Мъж се самоуби пред полицаи в София

34-годишен мъж заплаши да убие леля си, след което се самоуби пред пристигналите на сигнала полицаи. Инцидентът е станал около 10 часа в София.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се самоуби пред полицаи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

здр,моля ви без,злоба без да знаете неговорете,това е мои приятел,много близак,по4иваи в мир ми6ле.обичам те...липсва6 ми много...

БЕДНОТИЯТА ПОРАЖДА ПОРОЦИ...................

СПАСЕТЕ БЪЛГАРИТЕ!То България вече няма!

ЧУК

Абе ,ще се навъдшт пак една дузина психолози,да коментират,че човекът е с психияни разстройства!Не знам кой кави разстройства има ,ама наскоро четох,че към 80 % от българското население било с психични отклонения.Приготвят ни значи веднага и оправданието за евентуалното им самоубийство!

ЧУК

Извинете,грешки на клавиатурата!

е нормален ли си да посегнеш на който и да било?

То си личи и от броя гласували за сегашната 3-на коалиция СРЕЩУ България.

Най-интересни са ми коментарите на съседите кой какъв бил. На българските журналисти това им е основната цел - да накацат съседите като мухи на ... и да им задават безсмислени въпроси, за да произведат новина.

Да,и при това подбират най-големите идиоти и олигофрени защото свестните хора не им се връзват.

Хората не издържат вече на немотията. Не ни останаха нерви и не издържаме вече на стреса. СТРАШНО Е! НО КОЙ ЛИ ГО Е ГРИЖА?!

Определено не е само до немотия, а и до интелект общо казано.

Електоратът с по-слаби нерви не издържа разцепването на столетницата!

Е как така бе, нали само при Бойко се палеха? Падна малко снежец и готово, пак почнаха... Че те новите сметки за ток и парно още не са дошли. Интересно тогава какво ще стане.... Ама Орешарски ще оправи нещата, нали 250 000 работни места гласи, ще издаянят завалийките....

О, да, България е тука и има пълна свобода, вилнее днеска тук юмрука и без купони е глада !

Да ! ---- Някога, някога - толкова Някога че даже Го Виждам Сега - предложих най-чинно на Нас-Всички Двустъпковата !

Следствия от успешната социална политика на най-успешното правителство в историята на Слънчевата система.

Близко е момента, в който ще започнат да се случват масови убийства като в САЩ. Отчаянието на самоубийците ще се превърне в злоба и като влязът в първия МОЛ или магазин, или градски транспорт...

Харакири

.."...Виждайки, че няма да успеят да се спасят от обкръжилите ги османски орди, Кочо Чистеменски убива жена си и детето си и се самоубива, за да не попадне никой от семейството му в плен на османците.."..... Щом се процедира така, значи сме в обкръжение! Тогава кой ни е обкръжил? Нали сме в приятелски съюз? В Европата, де? и в Натото, де? Самоубийството е огромен проблем и смъртен грях! В какво състояние трябва да си за да убиваш и роднините? Ние нормални ли сме или зомбирани самоубийци? А?

Ако позволите : А. Кочо - е ЧестИменски Б. Обсадата/Капанът, както Навремето така И днес - Е в Непосредствен Периметър ...НО ! - днес Е 2014та !! ---> Абсолютно-Никакви Загуби повече на Наша Кръв, Българ(к)и !!!

За това е виновен ГЕРБ!

Ако е истина то вече имаме и харакири! Да ни е честита новата придобивка! И лека му пръст на човека. И съболезнования на роднините.

Такива неща не е имало и преди 9.9.44г.

Мислиш ли? Просто не се съобщаваха. Хвани някое по-старо ченге, което е бил милиционер преди 89 и го разпитай да видим какво ще каже по въпроса. Политическият режим не е определящ за убийствата в семейството.

Вечната беднотия и мизерия имат определяща роля, а пък политиците са пряко отговорни за тях. Аз беден политик не съм видял.

.....Политическият режим не е определящ за убийствата в семейството. ..... A koi e opredeliascht?

Освен това, след всяко 10 тилетие човечеството все повече изтрещява, в цял свят. Не само е тук.

