МВР показа отвътре дома на Баневи (снимки и видео)

Вратите били толкова модерни, че се наложило от СДВР да викат отряд "Кобра" за отварянето им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите, с които е направена тази къща са похарчени са на вятъра. Изключително, грозно съчетание на цветове, материали... Ужасно мрачен дом, със старомодни архитектурни решения. Крадат пари, а не знаят как да ги харчат - тъпанари. То от едно време се знае, че комунистическите пари в куфарчета ги дадоха на най-големите тъпанари. Ако някой се е показал като по-умен вече са му светили маслото.

саг ще осъдят прокуратурата и мвр за обида,набеждаване огласяване интимни неща ,разбиване на имот кражба ! ще се почустват обидени, злепоставени и съда в страстбург ще осъди държавата поне 100000 евро които ние данъкоплатците , ще платим!!!

съчетание между много пари и пълна безвкусица.

Един крадец от ЦК на ДКМС. Човек,който нищо никога не е създал,а само е присвоил голяма част от общонародната собственост.

Няма такъв селски натруфен и безвкусен кич. Поредното доказателство, че с пари класа и стил не можеш да си купиш.

Хората ( честните ) гладуват , а тези двамата тънат в разкош - дали им е нужно всичко това, само обувките си не могат да износят. Всичко е суета , самозабравили се новобогаташи !

Мили хора , помагайте ,не ща в ареста,но не ми стигат парите да искам гаранция,затова ще направя къщата си музей.Входна такса - 5лв.За групови посещения -сериозни намаления.Лично ще бъда екскурзовод и ще показвам кое откъде съм го купил.Тези кратки кадри дето МВР ви ги пуска нищо не се вижда.Елате на място и "ум ще ви зайде".

Аресва ми! Купувам го апартамента!

А помните ли в Румъния как убиха Николае Чаушеску и жена му и снимките със златни кенефи палати и луканка а нарофа зъл гладен мизерен ги избиха като псета а в Румъния още се краде

Така трябва и тук да стане, но няма как да се случи, защото сме овце...

И закво го пускат тей снимки на всеки е ясно че има едни хора дето са крали крадът и ще продължават и управляващите са замесени с тях или ще ги подменят с други хора а златните им тоалетни на фона на мизерството на народа са тъпа интрига то е ясно че Бочко е краднал и краде не по малко от тея

Хубаво е. :) Който завижда, си е мрак за неговата душа. Ако имат да плащат данъци, да го направят. Ако са направили икономически престъпления, да ги осъдят (НО НЕ САМО ТЯХ, да започнат от Мутрата, Цвъки, Цветелина и компания). Но икономическа полиция, както знаем не работи или само изпълнява поръчки.

За хора с такова имущество и такъв произход, образование и умствен багаж няма нужда да си играем на следствие и съд - директно разстрел и конфискация, а близките им - в лагер, където да правят големите камъни на по-малки такива !!!

Най-нисша завист, а? Те образованието си го имат, за разлика от теб.

Кое образование, на някогашното УТР за стругари ли? както научих от разните статии по темата "Баневи", др. Банев е бил виден стругар. И затова е бил заслужил парче от народната баница след 10 ноември. Може да е бил предан другар - по-добър комсомолец от нас, ама хайде на ми казвай, че има образование.

Помните ли как убиха Чаушеску и жена му ? И снимките от палатите им и златни кенефи с луканка и хладилник вътре

да проверят и Техноимпексова!

Може да покажете и именията на Бойко Борисов , апартаментите на Цветанов , нали и те са от престъпния свят!

ПИТАЩ 2018.10.29 | 15:21 Защо чак сега...!!!? Къде бяхте Вие г-да прокурори, когато се разграбваше държавата, когато се унищожаваха приватизираните заводи, когато хиляди оставаха без работа на улицата и се притопяваше оборудването в стотици предприятия? Пиехте си ракията с новите, назначените капиталисти! Защо след 20-25 год. Обвинение за 1,5 млн.-ха, ха, ха, та само тоалетнитете им чинии струват повече!

Защото сега на ГЕРБ им се краде още и мутрата разчиства терен.

Преходът в България няма да започне докато не арестуват Доган! Другото е мижи да те лажем.

А защо да не започнем с публично бесене н ацвинокио, дето тъща му му била купила 6 апартамента със 120г трудов стаж?

Комсомолските парвенюта си изградили комунизма с кървави пари, мами.ата им изродска! Нашите пари - на бащи и майки, на дядовци и баби, от безплатния им труд и заграбени с юдейска алчност! Да гният до девето коляно, комкопелдаци гнусни!

