Лекар наби жена в Спешна помощ във Враца

Лекар нанесе побой на жена в Центъра за спешна медицинска помощ във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Лекар наби жена в Спешна помощ във Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм Майк Травис, искам да споделя новината за това как бракът ми беше възстановен от великия заклинател на име Д-р Огунделе, след като направи заклинанието си 24 часа по-късно жена ми ми се обади по телефона с молба за прошка и това чудо се случи просто след 24 часа след работата на д-р Огунделе. Съпругата ми се прибра у дома благодарение на д-р Огунделе за добрата му работа, ето съвет за всеки, който чете това сега, ако имате някакъв проблем, съветвам ви да се свържете с д-р Огунделе на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. директен имейл: ogundeletempleofsolution(at)gmail.com

Написаното от Доктора 20.06.2012 11:37!!! Това е, хора! Ако някой, все пак настоява да работи съвестно като лекар или мед. сестра, здравната система го изхвърля (принудително или най-често доброволно). В сила е правилото "щом не си от нас, значи си против нас". Нямаш никаква гаранция, че ако се обадиш, случаят ще се раздуха и разрови. Но гарантирано е, че първо ще стигне до ушите на тези, които ще ти разкажат играта по някакъв начин. Най-често се оказваш пред невъзможността да си намериш друго работно място по специалността в страната. Нали си представяте, каква тежест имат в съда и по медиите фактите, изнесени от някакво си "некадърно докторче", останало без работа?!

Не съм циганка ,осигурявам се и когатоходя на лекар пак си плащам .Все плащам при преглед.Наскоро посред нощ ,имах проблем -здравословен и по спешност се наложи да отида в спешен кабинет в болницата в Стара загора .бяхме двама българи пред травматологията и 2 циганчета с тумба цигани до тях по чехли ,защото квартала е до болницата и е на 300 метра .Докторът ,беше спокойно нервен ,от вратата прецени че нямам нужда от преглед ,рентген ,въпреки силните болки и ме изгони .От изненада и болка нищо не казах .Сега съжалявам че не поВолих на съпруга си да се поразгивори с него!отидох начастнаболница,където пък нощемнямат ортопед,но искаха да ми сложат болкоуспокояваща инжекция.Случаи много

Като не разбира от дума и не спира да мърмори, шамара е лекарство, с което интелекта й се повишава, и тогава почва да разбира какво й говориш.

Нияо не мога да разбера. Защо не се споменава причината за този "бой"? Защо не казват кой и с какво го е предизвикал? Не само във врачанската болница стават такива неща. На мен ми се случи в 4 часа през ноща да ида в спешното защото врата ми се беше схванал седмица преди това (през този период уж отшумяваше болката но се засили и за това отидох) и сестрата в болницата ми вика, че скенера работел през ноща само за спешни случаи, и ако ускам да ме снимат трябвало да си платя 300 лева. Крещеше ми защо съм ги обезпокоила толкова късно, а те тъкмо станаха от сън хората. А и другото което е, когато скенера стане 300 лева да се заплаща, то съм убеден, че тогава вече няма да съм жив, че едва ли ще стане в близките ...... години.

няма нищо спешно в твоя случаи....в уса е нормално да отидеш в спешен центер ,да си платиш олколо 1000$,и да чакаш наи-малко 4 х ,за да те прегледа ...познаи кои-мед.сестра....така че престанете да не уваявате мед.персонал в булгаря.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няма нищо спешно в твоя случаи....в USA е нормално да отидеш в спешен центер ,да си платиш олколо 1000$,и да чакаш наи-малко 4 h ,за да те прегледа ...познаи кои-мед.сестра....така че престанете да не увjавате мед.персонал в BG...

Не съм циганка ,осигурявам се и когатоходя на лекар пак си плащам .Все плащам при преглед.Наскоро посред нощ ,имах проблем -здравословен и по спешност се наложи да отида в спешен кабинет в болницата в Стара загора .бяхме двама българи пред травматологията и 2 циганчета с тумба цигани до тях по чехли ,защото квартала е до болницата и е на 300 метра .Докторът ,беше спокойно нервен ,от вратата прецени че нямам нужда от преглед ,рентген ,въпреки силните болки и ме изгони .От изненада и болка нищо не казах .Сега съжалявам че не поВолих на съпруга си да се поразгивори с него!отидох начастнаболница,където пък нощемнямат ортопед,но искаха да ми сложат болкоуспокояваща инжекция.Случаи много

хем те лекуват,хем те бият;отиваш да те лекуват-получаваш бой!

Това да не е поредната схема за източване на клинични пътеки? Първо я набива и сега тя действително има нужда от по-сериозно лечение!

А пациенти могат да бият лекари!Така ли?Щом я е набил,значи си го е заслужила.Много им знае устата,все плюят лекарите,а без тях не могат.

поздравления за лекаря щом ги наричат .... мутри така се действа

ако беше сиганка, щеше да има тумба след нея и да четем в новините за пребит/убит лекар.

