Млада жена загина след падане от 9-ия етаж

30-годишна жена загина, след като падна от деветия етаж на блок "Балатон" в кърджалийския квартал "Веселчане", съобщи 24rodopi.com

Обратно в новината

Коментари - Млада жена загина след падане от 9-ия етаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30 годишната е от град Кърджали, четете 24 часа родопи

За малка България,това, идва в повече ! Хората се хвърлят от безизходица, несподелена любов или мизерия и недоимък! Съветвам всички които четат моя коментар да знаят и запомнят,че винаги има някакъв изход ! Утре и те могат да изпаднат в депресия ,но трябва да бъдат силни и да не се предават,да се борят и отстояват. Най малкото когато нещо не върви,да имат самочувствие и да си повтарят"всяко зло за добро'. "Утре и на нашата улица ще изгрее слънце" . Самоубийството е слабост и не решава никакъв проблем.Всичко отминава и за три дни си забравен,защото в нашата малка държава се случват много големи неща и все лоши,от лоши по лоши, от нашите алчни,безхаберни,човеконенавистни злодей наречени ПОЛИТИЦИ. Дано с моя коментар да съм помогнал на някой кандидат самоубийци,да размислят и да не го направят ! Живота е само един и е кратък,не усещаш как остаряваш,но трябва да го изживееш честно и достойно! Да се радваш на хубавите неща и да бъдеш оценяван. А ще бъдеш положително оценен ,ако си честен,откровен, с думи и дела,првиш добрини, обичаш близките ти хора и приятели!

Що секс е имало още във тази млада жена,дано да е по случайност,иначе много жалко!!

Много тъп коментар!

То в тази държава е пълно само с откачалки и пияници

По-високо от трети етаж за мен е нечовешко. Като изляза на терасата искам да гледам спокойно.

И какво от това? Важното е, че сме председатели на ЕС. Всичко друго е опит за отклоняване на вниманието от успешното управление на ГЕРБ и по-специално на Бойко Борисов

А във В.Търново продължават мутрите да се стрелят, чистят! Абе, СТАБИЛНОСТ !

Да, обаче прочистването на мутрите води до стабилност

помогни ни!

"...30-годишната жена сама е скочила от терасата на жилището си, в което живее от година. И колко станаха за тази година само? Всеки ден ли ще е така и докога, НАРОДЕ????

койт не скача е червен.всеки ден ще е така до победата

Лозунгите от едно време! А от трибуната тогавашните "дисиденти", днешния политически елит, пригласяха "Който скача е кретен"! Бог да прости женицата.

Всеки ден ще е така, до оставката... Тов ли намеква, платения ти пост?

Въпросът ти е потвърждение на народната поговорка "Гузен негонен бяга".

Текст от фейкреклама на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб": - ГЕРБ ВИ ДАВА КРИЛААААА...!!!

никой не скача,може да е паднала докато простира прането например,това е фалшива новина. бсп клати държавата

абе, да те таковам в главата проста. Много смешно, тя жената загинала, на него му кеф и с партии се занимава, не разбра ли всички партии са еднакви.....

Вчера 43-годишен софиянец скочи от 15-ия етаж! Днес млада жена загина след падане от 9-ия етаж! КАКВО СТАВА! Какво става в тази псевдо държава? Нали сме във възход, вдигат се заплати, пенсии, цени! Що така!!!!!

Как да не сме във възход? Хората скачат все от по-високо и по-високо...

Извода е, че утре някой ще скочи от първия и пак ще се пребие смъртоносно.

вероянто поради мотавето около конвенцията не да могли да определят социалния си джендър

комунизма е зло , но по тошово време никои не скачаше от балконите и не се палеше с бензин ... да ви се серем на демокрацията ! изгонихте и убихте народа си !!!

Айде да не ти разправям как по Тошово време брачеда намери комшията си обесен на стълбището

Тогава просто нямаше dir.bg да ти пълни главата със страхотии

По тошово време ги скачаха, по други методи, а това, че ти не си бил специално информиран за всеки скочил или не ти е било докладвано, не е наш проблем. Както всъщност не ни е и проблем, кой колко и откъде скача.

Спрете да тиражирате подобни новини, че утре и други ще скочат.

Бог да я прости жената, кой знае какво и е било на главата. Никой не знае какво му носи утрешният ден. Молете се да не се случи и на вас да ви изпуснат нервите....

В Кърджали има панелки в този квартал до язовир "Кърджали "!В квартала до язовирната стена има панелки !Панелките са на метри от язовирната стена !

Може би, ако го кажеш по четвърти начин, ще разберем общата връзка между язовира, стената и полета на орела. Опитай пак!

Вече не пишат СКАЧАНЕ, а ПАДАНЕ. ЗАЩО?

За да може трол като долния да посее съмнение,че беутната и МВР прикрива.По-добре да е убита,а не да се е самоубила заради геноцида,затова.

