Роми биха двама полицаи, МВР прати жандармерия

Двама полицаи са били нападнати и пребити по време на служба в пловдивското село Златитрап, съобщ пресцентърът на МВР. Единият е настанен в болница с комоцио и счупена раменна лопатка, а другият е с рани по главата и ръцете.

Обратно в новината

Коментари - Роми биха двама полицаи, МВР прати жандармерия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха посегнали така на американски полицай сега щеше да има поне двама цигани по-малко...

kgb777kgb

Ако имаше нормална държава през последните 20 години никой циганин нямаше и да си помисли , че може да посегне на полицай ! Ама на едни ТОЧНО определени партии - ДПС , БСП , НДСВ и всички цигански ПРОДАЖНИ фондации им беше много необходимо циганите да са безконтролни , за да могат да ги контролират по изборите ! Не жандармерия , с танкове трябваше да влезнат и да изравнят всичко със земята !!!

Има в интернет един видеоматериал, на който Иван Тотев от ГЕРБ прави инструктаж за избори. Там личи точно кой се интересува от циганите като електорат!!!

АБЕ СТИГА СТЕ ИЗМИСЛЯЛИ НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ СЪЩЕСТВА! НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО КАТО РОМ И ИМА ЦИГАНИН! НАРИЧАЙТЕ ГИ СИ ИСТИНСКИТЕ ИМ НАЗВАНИЯ!

Роми ли, интеграция ли .Да мрат тия гадове. Като хлебарките са , че и малко по-лошо ....

Самият началник на полицията би трябвало да нареди освидетелстване на полицаите от съдебен лекар, образуване на дело и циганите в затвора! Как ще има ред, ако полицаите са бити?!

Че това новина ли е? Това е ежедневие. Новина ще е МВР да си изпълнява задълженията.

Много ме дразни цензурата на Дир(ниците)!! Защо не пуснахте написаното от мен, за мнението ми за парламентаристите и за прогнозата ми, че полицаите ще си останат бити, ние останалите почтени българи е..ни, а циганите невинни???

Тънката разлика между ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и НАРУШЕНИЕ трябва да бъде ПРЕМАХНАТА! Всеки, който не спазва ЗАКОН, ПРАВИЛНИК, УСТАНОВЕН РЕД, НАРЕДБА или друга нормативна уредба ТРЯБВА да бъде третиран КАТО ПРЕСТЪПНИК (престъпил закона)!! Така ще бъдат отнети правата, който престъпниците от всякакъв калибър, вид, етнос и т.н. се ползват в момента чрез скапаното законодателство на най-корумпираната, долната и нагла паплач подвизаваща се в Парламента (поне 80% от тях са за затвор без право на замяна)!! Те измислиха вратичката (станала огромна порта) да си неподсъден за притежаване на наркотик (нещо, което нито се произвежда, нито се внася официално в България), ако откитото количество е за лично ползване???!! Има шанс (почти съм уверен), че полицаите ще си останат бити, ние останалите българи е..ни, а циганите невинни и на свобода!!

Без да съм завършила школата в Симеоново и без специализация в САЩ в областта на сигурността мога да кажа - за задържане на наркопласъори(особенно в циганска махала) са необходими много повече от двама полицаи. Кой е наредил това и ще си понесе ли последствията? Или това е солова акция? И в двата случая е срам за МВР и обеството има нужда от обяснение - защо това се случва?

само бои ваща коза бугарска,тъпанарска,англомериканци шъ ми се праите,а?

ааа....ама нали циганите имат права,,ааааа

закони закони закони и здрава рака с по голамо дарво пазете хора балгаря от тези паплач ??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Историята се повтаря, след като нейните уроци не са научени. ... до свършване на времето - 21 декември 2012 година. Циркът "Борисов" ни задължава да ходим на ръце, но докога ще могат да ни ДЪРЖАТ ЗДРАВО с главата надолу?

българо-робите да зимат пример от ромите !!!

Ако полицаите бяха стреляли по мангалите,още утре щеше да има булшитс,че имало полицейщина,неспазване на правата на човека,полицейско насилие и т.н!Отдавна са им вързани ръцете на полициати за да могат разни дрисливи партийки да спечелят гласовете на мангалите.Всички се сещате колко ревностно БСП и ДПС си защитатават мургавия електорат и още утре щеше да има вот на недоверие!ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ГНУСНИТЕ ПОЛИТИЦИ,РАЗДАДОХА БЪЛГАРИЯ НА ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ!

Нашата полиция ни пази.. как след като себе си не може да опази..

Ако си спомняш в същото село Ветрен преди много години пияни цигани от циганска сватба бяха набили един бивш военен. Та военния се прибира в къщи, бърка под леглото, вади сухарка с гранати (Ф1.. който знае, разбира за какво става въпрос)и мята 3-4 сред сватбарите.А познайте 15 години след това циганин правеше ли золуми там..

Предупредителния изстрел трябваше да е в главата на мангала ! Хем мангал, хем продава дрога! За второто в Китай пекат на ел. стола!

