Коментари - Крадци пребиха жестоко 93-годишна жена (обновена) | Днес.dir.bg

Крадци пребиха жестоко 93-годишна жена (обновена)

93-годишна жена бе пребита жестоко от крадци в дома си в пловдивското село Ръжево Конаре, където живеела сама. Нападателите взели 100 лв. Те са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Крадци пребиха жестоко 93-годишна жена (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

тези които са му дали 9 години за убийство и са го пуснали след 6 години трябва да бъдат осъдени на доживотна каторга с него сега.

моето най-дълбоко съчувствие към жената. То е било як побой. Аз на нейно място щях или да предам Богу дух или да откача за цял живот. А жената си приказва съвсем нормално. Абе това НЕ СА ХОРА А ЗВЕРОВЕ. пРИЗОВАВАМ КАТО ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОИ СА И ДРУГИТЕ ДА ГИ ПОДЛЪЗНАТ Я В БАНЯТА - Я МОМЧЕТО В ДИСКОТЕКАТА НЕ СЕ РАЗБРА ОТ КАКВО ЗАМАЛКО ДА УМРЕ - ИМА НАЧИНИ -- ТЕ ЗАТВОРНИЦИТЕ СИ ЗНАЯТ. тЕЗИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ДИШАТ НАШИЯ ВЪДРУХ.

съм в чарвата. Семейството ми е пострадало много от"народната власт", но има неща, които и досега одобрявам на Тато. За тези на които не се даваше смъртно наказание - имаше уранови мини. Поработиш там най-много година-две и после при св.Петър от лъчева болест си отиваш. А циганите не смееха да шуекнат - така ги беше напрашил - а сега ни и бият.

е най-добре

Аз съм ЗА смъртното наказание в такива случаи - този няма защо да го храни никой. Възпитаваме консуматори, ще става все по-страшно. Трябва от нещо все пак всеки да има респект! Дано се възстанови жената. Имам баби на нейната възраст и ми се плаче....

Мила душица, дано се оправи а на виновниците - заслуженото

БРАВО! Присъдат от 9 години затвор за рецидивист- убиец на 85г. годишен дядо с цел грабеж и вече е готов за нови подвизи. Сега му дайте не повече от 2 - все пак жената е излязла държелива и още е жива... А и да има време да съсипе живота на поне още 2-3 човека. Нещастна държава с изродски институции!

За справяне с престъпниците в България трябва да се обособи една специална зона, охранявана и минирана отвсякъде, където да се оставят да живеят свободно рецидивистите. Може от време на време да им се спуска с парашут хуманитарна помощ.

Няма нужда от хуманитарна помощ, но трябва да има охрана с автомати, които от високо да стрелят по тези, които не работят.....например да плетат кошници за да получат сутрин и вечер хляб и вода.

До редакторите - не се касае за обикновени крадци. Правете разлика между кражба, обир, грабеж и т.н. И учете български.

"27-годишният рецидивист от село Дълго поле Андон Митев" Само на 27, и вече успял и да убие, че и да си излежи присъдата... Сигурно е лежал година и пет месеца. Не съдебна система, а разкош!

Министерството на вътрешните регистрации кога ще престане да регистрира и ще започне да си върши качествено работата. И чак след това да ходят да протестират за орязването на придобивките им.

Горката женица, доживяла почти 100 г. и в края на живота си ще усети най-голямото тегло...нема такава държава!

За такова нещо в Щатите се лежи мин, 20 год.

А у нас единият извършител на грабежа е лижал много по-малко от 20 г. за убийство.

Виждам ясно картинката, но моля, генерирайте нова..

проблемите със истинската престъпносt,трябваше да се решават още от прехода от комунистическа диктатура към демокрация от1989год!

Шарли ебдо, колко загрижени и възмутени бяха събралите се в Париж държавници. Какво чакат, та не дойдат в България, като тук всеки ден е "Шарли ебдо"?

ТАКИВА НАОАДЕНИЯ ДО 1987Г. НИКОИ НЕ БИ СИ ПОЗВОЛИЛ.ДОИДЕ ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНОСТИ И БЪЛГАРИЯ БЕ ОГРАБЕНА,РАЗРУШЕНА БЕЗ СВЕСТНИ ЗАКОНИ.УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НЕСПОСОБНИ ЗА НИЩО ОСВЕН ДА КРАДЪТ БЕЗНАКАЗАНО.