Въпросът е защо точно сега??? Дали е само за да се прави пи-ар на великата специализирана прокуратура, която очевадно е една държавна бухалка в ръцете на Боко. Защо не проверят Домусчиев? Той изплати ли 50-те млн. глоба? Плаща си ли таксата за концесията на Пристанище Бургас????

Защото замириса на избори.

Не мога да разбера защо афишират тези снимки. Коментари за кича няма да правя. Самия факт, че скъпи обувки и чанти са разположени на рафтове за буркани - говори сам за себе си. С пари вкус не се купува и снимките го доказват. Интересно ми е какво и на кого не си платиха Баневи, че ги погнаха след толкова години. Те забравиха за какво са си похарчили парите, изкарани от приватизираните дружества.....

Пише по вестниците, че Цецо им поискал 10 милиона лева рекет и те отказали.

Толкова си могат хорицата, фасадата кичозна а килерът - като в селски склад. Като ги гледам Баневи, малко мургавички и доста шаренки ми мязат на цигански барони. Има нещо "ромско" и в двамата.

оставихте Позитано съвсем без спонсори!

И това е, така да се каже, "елитът" на обществото. Пфу!

Не, елитът е тъпата Мутра с постановките, дето ви управлява.

Боже, що за лакомия....... Болни ли са тия хора?!?!!? Стотици чифтове обувки, обеци и други подобни ?!??! Боже, боже, що сиромашия са създали.

Подозирам че "мозъкът" на тази операция е ЦвъЦвъ :)))))))))

Абсолютно ТОЧНО!

Дай му на безпросветния народ хляб и зрелища...

Каква е биографията на това момченце ,кой знае ????

Това ако беше е едно друго време щеше да е обивалището на богът РА :) Злато, мрамор, махагон, някви цветни :)

Дайте ни ги за 24 часа, ш им обърнем хастара наопъки

Бах им мамата комунистическа, насрали са се от алчност, да ги обесят е малко.

Бах им мамата комунистическа, насрали са се от алчност, да ги обесят е малко.

Сега акция срещу баневи скоро и срещу мангала Доган който реже ТЕЦ Варна за скраб

Сега акция срещу баневи скоро и срещу мангала Доган който реже ТЕЦ Варна за скраб

Ха, дано, ама надали. Доган e свещен за мафията. Hедосегаем! Никой не смее да го закача. И шиши също.

Сиромашко не видяло !!! Тези хора са болни и са за психиатър !

имам познати българи които работят в Международната банка и знам, че Кристалина Георгиева заема един от най-високите постове в банката. Поне да беше млада и хубава да кажеш - тя израства с външността си, , още по-малко да подкупи някои - това не е у нас. Ама много сме прости.

Първо не е международната банка, ама нейсе. Второ там където ти си чул, че работи и ни в клин, ни в ръкав го оповестяваш не е проблем да си на възлова длъжност защото тя има завършено образование в България по време на соца, както и Дянков е завършил средно образование в България. А соцкомунистическото образование в някогашна ( до 1989 г. ) България беше на световно ниво и беше над нивото на десетки прословути университети в света. Защото предишните 45 години бяха Златен век за България! Е, сегашните неразбиращи 60 % от това, което четат и онези 40 %, които изобщо не могат да четат, т.е., сегашните функционално неграмотни няма да заемат постове на такива места. Но така е, всяка епоха ражда своите чеда...

Кристалина Георгиева е УДОБНА. Тя се опита да вкара в ООН Ислямска държава и Боко Харам. Това за умните хора е достатъчно.

500 000 лева . . . . и толкова шум "Оная" от центъра за 80 000 000 лв раздадени на тоя и на оня за една година само . . . . и най-много да я уволнят, ама не е много сигурно!

А кой им предостави, подари заводи и земи по Черноморието - мълчите. Лесно се подарява, трудно се взема от хора които разполагат с много пари и у нас всичко се плаща.

Как кой им раздаде? Ами демокрацията и евроатлантическите ценности им го раздадоха всичко това. Народа искаше капитализъм - ето ви го! Над един милион преди изборите през юни 1990 год скандираха на митинга от Орлов мост до Плиска, че искат капитализъм. Ама не са знаели какво е това? Да са учили, образованието през соца беше безплатно и сегашните елитни училища не могат да се сравнят дори с едно селско училище през соца. В тези високообразователни соц учреждения много задълбочено и детайлно обясняваха какво е капитализма. Но кой да учи. И на оня митинг повече от милион български граждани заявиха, че искат да са капиталисти и да са милиардери. Е, няколко от тях станаха, но.... Останалите ще продължават да духат супата и да мечтаят за соц парното, когато 80 кв. м. апартамент се отопляваше за 12,80 лв/мес., а температурата не беше като сега на границата на замръзването!

и освен това тогава зимата започваше Ноември, а сега - Януари.

