33-ма ултраси задържани заради шествието срещу расизма

МВР задържа 33-ма души, планирали саморазправа с представители на етнически малцинства в София.

Обратно в новината

Коментари - 33-ма ултраси задържани заради шествието срещу расизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили чичковци полицаи,ще ни пазите ли вече и нас Българите от тези лоши цигани,които пазите сега?

Аз

Няма.

Току-що съобщиха,че нелегални емигранти са щурмували граничен пункт. Хайде,бързо на новата хейтърска новина!Давайте!И върху тях да излеем много българска омраза-защото нашият девиз е"Обичам да мразя"!Не да питам,да мисля,да чета,а да мразя!И да мечтаем за улици залети с кръв-предимно циганска,ама те нали са нечовеци,какво ми пука.А какво да правим с простите българи,с тия,дето са коне с капаци?Ами повечето са "протестиращи"-"Убий","Размажи","Смърт за мангустите"!Хайде,юруш на хейтърската ВАША новина.А на Коледа се пргърнете и пожелайте Бог да ви дари със здраве,защото сте добри хора!Да живее"Обичам да мразя"!!!

Защо вместо да обвиняваш хората ,че изпитват омраза ,не си купиш къща в някое село особено в северна България.Гарантирам ти че след седмица ще си най върлия антициганин и ще пееш друга песен.

И с омраза ли да го решим проблема?С призиви за убийства?Питай къде е съдът,искай,настоявай да ти отговорят,защото всички български граждани трябва да отговарят пред закона.И ако престъпникът не е наказан,виновен е този,който не прилага закона.Омразата ражда омраза!

Вместо българи, турци и цигани заедно пред парламента да искат правова държава, позволяват някой непрекъснато да ги ръчка да се бият по между си.

правовата държава е утопия, разпространявана за заблуда на робските тълпи. грозно е да се каже, но факт.

Аз

Баси тъпите скинари... Да се съберат накуп кат пидали на парад, че да ги надушат по-лесно куките... Мче разпръсни се, облечи си розово яке, намажи си суратя с вакса... туй-онуй... па после бий докат си скъсаш червата... Аз ли, дъртака, да ви уча, маматамустара...

а в газови камери няма ли да ги набутате, или поне в някой полски таен зъндан на "демократичните" евреи-от новия световен ред.. поне от кумова срама?

Аз

Не. Няма полза. По-полезно би било да ги ползваме за екологично чиста тор за земеделието или като протеинова добавка за хранителните смески за свинете.

Поне да бе написан плаката грамотно. Все още има хора грамотни!!!!

българите, ония дет ша останат може и да са людоеде! (ако не са са преселили на просия зад западната граница)

а бе то нема човек къде една бухалка да забие, се некой го изпреварвъ.

Иди го кажи това на ония 15 000, които протестираха в Дрезден срещу ислямизацията.

като са такива биткаджии да идат да палнат ракетата до цум в петък

Полицията ги спря! Този път. А седващия? А по-следващия? И така нататък. Изходът е само един и не полицията е на ход за него. Всяко престъпление на циганите трябва да се наказва така, както и всяко престъпление на българите. Женели се 12 годишни и това им било етническа черта? Откога етническите черти са над законите на България? Крадяли, защото били бедни? А самотните баби в селата, които се събират по няколко, за да палят само една печка не са ли бедни> Направо да им дадем инструкции да крадат. И ако охраната на кауфланд, метро, лидл, билла и т.н. ги задържи, че крадат, да я арестуваме, че им нарушава етническите права.

Аз

Масаите имат такава традиция за инициация - за да станеш мъж, трябва да убиеш лъв. Що да не си създадем и ние подобна - за да станеш мъж, трябва да пречукаш тамил-паразит. Ми кво - културна особеност, бе... Само другите ли да си имат...

Местен

Не знам откъде идва тази самонадеяност на българите, щото се имаме вероятно още за по-многобройни. Ама при един реален блъсък в някоя махала или гето не се знае кой ще победителят, а? Същото като мечтата ни да имаме уръжие, макар че не сме хич сигурни, че ще го извадим преди другия въоръжен.

