Задържаха мъж, карал в насрещното на ”Хемус”

Шофьор, каращ лек автомобил в насрещната скоростна лента на магистрала "Хемус", бе задържан, след като бе заснет от друг водач, а видеото пуснато във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мъж, карал в насрещното на ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тези малоумници му взеха книжката само за 3 месеца, вместо за 5 г например и глоба 20 хил лв

Ако беше бял българин щяха да го накажат много по-строго ама нали си е от привилегирования "електорат"......

карането в насрещното не само на магистрала трябва да се счита за тероризъм!

то Е тероризъм!

тия от врачанско са малоумни ,затова там е най изостаналия район.

Гнусен врачански мангал! Не 3 месеца, книжката за 30 години да му вземат! По чудо няма убити заради тоя изрод!!!

Ти мисли, че на тоя дебил му пука дали има книжка или не? Никакво взимане на книжка - затвор за опит за убийство на мнозина!

е некое учено циго с валидни шофьорски документи

Дадоха гнидата по Би Ти Ви - бай Мангал с бялото яке. Уплашил се бил, затова карал в насрещното?!От какво се уплаши бе, психо, от боята си ли? Глоба 1000 лева и три месеца без книжка. Нищо работа за този изрод. Гнида!

Тревата не прощава, човек в нормално състояние не прави малоумщини. Или е дрога или психо и му се играе руска рулетка. На бесилото! Гнида!

Луда работа! Този е за освидетелствуване от психиатър! Нормален човек не може да го направи! Такова меле може да сътвори, че ви е бедна фантазията. Като знам как карат някои по магистралата. Странно е, че няма никакво чувство за самосъхранение. Включил аварийните и работата свършена. За такова нещо в Германия, ще му отрежат главата. Ама от кръста. В България, не е така.

Тоя НАГЪЛ И ПРОСТ СЕЛЯНДУР!!!!, ЗАРАДИ КОГОТО МОЖЕ ДА ЗСАГИНАТ ХОРА, ТЪПАНАРА КАРА ДЖИП!!!! Трябва да бъде линчуван с камъни по селската чилингира!! Най-кефят като мета !за размазани в дърветата такива селски помияри , пияни и заляни , на кървави похити, и няма други жертви, защото великите шИфьори както те го наричат, са се размазали призори с БМВ , МЕРЦЕДЕС ,или Джип!!

Дебилите в тази страна са много повече от 80%.

Ще карам където си искам скапани Бай Ганьовци

Щом те кефи да станеш на кайма

Ееехх да ми бе излезъл такъв навремето,коги бех с ,,КРАЗ"-а...маалллеейй...на масури щеха да го разсукват от карданите от доле... Ама по него време ,коги бръмчахме с тия дзверове...НЕМАШЕ ТАКИВА ИДИОТИ БРЕ ?! ЩО ЛИ?!...

Поредният от 99 проц. идиоти.

Мунчо, основната причина е мизерията, но душевната мизерия. Проф. Христов не позна процентите.

Случи ми се веднъж да вляза в "насрещното" в Търново, следвайки стриктно всички пътни знаци, маркировки и указателни табели. Яв но след ремонта на пътя не са били актуализирани. Е, естествено веднага се върнах. А за наглеци като тоя в статията би било подходящо възмездие например да се пуснат в насрещното ... на влака ;)

Какво ли е наказанието за такъв тероризъм в Германия, САЩ или Гърция?

Да бъде предявен ОБЩЕСТВЕН ИСК ЗА ПАРИ, ЗА МОНГО ПАРИ И ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО ! САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ, ако имаме държава и има желание да се намалят жертвите и ранените , да се спре войната по пътищата ! Но за съжаление няма добри закони и държава, която да ги прилага ! Одрусай го този животозастраховане и убиец както му се полага, солидна глоба, конфискация на колата, затвор за опит за предумишлено убийство, съответно без право на книжка до живот и публично обявяване на самоличността му, за да му се "радват" хората, след като излезе от пандиза, а и европедалите ще го приветствията, след като е преминал физиотерапия при бай Ставри, без значение във врачанския или софийския, не се съмнявайте ще преминал пълен курс на обучение на задно каране !