ХАХАХАХА ГОЛЕМ СМЕХ...ВИДЯХТЕ ЛИ СТИЛАЖИТЕ ЗА 100 ЛВ. ЗА ОБУВКИ И ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ ОТ 30 ЛВ..МРАМОРИ, ГРАНИТИ, ЗЛАТА...А ГАРДЕРОБА ЗА 3.50 ЛВ...

Баневи пуснаха в дома си телевизонни екипи доста отдавна ... та МВР могат да престанат с това театро, търсели ги за данъчни престъпления от 2010-2011 г., пита се в задачата защо чак сега?

При кое управление са получили тези заводи , земи по морето.

Как при кое? При Иван Костов и при Станишко!

Ба,много по-рано, още при Филип Димитров и всички следващи сини демократи.

Зощо ,не покажат палатите и на КУРИ ТЕХНОИМПЕКСОВА (МИЛИОНЕРСКА) или тя свъзва едвам двата края ? Като Бенчо или Баневи.

ама няма да стане. Най-малко 6-7 г. ще се проточи делото. То за някакви си 70 000 лв. Иванчева я разкарват, та за милион и нещо ще им дадат присъда ако изобщо УСЛОВНА. По телевизита във Вашингтон гледах една възрастна жена водеща кулинарно, по-точно сладскарско предаване - рекламира различни съдове за неплатени данъци била в затвора над 2 години, платила си данъците заедно с лихвите и сега продължава да води в гтелеривиятя.

объркали сте милионите с милиарди.

Унищожиха създадено при социализма за 40 милиарда - разпиляха , продадоха, подариха , нарязаха на скрап, фалираха. Адвокатчето ненор мал Филипчо Димитров селското стопанство и политкомисаря - чернияя и в душата си Иван Костов - цялята икономика. И какво І кой ги преследва? Пък сега имало милионери от масова , касова и крадлива приватизация, от безплатното ползване на " арендовани" чужди земи. Що тука не пипнете, гадове , само фанфаронщина и показност за жълти стотинки.

Я се осведоми кой изкупува всичките активи на икономиката тогава? Кой имаше пари да купи предприятия на безценица, все бяха от комунистическата партия и ченгета. Айде молим имайте малко разум.

А КОЙ ги продаде и ЗАЩО?

Не е луд който яде зелника, който му го дава, бе идиот безпросветен!

Нищо не е унищожено бе душа, смени си собственика. Партийните функционери станаха бизнесмени, не сте ли чували за червената ологархия. Губещите предприятия отидоха за скрап, то повечето бяха такива, а печелившите се дадоха на наши хора, дет Луканов ги назначи за милионери.

Не е 40 милиарда! Било $ 30 милиарда, но това е към 1997 г. Защото веднъж вече беше обезценено над 20 пъти с ПМС №8/01.02.1991 г. от икономическия инвалид Иван Костов. Т.е., пнези 30 милиарда, като се умножат по 20 ще се получи минимума на цената на активите, които е имала соц. България към 1990 г. затова простаците с фалитите на някогашната соц България са смешни, когато си измислят легенди за някакви си три фалита на България!

Бахта кича, ама то от комунист не можеш да очакваш високо ниво. Все си остават прошляци.

За тия 1.5милиона са джобни пари като гледам. Така че не разбирам какъв е тоя шум.

А заграбеното през 90-те години какво ще го правим? За милион и половина не си струва да ни занимават с тези Баневи. Снимките показват кичозен, близко до вулгарното вкус. Да, всичко изглежда скъпо, ама да не се окаже, че това са имитации като накитите на Масларова преди години...

Да ги вземат в полза на държавата и да платят за здравето на някое болно дете!

На няколко деца!!! -Те продадоха само от „Полимери“ не монтирано ново оборудване за 80милиона долара !- А са ограбили –35 предприятия.

Това: "общият размер на присвоеното от семeство Баневи имущество е над 1.5 млн. лева," Май трябва да се разбира като НАД 1,5 МИЛИАРДА :))) или целенасочено занижават сумата .... все пак Бойко ги женеше тия двамата Комсомолци.

Самият факт, че им търсят някакви 500 хиляди, ме изпълва с подозрения;) Та Баце рИва по ТВ-то, че само за "Полимери" ни е набутал с 15 милиона - да "плати" на баневите масрафа по обезвреждането на опасни химикали;)

Е наистина са пропилени пари. Можеше малко повече стил и вкус.... Поне да бяха дали някой левец на някой, който разбира да им помогне...Наистина е обзаведено като в дома на цигански барон.

това е вкусът на бърнестата г-жа Банева.

Наистина ли очакваш да има вкус тая дива селянка с външния й вид на перачка?

Нищо особено. Даже доста студено циганско обзавеждане.

Да, разбрахме, в дома има "множество" злато.....