Една партия да обяви, че е антимангалска и ще трепе бездомни кучета и котки, и само за нея ще гласувам!

И аз, ама ако остави само котките. Те на никого не пречат.

така ще бъде, независимо дали се пените или не тук. Вече и полицайте ги е страх да стрелят по пррестници, представете си каква държава. Живота ми е кратък, за да си правя експерименти дали след 20 год ще се подобрят нещата ид а седя и да ги чакам. Ще ида там, където на държавата й пука за гражданите й

не ги е еня за хората от селата.Това което казвате е абсолютно вярно.И на полицията не им дреме така че нека ги и убиват даже не предизвикват у мен жалост,когато имала съм нужда не са ми помагали-напротив.Накъде вървим на бат,Бойко не му пука,Цветанов също те си гледат собствените си имоти идалаверки .Консултират вещо и гепят за това хонорари а виж докъде са ни докарали-всеки ден все по-лошо......

Ден след циганите завземат територия и бъдеще. А полицията права срещу демонстрации за демокрация...Докато останат боляри и мангали.

Полицаите трябва да са въоръжени с бойни патрони и да имат право да се защитят, когато ги нападнат. Опа, забравих, че сме в Европа. Извинете. Трябва да сме толерантни, нали, нищо, че човекоподобните ще ни избият с колове и лопати...

АКО СЕ СЛУЧИ ТОВА В ДЪРЖАВА, ЗАЩОТО НАШЕТО УРОДЛИВО ПОДОБИЕ НА ОБЩНОСТ НЕ Е ДЪРЖАВА, ЩЕШЕ ДА ИМА ДОСТА ЗАСТРЕЛЯНИ ЦИГАНИ!!!! ТОВА Е НАЧИНЪТ ДА СЕ ВКАРА ТОВА НЕБЛАГОДАРНО И МЪРЗЕЛИВО ПЛЕМЕ В РЕД! БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРЕКРЪСТИ НА "ЦИГАНИСТАН" СЛЕД 20-30 ГОДИНИ. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.

Бъркаш много по скоро ще е

КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ МАНГАЛИТЕ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ???????ЕБАСИ ДОЛНОТО ПЛЕМЕ,ДА ПУКНАТ ВСИЧКИТЕ ДАНО,ТЕ СА ТУМОРА НА ОБЩЕСТВОТО!!!!!

САМО ОРЕХОВА ПРЪЧКА НА ГОЛ ГЪЗ ЗА МАНГАЛИТЕ! ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ!

Полицията има само два варианта пред себе си - да бие или да бъде бита. Или тя всява респект или нея я респектират... Грешка е извършил прекия ръководител, който е изпратил патрул от едва двама души да задържи 2ма и то наркодилъри и то в опасен район. Нещо повече - против дилъри на наркотици трябва да се изпращат специализирани подразделения, именно защото степента на риск е по-висока в сравнение да речем, ако трябва да задържат 1 обирджия на вили. Шефа на тези 2ма пострадали полицаи трябва да бъде наказан. Груба оперативна грешка.

Мислиш ли че акцията е планувана от ръководството? Аз пък мисля че двете ченгета са отишли да просят или ако щеш да рекетират. Изяли са пердаха щото не са очаквали да се обърнат така нещата, докато са си потривали ръчички мангустите са ги изненадали.

Не бях помислил за този вариант. Ами да - възможно е. Ако е така... получили са си каквото подобава. Но все пак няма как да преценим, без да знаем истината. Все пак ми се ще да вярвам, че човек е невинен (или в случая незамесен) до доказване на противното. Иначе трябва да почна да подозирам всеки във всичко - един недобър мироглед...

Айде сега викайте против АТАКА и Волен Сидеров. Това е най-малкото, което ще ни се случи. Но тъп народ, търсещ филмите, живеещ от днес за утре с чалгата и ракийката.

ами посигателство на полицаи доживотна присада и полицаите тове че нямат право да ги стрелят с боини патрони да ги отрепят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мангалите на сапун!

в украина техните националисти сринаха две села и им казаха 4е имат достатъ4но време да избият всички цигани за разлика от хитлер

нормално за нашата дарява. ловя се на бас че ще ги пуснат защото не са арестувани правилно и наркотиците са за собствена нужда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

трудно е с циганите, не обичат да работят, но обичат да се веселят.нямат отговорности и задължения. тоталитарните режими ги унщожават физически /справка хитлер/ западните демокрации ги изтласкват на изток./справка саркози/. бъдещето неясно. програмите не работят.запада ще плаша да ги интегрираме хитреци ще крадат парите. циганите и преди 5 века и сега нежелани никъде.