Тукъ за футболни свине съ гувори, а вий ми изстрихти коментаръ зъ Кучито и Попрашка, Мадамътъ нъ кънарчитътъ от "БОТЕВЪ"-Коматьово Нимогъ дъвъ ръзбиръ, шъмъ идосати ишвъйбъ вгз! леля Дочка

Задържани са само защото са готвили нещо, планирали са, имали са намерение... Гадно е, че органите не са така енергични, когато става дума за вече извършени от циганите престъпления. Нищо чудно, че се чувстват безнаказани и свободни да правят, каквото си искат.

Смели полицаи зорко охраняват циганските гета, да не би някой да наруши спокойствието на електората. Но не се намери един полицай да защити двете баби от с. Елисейна, които втори път ги пребиват и тарашат дома им. Нито ще се намери полиция, за да въдворява ред на спирките и автобусите по линиите, водещи към циганските гета. Така че, държавата (същата, която събира данъци и такси) чрез нейните силови органи насърчава циганската престъпност и е съучастник в терора над българите, който е една от причините за обезлюдяване на селата. Подобна е била държавната политика на Османската империя - произвол и геноцид над местното християнско население. Казват, че сме избирали правителствата. Но нямаме избор, дали БХК и сороските институти за "демокрация" да командват тези правителства и да определят, кой човек да има права и кой да бъде безправен. Друг въпрос е, че 100-тина скинари, нахлули в гетото не са в състояние да предотвратят битовата престъпност. За там е нужно постоянно, денонощно присъствие на мощна техника.

Да бе, вместо антицигански фронт е по-удачно да се създаде антимутренска организация. Мутрите умело манипулират и насочват народното недоволство другаде. И това е отклоняване на вниманието от същинските проблеми. Проблемът с циганите е сериозен, но той е следствие от управление на мутри.

АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ЦИГАНИТЕ ЩЯХ ДА СЪЗДАМ ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ И ДА ПОЧНА ДА ЗАСТРАХОВАМ КОЛИТЕ И МОЛОВЕТЕ В СОФИЯ :)))) ... ЕДНО ВРЕМЕ МУТРИТЕ ТАКА СТАНАХА ОТ МИШКИ ПОЧИТАНИ В ОБЩЕСТВОТО ХОРА :)))

Идете в Пич махала в Пазарджик, или в Шантик махала и споменете името на Арлин Антонов....Циганите се надрусват в гащите си....Краката им се подкосяват...Треперят като зайци при спомена за Арлин....

Тук редовно чета омразни приказки срещу някое малцинство. И сега е с аргументи, че крадат, бият и т. н. А за друго малцинство се измислят други щуротии. Значи става най-обикновена проповед на фашизъм.

Не познаваш проблема и не знаеш значението на термините, които използваш. Не съм съгласен, в държавата да има етнически анклави, в които да отсъства държавната власт, нито отделни етноси да имат само права, а местното население да има само задължения. Не съм съгласен, държавата да бъде пасивен съучастник в битовата престъпност. Фашизмът е нещо друго.

Негрите са ги използвали първоначално като роби,черната работа за черните ,бялата за белите.Докарали са ги от Африка в Америка да обработват земите.С циганите въпроса е друг.На времето невидимият свят ги е прогонил от Индия поради престъпленията им ,да се скитат по света и да си научат уроците.Престъпленията да им се наказват-пише го в духовните книги.В България идват с турците.По времето на турското робство са били и в състава на башибозука.Ползвали са ги най вече за палачи.Левски е обесен от цигани.В сайта "Изгубената България "-с над 7000 фотоса с надписи за период от 200 години може да се видят и такива фотоси"Цигани бесят български патриоти".Има огромна разлика между борба за правата на цигани и борба за правата на негрите.При циганите се поощряват престъпленията им.Времето е върнато назад .Както е било през Турското робство.Срещу патриотите башибозук ,бесилки-палачите са били цигани.Сега са ги оставили на воля да тормозят българите.

