Младеж преби лекарка и охранител в спешно отделение

18-годишен младеж преби лекарка и охранител в спешното отделение на МБАЛ-Пазарджик. Той е задържан, съобщиха от полицията в града. Лекарите излязоха на протест.

Обратно в новината

Коментари - Младеж преби лекарка и охранител в спешно отделение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българи са биячите, а лекарката е псувала и е отказвала да окаже спешна помощ. Недай си боже да опреш до нещо по-сериозно от т.нар. "здравна система" по-добре направо мятай един бял чаршаф и с бавна крачка към гробищата.

Циганин ли е младежа?

КЪДЕ Е БХК ДА ЗАЩИТИ БИЯЧА. НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ВЧЕРА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ МУ СЕ ОПЛАКВАШЕ. ПРОСТО МУ ОСИГУРЯВАТЕ ЗАЩИТА. И ПАК ДОБРЕ,ЧЕ НЕ Е УБИШ ЛЕКАРКАТА И ОХРАНИТЕЛЯ.

Чудя се колко ли от пишещите тука разбират лафа, че повече мухи се ловят с мед, отколкото с оцет... Всички са готови да скочат и да раздадат "правосъдие". Та, колко пъти като набихте някого той ви свърши работа ми е чудно? И това, че сте набили детето си, за да ви донесе бира, не се брои, ок?

Ти си медицински работник или не си стъпвал при лекар, друго обяснение немам.

Крайно време е лекарите в България вместо слушалки да носят пистолет...

По-скоро работата е била такава: Младеж отговори на безхаберно и грубо отношение с юмруци.

Катознам отношението им, вече не ги упреквам биячите, но мисля че и Москов треба да отнесе един кютек.

TMontana

Точно,в голяма част от случаите са си го заслужили...много са груби някои!

Някой ГЕРБ-аджия ще да е тоя селски такират.

До ДИР: защо не му пишете името на този 'герой'. На женицата от Пловдив, дето изпила сода каустик - пълни подробности - и имена, и години. Къде Ви е мярката, г-да журналисти?

Мяра нямат, акъл също. Важното е балъците да четат и пишат в коментарите. Трябва въобще да спра да го отварям този жълт сайт.

Няма мярка, както няма и журналисти! Това са платени герберасти, всякакви реформатори и разни други подлоги! А колкото до младежа - я е син на някой заслужил наш верен другар, я е пострадал от мирните атаки на американските другари по света! Това е! На времето Янчо Таков, ако все още някой знае кой е, лежа за няколко кожуха в затвора, ама сега не е така! Сега наш ли си, си невинен! Другите да духат супата!

Не подкрепям насилието под никаква форма. Но мога да разкажа случай от първо лице. Наложи ми се да заведа сина ми в Пирогов. Бях посрещнат изключително агресивно, както от лекаря, така и от сестрата. По много груб начин ме попитаха, как съм преценил, че случят е спешен. Синът ми не можеше да си стъпи на крака от болка. Имам претенции, че съм образован и уравновесен. Много малка беше гранцицата да бъда повокиран и да посегна да доктора, заради изключително арогантоното му поведение. Нека не пропускаме и този аспект!!!

Явно твоята урановесеност е спасила лекаря.

Не приемам насилието, но имам обяснение защо се случва. По-долу стана дума и за Военна болница в София, та нека отличим специално и Христина Димитрова, н-к отделение в клиниката по нервни болести. Баща ми вече не е между живите, в следствие на нейното безхаберие и безотговорност. След като го изписа, той се срина пред входа на болницата, но "докторката" отказа втори прием и ни каза да си ходим. Прибрахме го вкъщи, но на другата сутрин баща ми получи тежък инсулт и въпреки, че го приеха в интензивното, след месец мъки си отиде. А можеше да бъде по-различно, ако въпросната имаше поне малко съвест и морал.

телесна повреда на полицай, съдия, прокурор, следовател и други длъжностни крадци и алчни банкомати, но не и за народа

нищо не се казва за причината това да стане .... да не би статята да не пропуска нещо като .... Младеж преби лекарка и охранител в спешно отделение след като беше отказано лечение ..... или просто били са пияни .... дирника що не предоставите повече информаця ???

