Уволнен при корупционен скандал открит мъртъв

Бивш служител на "Автомобилна администрация" и настоящ автоинструктор е открит мъртъв с огнестрелна рана в кола в софийското село Горни Лозен.

Обратно в новината

Коментари - Уволнен при корупционен скандал открит мъртъв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самоубил се е с 2 изстрела в гърба, скрил е оръжието и се е върнал в колата където е починал. Случаят е приключен, моля съдебния лекар да отнесе тялото за...там където ги носят. Аз имам да подавам молба за повишение след светкавичното разрешаване на случая.

Замълчи, замълчи ...

И аз мисля като всички останали. И това насочващо изказване от настоящия му шеф, че човекът бил депресиран от уволняването му от Автомобилна администрация - е колко да е депресиран само от едно уволнение. Със сигурност е имало нещо по-депресиращо от това. Не вярвам да се е депресирал и от разкаяние, че е участвал в корупциона схема, по тази логика половин България трябва да се гръмне, начело с управляващите.

Така едно време Уволниха един директор от Спортния Тотализатор и той има неблагоразумието да каже по телевизията , че ще разкаже какво става в ТОТОТО. След нема и два дена го намериха до кофите за боклук

После се чудиме, защо Цецо Василев ни говори от Београд и неще да се прибере дома

Ти пък.. Белград не е толкова далече.. ако го искаше някой на шиш (примерно) да го е получил вече...

те георги марков в центара на лондон го гръмнаха с чадър (отам и фразата българският чадър) ти за белград ми думаш.

милиция има ли замесена ?

Относно удобните "самоубийства": "Шериф в щата Тексас оглежда - жертвата - негър с осем огнестрелни рани в сърцето -отбелязва: - За пръв път виждам такова самоубийство." Но комент!

Предполагам повечето хора знаят какво ще каже полицията- самоубийство! Те въобще не мислят че някой може да са го убили. У нас такива работи няма! Ако е убийство трябва да работят, ама те не знаят какво да правят! Затова по-добре да е самоубийство!

Предполагам повечето хора знаят какво ще каже полицията- самоубийство! Те въобще не мислят че някой може да са го убили. У нас такива работи няма! Ако е убийство трябва да работят, ама те не знаят какво да правят! Затова по-добре да е самоубийство!

Този не можаха да го самоубият. Сигурно се е съпротивлявал. Къде са ни 'експертните' служби да видят очевидното? Покриват виновните? А! Разбрах.

Самоубили са го!!! Поредният... Преди няколко години в Бяла Слатина,след,като хванаха група полицай за рекет над шофьори,единия от тях по същия начин си отиде....

Хем група, хем полицаЙ :)))

Така де... Организирана Престъпна(полицейска) Група...!!! :::)))

той като е уволнен - какво зависи от него, по длъжност, че да го стрелят

Липсват ми още редовните коментари от сорта: ВИжТЕ КВО СТАВА КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВН!

Е, то се знае, кой друг да е виновен..........Нищо, че не сме остров Утопия.

Човекът е бил болен от неизлечима болест и се е самоубил

Значи всички герберасти трябва да се самоубият

Абе, кретен! Тези, които са възрастни, които имат някакви ангажименти , които просто не могат да живеят на друго място - те ли са "уродлив материал" , говедо нещастно!? А ти си изрод!И децата ти и внуците ти са в чужбина, а ние ти плащаме пенсията, здравето и всичко социално, което ползваш! Да те задави, мръсник нещастен!

Това го написах като реплика към "казах ли ви че е кочина" Не знам защо се е озовало тук, извинявам се

Взеха да гинат като мухи .Какво става в тази държава?Полиция има ли? Освен да пребъркват на голо,да вземат и да поработват за големите си заплати поне.

Май ГЕРБ ще сформира правителство, а?

"Бивш служител на "Автомобилна администрация" и настоящ автоинструктор е открит мъртъв ...". Хем е мъртъв, хем е настоящ автоинструктор. Хахаха, Дир уникални сте :))))

Най вероятно са го самоубили , да не издаде още нещо .

в Автомобилна администрация и ДАИ

Нека всеки, който се чувства нормален и цивилизован бял човек да напусне Кочината. Оставете остатъчния уродлив материал да се самозатрие. Децата ни и внуците не ще се върнат и ще положат ново начало върху отломките от Кенефа.

