Открито е тялото на Ширин Рамаданова (обновена)

Екипите, издирващи отнесеното от пороя семейство край село Винево, откриха тялото на 30-годишната Ширин Рамаданова. В петък бе намерен трупът на майка й.

Обратно в новината

Коментари - Открито е тялото на Ширин Рамаданова (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КМЕТЕ, КОГАТ ЕТЕМ ОКРАДЕ ПАРИТЕ ЗА МОСТА МЪЛЧАХТЕ ... СЕГА РИВЕТЕ ... МИ РИВЕТЕ СИ ВЕ

Сега могат хората да се вдигнат и да излезат на улиците. Това е в резултат от ширещата се корупция в държавата. От друга страна съм съгласна и с написаното по-долу от гост.

СКивате ли ме къф съм неграмотен малоумник? Мисля си, че ще направя дупка в морето.:))

Кметът да си подава оставката веднага, кво чака още.

Това е голяма трагедия.Съчувствам на близките на пострадлите.Но искам да добавя още нещо.Не може все държавата да ни е виновна.До кога ще мърсим като изхвърляме всичко ненужно където ни падне.Разберете хора за работа няма с това мизерно заплащане.А от циганин работа не чакай.Те са научени на помощи без работа трудно ще ги превъзпитаме.Плъзнаха по цяла Европа и там ще видят за какво иде реч.Трябва да пазим природата и тя ще пази нас.

Господ, ако го има, първо прибира при себе си онези, от които тук, на Земята, имаме най-много нужда. Вие ми се от болка за детенцето, и за останалите мои братя, които стихията не пожали.

Господа, в текста за причина за гибелта на хората е посочена "приливна вълна". Може да се предполага, че някой дивак от някоя агенция е заблудил умишлено авторите на текста. В България приливите са твърде слаби и приливни вълни в наши язовири няма, а в реките - хептен. От началото на века, редовно се случва преливане на язовири, свързано с обилни валежи. Преливането се дължи не на приливи, а на нехайството на мутри в държавния и частния сектор на стопанството. Независимо от жертвите и многото разрушени домове и пътни съоръжения, досега няма осъдени за злодейството си мутри. Соц - държавата е солидарна с тях.

как може на фона на тази трагедия да има такива простаци да пишат глупости а също и други да се занимават само да чернят този или онзи политик независимо от коя партия засрамете се вие не сте хора а чудовища

Жалко за лекарката. Лекарите и без това станаха рядкост в страната.

част от коментарите не се виждат при 'каскадно' разглеждане, но се виждат нормално при другия тип. в частност, коментара за Етем отсъства.

Жалко за трагедията и за тези невинни души...Мир на праха им... Питам само роднините на загиналите, а и всички ние, ще отправим ли някакви въпроси към Главния "хидро-философ- инджинерина" на Републиката и към Принцесата на бедствията от предишната коалиция, дето строеше мостове, дето нямаше река?

А къде е Онзи, дето раздава порциите?! Не успя ли да даде една порция за решаване на този местен проблем, който отдавна е бил известен?!

Категорично упреквам Управата-държавната,областната,местната. Нека,всяка ранна есен,да се прави профилактика на речните корита,на мостовете,на шахтите и всичко свързано с аква инфраструктурата.А няма още роден човек,който да се справи с природно бедствие.Но не.Първо,не беше бедствие,а обилен дъжд.Второ,свърши си работата,за която си избран/назначен и вземах пари за сметка на данъкоплатците.Останалото.....е от Бога.ИЗКАЗВАМ ИСКРЕНИТЕ СИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ БЛИЗКИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ!И хич не ми пука,дали са турци или каквито и да е др.Може да се случи на всеки.Трагедията не пита.И никакви"стереотипи"не ме гонят в случая.

Почти всеки ден ни поднася поредната нова трагедия, резултат от ширещата се безотговорност. Защо свикнахме мерки да се взимат след като се случи лошото? Още четири /най-вероятно/ погубени живота, които е можело да бъдат спасени, ако отговорните служители се бореха не само да заемат някакво място, а вършеха работата си със сърце и чувство за отговорност. Докога ще продължава това безумие, Господи?!

ЦИГАНИТЕ, КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО ИСКАТ РАБОТА, А ОСВЕН ДА КРАДНАТ ДРУГО НЕ УМЕЯТ, ВМЕСТО ДА УНИЩОЖАВАТ ГОРАТА ДА ИМ ДАВАТ ПОМОЩИ, САМО СРЕЩУ ЧИСТЕНЕ НА ВСИЧКИ БАРИ, ВАДИ И РЕКИЧКИ, ЗАЩОТО ОСНОВНО ВИНАТА Е ТЯХНА, ЗА МРЪСОТИЯТА В ДЪРЖАВАТА!!

, а бате, ни си прав, бате..един ог важте, българин ни кара да сечем, вика - в италия вървят сървата, трупите, цели камиони с букачки по над 120 годин заминават, ний ко сми виновни бе, баце...плаща бялото българин, сечем са, циганчетата гладни ли да одат...

АЛООО , ЧЕРВЕНОГЪЗИТЕ АДМИНЕТЧИЙ И ПИДИРАСТИ-РУСОФИЛОРАСТИ НЕДОИЗКЛАТЕНИ ОТ ЧЕРВЕНО-КОМУНОИДНИЯ , РУСКО-ФАШИСТРКИ ДИРник.БГ И ЛИЧНО ТИ ПИДАЛЧЕ СМАЧКАНО АДМИНЕТЧИЙЧЕ - " ДЕТРОЙТА ", ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА БЕ КОМУНОИДНИ ДИВАНЕТА С ДИВАНЕТА , ДИВИ АЗИАТСКИ ПУТЛЕРИСТИ !!!

АЛООО , ЧЕРВЕНОГЪЗИТЕ АДМИНЕТЧИЙ И ПИДИРАСТИ-РУСОФИЛОРАСТИ НЕДОИЗКЛАТЕНИ ОТ ЧЕРВЕНО-КОМУНОИДНИЯ , РУСКО-ФАШИСТРКИ ДИРник.БГ И ЛИЧНО ТИ ПИДАЛЧЕ СМАЧКАНО АДМИНЕТЧИЙЧЕ - " ДЕТРОЙТА ", ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА БЕ КОМУНОИДНИ ДИВАНЕТА С ДИВАНЕТА , ДИВИ АЗИАТСКИ ПУТЛЕРИСТИ !!!