МВР и ДАНС разбиха група, източила над 1 млн. евро

Полицията и ДАНС са разбили международна схема за пране на пари и източване на финансови средства от банки. Установените щети до момента са за над 1 милион евро

Обратно в новината

Коментари - МВР и ДАНС разбиха група, източила над 1 млн. евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тук се некой те предава.. експерти...спали колко? години... от 2011...иначе банките бързи с частни изпълнители. стотинката цепят.

бавни им са кампютрите...

това секретарче не е ли в затвора?

мвр и данс да разбие ,прокоротурата ,и всички депотати ,до кога ще крадете ве,тези банки ,до кога ще дигат лихвите %%%% ,само лапате,такава престана организазя не е имало ,как допуска зентрална банка да правит кои каквото си иска това прави,навреметоварна е пропиляха за пирамидите ,дето даваха 1ч% а сега всички кредитни карти са сас 18,5 %лихви ,ааа правителството и зентрална банка не може нищо да направи ,ама този народ е тарпелив ама като се надигне ,и тези банкио ще загубят и това което имат ,скоро и това ще стане,сигорен сам ,бесработизата расте ,хората не могат да обслужват кредитите си,и ще скочат.това е неибежно,по лошо ще стане от романя ,и сарбя,тука ще има още кофликтни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама не е зле да разкрият къде са 8 милиарда похарчени от Борисов и цвъко..

Колко е просто Уотсън? ВСИЧКАТА ГЮРОЛТИЯ Е ,....ДОКАТО СИ ПЛАТЯТ .

Главнят Секретар Лазаров е на път да разкрие и подпалвачите на Райхстага !

Алоо,МВР и ДАНС ? Ще ви дърпат ушаците ,шефовете ви от ДПС/бсп.Нали всичките групи са техни..

за да се установят щетите не е нужен данс то и аз ги знам колко са всички обедняхме яко ... данс служи за да ги възстанови тея щети до колкото е възможно и да попречи на бъдещи такива ущетявания

Sm3hurk0

Не знам за вас, но моя комп се е превърнал в конюшня за троянски коне. Минавам на линукс.... не искам конюшни, че данъка име голям и конете искат зоб... :)))))

Windows XP Pro / SP2, NO PROBLEMS СПОДЕЛИ, Pls...

вин95 лайф на дискети. мушкам, вадя, мушкам, вадя и те тъй..конете бегаха, кобилите още се държат..

Това, че са ги хванали е похвално. Въпросът е на какви интервали ще ги пускат и прибират отново, докато им източат "заработеното"?

Защо не им съобщавате имената и не им показвате снимките? Защо ги пазите от народа? Винаги показвате жертвите , а престъпниците ги криете.

Ако разбият себе си, ще разбият група източваща милиарди.

Sm3hurk0

Когато банката те натоварва с различни такси и измисля хиляди начини да ти вземе парите е законно, а когато някой вземе пари по заобиколен начин от банка е измама. А като ги знам нашите измислени експерти, където взимат лаптопи и друга електроника и не не знаят как се ползва ми става смешно и жално за действителността в България.

..."Разбихме група,работила против нас,не отчитала както се полага" за ...НАШИТЕ ИНТЕРЕСИ...

Ето до какво води петъчния копи-пейст - до публикуване на пълни глупости.

+1

Този на снимката още ли работи в МВР. Очаквайте още убити полицаи по план съставен от него.

ЕТО Я ЗАБРАДКАТА ЛАЗАРОВ...САМО ТОЯ МОЖЕ ДА ОТКРИЙ ПОДПАЛВАЧИТЕ НА КОЛИТЕ НА ГЕНКА...НЯМА ДРУГ КАТО НЕГО В БЪЛГАРИЯ

Сельото от снимката се борил за ДДС , защото си мислил , че е вид сандвич от тези дето Мая селската пръчка ги раздава на Троловете, за разпространението на опорни точки

'като един от методите е свързан със заразяване на интернет сертификатите на чужди граждани с вируса "Троянски кон". По този начин се получава достъп до паролите и потребителските имена на титулярите на сметките, които са в чужбина'. Заразяване на сертификати ! Уоу! С вирус 'Троянски кон' ! Уоу ! Въпиющата неграмотност на поредния нескопосан писач, ме демотивира този път да обяснявам. Явно писача пак няма да прочете.