Да, в любимата Америка само ни чакат да дойдем, като пристигнем веднага ни питат колко пари искаме месечно, сядаме в ресторантите и ни сервират долари, колкото искаме. Иди малко по-далече от нашата кочина и тогава разправяй какво е навън.

Децата и внуците ще се върнат, ама друг път ! Явно от тебе са избягали.....................

Където става/ставало въпрос за мн.пари чрез схеми може да се очаква всичко ...

Чикаго през 30-те пасти да яде.

Затова ли протестирахте соросоиди?! Държите властта от 2 месеца и става по-зле всичко,а още официално не сте си съставили правителство. Когато надуваш нагло вувузели в центъра на СФ 1 година и изнудвате обществото поне трябва да предлагате различна визия за развитие.

На човек с Вашия умствен потенциал мога само да предложа да се гмурне от високо в плитък кладенец!

А вие "красивите и умните" що не квичите сега? Или се намърдахте по мазните местенца и ви е гот, а положението в Б-я вече е безнадеждно?

А вие - "красивите и умните" що не квичите сега? Не виждате ли какво става - от ден на ден все по-зле! Или се намърдахте на мазните местенца и ви е гот?

На човек са вашата соросоидна селска наглост мога само да му кажа,че водите нашата родина БГ по много опасен път и този път няма само нас обикновените граждани да ни боли, ще ви боли и вас, соросоид софийски.

Те хората предложиха ама матриала си гласува пак за ДПС, ГЕРБ и БСП. За Зелените например гласуваха едва 7500 човека.

ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ: - УВЕЛИЧАВАНЕ НА УБИЙСТВАТА! - УВЕЛИЧАВАНЕ НА САМОУБИЙСТВАТА! - УВЕЛИЧАВАНЕ НА САМОЗАПАЛВАНИЯТА! - УВЕЛИЧАВАНЕ НА ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ И ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ! - УВЕЛИЧАВАНЕ НА ТОКА! - и намаляване на приходите.

И псувните по майките Ви, червена паплач се увеличиха, това го пропуснахте!

Всеки ден МОЯТ СЪД работи безотказно, обжалванията се правят при Свети Петър. Оная проститутка темида, не се натъпка с финикийски знаци и т. н. ...

Кой ли е искал да му затвори устата...

Влизаш в Дирника и те засипват "изкачащи" прозорци като в порно саит, отваряш първата статия и те засипват с информация как квестори източват ТБ"Виктория", а е употребена тази неточна дума, за да не се подразни някой от тези отрепки, че на практика става дума за КРАЖБА! Отваряш следващата статия за т.н "политически консултации" на ГЕРБ с останалите ППП и оставаш удивен от тълпите политически проститутки, хукнали към властови позиции!!! Накрая с "облекчение" откриваш нещо злободневно -ПОРЕДНИЯ УБИТ БАНДИТ, а статията за бат Сали направо те просълзява и въздъхваш с облекчение!

Маргините не само избледняха, ТИМ се изпари, всичко се покрива, който крал - крал. Чакаме Царя да си вземе земите и да се върне в Мадрид. Също и всички подобни. Тръпнем да знаем врътките на хората който са стъпили накриво. Въпросът е кой стои във властта сега, и той чист ли е като сълза?!?!

гроб още не е хванал власта и убийствата и самоубийствата започнаха.след откриването на работната сесия в народното събрание започват и самозапалванията.върховният момент ще е когато боко маисъла сграбчи власта и се изправи начело на местноста,тогава ще се леят реки от кръв

убийства самоубийства всеки ден... милицията няма време да пише само протоколи

Всеки ден има по няколко такива убийства. Май, май... държавата не е тръгнала на добре.

Тя-горката ни държавица многооооо отдавне не върви на добре! Ама какво от това?Някой да е предприел нещо?

В"нова,демократична,европейска"България всичко се уржда с пистолет-предимство на улицата,изход от проблем,изход от брак,от всичко!Пистолетът е най-модерният аксесоар!

Да, вече няма Държавна сигурност да ги урежда тия проблеми "чисто". Няма Белене,Куциан, психиатрични клиники- все соцблагинки.

Ти пък се оказваш много добре запознат с дейността и действията на ДС и лагерите! Ние, обикновените хора, дори не подозираме за такива действия на битово ниво. Явно си бил от ДС.

тогава е имало ,,лагери,, сега страната е ,,лагер,,!!! гетото на европа!!!