МВР пое охраната на Пендиков, обвиниха единия му нападател в престъпление от етническа омраза

Все още в РСМ издирват втория мъж, пребил секретаря на сдружението "Цар Борис Трети" в Охрид

Обратно в новината

Коментари - МВР пое охраната на Пендиков, обвиниха единия му нападател в престъпление от етническа омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Капкова, не стига че си неграмотна,но си честолюбива ?! Ами чети преди да пишеш неподготвена ! Наспи се преди да пишеш мърляшки !

и защо глупаци товя чомче да не вземе бг гражданство дпуги псевдо макета по ли заслужават

и без него достатъчно педали нищоправци си имаме !!!

Леле, горкото момче!

Нищо не се разбра от тази статия. Та т.нар. подсъдим и онзи другия побойник, който търсят за какъв орден ще ги предложат в Медониика? Вярно не пишат. Знам, че ще ги наградят, ама поне да кажат с какво. Само орден или и парични добавки.

А на нашите майки и бащи, нашите баби и дядовци които са пребивани, убивани и унижавани от получовешки мангусти кога ще им поемете охраната. Жалки сте

Ето как нашите приятели от Съвета на Европа, в нова резолюция, ни обясняват, че няма проблем с българите в РСМ. Случайно ли пропускат нещо, нарочно ли, или просто ни нареждат да си затваряме устата и да не си търси повече правата: https://www.youtube.com/watch?v=kPQhCKd9V-k

Прочитаа вашите мрсни намери. Неможете вистинските мрсни намери за блокада на Македонија да ги маскирате со наводна загрозеност на бугарите.

Не мога да псувам на македонски, но майка ти и сестра ти ще ме разберат и ще си спомнят с добро. В български форум - на български. Яд ме е, че съм ходил два пъти в скапаната ви страна и ви оставих доста пари, влечуги долнопробни.

За тоа зборувам. Омразата ви истекува од сите страни. Болни сте од омраза.

Що е северно маке все е лайно ! Со много кютек ви трябва ! Ние няма да се цапаме с един файтон хора,албанците ще ви оправят !

Пак започваме да се оливаме. Охрана,издръжка, гражданство. Очаквам и в някоя листа за изборите да го видим. Когато осигурите полицай във всяко село за защита на самотните възрастни хора, пребивани и ограбвани в домовете си , тогава се кахърете за чуждите граждани.

На това момче трябваше президента да му връчи награда или орден за отстояване на българската чест и националност в условия застрашващи живота му.

За никакви ордени не е тоя двоен агент!

Абе, севермак, спри да спамиш и да се преструваш, че си българин

А истинските българи в РСМ са забравени и от България, тези новите кубове са само на мафиоти.

А вие как знаете подробности и детаили за случая, които не ги знае полицията и следствието, не се ли уличавате така че вие сте мафията.

Щото е прикрит севермакак, не му се връзвайте на анонимните му драсканици, от километри си личи че е македонист

И как става това охрана на чужд гражданин???За чия сметка??

Това момче все още получава заплахи за живота си и е повече от видимо че македонските власти въпреки че са им предадени IP адресите на тези които го заплашват не взиматат нужните мерки. Така че за всеки българин на наша територия който има нужда от помощ ние ще го защитим.

Този беше с ВМРО в Македония, па после започна да се прави на Българин въпреки че няма и такова граждансвто. Те си продадоха и това отзад, дават и някакви пари и се правят на якака работа, те за това го напкяскаха в охрид, не защото е българин а защото е продажник пак и се прави на интересен

Да напляскам майка ти отзаде, нещастник продажен си само ти

Аман от политика. Нито е БГ гражданин , нито нищо. Няма здравни осигуровки, но го лекуват безплатно. Знаете ли колко бедни и инвалиди чакат за жилище. Сигурно и консумативите са за наша сметка.