Това е здравеопазване " made in BG" Доктори и пациенти се бият по между си а министърката иска още пари. Да живей България

Браво на доктора! Ако всички последват примера му, няма да останат болни - ще ме най-здръвата нация в света!

Абсолютен профан и бездарник! А заглавие "Мъж облечен като полицай нападна и преби протестиращ, защото не се подчинил на полицейско нареждане" как ти звучи? Тъп народ, тъпо управление заслужава. На овце не им трябва ядрен физик - трябва им овчар!

Тия лекари много се излагат на последък. Така е като само мутри следват медицина

До скоро биеха лекари, сега и лекари започнаха да бият.... Красота, но е нормално след като и Б.Б. се изцепи, че е набил гаджето на щерка си! Примерът е заразителен.

Те от Враца всички са за бой...

и лекарите и патциентите кучета да ги ядат

Ами точно затова пишат каква му е професията, защото в качеството си на длъжностно лице е трябвало да лекува жената, а не да я шамаросва!

По спешните отделения е страшно! Пълна незаинтересованост и некадърност, породена отчасти от ниското заплащане, а пред кабинетите тумби от цигани!

Човекът сигурно е преценил, че жената не е за "спешна помощ" ама за да не се е разкарвала напразно , пък и той да има някаква работа е решил проблема.

.. ако бяха равнопоставени лица, чиято съсловна принадлежност нямаше отношение към случката.

Ами от статията - "мъжът, пребил пациентката, е лекар от София, който е бил на смяна в Центъра за спешна помощ във Враца".

Защото лекарят я е набил в качеството си на длъжностно лице.

Като плачат да се криминализира посегателството върху лекарите нека нещата да са симетрични - да се криминализра и обратното. Дали ще им хареса?

И мен една "лекарка", само че жена от детското отделение във Враца, щеше да ме набие преди 20 дена, че посред нощите я събудиха от Спешния център, за да прегледа 20- дневното ми бебе, което внезапно вдигна температура в 3.03.00ч. посред нощ. Нямам думи за тази болница направо.

Реформите в здравеопазването дават плодове, лекарите започнаха да лекуват с по-традиционно средновековни методи, а пациентите им плащат със същото.

сефте, във враца освен да уморят някого, нищо друго не умеят

Пациентката да не е била сиганка!?

Жената не е разрбала, че лекарят я е реанимирал и помислила, че я бие. Защо така, хората като се разболеят се превръщат в прости и необразовани пациенти? :)

Бас държа, че заглавието на пострадалата е нещо като Фатма Гюл...

Какво значение има? Твоето заглавие пък е примитивен примат давещ се в собствената си мизерия...

Позна!

Това да не е бил доктор Хаус с бастуна?

Лекарите съвсем изтрещяха! Какъв лекар е този, който вместо да лекува бие пациентите си!

Ти май си изтрещял. Ръкопляскаш ли като бият лекарите в спешната помощ? Не можеш да си представиш колко малоумно, безотговорно и нахално се държат някои пациенти.

Не, не ръкопляскам, но не мога да приема когато на спешен случай лекаря пита дали няма да дадем нещо за да се почерпят! Ти на това ръкопляскаш ли? Или когато чакам около два часа бърза помощ с бъбречна криза!

Пациентите обикновенно отвръщат на отношението С КОЕТО СА ПОСРЕЩНАТИ ОТ ДОКТОРИТЕ.Ще се държат малоумно като отношението към тях е такова

Ха ха е кой кого може

Ей разгеле. Накрая един колега да действа нормално. Браво и само така.

Няма само нас да ни бият. Значи лекар можеш да удариш, а пациент - не. Както се казва резултат 1:1. Извън шегата- ясно е че поведението е неприемливо, но това е реалността- каквито пациентите такива и лекарите.

И обратното - каквито лекарите, такива и пациентите!

Подкрепям. Въпреки това смятам, че във всяка болница/поликлиника трябва да има охрана, което превантивно да потушава опити за саморазправа от която и да е страна. Лекарите и без това са ни кът, за да се позволява на всякакви маймуноподобни да издевателстват над лекарите. Имам приятел лекар, замина за Канада. Разказваше че в провинцията е страшен произвол от страна Индо-българите към лекарите. То да е само към лекарите ама хайде.

Д-р найденов е от там, и ако го е закъсал с парите, да ходи да дава дежурства при свойте говеда ! Кой ще ни каже ?

Д-р Мирослав Найденов може да лекува само членове на ГЕРБ. За такива е учил.

аз имах предвид кучкаря, създателя на "Екоравновесие "! Там са бедни като църковни мишки, квото им дадат, всичко на кучетата дават, и Ти го знаеш..?!

колега ли е?

Това са им новините. После ще се окаже, че не било баш тъй и пр.глупости.След това ще съобщят потресаваща новина как в Сирия войници влизат по къщите и кормят деца. Информация от сигурен човек в Лондон.И накрая цензурират мнението ти.

Нормално за държава в която пациентите са човекподобни примати, а целта на лекарите е да им вземат парите, а не да ги излекуват.

А сега де!?