Коментира се ,че нападателя бил циганин ,затова не му пишат името ...НОооо, оказва се ,че и по друга причина не се споменава нищо за нападателя ...Преди малко излязоха показанията на нападната лекарка ,от която са разбира ,че НАПАДАТЕЛЯ -18 годишен е кандидат за ..ПОЛИЦАЙ ,а неговия баща и помагач ...БИВШ ПОЖАРНИКАР !

..."Не е циганин" защо си няма никаква представа от смисъла на държавността /аз мисля че циганин стана нарицателно за антисоциално поведение/.

Този сигурно ще иска сега да влезе медицина в университета с 3.50 и да му плащат двойна стипендия....

След инцидент с мой близък в понеделник, щях да сторя същото и вече си представях заглавията в тиражите. Но разберете хора че, тези лекари, сестри и дори сънитарките не се издържат, те са груби, безхаберни , не знаещи, обиждащи, некомпетентни, дразнещи , недобронамерени , изнервени, злобни, високомерни, нагли!

Баце не става с рогата напред!!!къв си ти да прецениш състоянието на болния!!!въпросния мангал даже не е бил пострадъл!!!частана охрана и таквиз новини няма да има!!!!!!!!!!!!!!

Кой е казал, че лекарите са длъжни на някого, ако искат ще помогнат ако искат няма да помогнат, който има зор той се моли, а той се прави на голямата работа и моля да коментират само грамотни лица.

Бийте ги още. След има, няма 10 години, един лекар да остане в държавата. Тогава ще ви питам.

и един хе трябва!

Готов съм да купя самолетни билети на всички лекари от Пирогов и Военна болница, за която дестинация ми посочат. Само и само да се махнат от България и да не убиват повече хора!!

Хич не ми е жал за докторите и те са като съдии, полицаи всякви други псевдо институциии дрън дрън.

да им спретнаха закон с който да защитава докторите при всеки случай,пак ще ги бият когато близките виждат как се отнасят в спешните кабинети и здравни заведения с болните им близки в критично състояние.

изпитвам съжаление,че лекарите са ги били,при положение,че в момента има два случая на починали деца в Бургас и Плевен поради лекарска немарливост,безхаберие,некомпетентност и алчност.

Как така реши по една журналистическа дописка, че лекарите са виновни? Акъл имаш ли да мислиш или само безмозъчно попиваш написаното? Утре ако за теб напишат, че си убил човек как ще реагираш?

Я ми кажи професията си,за да посоча поне десет причини да бъдеш смачкан от бой

Интересно защо тази новина не буди у мен съжаление. Може би поради успоредно появилата се другата новина,че има две починали деца на 13 г. и на 1,8 поради лекарско безхаберие.

Един 5 килограмов чук през мръсните ръце на паразита и цял живот ще трепери като види лекар или полиция. Да, ама не, щото ще ревнат БХК и разни други НПО нещастници, че имали права боклуците.

тои не ги,е бил правил им,е шляпане и разтягане-Paida ladjin

на запад този закон плюс непозвиляващ и словесни нападки кьм медицински персонал вкл и санитари е поставен до всички асансьори и входове на болничните заведения

Доста грозни коментари на етническа основа откривам тук. Това, че днес извършителят е ром, не значи, че утре няма да свърши същото някой пиян българин. Хайде стига сте плюли по ромите, балкански малоумници !

Абе "адвокате", че кой плюе в рома нали после ще го пие. Плюването е срещу ЦИГАНИТЕ.

Ами като са ги научили да искат пари от хората,ще ги бият не а ми и пушак ще се вдига.

Става въпрос не за хора а за цигани. Къде си видял циганин пари да дава.

Те Болен го биха на площада и пича президент ще става, а някви медици защитават!

Това е то, в България паплачта се разраства с нечувани темпове...

С любезното бездействие на целия ни народ.

Шефът на БХК си знае, защо са го били вчера.

Именно ;)

за да са всички хепи - 30 тояги на голо пред всички на площада! и да го лекува, който иска или по-точно пребития лекар... (когато се опраави!) освен това насилника да плати лечението и обещетението на длъжностното лице! ако няма кинти - да му се конфискува имущество ( ако е непълнолетен на изродителите му) има липчета от подобни наказания в някой азиатски страни... пръчката как реже след 10тата ... поне месец това седалище няма да работи а поне още 3 месеца ще е болезнено при леко посядване...