Горката женица! Цяло чудо е, че е жива. Как се преживява подобно брутално посегателство. Що за държава е това!? Докога престъпници, крадци и всякакви други боклуци ще съсипват нещастния животец на и без друго смачкания обикновен българин?!

ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 26Г.ДА ИЗХВЪРЛИМ НА БОКЛУКА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕНОСТИ И ДА ИМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА В БЪЛГАРИЯ.

Ех, чуден Вулгаристански свят! Не можеш да му се нарадваш -:)))) Бият се вулгари,пребиват се за 100 лв !!! -:)))

humfry

Задържането на извършителите е едно, ефективното осъждане друго, а превенцията е най-важното. Първото и второто имат пряко отношение към превенцията. Бедността, безработицата и ниските доходи също имат пряко отношение към превенцията.

Luna0102

"Физическият извършител е 27-годишният рецидивист от село Дълго поле Андон Митев. Той е с излежана присъда за убийство." На 27 години и вече е с излежана присъда за убийство, колко е била присъдата- 2-3 месеца, а за добро поведение пуснат предсрочно?!

присъствието на прокурор и лекар с удоволствие бих изпълнил присъдата.

За последните 10 дни са разкрити авторите на 7 грабежа и 12 кражби в Пловдив Сн.: БГНЕС Редом с тази "новина" в раздела на Пловдив се мъдри заглавие "Полицията и прокуратурата в Пловдив отчетоха ръст на разкритите престъпления, извършени срещу личността и собствеността."

Абе как е възможно за жестоко убийство на българка от циганин Районният съд във Велико Търново да дава 30г. (за случаят Вероника става дума), а съдът в Пловдив да даде 9г., и извергът да бъде пуснат предсрочно след само 6г.?? Нали уж законът в цяла България е един и същ!??!

направи ли ви впечатление? За убийство през 2007 г. получил 9 години затвор. Излязъл предсрочно през 2013. Значи в затвора е лежал ефективно 4-5 години защото докато го осъдят сигурно е бил под домашен арест. А бе, тези съдии нещо много милостиви.

и по-зле ще става, циганите се множат !!!!

Съдиите, които са постановили предишната присъда на този ИЗРОД да бъдат обявени публично! Да бъдат уволнени дисциплинарно ЗА НЕСПРАВЯНЕ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ! Да бъдат съдени за противообществена дейност!

Глупак,виж закона и тогава пищи. Как да му се даде по голяма присъда. Съдиите само прилагат закона ,нищо по- вече. Закона позволява толкоз.Като променят закона може и електрически стол.Толкова сте прости,че заслужавате Буда да ви управлява още 100 години.

Умник, ти първо се научи да пишеш по - вярно!

Недок- латения, чети: Чл. 115. Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години.

Да ви се...- а на демокрацията! При ТОДОР ЖИВКОВ този отдавна да е забравен, даже от роднините си! Това ни чака и нас, даже още по-страшно!

Някой да изпрати тази снимка на женицата на photokonkurs [at] apelsad-pd . bg. Безочливите магистрати от Апелативен, Окръжен и Районен съд Пловдив обявяват фотоконкурс ТЕМИДА ОТБЛИЗО. Нещастници...

Ти си май си леко прост а? Ако това беше майка ти как дали щеше пак да е голяма работа?Смърт или доживотен за тези мръсни мангали трябва пич не да викаме голяма работа!

Ай стига сте се тюхкали за една изкукала пенсия... голяма работа станала.

а бе циганин смотан, ако те докопам ще измерим колко е голяма работата !!!!

"Ние сме последната държава в света - ето това е истината за България днес!!! Тези думи на сина на старицата, това е истината! Кой да ти каже,че ще живеем в такъв филм на ужасите десетки години! Десетки години безправие и терор - ето това е било и в Османската империя, никой да не си мисли нещо друго. Цигански башибозук ,който всява ужас и страх у раята, за да е покорна тя на централната власт и нейните безчинства! И в тая анархия, когато законът е стъпкан и го няма, неизбежно се стига да саморазправата. Както казва сина на бабата, щях да го нарежа и да го изпратя на оная секретарка МВР-недоразумение Бъчварова. В същото време упорито се избягва да се казва,че тия изроди са цигани! Излежал си бил присъдата за убийство!... Абе к'ва е тая присъда бе?!! За предумишлено убийство - смърт или доживотен затвор без замяна!Тия изроди цигани трябва да извърши същото и с Бъчварова! Може и за 50 лв! А на македонската ни граница чакат още 16000 такива! И пак Бъчварова ще ги пусне, чакайки ги схляб и сол ... и пържоли! Тия там народни "избраници" си правят крови сметката, щото народния гняв вероятно ще изригне изведнъж от най-малката искра в близко време!