Някои оспорват термина "турско робство". Според аналогията с днешната ситуация, той може да бъде заменен с "османски терор". Или с "турски произвол", защото властта в империята се е упражнявала от турци (нещо което ДПС не може да отрече). И става: "пет вековен османски терор", "по времето на турския произвол" или "Освобождение от османо-турския терор и произвол" и пр. Подозрителен е и фактът, че терорът над местното българско население (и преди и сега) е свързан с управници, самоопределящи се като турци.

но кои го предаде б1лгарин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ МУТРИ ПРЕСТЪПНИЦИ ... ВИЙ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА БИЕТЕ НЕГРИТЕ ?????? :))))))

докога ще ги издържаме тия да се размножават за наша сметка и от помощи-това е етническа агресия спрямо българите -вижте какво става по селата -някой трябва да им даде урок спим като общество

Как така никой няма нищо против,арменци,помаци,евреи сирийци а само срещу циганите?Явно този етнос не спазва нормите на поведение на страната,където са се родили и която им плаща за да съществуват. Българите са търпеливи,но всяко нещо си има граници.

33 - ма българи са арестувани , че са излезли на улицата да протестират , а циганите пребили докторите са на свобода.....нямам думи, идиотска държава с малоумни управляващи.

Не искам да плащам заплатите на милиционарети , задържали тези момчета! Срам ме е от родната милиция.

най-сетне някой да се задейства срещу безчинствата на тая сган и хоп преграждат му пътя

Циганите имат само права.Българите само задължения.И понеже политиците и полицията пазят само циганите.От днес и пенсионния фонд отива в ной,тоест пак ще го дадат на циганите Следните актуални предложения. 1.Спиране на всички социални плащания в цялата страна. 2.Спиране не всички данъци в цялата страна. 3.Частни пътища,училища и болници. 4.Право да застреляш нежеланите посетители в имота си. 5.Полицията става също частна.ЩЕ кажете ,че тя ще пази циганските барони,че ще си плащат.Ми тя и сега ги пази,пък българите плащат. Така всеки ще има равни права,отговорности и старт в живота.Искат равенство-това е равенство.

БЪДЕТЕ ЕТНИЧЕСКИ ТОЛЕРАНТНИ!!! ТЕ ЩЕ ВИ ПРЕВЗЕМАТ

Много лесно лепят етикетите!!!!А какво ще кажат за искане да има ред и законност? Правят се че такъв проблем няма, а нерешаването му само го задълбочава...

ред и законност се налагат от съответните опълномощени органи, не от групи случайни граждани. По вторият метод партизаните взеха властта 44-та година и още не може да се оправим от благоденствието, което се изля отгоре ни. Може и да не сте съвсем съгласни, ама сърбите се опитаха насилствено да си решат малцинствените проблеми и си вкараха автогол, и то не само един.

Имаш право. Колкото и да е справедлива, самоинициативата се определя като произвол и се наказва. Следователно, обектът за протести и щурм от страна на скинари, старци, майки и пр. пострадало население трябва да бъде... упълномощения орган.

Партизаните власт не са взимали, взимали са кашкавал ..а властта им я даде Червената армия. Много глупаво сравнение, но като си на балканска вълна да те питам знаеш ли босненците как се отнесоха към ромите си?

Заученият рефрен на защитниците на ромите е-от български етнос има много по-едри престъпници откраднали милиарди.Така е,но да се изтъква това като обстоятелство оневиняващо масовите ромски кражби по селата е също толкова нелепо и безпредметно колкото да удариш два шамара на някой на улицата и той ако тръгне да те съди да кажеш:Абе какво толкова искаш я виж Кубрат Пулев какви удари отнесе от Кличко а ти сега за два шамара...И също така правозащитите организации са тези които делят хората на етноси (което може да се тълкува като расизъм) понеже ако се провери каква част от делата,които водят са свърани с лица от ромски произход ще се окаже че това е огромният брой т.е налице е случай на дискриминация към останалите етноси и даване предимство на друг единствено на база произход.

Браво на момчетата, само така. Ако знам за такива мероприятия, и аз ще се включвам. Просто друг начин няма.

Крайно време е за Министър на МВР да се постави Арлин Антонов-той е в състояние да изкорени циганската престъпност.

