МВР ще възстанови покрива на "Царските конюшни"

За периода януари - юли са образувани 248 досъдебни производства за престъпления срещу животните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези конюшни трябва да бъдат взривени както Мавзолея! Те са символ на престъпните Фердинад и Борис 3, които са донесли само мъка на народа, заедно с некадърните им генерали, загубили всички възможни войни. Нека да има референдум за такива измислени и безсмислени културни ценности!

Абе ти да не си Бъки бомбаджията, дай му бомба и му гледай сеира?! Ей с тия бомби ще унищожите София така както и американците не можаха с бомбардировките над столицата 1943г.

Бахти държавата . Министър-председател, двама министри и кмет на столица не знаят чия собственост е огромен недвижим имот в центъра на столицата, Това го няма и в бантустаните на папуасите.Тая държава трябва да бъде закрита.

Да ама ако вие не си платите данъка веднага ще ви открият като собственик нали???Гербераската мафия е в столична от много години ама нито ''100 бокови подправени подписа'' се разкриха ама апетитни имоти на безценица отидоха при тях...

Кому е нужна тая съборетина,бе ?

....тоя мишкарник и змиярник. В Лас Вегас събарят хотели, дето в България биха ги приели за чисто нови.

Този палячо Радев не знаел кои са съсобствениците, ама нямало да ги търси, защото знаел, че няма да ги намери !!! Егати логиката фатмашка !!! От една редакция веднага намериха кои са собствениците на долния етаж - "Промишлена енергетика - Варна" - и от фирмата сами са потвърдили това пред сайта. Егати смешниците са МВР и този палячо!

Искам да попитам каква културна ценност е този кенеф, наречен "Царски конюшни". По стечение на обстоятелствата през последните 15 години пинавам постоянно покрай и около тях и винаги съм се чудил какви са тези коптори и защо не ги съборят и разчистят. На единия ъгъл имаше някаква железарска работилница с едни катили, които с блажна боя бяха написали на ръждивата врата "Не спирай - режем гуми".

Не че МВР много иска да възстанови "Царските конюшни", но щом главатаря Бойко казва заповедта ще се изпълни.

А не трябва ли това да бъде направено от причинилия пожара или МВР не е в състояние да разкрие кой е. Номерата с клошари и наркомани вече не вървят.

За какво ви е този кимизарник в центъра на столицата? Кого искате да впечатлите по такъв нефелен начин, та чак изпадате в комично положение!

Ех радев радев вашата собственост неможете да опазите че келепир няма кой да ви пусне ама се перчеш как ''опазвате'' хората.. Извинявам се НЕ хората а ония еврогейци на наша издръжка опазвахте че се и хвалите...

Пак пари на вятъра!Досега никой не ги поглеждаше тези рушащи се постройки, като изгоряха,ще наливат в тях едни пари чиновниците ,дето не са се потили да ги изкарат!Някой сигурно интерес към терена-това да открият разследващите,ако могат

Какво може да очакваме от МВР, щом не знае с кого е съсобственик в една сграда и не може да си опази собствеността.

"За периода януари - юли са образувани 248 досъдебни производства за престъпления срещу животните. В сравнение със същия период на миналата година досъдебните производства са 159", каза Радев." ""1078 са регистрираните домови кражби в София за първите шест месеца на миналата година. Тази година вече са под 1000."" Чудя се човекът написал тези изречения мисли ли изобщо, или само реди думи.

Да не се знае кой е собственика. Значи, има собственост и собственик....но няма платени данъци в центъра на София?!