Пиян шофьор блъсна и влачи полицай с колата си

40-годишен шофьор от Ветово, задържан с 1,69 промила алкохол, блъсна и влачи с колата си един от полицаите, спрели го за проверка.

Обратно в новината

Коментари - Пиян шофьор блъсна и влачи полицай с колата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом журналята не пишат имената- значи не е българин или турчин...

Крайно време е милиционерите да се научат как да спират колите които профучават край тях, с гърди явно не могат да ги спрат.

В САЩ за такова нещо, този вече щеше да е на едно по-добро място, ама тук нали сме по-демократи от демократите, полицаите ги нямаме за нищо.

kirchevo

Те па едни полицаи, гащници. Само ги виж какво представляват колко са неподготвени и нема какво да се говори.Винаги търсят най-малкото съпротивление докато не се появи някой като бай Петко от Лясковец, и тогава се вижда какво могат.

Там си е демо фашизъм -ко праиш тука бегом натам фъшлююю

Спира милиционер кола с 4 души в нея, гледа всички с колани. През зъби изсъсква: - Ей, ще се обесите за 5 лева бе.

Тъпо!

kirchevo

Ей теа МИЛИЦИОНЕРИ за 20 лева ще се утепат, ама нема да се пусне от колата да го не влачи.

d4

вместо да се жалват ушевите, да го бяха вързали за патрулката и да го врачат по шосето...докато изтрезнее. и без друго е бил кьорав пиян..нищо е нямало да усети тъмнозеления!

Този индоевропеец е от котилото на телефонните измамници, затова е толкова нагъл с полицая

Ами така става,след,като вместо да го проснат на предния капак,сложат прангите и вземат ключовете...нашите ушевци,след,като са го изпробвали,са започнали преговори с него,като първият им въпрос 100% е бил: ....-Ми сИгъ,'ко пра'им ?....

Бас държа ,че тоя е фес .Няма да му направят нищо.Те се водят защитен вид.

100% не е фес а мангуста.

Крайно време е полицаите да минават обучение и подготовка, как се осъществява проверка на пътя. Също така не е зле да ги информират периодично, че два тона автомобил е достатъчен за да бъдеш прегазен на пътя въпреки униформата, която носиш.

По-тъп от твоя коментар няма. Те полицаите не минават обучение не

има ли оръжие или не знае как се ползва и го носи само да му тежи?!? Абе 90% са срам за МВР и трябва да бъдат уволнени, а не да ги хрантути боце с допълнителни милиони , каквито дори за здраве не се дават!

Човека тръгнал да донесе още пари , а ченгето не разбрало !

Домашната парцуца - враг номер едно на КАТ! ;-)

Пускайте го. Те за убиийство на полицай на пътя + хващане без книжка по време на делото дават смешни присъди, та за едно пиянско блъскане и раняване на полицай ли ще се хабят?

lu4ka

И аз се сетих за Лерца. Полицаят да пие една вода и да бЕга.

Тоя "шИфИьор" от Ветово сигур е от "аборигените", и освен че е бил пиян, дали е имал и "кетап" за шофиране?... :::))) Те ромляните 'сичките са "шИфиьори" по рождение, и мазно хортуват кат' ги фанат, че не "кетапа" карал колата...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Еми заради някакви си 20л така става.

Ми те като видяха, че за убийство Лерца я погалиха по главицата, вече ще газят полицаи наред.