Министърът за протеста в МВР: Не искам условия, а аргументи

Не искам условия, а истината с аргументи, заяви вътрешният министър Валентин Радев по повод предстоящия полицейски протест за по-високи заплати.

Обратно в новината

Коментари - Министърът за протеста в МВР: Не искам условия, а аргументи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че е батето, иначе много скука ще пада у дома и на работата. Бойко си знае, ама няма да му е лесно , ама хич няма да му е лесно. Пожелаваме му най вече здраве, здраве и пак здраве, на Бати Бойко!

Така и НЕ разбрахте : Ти не си избран , за да искаш - Избран си за да намираш правилни и работещи решения в полза на държавата и народа ! Докато не го проумеете и не си приберете егото в задния джоб , нищо няма да се получи - Днес си министър - утре може и да не си !

Вдигнете им заплатите на 2 500 и седмица по-късно ги обухайте с един здрав физически тест. Който издържи - продължава, който не издържи - дават му се 45 дни неплатен отпуск за подготовка и ако се провали отново, отнемане на лиценза за оръжие и шут в гъза!

Бойко стана и интендант раздавайки дрехи на полицията.Срам и резил с високо платете некадърници в управляващите.А бе минстърчо Радев, сляп и глух ли си и невиждаш,че наште полицаи са като изпаднали германци пред Сталинград.Човек ,като погледне облеклото им и губи респект от държавата.Да си прост не е престъпление ,но да си нагал оял се простак ,като В.Радев това е трагично за България.

И коя е суха лейка , дълбока и празна.

Защо се пенсионират на 50 години? Млади хора. Сигурно са се уморили от рушвети?!

Някакъв толуп се жалваше по телевизията как получавал 960лв. чисти и с жена му живеели в лишения?!?!? Ами да се отказва от службицата и да хваща лопатата и бъданарката!!!

Едно време Ленин управляваше с писмени ДЕКРЕТИ надолу по веригата. Сега Тиквин управлява с устни алабализми (декрети) баламите. Е! Не мога да разбера къде е разликата!?!?!?

аве тикво чиновническа кой ще води с тебе диалози и монолози, в тая държава боко решава всичко всички вие сте фигуранти на заплата щото местата не е редно да седят празни. И магаре да се върже за министър все тая решеният а ги взима един човек....

Кукииииииииииииииии

Не опряло до съкращенията! Съкращения "на всяка цена" е най-глупавото за която и да е система, а в тази - особено! Тези с униформата трудно ще работят ако ги няма "цивилните гарги". Без последните униформените ще трябва да работят и тяхната работа. Няма униформен, който да иска "цивилна работа", още повече - ако не му е платена!

"Найчният анализ" е сигурен знак че нищо няма да се пипа пак в МВР и ще си остане 100% соц. структура за обслужване единствено на властимащите! Сметката естествено я плащат данъкоплатците. Да знаете необрана къща в провинцията?

РЕФЕРЕНДУМ: 1. Считате ли, че полицаите залужават по-високи заплата, заради добре свършената работа? 2. Считате ли, че вършат двойно повече работа от учителите, та са два пъти по-добре платени?

Не и не. 70 хил. полицаи и сме на първо място по престъпност.

Решението е лесно но никой не смее да го каже:1.Съкращаване на админстративния персонал до минимум.2.Пенсиониране на минимум 65г.както е в повечето държави по света.3.Премахване на 20те брутни заплати след пенсиониране(това го няма никаде по света).4.Сливане на гражданска защита с пожарната(в белите държави мяма гражданска защита функциите и се изпълняват от пожарната)Ако се направят тия реформи най-вероятно един редови полицай може да стигне и до 2000лв.но не ние искаме всички облаги и големи заплати е така господа полицаи не става.

НАЙ НАПРЕД-ВСИЧКИ,КОИТО ИМАТ РОДНИНСКИ ВРЪЗКИ С БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ-ВЪН ОТ СИСТЕМАТА.2 ДА БЪДАТ ПОДЛОЖЕНИ НА ТЕСТ.3 ХОРА С ШКЕМБЕТА ВЪН ОТ МВР. 4.ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ИЗУЧАВАНЕ НА ЗАПАДЕН ЕЗИК И ДЪРЖАНИЕ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ,КОИТО ИМ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ.

Аз разбирам колко им е зле на тези хора, но моля да ми обяснят: 1.Защо някой който влезе в системата кара там до пенсия??? 2.Защо , ако някой го съкратят случайно, драпа пак да се върне в системата на друга позиция, но да се върне??? 3. Защо предпочитаният автомобил , особено сред цивилните е BMW, а не някоя по-евтина марка??? 4. Защо всичките дела, които минават през полицията се забатачват яко??? И още много, но някой от протестиращите за ми отговори на тези въпроси само???

$ най-големият синдикат съм аз. $ Само за това изказване ББ трябва да го помоли да си иде и да не го излага. Министърът-Синдикат ???!! Колко боси хора получиха власт. Боже,боже. Ама този няма никаква правна култура. А човек може толкова ,колкото знае. Бъчварова-2. Прочетох изказването на "Този снидикат" и сега се чувствам по-тъп. Бойко,действай,тозе и Иван Сусанин-ще те вкара в блатото.

АРГУМЕНТА Е: брой напуснали в % ( от работещите с престъпници ) спрямо прокуратура и съд. МЕРКИ: - броя на шефовете да се редуцира значително. (Не може на 3-ма човека, да има началник Група ) 1. На 1 Ръководител трябва да има от 30 до 70 подчинени. 2. Обратна връзка с регулярни анонимни анкети на служителите към тяхното Ръководство. Много от ръководителите са пълни кретени и простаци и не спазват никакви ЕТИЧНИ НОРМИ!!! / но никои не пита служителите за това !!!!!! /

Полицаите носят обувки саламандър- чифта е 85 лв,шапките им в Илиянци струват 6 лв,мвр-то им ги продава за по 12 лв.......по време на отпуск не ти се полагат допълнянките, един човек отговаря за районите на 3-ма.....проста работа,но за грамотни хора.

шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан шибан булгаристан

Какви "учени", та учените от БАН получават по-малко от неучилите фуражкаджий в МВР. А униформите на повечето МИлиционери не виждам как ще им станат освен ако не са XXXXL. Който не е доволен, да напуска...но не се пуска току тъй кокала.

Всичко, което не роботи на терен а в канцелариите на 100 % да си заплаща осигуровките, 12 заплати при пенсиониране и трета категория труд. Премахване на закона за ПЕНСИЯ + ЗАПЛАТА за действащи служители. В МВР и в МО.

Не 12, а до 6!!!

С дискриминация няма да стане!

Наглец тъп герберастки!!!!!!!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!

Имам предложение за реформа.Първо: премахнете първа категория труд за тези Тюфлеци,които нищо не работят.Рискуват си живота ,защото са замесени във всякакъв род престъпления.Второ:без никакви привилегии и при пенсиониране 6 заплати както е навсякъде.

невиждате ли, че спасяваме БДЖ!А и друго, - помогнете да съборим паметника пред НДК!

Идиот нали е твое задължение да даваш аргументи а не лъжи????Ако сега не ви изметът ченгетата от властта бая ще си патим още...За какъв х,й си там като хем не разбираш хем не можеш хем не искаш да работиш това за което вземаш след пенсия1 голяма заплата.

Този кой го направи Министър ? Типична Герберска тиква , прост та тъп !

Първо министъра да определи кои са аргументите и после синдикатите като представят исканията да се види съвпадат ли с определението за аргумент.Иначе каквото и да представят протестиращите,все ще се каже,че това не е аргумент.

ЕДИН ХАБИЛИТИРАН ПРЕПОДАВАТЕЛ ВЪВ ВУЗ, ПОЛУЧАВА ДО 1000 ЛВ Н АМЕСЕЦ. МНОГО ОТ ТЯХ ВЕЧЕ НАПУСКАТ. ОСТАВАМЕ БЕЗ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЯЕ. КОЛКО ПОЛУЧАВА ЕДИН МИЛИЦИОНЕР? КАТО СА ТОЛКОВА НЕДОВОЛНИ, ДАЛИ НАПУСКАТ!!!!

То и с преподаватели и без тях все повече неграмотно поколение излиза така че може би ще станем по грамотни ако намалим неграмотните преподаватели., защото неграмотен ученик става при работа с неграмотен даскал чието призвание както се пъчат е да ''обучават', да ограмотяват'

Сред неграмотниците, полицаите са на челните места!!!

На първо време да намалим големината на буквите, а?

на ГЕРБ.Борисов каза:-"Парите ви за заплати са в "Беляне", в пенсиите на вашите родители, в "АЛО"-измамниците, в "Длче и Кабана", в Мурсалския чай, в "Булбанк", в Евро-Атлантиюеските ценности, в горивот за автомобилите на МВР..., Просто - стига сте плакали, че сте му омръзнали!

БЕЗ ДА СЪМ УЧЕН. Да се съкрати РЪКОВОДНИЯ ПРЕСТЪПЕН СЪСТАВ и всички техни РОДСТВЕНИЦИ до ДЕВЕТО КОЛЯНО от МВР

В България много ''учени'' се навъдиха , и найвече политически назначени . Та , тези ''учени'' , от коя квота ще бъдат? В целият свят , няма забогатели полицаи от работна заплата , та смятайте и в Бг , до колко ще им вдигат заплатите , АКО ги вдигат....., според мен , парите за униформите и бензина им ИЗЯДОХА ЗАПЛАТИТЕ... УВЕЛИЧЕНИЕ, НЯМА ДА ИМА .

Ало, ченгетата! Крайно време е да си заработите не толкова ниските заплати. Като не ви харесва, излизайте на свободния трудов пазар, ама там искат работа...Пък и защо ли протести няма, когато болшевиките са на власт?

Къде го тоя ''свободен трудов пазар''????Приказвате да се намирате на работа..Та нали боко и сие приказваха как ще им увеличат заплатите преди отново да се наврът във властта...Не са виновни ченгетата а тия дето се подиграват с тях с лъжи и голи обещания ама като се види яростта на хората ги викат да им пазят задниците и веднага намират пари за увеличение за да си спасят кожицата..

полиция и пожарникари получават в пъти по-големи заплати. Например в Испания един пожарникар взима 4000 евро заплата. Какви аргументи още ви трябват???!!!

и те ли да спрат да оперират?

Двама оперират, двеста пишат само смъртни актове и рецепти с очистително. Дайте да не вадим винаги най-полезните.

В България все още има милиция а не полиция.Милицията е срастната с организираната престъпност.Тя не пази хората а мафията.

Какво да говорят с тебе, като всички знаят, че щом си на това място си просто РУПОР. Докато Боко е министър председател, няма да има друга функция на вътрешните министри.

Отбраната е на концесия ! Вътрешния ред и сигурност е последната крепост на държавния суверенитет ! Загубим ли и него, ставаме просто една територийка закупена от олигарси ! Дано знаят, че и в тяхното някой ще се огледа !!!

В армията вече всичко е наред след изтеглянето на доклада за състоянието и направен от служебното правителство.

Наслаждавай се на избранниците си народе! Какви маже с голямо АЗ!

Синдикалистите са стари червени агенти, много от тях на ДС. Ясно е, че се обслужват политическите интереси на партията с голямо П. Защо не протестираха като оная червена звезда Герджиков беше премиер, а?