След като са заловени и са направили самопризнания защо изобщо ще ги съдят? Не може ли просто да ги закарат в гората, куршума в главата и да ги копаят някъде. Едва ли ще липсват на някого?

"Физическият извършител е 27-годишният рецидивист от село Дълго поле Андон Митев. Той е с излежана присъда за убийство. " ТОЯ ЗА УБИЙСТВО КОЛКО Е ИЗЛЕЖАЛ??? 27 МЕСЕЦА??? СЪБУДЕТЕ СЕ, РОБИ!!!

Може ли прокуратурата и съдът, налоложил присъдата на този циганин да излезе със становище как е възможно за жестоко убийство, причинено при нападение с цел обир да се лежи 6 години.

При Т.Ж.убииците излизаха на свобода не предсрочно,а напред с краката.

През 2013.

Боклуци от МВР/това не е държава,или работете свестно ,или се махайте

Присъдата за аткива е една ан клона....ни повече ни по малко...

А каква да е присъдъта за гласуващи за БСП и живеещи на народна хранилка 30 години ?

Абе, ти си бил голям идиот, бе!!

Аргументирай се. Това означава защу мислиш така.. Мисля, че руски е същата дума... Или бъркам

по-мека от тази на гласуващите за ГЕРБ, а ти си извади главата от задника.

Финансови недоразумения между избирателите на БСП (които между другото са пионерите сред русофилистията в България).

Етноса си е етнос - развитието им спира до нивото на животните. Човешки права на животните, а на човешките права на хората - майната им! Кога най-сетне по българските земи ще се появи неправителствена организация, която да се грижи за правата на българите?

Обидихте много жестоко животните! Извинете се незабавно , как смеете да ги сравнявате с коняците ?!!!!

Виж че това е трол! Какво му се вързваш?

Много ги разбираш ТРОЛЕ

Е не наистина си тъп като на слон задника.Кажи бе Лондон ако целият ти живот беше минал по времето на комунизма - какъв по- точно бизнес щеше да развиваш. Смятай колко си прост та да ме накараш да коментирам във форуми! И споко и аз имам фирма не живея от държавата.

яка баба. Господ като дава дава. Готова бой да яде два часа ама парите да не даде.

Щом като младите, силни и можещи не правят нищо срещу престъпниците, бабите сами правят каквото могат.

Хич не е смешно! Как се дават 100 лв от 150 лв пенсия бе, ало!!! Голям избор, няма що - да умреш от юмруци или от глад и болест!

30 лв. ми е сутрешното кафе. Не съм посягал никога не човек. Изучил съм се в Лондон. Там умните и трудолюбиви хора, развиват бизнес, а мързеливите и глупавите са на пенсия. Умните там са повече и затова успяват да издържат глупавите.

Само така си мислиш.

БАБА И ДЯДОВЦИ, МИСЛЕТЕ МУ! КАКТО Е ТРЪГНАЛО, ДНЕС В СЕЛАТА, УТРЕ И ПО ГРАДОВЕТЕ ЩЕ БЪДЕ СЪЩОТО. ТЪЙ МИ СЕ СТРУВА ...

Току що на пресконференция в Пловдив обявиха, че убиецът на дядо Ставри (и нападател на баба Дона) е осъден на 9 години затвор през 2007 и е излязъл 2013. Това колко прави? 6 години за убийство. Нищо чудно, че като излязат посягат пак.

Убил и след шест години пуснат, за да граби, насилва и убива отново. А ние го храним с нашите данъци. Дори пчелите убиват търтеите. Що за правосъдие, що за държава, ако изобщо я има.

Дядо Ставри не е бил роднина на Куцкова, така че - присьдата е според роднините

КАЖЕТЕ,ЧЕ Е МРЪСЕН,ДОЛЕН, НАГЪЛ ЦИГАНИН !!! НО НА ПОЛИЦИЯТА И Е ЗАБРАНЕНО ДА ПРАВИ СТАТИСТИКА ОТНОСНО ЕТНОСА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !!! СЪЩОТО ВЕЧЕ Е И В ЕС !!! СВЕТЛО БЪДЕЩЕ НИ ЧАКА !!!