"аразяване на интернет сертификатите на чужди граждани с вируса "Троянски кон"" Ако можеше тая да проумее каква глупост е написала, щеше да се гръмне.

Евала,такива мозъци трябва на България.

Съгласен съм , но те са само мулета. Чети чукча, чети.

Това по повод на спрените еврофондове вчера. Значи вече всичко е ОК.

След което им се извиниха ,....и станаха техни работници....,по нареждане на ''НЕ КОРУМПИРАНИТЕ'',...държавните структори.

А този от снимката дали знае какво означава ДДС. Той сигурно си мисли , че нещо за ядене, некакъв вид мусака

България е на първо място по продажба на съдии,прокурори и следователи.Кой какво има това продава.А мафията си е голям клиент и източник на добри доходи.

Абе тоя малоумник от снимката нали щеше да подава оствка. Кво се снима по разни конференции

И защо да я подава, защото няма заведени дела срещу него, като тези срещу Цвъки ли? То за гейберастите само тъпаци/Боко тиквата/ и крадци/Цвъки слушалката/ са за пример!

dimitarpeshev73@abv.bg

Абе Мухъл, кой е виновен за убитя и ранените. Чудно ти е защо. БОКЛУЦИ ГРОЗНИ ЧЕРВЕНИ

Ей такива като теб, като се изцвъкат по форумите и спирам да чета, голяма си простотия, да знаеш!

Да не са разбили парламентарната група на БСП или друга?

Не, тази на ДПС и "даренията" за тях от Саудитска арабия...

Тая на снимчето , ако беше пратил баретите, щеше да има поне трима убити от тях

Ама че си тъп Троле:)

1 000 000 000 - това е заема взет от държавните крадци. трипъти го вземат сега четвърти път значи 4 000 000 000. а били хванали 1 000 000 хахахаха абе кво стана с вината за загиналия полицай? бог да го прости.

Милионер крадец у нас няма осъден ефективно. Те ще си купят и прокурорите и съдиите и вещите лица и свидетелите.

Дали са те или европейските партньори са стоварили информацията, за да видят дали нашите ще опънат чадърчето??

Това не е новина. Новина ще бъде, ако ги осъдят дебело, за по-малко от година, при това на три инстанции. Нещо, в което определено не вярвам.

Да крадеш от богатите, които са забогатели, като са окрали бедните, е нещо като раздаване на справедливост!

А ако хората, от които са откраднали, са забогатели честно? Тогава как се нарича и какво следва да се направи с крадците?

Като ти източат малката заплатка от банката Робине, друга песен ще запееш.

Пак ги пуснете, без да ги съдите и да им конфискувате имуществото! В България няма виновни, всички са невинни до доказване на противното, сиреч противното не съществува.

Как не го е срам да се показва пред хората това недоразумение наречено главсек. Вместо да се скрие в дън земята той дава интервю. Жалко за момчетата - загинал и пострадали в Лясковец заради тъпия им шеф Лазаров.

Пак ли циганите са виновни?

Като не искат да делят със светльо как няма да ги разбият.БРАВО ДРУГАРЮ

Браво,браво...,това кьор фишек ли е на фона на чакащите резултати за наказани от Лясковец?Браво на г-н главен секретар за проявената от него доблест и че продължава да "хваща" престъпници!Танто за кукуригу..!

Дами и Господа Вируса "Троянски кон" е изключително опасна бабалюга. Да не дава Господ да ви полази!

"Троянски кон" е от наше село и не е кон а магаре. У наше село само едно магаре се казва Марко да знаете.

Не е от "ваше село" е си е градски конь - от град Троян! И да знаеш само как рита...:

Реформат. Екзек. (, като Преди това - ситно-ситно претакане на Всички Неща на Чисто) ---- Е, ако софт-частта на Потребителя е нефела - уйде.