МВР: Рашков не е споменавал, че Семерджиев е "защитен свидетел" на прокуратурата

От пресцентъра на вътрешния министър в оставка излязоха с редица въпроси към държавното обвинение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гледам комунделите яко са са хвърлили да защитават внучето на тяхния дрОгар генерал семерджиев! скоро ще изкарат, че лично гешев е причинил катастрофата, а полицайката не е полицайка, а прокурорка под прикритие!

Наркоман Семерджиев, не говорел. Те накоманите, като им свърши дрогата, Веднага проговарят и си казват всичко, За 1 доза. Значи някой там продължава да го снабдява! Иначе още вчера, да е проговорил!

"...през последните две години главният прокурор Иван Гешев предложи..." Лека поправка- преди 2 години когато управляваше Баце. Защо тогава ГЕРБ не са приели преложенията?! Защо във вече 3 парламента ГЕРБ не ги предложиха?! Те отлежават на бюрата на депутатите (всички, а не само на "промяната") и ГЕРБ можеха да ги внесат за разглеждане, но не са го напавили!? Как изведнъж новите са виновни за години и години прпилени в липсата на адекватни закони!?

за алкохол и др. няма ли кой да вземе на Рашков и Киро

Гешефтурчикът май забрави как само преди дни синчето на един негов подопечен беше вилняло точно като този наркоман.

убиецът не е бил защитен свидетел на прокуратурата, а само защитен от прокуратурата . По тази причина е вилнял из държавата години наред безнаказано .

В САЩ наркомана вече щеше да слуша съдията в съда, облечен в оранжево и белезници на краката и ръцете. И никой от администрацията нямаше да коментира "г-н Семерджиев" ако ще и личен агент на шефа на ЦРУ да е. Защото надрусан убива две невинни пешеходки. В САЩ и Господ е безсилен пред Закона. В България "институциите" ТЪЛКУВАТ събитието върху паметта на жертвите. Правилно е написал Д. Талев: Последния комунист на планетата ще умре в България....

Племенничката на Байдън преди 2 години пияна прегази пешеходка в САЩ. Дори не я арестуваха, нито й повдигнаха обвинения. Вервай си в митовете и легендите за САЩ.

Да не говорим за сина на Байдън в Украйна какви ги натвори...

Бюрото за защита на свидетели към министерството????

Прехвърлиха го или не го прехвърлиха? Или за такива неща не трябва да споменаваме?

Абе какво значение има кой крив, кой прав. Две момичета са аут. И на МВР и на Прокуратурата единствената задача е да са в служба на нас, гражданите на България. Това нищоправене не е нито от времето на Рашков, нито на Гешев. Така е поне 20 години назад. И ние като общество ме виновни.

Всички виновни за тая катастрофа и тоя да е шофьор, да умрат до края на годината, рак за цялата им рода.

Значи прокуратурата е свършила малко полезна работа, написвайки проектозакон за безобразията по пътищата, но Рашков Дамаджаната и кака Надка от Министерство на правосъдието се барат по цял ден между краката. Дамаджан Мен се чуди какъв донос срещу ББ да скалъпи, назначил за шеф на КАТ следствен.... Иначе Дамаджаната като вътрешен министър успя да направи имотите си от 19 на 22! Ами, при това положение и Рашков и кака Надка да хвърлят оставите, защото не работят в полза на обществото... В правото има термон:престъпно бездействие и точно това се получава тук

Прозд си.Прокуратурата Го закриляла Глупчо мамин Герберасен

Нека тролите да получат бърза полова импотентност. Тролите са най-отвратителните индивиди

Страшен си! Ще те предложим тебе за шеф на някое ОР на МВР. Като ти гледам капацитета си само за там- прост и нахален. То от такива като тебе МВР ( и цялата държава) е на тоя хал- 32 години имитация на работа, дълг и чест.

В блиц бг пише че спътница на убиеца е била действаша полицайка от 1 рпу. По таз причина не се обявява кой се е возил със семерджиев, за да не се вреди на рашков. Ако е истина до 2-3 дни ще гърми отново скандал

Тъпунгер ти БЛИЦ ли четеш само? И тяхната "достоверна" информация? Тия се скъсаха да хвалят Тиквата и ГРОБ толкова години! Тъпото си е тъпо!

Блиц бяха първите, които показаха актуални снимки, блиц бяха първите, които написаха че тоя е задържан.

Хич не е тъпунгер, скоро ще разбереш името й, помогнала е на семерджиев да се укрие

Ау бау мяу каза симонка

Системно неглециране на контролните функции и кенцентриране в кокошкарски скривания по храсти за отчитане на дейност. ПОЗОР!!! ТОТАЛНА ЛИПСА НА КОНТРОЛ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЯВНО ПРОДЪЛЖАВА И С ТАКА ЛИРОКО ПРОКЛАМИРАНАТА ПРОМЯНА!!!

Тоя се събуди, сега малко докато се вдига шум ще се направи на загрижен за балъмите и те така...

Георги Семерджиев, който уби двама минувачи по “Черни връх” е доносник на Гешев! И свидетел срещу Ради Ланеца! На местопроизшествието се появява прокурора Адалберт Живков. Той е Ръководител на Военната прокуратура в София. И води предимно поръчкови дела на Гешев! Какво прави военен прокурор на оглед на ПТП изършени от цивилен? Знчи някой - жертвите или извършителя е военен или полицай. Или може би агент? Каква работа има Живков там? Правомощията на военните магистрати са ясни! В тях не влиза разследването на ПТП-та с цивилни участници! Да не говорим, че разследването по случая е възложено на “най-вярното куче” на Гешев - Ясен Тодоров! Той е спряган да измести Боби Сарафов на поста директор на НСлС! Всичко изглежда като яко замитане!

Нали преди малко сърдеше обратното или викаш думите те са според броя на чашите?

По данни на блиц в джипа се е возила действаща полицайка. Това вероятно обяснява присъствието на военен прокурор.

По данни на Блиц, жената на Гешев в бивша "танцьорка", с която се е запознал чрез една банда от подсъдимите му преди години. Блиц също пишат и за апартамента на жената на Гешев купен на занижени цени от Ваклин

Дамаджаната Рашкооф няма капацитет за квартален милиционер камо ли за шеф на МВР

Щото Буци дебила има капацитет за пазач на селски кенеф, но иначе 12 години краде и лъже тулупите като теб, кретен

Този Рашков не е ли отдавна за пенсия?

Той не само е пенсионер но е фейнал алкохолик

За пенсия е сигурно. Кажи ми, боко и гешефт за къде са? Или панелният ти малък мозък почва да блокира?

Ама Борисов не е на държавна длъжност ако не знаеш.