Коментари - Крадци пребиха жестоко 93-годишна жена (обновена) | Днес.dir.bg

Крадци пребиха жестоко 93-годишна жена (обновена)

93-годишна жена бе пребита жестоко от крадци в дома си в пловдивското село Ръжево Конаре, където живеела сама. Нападателите взели 100 лв. Те са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Крадци пребиха жестоко 93-годишна жена (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

тези които са му дали 9 години за убийство и са го пуснали след 6 години трябва да бъдат осъдени на доживотна каторга с него сега.

моето най-дълбоко съчувствие към жената. То е било як побой. Аз на нейно място щях или да предам Богу дух или да откача за цял живот. А жената си приказва съвсем нормално. Абе това НЕ СА ХОРА А ЗВЕРОВЕ. пРИЗОВАВАМ КАТО ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОИ СА И ДРУГИТЕ ДА ГИ ПОДЛЪЗНАТ Я В БАНЯТА - Я МОМЧЕТО В ДИСКОТЕКАТА НЕ СЕ РАЗБРА ОТ КАКВО ЗАМАЛКО ДА УМРЕ - ИМА НАЧИНИ -- ТЕ ЗАТВОРНИЦИТЕ СИ ЗНАЯТ. тЕЗИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ДИШАТ НАШИЯ ВЪДРУХ.

съм в чарвата. Семейството ми е пострадало много от"народната власт", но има неща, които и досега одобрявам на Тато. За тези на които не се даваше смъртно наказание - имаше уранови мини. Поработиш там най-много година-две и после при св.Петър от лъчева болест си отиваш. А циганите не смееха да шуекнат - така ги беше напрашил - а сега ни и бият.

е най-добре

Аз съм ЗА смъртното наказание в такива случаи - този няма защо да го храни никой. Възпитаваме консуматори, ще става все по-страшно. Трябва от нещо все пак всеки да има респект! Дано се възстанови жената. Имам баби на нейната възраст и ми се плаче....

Мила душица, дано се оправи а на виновниците - заслуженото

БРАВО! Присъдат от 9 години затвор за рецидивист- убиец на 85г. годишен дядо с цел грабеж и вече е готов за нови подвизи. Сега му дайте не повече от 2 - все пак жената е излязла държелива и още е жива... А и да има време да съсипе живота на поне още 2-3 човека. Нещастна държава с изродски институции!

За справяне с престъпниците в България трябва да се обособи една специална зона, охранявана и минирана отвсякъде, където да се оставят да живеят свободно рецидивистите. Може от време на време да им се спуска с парашут хуманитарна помощ.

Няма нужда от хуманитарна помощ, но трябва да има охрана с автомати, които от високо да стрелят по тези, които не работят.....например да плетат кошници за да получат сутрин и вечер хляб и вода.

До редакторите - не се касае за обикновени крадци. Правете разлика между кражба, обир, грабеж и т.н. И учете български.

"27-годишният рецидивист от село Дълго поле Андон Митев" Само на 27, и вече успял и да убие, че и да си излежи присъдата... Сигурно е лежал година и пет месеца. Не съдебна система, а разкош!

Министерството на вътрешните регистрации кога ще престане да регистрира и ще започне да си върши качествено работата. И чак след това да ходят да протестират за орязването на придобивките им.

Горката женица, доживяла почти 100 г. и в края на живота си ще усети най-голямото тегло...нема такава държава!

За такова нещо в Щатите се лежи мин, 20 год.

А у нас единият извършител на грабежа е лижал много по-малко от 20 г. за убийство.

Виждам ясно картинката, но моля, генерирайте нова..

проблемите със истинската престъпносt,трябваше да се решават още от прехода от комунистическа диктатура към демокрация от1989год!

Шарли ебдо, колко загрижени и възмутени бяха събралите се в Париж държавници. Какво чакат, та не дойдат в България, като тук всеки ден е "Шарли ебдо"?

ТАКИВА НАОАДЕНИЯ ДО 1987Г. НИКОИ НЕ БИ СИ ПОЗВОЛИЛ.ДОИДЕ ТАКА НАРЕЧЕНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕНОСТИ И БЪЛГАРИЯ БЕ ОГРАБЕНА,РАЗРУШЕНА БЕЗ СВЕСТНИ ЗАКОНИ.УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НЕСПОСОБНИ ЗА НИЩО ОСВЕН ДА КРАДЪТ БЕЗНАКАЗАНО.