Просто им се спират всякакви "помощи" и те сами ще се изнесат накъм Брюксел.

помощи? Вуте е казАл: Бойо не помага само на грънците оти ги троши! На 'сичко друго - помага! :)) пък и резила от смъкнатите гащури... хептен ще му подейства педагогично и мотивиращо за прилично държание ...

Дираджии, вчера трихте като обезумели коментарите под новината за гни-дата К. Кънчев. Днес, действайки в подобен дух, "спестявате" информацията за циганския етнос на побойника на лекари от Пазарджик. Толкова ли сте наивни да смятате, че ВИЕ самите по някакъв чудодеен начин сте застраховани от циганска агресия?!? Не разбирате ли, че информационният чадър над циганите-"главни герои" на многобройни такива новини, СТИМУЛИРА циганската престъпност и работи и СРЕЩУ САМИТЕ ВАС?!? СОЛИДАРИЗИРАЙТЕ СЕ с читателската си аудитория, в противен случай минавате негласно на страната на престъпниците!!

Ако питаш мен трябва да спрем с коментарите и тогава сами ще почнат да си ги пишат или техните приятели бай ман... и тогава ще умираме от смях. Аз ще гласувам за квадратчето в тяхна чест!

В никакъв случай квадратчето, избери някой независим кандидат.

Еми така е - "братчетът", ако беше получавал стипендия за успех 3.5, щеше да се изучи и да стане човек! Ама сега на...

Три години при лека телесна..Ало, депутатите пишете в закона три години в затвора само за посягане да се удари длъжностно лице, а ако има удар от пет години нагоре...

Менгеле още ли не си е подал оставката къде са парите за обучение на бакшиши и коя фирма таксиметрова подготвяше за оракули а менгеле.Подавай оставката бре кво се чудиш още!!!!!!!!!!

Циганин ли е, например

Колко е бил прав човека ама от де да знам че сорос е навлязъл толкова в България та носихме лентички кат малоумни а те си гушнаха , апартаментите

Добре де нали има закон нека напишат за пореден път беше вкаран в затвора гражданин нападнал медик, полицай, учител и т.н. или май пък няма такъв, а само се приемат закони които не се спазват или заобикаля.

3 год принудителен труд ще се отразят добре на психиката на почерпения ром-побойник.

Г-не, съгласен съм с Вас, но неволно сте допуснали малка грешка -"на почерпения ром-побойник". Правилното е - "на почерпения с ром ЦИГАНИН". Не се притеснявайте да наричате нещата с истинските ин имена.

Тъй като сме подхванали темата с докторите, които вече прекаляват с наглостта си нека да бъдем конкретни: Ето при кого не препоръчвам да ходят пострадалите при спешни случаи. Това е доктор Радослав Иванов от спешния кабинет във Венна Болница - София. Няма да го обвинявам просто видите ли го - бягайте от него. Висок, с къдрава русолява коса и свети очи, доколкото си спомням, защото ми беше много зле. Мога да продължа с други имена и болници. Точка. Нека се осъзнаем като хора, като човеци и да престанем да се тероризираме един -друг. Времената са трудни и трябва да си помагаме, а не да се прецакваме.

Като стана дума за Военна болница, нека отличим специално и Христина Димитрова, н-к отделение в клиниката по нервни болести. Баща ми вече не е между живите, в следствие на нейното безхаберие и безотговорност. След като го изписа, той се срина пред входа на болницата, но "докторката" отказа втори прием. Прибрахме го вкъщи, но на другата сутрин баща ми получи тежък инсулт и въпреки, че го приеха в интензивното, след месец мъки си отиде. А можеше да бъде по-различно, ако въпросната имаше поне малко съвест и морал.

Малко ги бият!!!Да ги бият!!! Друго не заслужават!!!

ама когато ти дойде "яйцето до г..за", не викай лекар, а викни някой бияч, по-мургав.