Не бе оправила пердето при отворен прозорец и стола се е счупил с божия намеса жалко.

Ама изтърка се този сценарий със самоубийствата! Некадърни и корумпирани служби избират най- удобното и прикриват убийци! Жената е хвърлена от 9-ти етаж! Да се напънат да установят убиецът!

Koйто е гледал постановката на Сашо Морфов "На ръба" знае за какво става дума..

Баце докато се върне от Европата нема да остане жив българин.

Не му трябват българи. Той на циганите се радва.

Когато бях дете, все още по времето на соца, лично аз знаех за 5 души, скочили от балкона си в квартала с цел самоубийство. Това се случи в рамиките на около 3 години. Едното момиче даже беше от нашето училище и беше скочило заради нещастна любов. Самоубийства винаги е имало.

Заеби ти тъз работа с нещастната любов и скачания. Тия са си все от мизерия и недоимък.

Когато аз бях дете в края на 80-те и началто на 90-те не помня някой да се е метнал в квартала въпреки,че живеехме до психото където се лекуваха, наркомани,алкохолици,депресирани и дурги такива леки случаи.Сега сградата на болницата е развалина като БГ,и повечето хора в БГ.

Вие не помните, това обаче нищо не значи. Тогава се съобщаваха само положителните новини. Лошите се спестяваха, ако може. Е, имаше и такива, които не можеше...

Гледам всички плюят Боко и ГЕРБ! Я си представете, че се окаже, че е скочила щото била болна примерно. Неизлечимо. Скочила да се отърве от болки, мъки и т.н. Колко от вас ще се извинят?

Ако е била болна с това здравеопазване какво да очакваш? Ако няма пари, болки, мъка.

нашите управници не могат да излъжат западните си партньори, ония на запад много добре знаят с кого си имат работа, разузнаването им е добро, а нашите служби са пробити от всякъде, нещо повече, именно така са ги избрали, когато баварците измислиха и създадоха партия ГЕРБ, със силно зависими, корумпирани, тъпи, управляеми и комплексирани местни марионетки. За да си прокарват интересите в територията.

падане... то живи факли имаше, сега скачат от високо... Гербаджиите са виновни, докараха народа до пълно отчаяние.

През гербаджийско време хората постоянно скачат от блокове и къщи.. от хубав живот.

Скачат най-вероятно от радост, че поехме председателството. След 11 години благоденствие от членството и хоп - председателство!

Абе добре, ама това не може да е водеща новина. Стига депресирахте нацията!

да плюеш по други народи, нали? Как смърди своята кочина никой не иска да знае тука, защото го е страх да променя нещо, да изисква и да върви напред.

Много сме добре , всичко ни е наред ! Високи сгради има колкото си щеш , пък ако не стигнат ще го правим със записване !

Ами хората пак започнаха да показват голямата си доволство от "прекрасния живот" който им осигуряват от Герб и предпочитат да протестират вече без да се палят, а се самоубиват по бързо и безболезнено! Гарантирано от Борисов 3

Ти откъде знаеш, че затова е скочила? Може да е болна от неизлечима болест.. или просто някой тъпак като тебе, дето все някой друг му е виновен да и трови живота?

и тази клетница не е издържала на ежедневното повишаване на стандарта на българина обявено от тиквата и гуменката.

Е нали при "комумизма" било по-ужасно от турско...?!

Само за тази седмица имаме: Едно самозапалване и две самоубийства след скок от висок етаж. Това ще е от добрия живот, който всички водим при управлението на "умните, кадърни и честни" Калинки от ГРОБ! Дано Господ се погрижи да си получат заслуженото. Той не забравя.

Знаеш ли колко самоубийства стават дето не ги оповестяват. Аз се сещам само в Сливен около 10 и то на все млади хора.

Джоба на българина така натежа и се изду, че вече не може да пази равновесие и залита от балконите

Хората започнаха да падат от балконите като презрели плодове... Може би икономическия просперитет, високите доходи и ниските цени имат нещо общо?

Ко ти дреме, Боко рече че нивга не сме живели по добре! Западните балкани, договора с Македония, прегръдки с Юнкер, танц с шпаги в Саудитска Арабия.

се палеха. Сега, след 11 години членство в ЕС, и председателството ни, с което се бият в гърдите, се хвърлят от високите етажи и се стрелят всеки ден. Не може да е случайност.

Пак се палят, вчера на някакъв паркинг имаше самозапалване. Просто медиите крият истината. Страх ги е от мутрите от ГЕРБ!

Скачането от прозорци май става вече национален спорт?

На никой ли не му се струва странно, че напоследък толкова много хора "падат" от видоките етажи на блоковете?!... Просто епидемия.... И никой не е паднал от втория етаж например.....

це висоцината на етая отговаря на скорост на мпс -катастрофа..т.е.9ет-90кмх *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гарантирано! От ГЕРБ!

Какво съм им виновен,аз?

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.