Без вяра, без надежда и без любов не се живее на този свят. Който ги има, притежава най-ценното. Не ми трябват парите на швейцарците, дълговете на американците и толерастията на ЕС за сметка на най-важното и безценното - вярата, надеждата и любовта!

Оххх, бедни-ми Сапиенс... Вярата - стана я на Линкълн, я на Ролекс... Надеждата - неинска... Любовта - любовчийство... ТА ! --> Ррработа Ни чака ! Нас. Всички. Заедно.

Вярата, надеждата и любовта избледняват, когато редовно гладуваш, не можеш да си позволиш елементарни неща и да си покриваш разходите. Свързани са директно с битието.

Когато не можеш да си покриеш разходите е редно временно да ги свиеш. Ако не можеш, сменяш къща, град, такива неща...

По времето на Боко имаше СТРАХ! Сега хората могат без СТРАХ да се самоубиват!

Дори и да е така, това пак е един напредък и по категоричен начин доказва, че Партията мисли за народа!

Корнелий

Доловени мисли на партията за народа: "Еххх народе мой, как ли да ти взема всичките парички . . ."

Навярно този прабългарин има японско потекло.

В тая страна има много слънце, но има и някаква тъмнина, която се разсипва като черен прах дори в сиянието на самата природа. Не е ли то черния прах на един груб живот - с много празници в календара и с никакъв празник в сърцата ?

Атанас Далчев има едно великолепно стихотворение, в което казва същото.

Хм, туй да видиш! И при това само ден, след като СтаниГей каза че вече няма самоубийства, каквито е имало по Боково време!

Ей, гербер соросоиден!! Може и да има самоубийства, даже са в пъти повече, но хората се самоубиват щастливи, с усмивка на уста и със Светлото бъдеще под мишница!

Това е резултата от работата на всички партии в последния четвърт век. Капитализма (управление на капитала, тоест банките) и демокрацията (малцинството върху мнозинството) по български до там водят.

Така е когато няма надежда . Надеждата и утехата крепи човека , а България Бог високо - цар далече , Църквата я няма никаква , а управляващите повтарят че и , да има избори по-лошо ще бъде . На какво да се надява човек ? На какво бъдеще ? Все повече българи ще посегнат на живота си - без перспектива !

Едно време имаше един много добър лаф - "Учи мама, за да не работиш". Изучихме се всичките. Сега всичките сме гладни, ама учени. Не щем да работим, защото сме учили.

Доста сбъркан лаф...за това и доста хора от "онова" време им се вижда труден животът сега. Учили, учили, но не научили най-важното - трябва да се работи.

Ти пък в коя България живееш?Или си от тези дето само търсят нещастници да им вадят душиците от работа и да ги лъжат,че им плащат?Само такива ги приказват такива работи и тези дето тотално не са в час.

При новата власт, хората не се самоубиват просто, а убиват и своите семейства. Гарантирано от Втора Гнойна Коалиция

Не е вярно. При Боко имаше страх, а новото правителство ни освободи от него.

сменят се управляващите, ала народа е един същ

Това е лична драма. Няма държава без убийци, самоубийци, психично болни хора. В Швеция са номер 1 по самоубийства, в Норвегия и САЩ имаше масови убийци, ... Нека не политизираме.

Различни са причините, в северните страни поради липса на серотонин, а в Бг-то поради мизерия и безперспективност.

ДИР- спрете да пускате подобни новини вече- нима не виждате, че повечето от коментиращите са със загрубели души и коментарите им са пълни със сарказъм, подигравки и подмятания относно управляващите партии и псевдо- политици, "радетели" за България? На хората, загубили близък им е достатъчно тежко, за да преживяват и подобни безвкусни и низко интелигентни изказвания!

Тъй тъй като управлява БКП-то само хубави неща трябва да се пишат - за щастливи деца и многодетни цигански майки и сбирки на Бузлуджа.

Защо се възмущаваш,другарю?!Преди година,когато някои контролирано се запалваха-мълчеше и се радваше-подличко.А сега,ДИР-а ти бил виновен?Пък и не забравяй,че в страната цари ред,има спокойствие и най важното няма страх,все пак?!...

Вместо да си заравяме главите в пясъка (с Високо-'вдигнато' д..тиит) --> Сме Длъжни да Ррразпарчатосаме Причините за тези Систематични Ужасии у Нас !!!