И като ги бият, бият, бият едни ще изчезнат от страната, другите ще идат да продават по сергиите (да речем). Та, няма да има доктори и при нужда си оставаме по място, на воля на съдбата. Ами то, това може и сега всеки да си практикува, никой не ни тика насила към болниците, какъв е проблемът?!

Вие сериозно ли го мислите това,което сте написала?? Хората,които се грижат за нашето здраве да бъдат бити от един хрантутник,който сигурно няма и един ден трудов стаж през живота си и със сигурност не иска и да знае,че трябва да си плаща здравни осигуровки, а пък за такива категории като уважение и възпитание сигурно няма да чуе и в следващия си жалък живот.

Циганите са свикнали да имат само права и никакви задължения. Затова са виновни не една институции. Включително и тази на битият вчера господин.

Как при дадено произшествие на улицата било катастрофа или друго хората се отзовават да помогнат с каквото могат на пострадалия,а той попаднал в коридорите на болницата го подминават с часове лекари и сестри въпреки че в тях са бинтове памуци лекарства вместо като дойде линейка да се разтичат те гледат като пебузали

Поредната мангалска изцепка. Докога ще ги търпим?

щото има още две тези: мургавел или доктора го е напсувал

Ключовата дума е "братовчед".

Каквито са ни лекарите, такива са ни охранителите - не вършат работа.

Предполагам че нападателя е бил циганин а охранителя пенсионер. Хората в коментариите по-долу се оплакват от медицинското обслужване. Че кое е на ред в Б-я че и медицинското обслужване да бъде.

А защо са го набили, сигурно за да му вземе бинта и сам да превърже приятеля си. Наскоро имах "среща" с Бърза или Спешна помощ....така и не научих кое е точното определение :) и лекаря половин час ме разпитваше защо точно тях съм избрала, а не съм отишла в друг съседен град, или защо не отида в следващия град които е на още 40 км...отделно загубих колко време да го търся по коридорите. Добре че беше през деня, та не се налагаше да го събуждам

Циганин на изпит за книжка и дофтор в затвора за лекарска грешка.Една грешка с кола може да ти струва 15 пандиз а тия вече не искат и да грешат не те преглеждат.Случай от исул човек целия в рани седи на носилка в коридора 4 часа доктора да се освободи.Покрай него минават сестри лекари пъшка няма кой кръвта да му избърше или поне да го превърже вероятно човека беше бутнат от автомобил с охлузни рани.

Ха! Виждам как се трупат минусите на предишният ми коментар. Естествено! Лекарите имат права - пациентите нямат. Нали така лекарчета недоучили и неграмотни? Търгашчета на човешки души и животи! Не си спомням дядо ми, който беше лекар вътрешни болести да е отказвал на някого да го прегледа или лекува. Ходеше човека по нощите с каруците по селата и помагаше на всеки, който го потърси. Затова хората го обичаха. Сегашните нехранимайковци и куклички с очилца само се фръцкат и охкат повече от хората, които берат душа. Щели да протестират. Яааа да си сядат на задниците, и да се осъзнават къде се намират, че да стане съвсем да останат без нищожното уважение, на което се радват. Горко на онези добри лекари, които трябва да търпят престъпленията на колегите си. Но се чудя защо трябва да го правят, а не се махнат от тази зверилница!?

Можеш да си слагаш сам плюсчета като отваряш новината в няколко различни браузъра. Да си наясно.

Май се е възползвал от идеята ти:)

Хаха, много найс!

дотук добре. извършителя - най вероятно ц.иганин е заловен. сигурно има и записи от камерите какво се е случило и остава правосъдието да си изпълни работата- да ги вкара зад решетките, за да знае, че няма право да бие. И тук разни БХК, МХК ведна ще гракнат ама как - той видиш ли е беден, те са му искали пари, лекарите са виновни, а той е жертва и нищо няма да се случи. И да се запитаме колко хора не са доволни от съдия или от прокурор. И има ли случай на бит съдия или прокурор и този който го е направил да не лежи ефективно и в максимален срок. И защо налитат на лекарите, а не на съдиите и прокурорите? Отговора е много прост- когато има престъпление и веднага след това наказание, силно намалява ищаха на тези б.оклуци да бият.