Полицайка преби мъжа си с дърво заради 1000 лв.

Полицайка от Областната дирекция на МВР в Благоевград преби мъжа си с дърво за камината, след като разбрала, че похарчил 1000 лева от кредитна карта.

Обратно в новината

Коментари - Полицайка преби мъжа си с дърво заради 1000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До"дедовия" - всички мъже, които бият жена,която и да е тя са П Р О С Т А Ц И!!!!!!!Като си толкова велик надделей с разум, но такива като теб нямат такъв!!!!!Жалко само, че не сте малко....Как ще посягаш на жена - създаделка на живот и на всичко позитивно. в живота...Няма по-големи простаци от мъже склонни да посягат с бой на жена!!!!!!

Абе ти ми лай 3 дена насреща ,за всичко за което се сетиш да измътиш..пък да видиш каква създателка на живота ще те те направя ..и маминка няма да те познае ,само ортопеда....

И какво толкова - една мъжкарана нацелила главата на мъжа си с цепеница - какво толкова се впечатлявате? Има си закон за защита от домашно насилие - ще я накажат и и нека следващия път да мисли преди да грабне цепеницата. А и следващият и мъж, непременно ще бъде някой, който ще и огъва канчето от мариз.

potr

Е тва е! Земи си млада жена да те бие!))

Тя така си е карала, нали така ги учат служебно. Е, малко се е пообъркало, момето, и вместо както си му е редът да бие нас - налетяла на съпруга си в къщи.

ЩО ЗА НАЦИЯ СМЕ , СЛЕД КАТО ТУКА ,ЕДНА ЕВТИНА СЕНЗАЦИЯ , КОЯТО ВСЕКИ ДЕН СЕ СЛУЧВА У НАС ИМА БЛИЗО 80 КОМЕНТАРА , А ЗА НАШИТЕ ДЕЦА -ЖЕРТВИ НА ИНДИГО- САМО 9 КОМЕНТАРА .

potr

Индигото е много вредно за здравето.(

Сега, ако бяхме нормална държава, при развода всичко за мъжа, а за онази - и тлъста глоба-обезщетение. Ама сме ли?

нормална държава? Гледай - какво по-нормално от това: 1) Министъра ни на МВР-то е изкарал ПУЦ по право (ПУЦ= производствено-учебен център, по места демек) 2) Прайм-министъра ни е корав човек - факт! Бил е в Симеоново и не се е издал барем с една сълза за убития му дядо! (от комунистите, според легендата) 3) Същия не живее с Цветелина, откакто се разбра, че тя е в отношения неясни с белгийска банка! Те така - просто си е отишъл 4) Това, да се даде на мъжа всичко, не става поради гореизлижените обстоятелства :-) 5) Не ми се изброяват други причини, че ще ревна, пък... Коледа е!!

А трябва и акъл...

Типичен пример на разменени , роли,тя е с палката ,той е шушумигата интелектуалец.Няма да се учудя ако парите ги вади само тя-защото играе типично мъжката роля-полиция,палката,пистолета,и неговото неразумно харчене е предизвикало боя,още повече,ако нищо не носи в семейния бюджет.Полицията и армията ---типично мъжки,професии,кой го знае какъв "Мъж"е.Сигурно е ,че той е под чехъл,просто този път удара е бил по-силен ,заради афекта.

Една жена не я ли шамариш редовно ,престава да те уважава !Това си е от Бога дадено и го има по цял свят, я вижте холивудските звезди как редовно си дънят булките като тъпани,пък никой не им казва че са диви балканци !

Жените, жените, ах, ангели са тено често с мъжете си играят... Баси играта рекъл бих аз - ама кой съм аз... така че . НЕКА ИГРАТА ЗАПОЧНЕ СЕГА!!!

Във vesti,bg е написано, че жената била мъжа си с дървена цепеница. Ами да сте чували за метална? Ама то секи е за бой, щом от раз харчи 1000-рка! Ама и яка македонка - един тон лобут е стоварила на мъжо си....

Браво моме,до тук добре,мисли сега пред бати Цецко какво ще кажеш,че пенсионирането не ти мърда.

Малииииии Люта македонка че и служителка на Цецо Гестапуто ужас па ни пазели егати маитапо . На мене моита пене да ми посегне направо с чифтето и с патронье за глиганье че я гармим мамка и мечка

Абсолютно съм против домашното насилие, или което и да насилие, независимо дали го прави мъж или жена. От друга страна, не е редно да се харчат по този начин пари от общ бюджет и мога да си представя как и на мъж, и на жена ще им изгори бушона от подобно нещо. Въпреки това, не трябва да се стига до насилие.

Ами говедото като харчи за себе си, как да го вразумиш? Аз за 1000 лв. ке го утепам, ама таз жена е била много добра и само малко го е святнала по тиквата!

да ти давам многу по 1000 ... да си играеш

Използването на твърдо горива е опасно за вашето здраве! В съчетание с македонка-полицай е просто смъртоносно! Какво са 500 лв на месец сметка за един човешки живот?!?