да не бързаме със заключението - самоубийство

комунистите трябва да научат 1984 на Оруел наизуст

Съболезнования на семейството и близките ! ----- --> НАРОДЕ ?!

Копието вгз, колега ? Нищо лично, просто не върви за случая? При нас е така ! Можете и да мълчите ? леля Койка

До тези безкрайни свади и проблеми води мизерията в която живеем!!!! Убийства и самоубийства и всичко заради пари,които в нашите семейства липсват!!!! Но за сметка на това,депутати и министри,както и чиновниците си вдигнаха заплатите с по 1 000 лв и нагоре!!!!

защото комунистите провеждат политика на геноцид към собствения си народ и те самите са изтрещели защото всичко в тази държава е противочовешко

БСП е на власт, хората губят разсъдък в тази простотия и така вече 70 години. Нищо чудно, защо българският народ загива. Това което Османската империя не успя да постигне за векове, БСП (к) постигна за десетилетия. Но това им беше и лозунга едно време - "Да направим това за десетилетия, за което на другите им е трябвало 100 години." Така ни учеха тогавал

Бойко Борисов и Дянков са виновни! Сигурен съм! Може би и Първанов има малко вина!

Докато си здрав- бачкаш, за да направиш други богати; като се разболееш- почват да те работят, докато не ги направиш щастливи, че са ти взели всичко- следващия!

Не хулете. Хората психясаха от липса на шанс в живота. Държава от излишни хора. Как няма да откачиш?! За здравите - трудно, за болните - няма лечение.

В София се живее на много шум, мръсотия, много злоба и на много приказки. За това там хората тотално изперкват.

А защо стана така в София? Защото БКП-то каза, че от селяни пролетариат не става, взе на хората земите и хайде всички в града да стават пролетариат и всичко засмукваха в София и сътвориха един ненужно голям град, в който няма никаква планировка за развитието му. А след 90та година засмукването стана още по-силно - всичкият капитал се съсредоточи в София. Ако се появи нещо по-ценно извън София - веднага се придърпва там.

Бог да го прости, горкото момче ! Претпочел е смъртта , за да попадне в ръчичките на строги прокорорки и съдиЙки от Софийски градски сът Да убиеш двама души, за секунда, с нож в гърбъ, пускат та "НЕВИНЕН!", и ти уреждат канал прес границата !! Обаче на думи, да са заканиш, да уплашиш Х, У, или Я, нема прошка? Питах отчето, дето работя, а то ми рече: Лелю Койко , Госпот прощава , Софийския сът не прощава. Те са мислат за богоизбрани, недостъпни, непогрешими... Още съм настръхнала, фтриса ма ?? Бог да прости момчето! Ний тука шъ съ управим, само да рече Господ. Време е ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Едно тревожно обождане в Редакциата на "бТТВ"Трътките "

Стига ма, Койке ? Я виж фчерашка как убуу го нередиха онова, Бисер Петното! Чувам, че до две-три години ша поткарат и Оня Цецо... кой беше, Ухото ли, Говното ли, бе се тая! Ти само гледай?

Верно, не е чрез самозапалване, но самоубийствата продължават, защо ли?... Хайде сега някой от актуалната политическа клика да излезе и да обясни защо хората продължават да се убиват сами, май от много хубав живот...?

Който и да го управлява, простия човек си остава прост. Понеже е прост, ще си е вечно гладен. Никоя власт няма да му бута лъжицата в устата.

pmotikov@abv.bg

Държавата трябва да гарантира покрив, храна и биологическо оцеляване на всеки, но при контролирана раждаемост.

Но и никоя власт няма право да го лъже предизборно. Например с четвърт милион нови работни места. Трябва да се инкриминира предизборната лъжа и строго да се съди от закона този, който си я позволи.

Хората в София тотално изперкаха в резултат на тия шумни безполезни протести и тъпи окупации. Ние в провинцията сме на свински пръжки, червно вино и греяна ракия.

Бог да го прости човека, никой не знае какъв товар е имал на раменете си. Жалко е което се случва в България, това е просто един щрих от цялата ужасяваща действителност в която се живее.