Бият родителите ни, изнасилват децата ни , обират домовете ни,до кога ще мълчим ? Тая циганска сган трябва да се премахне, и щом управляващите не се наемат се наемаме ние. Вече не се издържа.....

От 01.01. полицията да си търси заплатите в гетата ! Не искам парите от моите данъци да отиват при защитниците на циганите - паразитна прослойка , която струва милиони на България и генерира над 90% от битовата престъпност . Коледните надбавки на магистралките да се изплатят от мешерето , явно са негови служители. Със здраве :)))

И ти при мешарето-какви данъци плашащ маа ,знае се каква си маймуна...

Лазаров, вместо да ги подкрепиш с техника, жива сила и амуниции, ти ги арестуваш... Циганите нямат респект от полицията, нека поне имат респект от народното опълчение !

d4

Токайту, Максуда, Факултето, Столипиново, Нов път, Филиповци, Шекер маала, и т.н.... все европейски наименования. с европейско население. образовано, културно, възпитано, толерантно.... ех, мечти, мечти..!!

А има ли арестувани цигани след непрекъснати ежедневни издевателства над българи???

Арестувани са 33 борци за равни права на българите,защото в момента българите имат само задължения,а циганите само права!!!

си спомням имаше едни с едни брадви и викаха : смърт на българите...та тогава имаше ли такава светкавична реакция на полицията или действа избирателно? Господа уиправляващи , не ви ли есрам д ауправлявате пародия на държава?!? И ощеколко лоши доклад аот ЕС сте готови да преглътнете?

Ако не ти харесва тук положението прав ти път към Северна Корея!!!Само се оплаквате като Овце,но на площада не излизате да стачкувате.

Гледам и ти по-далече от клавиатурата не стигаш

Няма българин, който да не е пострадал от цигански престъпления. Циганите трябва да се принудят да спазват българските закони и обичаи. Да се спре безконтролното им размножаване.Крайно време е да се бият проституиращите толерасти до пълната им ликвидация.

Една 11-15 годишна циганка, която вместо да учи, роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи : 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето ( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ) 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия Евророма още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД (ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане) 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ 325 лв. е максимума на т.н. КРАТНА ПОМОЩ, за посрещане на инцидентни обстоятелства 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК ) Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНО !!! Освен това, циганката потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме НИЕ !!! Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток!!! Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-Смет!!! Освен това държавата плаща ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ, ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ на всички цигани!!! Не знам на каква стойност !!! Т.е., истинския резултативен доход на тази циганка, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.

А сега ...познайте кой плаща тези сметки????

Поправи схемата, детските надбавки вече са по 40 лв, не по 35лв.

4ета кометарите и гледам по4ти вси4ки пишат колко милиона ни струват циганите а сащто 4ета управниците колко милиарда ни откраднаха скоро само от ктб по4ти 6 миларда а от приватизацията 38 милиарда и си правя равносметка 4е ние балгарите пове4е ощтетяваме страната си

Кога ще прочетем, че МРВ е задържало 33 цигани, готвещи кражба, обир, размирици, бой или нещо такова? Обикновено циганите бият полиците в случая.

Не става въпрос за расизъм!!!Става въпрос за оцеляване на нашето общество!!!По селата не може да се живее а представете си бизнес да се прави-Ще ти пткраднат и оная работа!!!Ре трябва да се въведе-щом полицията не може...ще го въведем ние...народа!!!!

Когато цигани нападат хора никога няма полиция!!! А коѝ ги храни....

Ако Веско Маринов сега изпее пак "Родната Полиция ни Пази" - преоблечен и гримиран като циганин - парчето ще стане хит за втори път! ;-)

Тук не става дума за расизъм, а да се вкарат в пътя крадливите цигани,които живеят на нашия гръб и се плодят безконтролно.

Кое кара нашите цигани да станат Мюсолмани и да вярват Алах,и да пускат бради като талибани???

Такива като дядоти който те е отървал от кауша за кражби

Което кара част от българите да станат фашисти - ниска култура.

Вашия аятолах -ямболския калайджия- абу долен ебн пидерооглу ал варадеро,син на мемет,внук на луната ,звездите и четвърти километър!