Горката женица! Цяло чудо е, че е жива. Как се преживява подобно брутално посегателство. Що за държава е това!? Докога престъпници, крадци и всякакви други боклуци ще съсипват нещастния животец на и без друго смачкания обикновен българин?!

ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПОСЛЕДНИТЕ 26Г.ДА ИЗХВЪРЛИМ НА БОКЛУКА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕНОСТИ И ДА ИМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА В БЪЛГАРИЯ.

Ех, чуден Вулгаристански свят! Не можеш да му се нарадваш -:)))) Бият се вулгари,пребиват се за 100 лв !!! -:)))

humfry

Задържането на извършителите е едно, ефективното осъждане друго, а превенцията е най-важното. Първото и второто имат пряко отношение към превенцията. Бедността, безработицата и ниските доходи също имат пряко отношение към превенцията.

Luna0102

"Физическият извършител е 27-годишният рецидивист от село Дълго поле Андон Митев. Той е с излежана присъда за убийство." На 27 години и вече е с излежана присъда за убийство, колко е била присъдата- 2-3 месеца, а за добро поведение пуснат предсрочно?!

присъствието на прокурор и лекар с удоволствие бих изпълнил присъдата.

За последните 10 дни са разкрити авторите на 7 грабежа и 12 кражби в Пловдив Сн.: БГНЕС Редом с тази "новина" в раздела на Пловдив се мъдри заглавие "Полицията и прокуратурата в Пловдив отчетоха ръст на разкритите престъпления, извършени срещу личността и собствеността."

Абе как е възможно за жестоко убийство на българка от циганин Районният съд във Велико Търново да дава 30г. (за случаят Вероника става дума), а съдът в Пловдив да даде 9г., и извергът да бъде пуснат предсрочно след само 6г.?? Нали уж законът в цяла България е един и същ!??!

направи ли ви впечатление? За убийство през 2007 г. получил 9 години затвор. Излязъл предсрочно през 2013. Значи в затвора е лежал ефективно 4-5 години защото докато го осъдят сигурно е бил под домашен арест. А бе, тези съдии нещо много милостиви.

и по-зле ще става, циганите се множат !!!!

Съдиите, които са постановили предишната присъда на този ИЗРОД да бъдат обявени публично! Да бъдат уволнени дисциплинарно ЗА НЕСПРАВЯНЕ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ! Да бъдат съдени за противообществена дейност!

Глупак,виж закона и тогава пищи. Как да му се даде по голяма присъда. Съдиите само прилагат закона ,нищо по- вече. Закона позволява толкоз.Като променят закона може и електрически стол.Толкова сте прости,че заслужавате Буда да ви управлява още 100 години.

Умник, ти първо се научи да пишеш по - вярно!

Недок- латения, чети: Чл. 115. Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години.

Да ви се...- а на демокрацията! При ТОДОР ЖИВКОВ този отдавна да е забравен, даже от роднините си! Това ни чака и нас, даже още по-страшно!

Някой да изпрати тази снимка на женицата на photokonkurs [at] apelsad-pd . bg. Безочливите магистрати от Апелативен, Окръжен и Районен съд Пловдив обявяват фотоконкурс ТЕМИДА ОТБЛИЗО. Нещастници...

Ти си май си леко прост а? Ако това беше майка ти как дали щеше пак да е голяма работа?Смърт или доживотен за тези мръсни мангали трябва пич не да викаме голяма работа!

Ай стига сте се тюхкали за една изкукала пенсия... голяма работа станала.

а бе циганин смотан, ако те докопам ще измерим колко е голяма работата !!!!

"Ние сме последната държава в света - ето това е истината за България днес!!! Тези думи на сина на старицата, това е истината! Кой да ти каже,че ще живеем в такъв филм на ужасите десетки години! Десетки години безправие и терор - ето това е било и в Османската империя, никой да не си мисли нещо друго. Цигански башибозук ,който всява ужас и страх у раята, за да е покорна тя на централната власт и нейните безчинства! И в тая анархия, когато законът е стъпкан и го няма, неизбежно се стига да саморазправата. Както казва сина на бабата, щях да го нарежа и да го изпратя на оная секретарка МВР-недоразумение Бъчварова. В същото време упорито се избягва да се казва,че тия изроди са цигани! Излежал си бил присъдата за убийство!... Абе к'ва е тая присъда бе?!! За предумишлено убийство - смърт или доживотен затвор без замяна!Тия изроди цигани трябва да извърши същото и с Бъчварова! Може и за 50 лв! А на македонската ни граница чакат още 16000 такива! И пак Бъчварова ще ги пусне, чакайки ги схляб и сол ... и пържоли! Тия там народни "избраници" си правят крови сметката, щото народния гняв вероятно ще изригне изведнъж от най-малката искра в близко време!