..големия български държавник Тодор Живков им беше намерил колая на циганята- хем им беше осигурил работа и образование,хем МВР им беше взело страха и инциденти като този бяха изключение!Респекта бе безкомпромисен! Почти всички циганчета завършваха 8 клас и БЯХА ГРАМОТНИ - МОЖЕХА ДА ЧЕТАТ,ДА ПИШАТ/макар и с много грешки/.100% от мъжете в Строителни войски взимаха професия и придобиваха възможност за социализация и адаптиране в обществото! Това бе програмата на последния ни голям държавник и тя работеше въпреки всичко! Ако трябва сега да се прави програма за ромите тя трябва да се кръсти "Тодор Живков"

ГРОЗНА КОМУНИСТИЧЕСКА ЛЪЖА!!! ИЗКУСТВЕНО ГИ БУТАХА ДО 4-5 КЛАС,УЧИТЕЛКИТЕ ХОДЕХА ДО МАХАЛАТА ВСЯКА СЕДМИЦА ДА ГИ УВЕЩАВАТ ДА ДОЙДАТ НА У-ЩЕ,НО ТЕ ИЗОБЩО НЕ ПОЛАГАХА УСИЛИЯ.В 4-ТИ КЛАС НЕ МОЖЕХА ИМЕТО ДА СИ НАПИШАТ,НО ДА ПСУВАТ ЗНАЕХА ОТ 1-ВИ КЛАС...

Всичко беше точнотака, но забрави едно- БОЙ му е майката.Мангалът и на снимка да го видиш- бой! Той винаги знае защо го биеш, понеже винаги е в издънка...

Пак добре само са ги били не са ги е..ли разминало им се е а колко хорица по селата не смеят да си покажат носа през вратата, докато имаме такава полюция ще има такива новини

Ще дойде време и ще има гета за циганите!!! От тях да излизат само с разрешение, чисти, не пили, с електронна карта в тялото, за да могат да бъдат проследявани .... лошо ...но те сами си го искат. А на картата ще има снимката на Цветелин Кънчев - мафиотът който на техен гръб си живе нашироко и луксозно. Няма как да се избави света от тази напаст....

Нещо не разбирам-посоянно има заглавия"Цигани пребиват полицай" и заглавия Полицай пребиват невинни Българи" . Това целенасочена политика ли е?

Манго, думата полицай в множествено число се пише полицаИ.

Пак изчезват коментари под циганска история! Цв. Кънчев ли плаща на Надежда Христова?! Как не ви е срам?

Така е Аврорке. Подпиши се vera_an и даже на първа страница на автомат ще те сложат.

Как може да има отнето оръжие?! Смятам, че на двама полицаи трябва да може да им бъде отнето оръжието чак след като трите пълнителя са свършили и улицата е зарита от трупове на нападатели!

Е защо предупредително, бе братче??? Стреляй в мазната тиква, мамка му!

стига си измисляхте думи - казва се цигани а това че са нападнали полицаи означава посегателство над дурявата кога ще се появи някоя смислена националистическа партя да гласувам за нея *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В нормални държави, като САЩ, при посегателство над полицай, останалите полицаи имат правото (а и го упражнават почти винаги) да застрелят посегателите. А в нашия случай посегателите биват арестувани, след 24 часа освободени и в най-добрия случай плащат по 400-500 лева обезщетение.

А, плащат! От къде ще им ги вземеш? Плащат трънки. Мангал ли е - саво трепане. От друго респект нямат. Те в затвора живеят по-добре от махалата. Всичко циганори, хранят ги и спят на топло и чисто. Там са като в хотел. Само трепане. Те не са като помаците, турците и българите.

А,сещате ли се как се казваше на Тодор Живков майка му?

Не беше ли Маруца?Слугиня в царския дворец.

Следващото заглавие ще бъде "Цигани изнасилиха полицаи."

А сега плямпайте да ви видя. Тия и за сапун не стават / не полицаите/.Ще ви дам едно евроинтегриране, смърдляци нйедни. Защо ли ви търпим, от Франция и другаде ви изгониха като парцали барабар с парцалите си, та нагло намерихте тук малко търпимост и хоп, хайде да им се качим на главата на тия българи. няма да стане. Няма. Никога. Идете на майната си и си спретнете страната Цигания. Тук е България и винаги ще бъде. 1 3 3 0 години вече.

Жалка полиция, всеки може да я бие, къса пагоние и чупи крайници им. Що за криворазбрана демокрация е това? Нямат нужда и от оръжие, т.к. не го ползват. ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНА, НАРОДНИ ХРАНТУТЕНИЦИ В ПАРЛАМЕНТА. Ако полицаите не стрелят и в подобни случаи, то такава полиция никому не е нужна. Те не са социални работници!!!

Докога в тази държава права ще имат само циганите? Кога някой мазен и самодоволен политик ще се сети, че тези мангали нищо добро не са направили за страната.Защо никой не си задава въпроса - защо няма самоубийства на мангали? Ами добре си ги отглеждаме. А те само реват и искат,че и нищо не признават,като че ли сме им длъжни.Бой и вечерен час за тях.И куршум, когато се осмелят да посегнат на полицай. иначе тежко ни и горко!

Не съм чул за друга държава, където системата да е така прецакана, че полицаите да не могат да изпозастрелят нападателите си...

Хак да ни е тъй наречената "демокрация"! По байтошово време циганите бяха интегрирани.

какво ти е виновна демокрацията?! я някои да се опита да направи такова нещо в сащ. виновна е жалката държавица, такива като тебе дето си мислят че разбират от демокрация.