбира от повечето, което съще е обяснимо с този манталитет...

Преди няколко години в Гърция един ром от пернишко блъсна в пияно състояние такси и уби гръцкия шофьор. Окончателната присъда на убиеца беше 20 години затвор, плюс 1 милион евро обезщетение на роднините на загиналия.

рома може и да лежи 20 години но 1 милион няма да му плати :)

49 годишен и 84 годишна! Продукт на БКП ! Ново поколение трябва . Старото за нищо не става. Болни мозъци.

- Ваша светлост ! И по кой закон ще го обесите !? - Ние всички ги бесим по един и същи закон - законът за гравитацията..

да пробваме както във Филипините където президента им призова хората сами да излязат на улицата и да изтрепят наркодилърите и другите криминални елементи защото съда не работи ....и тука можем

И те така/като не остане нито един жив- щото всички сме грешни/ ще се освободи така желаното от ЕС, САЩ ... място за мигрантите!

в България трябва да се премахнат пешеходните пътеки веднъж за винаги ...също да се премахнат и магистралите където говедата карат без ограничения и убиват невинни....също да се затворят съдилищата вертепи на корупция и да се узакони свободно притежание на огнестрелно оръжие та хората сами да си оказват справедливост ....ще е сто пъти по сигурно и справедливо от сега

Че то да се премахнат и колите и да се мине на каруци. Защото мнозинството български шофьори са с манталитет и интелект на каруцари. Иначе нямаше по пътищата да загиват хора колкото в една локална война. Българопитекът не е дорасъл не само за референдуми и гражданско общество, ами и за управление на МПС.

Доживот за този убиец, защото този "шофьор" е убиец!

Каквито сме като шофьори, такива сме и като пешеходци, такива сме и като работещи, такива сме и като нация. Затова сме бедни и с жертви всеки ден по пътищата. Липсват ни добро възпитание, морални ценности и уважение към обществото, към другите. Това ако го оправим другото си идва на място.

КОМУНИЗМА И СССР СА МЪРТВИ. Отдавна НЕ всички сме равни;) Нацията е съставена от индивиди, СЛАВА БОГУ, а не от продукт на някоя партия наречен за по-удобно ''народ''!

Дано да оздравее жената . Боко Тиква - три мандата един наказателен кодекс не можа да оправи ,за да може "шофьори" ,като този да не видят повече книжка и да излязат на свобода след много години. Убийци излизат за "добро поведение " абе .... американците и руснаците ни виновни за кретенията българска . Все питаме -Кой ни сра в гащите ?

Може ли да сте толкова глупав? Имате ли въобще някакво понятие за какво говорите? Сигурно имате "вишо" образование.

децата ти да са толкова глупави ,като теб и да попаднат пред такъв дебил на пешеходна пътека "Вишо" , отходно водоразтворимо ,кафяво ... о

Алоу, юрИСта ,от такива юрИСТи с ВИШО ,като тебе няма един свестен закон , съдия и прокурор в таЯ държава . Щото можете само да лапате кинти и говна . Чуеш ли .че нЕкой е юрист , бой до посиране . Мама им юридическа

Какви мерки за малоумници като вас? Какви мерки за хора, които блъскат жени и деца на пешеходна пътека? Какви? Трябва само да ви разстрелват, мръсна социалистическа сган.

А такива като теб,които разсъждават по този начин са само за психиатрия и никога да не излизат от там

Казва се "неуспешен генетичен експеримент". Нали сте чували "шестата раса", "шестото слънце" и т.н. Затова ни се готви унищожение. Или земята в турско до вчера трепереше от много чукане. Как мислите дали сме сами в тази вселена и дали сме произлезли от рибките както ни учат тъпите ни даскалици.

Да, а да вземем да пълзим??! Или направо всички да тръгнем пеша? Няма никакъв смисъл от увеличаване на глобите или ограниченията в скоростта. Единствено трябва правилата да важат за всички и да се спазват от всички. И за целта разните полюционери трябва да излязат от кафенетата, където се крият по цял ден.

Ми голфаджия, к'во искаш.

ГЕРБЕРСКИЯТ ГЛАВАТАР ОБЕЩА МЕРКИ!!!КЪДЕ СА МУ МЕРКИТЕ, СРЕЩУ НЕСПИРНАТА НАГЛОСТ!!??СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ, УБИЙСТВО НА СЪЩОТО МЯСТО И ПО СЪЩИЯТ НАЧИН-НЯМА ДРУГА МЕРКА!!!!