След като са заловени и са направили самопризнания защо изобщо ще ги съдят? Не може ли просто да ги закарат в гората, куршума в главата и да ги копаят някъде. Едва ли ще липсват на някого?

"Физическият извършител е 27-годишният рецидивист от село Дълго поле Андон Митев. Той е с излежана присъда за убийство. " ТОЯ ЗА УБИЙСТВО КОЛКО Е ИЗЛЕЖАЛ??? 27 МЕСЕЦА??? СЪБУДЕТЕ СЕ, РОБИ!!!

Може ли прокуратурата и съдът, налоложил присъдата на този циганин да излезе със становище как е възможно за жестоко убийство, причинено при нападение с цел обир да се лежи 6 години.

При Т.Ж.убииците излизаха на свобода не предсрочно,а напред с краката.

През 2013.

Боклуци от МВР/това не е държава,или работете свестно ,или се махайте

Присъдата за аткива е една ан клона....ни повече ни по малко...

А каква да е присъдъта за гласуващи за БСП и живеещи на народна хранилка 30 години ?

Абе, ти си бил голям идиот, бе!!

Аргументирай се. Това означава защу мислиш така.. Мисля, че руски е същата дума... Или бъркам

по-мека от тази на гласуващите за ГЕРБ, а ти си извади главата от задника.

Финансови недоразумения между избирателите на БСП (които между другото са пионерите сред русофилистията в България).

Етноса си е етнос - развитието им спира до нивото на животните. Човешки права на животните, а на човешките права на хората - майната им! Кога най-сетне по българските земи ще се появи неправителствена организация, която да се грижи за правата на българите?

Обидихте много жестоко животните! Извинете се незабавно , как смеете да ги сравнявате с коняците ?!!!!

Виж че това е трол! Какво му се вързваш?

Много ги разбираш ТРОЛЕ

Е не наистина си тъп като на слон задника.Кажи бе Лондон ако целият ти живот беше минал по времето на комунизма - какъв по- точно бизнес щеше да развиваш. Смятай колко си прост та да ме накараш да коментирам във форуми! И споко и аз имам фирма не живея от държавата.

яка баба. Господ като дава дава. Готова бой да яде два часа ама парите да не даде.

Щом като младите, силни и можещи не правят нищо срещу престъпниците, бабите сами правят каквото могат.

Хич не е смешно! Как се дават 100 лв от 150 лв пенсия бе, ало!!! Голям избор, няма що - да умреш от юмруци или от глад и болест!

30 лв. ми е сутрешното кафе. Не съм посягал никога не човек. Изучил съм се в Лондон. Там умните и трудолюбиви хора, развиват бизнес, а мързеливите и глупавите са на пенсия. Умните там са повече и затова успяват да издържат глупавите.

Само така си мислиш.

БАБА И ДЯДОВЦИ, МИСЛЕТЕ МУ! КАКТО Е ТРЪГНАЛО, ДНЕС В СЕЛАТА, УТРЕ И ПО ГРАДОВЕТЕ ЩЕ БЪДЕ СЪЩОТО. ТЪЙ МИ СЕ СТРУВА ...

Току що на пресконференция в Пловдив обявиха, че убиецът на дядо Ставри (и нападател на баба Дона) е осъден на 9 години затвор през 2007 и е излязъл 2013. Това колко прави? 6 години за убийство. Нищо чудно, че като излязат посягат пак.

Убил и след шест години пуснат, за да граби, насилва и убива отново. А ние го храним с нашите данъци. Дори пчелите убиват търтеите. Що за правосъдие, що за държава, ако изобщо я има.

Дядо Ставри не е бил роднина на Куцкова, така че - присьдата е според роднините

КАЖЕТЕ,ЧЕ Е МРЪСЕН,ДОЛЕН, НАГЪЛ ЦИГАНИН !!! НО НА ПОЛИЦИЯТА И Е ЗАБРАНЕНО ДА ПРАВИ СТАТИСТИКА ОТНОСНО ЕТНОСА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !!! СЪЩОТО ВЕЧЕ Е И В ЕС !!! СВЕТЛО БЪДЕЩЕ НИ ЧАКА !!!