основната причина за нарушението е мизерията Втората е лошото почти никакво обозначение на изходите На изхода на магистрала Марица в Димитровград хората често минават през матнинелата Аз също минах когато карах за пръв път макар че го строиха пред очите ми А в сряда пропуснах отбивката за Пазарджик макар че до там съм ходил много пъти Питам се защо до Римотимам на адреса за пръв път и без никакво лутане а в държавата ми да пропуснеш отбивка е често явление особено за чужденците Табели с 30 км ограничения и за щяло и нещяло болук а указателни нанай Човека може просто да е нямал средства да плати за още 50-60 излишни километра отиване и връщане Не го оправдавам но с европейски горива и африкански надници -толкоз Лесно е да си ларж и щедър ако имаш някой лев но като го нямаш -това е

Ти луд ли си? Това е опит за убийство... какво бедности, какви 5лв.

Реалист съм Не го оправдавам но най вероятната причина да тръгне с-у движението е липсата на пари за гориво

И аз това казвам - магистралите трябва да са платени. Така ще има пари и за знаци и за маркировка. Сега Хемус прилича на междуселски път.

Ами защото, когато е трябвало да ходиш на училище, не си ходил. Затова! И не мизерията е основаната причина, ами че станахте 50% необразованите и безкултурните.

Указателни табели си има и са си наред....На всеки може да му се случи да сбърка пътя. Обикновенно това е признак на умора, но не е извинение да продължиш да вършиш глупости, а по скоро е сигнал да спреш и да починеш.... Точно на този участък където този е карал и в двете посоки по на около 3 км. има къде да обърне посоката на движение без да прави свищини!

спри за 10 минути на пътен възел Димитровград и гледай На влизане откъм Хасково масово връщат на заден ход На излизане от магистралата масово минават през мантинелата Всеки който пътува за първи път там прави нарушение

Хубава работа сега.... човека просто си е глупавичък и по-бавно възприема.... като са го учили са стигнали само(пък може и само това да е запомнил), че се кара в дясната лента..... това, че неговата дясна лента се пада скоростна на тези отсреща.. той какво е виновен.... "-Скъпи, къде си? -На магистралата! -Внимавай много. Преди малко съобщиха, че един идиот кара в насрещното! - А ... пък той не е само един!"

Тоя отпадък трябва с правата лопата в главата, а после....червеи!!! Без опело...

Има връзка, разбира се. 99% от коментарите тук са, че щом е от Враца е нормално. Естествено, че трябва веднага да се спре, отнеме книжката за цял живот и яка глоба на собственика на колата. Мисълта ми беше, че навсякъде е беззаконие по пътищата и улиците

За такива малоумници веднага конфискация на колата ,затвор и без книжка до живот !!!!!!

пъто си им ги е техен..вие що им са пречкате?!?

Хубавото е, че масово се възмущаваме от неправилното и опасно шофиране, което значи, че подобрения има и в момента. Лошото е, че повечето от дебилите изобщо не влизат, за да четат новини, камо ли да изложат мнение... Българинът има масов достъп до автомобил от едва 27 години, сравнете масово шофирането през 90' години с днес- по-добре е. Не колкото трябва, но е по-добре. Добрият, разумният шофьор, е култивирана личност, което става при определение условия, не навсякъде.

перничаните са аматьори..

Този е вторият. Първият беше срещу мен преди 20 години на магистралата между Варна и Шумен. Не може да се коментира такова нещо. Слава Богу без инциденти.

Затвор!

Пък после се обиждали, били "80 %" или "чепове"......Този трябва да бъде съден за "опит за предумишлено убийство"......Не може съзнателно да шофираш в скоростната лента на насрещното! Това не става "по погрешка" или "несъзнателно".....Ама нали имаше период, когата даваха книжки и без образование, защото им "нарушавали човешките права"......Де гиди дърво неокастрено.....Що не ходи в Гърция или Сърбия да кара така???

Вожте сега, Враца, Маца, Цаца... хич не ме интерисува от къде е този изрод. Защото си представям какво би станало, ако удари челно невинни хора и ги изпрати на Небето... Такива идиоти трябва не само да се глобят с огромни глоби, ами и да има други сериозни санкции, например 10 дни в предварителния арест, там юнаците, които са временно налице, ще им се радват, ама много ще им се радват... ще им пръснат задника от радост...