Какви мерки за малоумници като вас? Какви мерки за хора, които блъскат жени и деца на пешеходна пътека? Какви? Трябва само да ви разстрелват, мръсна социалистическа сган.

Абе ти си същият ментално болен , като тоя шофьор .какви социалисти и капиталисти те гонят бе гофрен

МЕРКИ,МЕРКИ!?!?НАЙ-НАПРЕД НАУЧЕТЕ ВАШИТЕ ПОЛИЦАИ ДА БЪДАТ С КОЛАНИ,СЛЕД ТОВА ТАКСИТАТА СЪЩО ДА СИ СЛАГАТ КОЛАНИ,ВСЕ ОЩЕ СМЕ В ЕВРОПА И НИКЪДЕ НЯМА ПРИВИЛЕГИИ В ЕВРОПА.И КОГАТО ИЗИСКВАШ ОТ НЯКОЙ ТИ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ПРИМЕР!!!

Аман от глупости. Какво общо има полицаят с шофьори, които блъскат хора на пешеходна пътека? Просто трябва да се научите да се къпете, да ходите на профилактичен медицински преглед, на зъболекар на всеки шест месеца и да цените своя и чуждия живот. Трябва да си промените манталитета.

Всичко добре, но зъболекар на 6 м - натрапчива идея - каква е причината? Ти да не би да си зъболекар и да страдаш от липса на пациенти?

++++++++++++++

Предупреждение за всички мои съгрждани от София - в провинцията няма изградена култура за спиране на пешеходни пътеки, както е тук в София. Имайте това наум, когато пътувате извън София.

Съгласен съм, колкото е по малко населеното място, толкова шофирането е по хаотично и непредвидимо.

София, ...Култура? Мислех, че коментираме съвместими неща.

Просто...голфаджия!

Не, просто обикновен балкански кретен.

... прост голфаджия!

В Русия съм В Русия съм

Затягане на контрола при техническите прегледи поне на 50% от тези в Германия и автомобилите по естествен път ще намалеят с минимум 50%.

близките на починалата да го блъснат на некой тротоар, щото съдът нема да успее.

Притежавал ли е свидетеслтов за управление на МПС? Участвал ли е в ГОНКИ? Малките градове и села на БЪлгария страдат от ГОНКИ и от хора, които нямат право да управляват МПС. Чрез висока скорост избиват провинциални комплекси. Тов адеяние трябва да се криминализира.

ционистите събират реколтата .

Ако не е фолквагин, е ауди или бмв... Въобще ... "Селска чест" от Насрани (оригиналният автор е друг, но тук всичко побългаряваме). Да спрат ушатките да взимат подкупи и да почнат да си вършат работата, че иначе.....

Сега ще кажат,че бабата сама се е хвърлила на колата.....

Егати племето малоумно! Егати пасмината античовешка! Вече всеки ден!

НАМАЛЕТЕ СКОРОСТА НА ВСЯКАЪДЕ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА 40-50 КИЛОМЕТРА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ДИСТАНЦИЯ 10-15 МЕТРА............ КАКВО ЩЕ СЕ ИЗПРЕВАРВАТ В ТЕЯ ЗАДРЪСТВАНИЯ ДА МИНАТ 5-6 КОЛИ ПО НАПРЕД И СЪЗДАВАТ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА КАТАСТРОФИ.......... ТО ПЪК ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО КРАЙНО ДА СЕ СПРЕ ТОАЯ ПРОСТОТИЯ ПО УЛИЦИТЕ!?

Ми че тя скоростта и сега си е 50 км/ч. А тая дистанция 15 метра как я измисли и как ще я мериш?

Нищо лошо не съм вложил в коментара. Просто мисля че ако има достатъчна дистанция колко и смотан" да е един шофьор другите пред и зад него ще могат да отреагират своевременно..........

а дистанцията при 30 се мери лесно по спирачния път.

Населено място, пешеходна пътека. Към оплюващите пешеходците, 84-годишна жена, дали е притичвала? Не ви ли писна на всички от този манталитет, да караш като недосегаем?

У панделката за 5 години, голема глоба и отнемане на правоспособност доживот. ЕТО РЕШЕНИЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ТРАФИКА

а не може ли да се измисли нещо по-умно и евтино от затвора ??