свидетели сме на ускорен процес на израздане на зените. те загубиха зенствеността си не само вав физически, но и в психически план. освен разуъузданя курвалак и проституцята с "разкрепостяването" си зените станаха по груби и по агресивни от мазете. това е не само самоубииствено за тях, но и за цялото обшество. това е и главната причина за "сбласака на цивилизациите" арабите не искат да стават зертви на самоубииствената западна циовилизаця ида загубят контрол варху зените си. затова стават терористи и самоубиици. зените винаги са източник на дразги, проблеми, воини и соцялни сатресеня. зените са твореня на дявола и са опасни за хората. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И тебе ли те би жена та стана антифеминист- явно е бил голям кютек за да напишеш тези глупости

Ми теб баща ти ли те роди или вредната ти майка. Във всеки случай си гълтай лекарствата редовно - много е важно!

КЪДЕ ТИ Е БУКВАТА "ж"

Ами то има ли изобщо смисъл да се коментира това!! Бреей, какви сме ние жените такива дяволски, подли, вредни за ХОРАТА същества, източник на дразги, войни, природни бедствия... Де що има нещастия на тоя свят - все ние жените сме виновни, нали!! Горкичките вие, добрички, невинни мъже! Как можа да ви се падне такова зло!! Тц- тц! Ама че смях! Ми стойте си тогава сами, без жени! Приятно прекарване!!

нашата полиция ни пази! :-) Пази, пази - ама като ти е жена ... бой с дрЪвото за 1000-те лева , бой!!!

Типичен представител на българската полиция. Гордост за Цецко. Предлагам да я награди за полицайка на годината

намерил си майстора! що харчи кат нема?

Нашата Дилма Русефф! Нашата кандидат-президентка! Цецо биха те. Народа ще предпочете нея.

Ами то народа е казал: Таралеж за възглавница и полицай за приятел по-добре да нямаш.А този глупак се е оженил даже за едното...

Може да и е купил на Цецка коледен подарък и да изяде такъв кютек за 1000 лв

Това полицейско или домашно насилие се явява?

То нормална жена полицайка става ли? Сичките са като от боен тепих прибрани. Абе, мъже, внимавайте, бре...Кой нормално мислещ мъж се жени за жена полицайка?

Такъв, който не се съмнява в мъжествеността си.

"...пуснат за домашно лечение.". Горкият, да не получи пак някоя цепеница в челото!

В затвора много обичат полицаи.

а смеи после да си земеш македонка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изхарчил ги за авторски права за радиото вместо да си изтегли безплатна музика от нета и жена му неиздържала вече

И аз се чудих за какво ли ги е изхарчил нещастника?

Боят настана, лупкат ни с дърва...

Е заглавието трябваше да е "Културен деец пребит от полицията" Жалко за хората. Голям резил.

Болаката минава - срама остава :)

Този мухльо е трябвало да иде не в болницата, а до първото дърво и там да се обеси. Жена да го бие - срам невиждан !!!

Малеее, тея македонките си е...и мамата :))))))))))))

що е маке, се е лудо :D

Пуснат за домашно лечение при .... съпругата си. Тя тая ще го доизлекува. Чака го с нетърпение да се прибере.

.. и под крилото на Пискалев!

ЛУСТРРИРРАЛА ГО Е ! ТОВА СЪВЕТВАМЕ И НИЕ ПРРЕМИЕРРА,А ТОЙ ВЪЗПРИЕМА МНОГО ПРЕМЕРЕНИТЕ НИ ДЕСНИ СЪВЕТИ КАТО СМЕШКИ И ЗАКАЧКИ. ТАЗИ ДАМА Е ПРИМЕР - ЗДРАВАТА ИКОНОМИЧЕСКА ЛОГИКА РЯЗАНЕТО НА ХАРЧОВЕ /ЧУЖДИТЕ/ СЛЕДВА ДА СЕ ОТСТОЯВАТ ДОРИ С ТОЯЖКА, НО ТЯ ТРЯБВА ДА Е В ДЯСНАТА РЪКА!

Може пък да са садо-мазо :))

искаме равенство на половете!!!!

Само така :)

според полицията обаче ще се окаже,че не е имало такова нещо,а най-много 1-2 шамара и полицайката не е виновна както и докторите с бебето........

мойта скукундрела ако ме улепи,направо ще ме разлепи!

Затова движа и у дома с каска -пораженията са по -малко!

Съпръгът си може да бие, но как може да работи в полицията. Сигурно не е слушала Веселин Маринов. Трябва да пази, а не да бие.

Е братя българе християни докъде е докарахте ? А да бяха наши жени да видите какъв кютек щеше да има ! Е ви сега еманципация и равноправие ! Полицайка може да е с чалма, ама да слуша мъжа си ! Иначе ... кютек !

Глупости! В кой век и в коя държава живеете???? Горките жени! Не мога да повярвам, че на днешно време има все още същества от мъжки пол, които си мислят, че имат право да упражняват насилие спрямо другия пол от човечеството! Освен страх, жена ти изпитва ли нещо друго към теб? Едва ли! Не знам дали ще разбереш обаче какво искам да кажа..... Такива като теб сте твърде заети с това да се биете в гърдите какви мъже сте /без жените ви да ви слугуват вероятно не можете да се справите с нищо/ и не ви стига време и сили да се позамислите малко и да се поразвиете нагоре в еволюцията.

съгласна съм,че днешните мъже само ни използват.една от нас е по-силна и хоп-осъдена.макар,че не това е начина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прочетете "Укротяване на опърничавата"! Знаете, надявам се, от кого?

То е срамно да има бой въобще, а чак жена ти да те набие - голям срам!!!

А сръбска музика имало ли е?