Да се отдели някаква територия в която нормалните хора да си направят анклав... Другата паплач като тая измет да мре от побоища и катастрофи ! Дреме ми ...

Има ли значение колата с каква регистрация е, всички чета тук сте големи моралисти. А карането в София как е? Всяка вечер си мисля, че съм свикнала, но не. Няма такова погазване на правилата както тук и няма контролиращи органи. Защото всеки мъж си мисли, че е по-тарикат от другият мъж:)..и жена, но кой ни брои нас

Това, дето си го написала, какво общо има?! Знаеш ли, че този идиот е можел да направи някоя ужасна катастрофа, от която и счасовникарска бригада не можеха да съберат остатъците от жертвите. Луд късмет, че се е разминало без това.

Хайде пак комплексарщини на тема мъж/жена и то от жена. Ами аз ако ти кажа, че всичките пъти, когато съм виждал инциденти, винаги е имало замесени жени. Няма значение мъж или жена шофира - и от двата пола има много некадърни.

Този е по-опасен за околните дори и от пиян шофьор. Трябва да му вземат книжката веднага най-малко за 1 година. Ако обаче има и няколко други подобни провинения. Трябва да му вземат книжката доживотно. Ако кара без книжка трябва директно в затвора с присъда равносилна на опит за обийство. Колкото се лежи за опит за убийство толкова да лежи и този.

Книжката му трябва да вземат доживот във всеки случай и да го тикнат в затвор за опит за причинияване на верижна катастрофа.

па тоя няма начин да не е бил пиян

Да му отнемат правото да шофира, +5 цифрена глоба(само отляво на десетичната запетая). Това си е тероризъм, нека да пледира, че е по невнимание?!!?

Защо е задържан по сигнал на гражданин-къде е КАТ?За мене спи дълбок сън в някое крайпътно заведение.Пример-магистрала Нейпълс-Тампа,катастрофа,движение с 10 км/час,някой тарикат минава по аварийната лента,секунди след това полицай.......Да,ама техните началници не мислат колко платени номера ще продадат,кой ще им плати да не чака на опашките.....

"че мъжът живее във Врачанска област" това обяснява доста от нещата :)

Не е преувеличено.Така си е.

Гражданье..епа на мене не моете да ми каете де шъ си карам. Магнета на макс Фикиту да ми пее и язе в насрещното щот съм ного як и най-паче безсмъртен. Не карате в насрещното щото не можете да карате по принцип. Язе сам по -голуем от Шумахер.

Ако ми напишете още един + ша ви любя и вазе, и целата ви рода

80%...

Те се обзалагат на крупни суми за извършване на това.

Ей затова не обичам да ходя и пътувам по Хемус- само селтаци - комплексари, тъмни балкански субекти с много комплекс!! Колкото пъти съм пътувал по тая северна магистрала, толкова пъти е било с много нерви и притеснение- или са ме изпреварвали или правили опит да ме изпреварят отдясно, през аварийната лента! Семката да Ви се прекъсне дано, жалки пустиняци!

Крайно време е да затворят отбивката за Ботевград и всички северозападни орки да си останат в мизерията

Почти всички в тази държава са от един дол дренки. Мнаго малко останаха нормалните хора. Аз работя с хора и мога да преценя. Генетично нацията е изразходвана. За жалост най-дивите гени тотално се предават на новото поколение и бъдещето е в черни краски.....

То на Тракия джентълмен до джентълмена.

А на карловско шосе само лордове! Всеки ден тежка катастрофа и загинали майни... то там леки май няма

Да го съдят като за умишлeно убийство. Ама ще се размине с мизерна глобичка и това ще е, защото няма полиция, няма прокуратура, няма съд. А и да има - всички до един са подвластни на парите.

Убийте го с камъни !

Тоя селяндур на бесилотоооо

Е не е ли прав професора на процента дебили? Парав е! Малоумие, неграмотност, наглост, ............

нещата ще си дойдат по местата когато за такива нарушения започнат не да свалят номера, а направо да задържат автомобилите (на платен паркинг). С книжка или без - пак ще си кара, без номера - също, ако ще да са крадени. Прибереш ли колата да видиме какво ще кара или дали ще я даде другиму. Глобата си е отделно.

Готино, ще му е достатъчно само да си плаща платения паркинг за, да речем, 3-4 години

Да го съдят за тероризъм!