Версията на близките на мъжа, прострелял полицай

Майката на задържания Преслав Наков от село Петревене, който вчера простреля полицай, заяви, че униформените не са се легитимирали и затова синът й е стрелял.

Обратно в новината

Коментари - Версията на близките на мъжа, прострелял полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да я приберат и тази

Абе наркоразпространител, убиец на децата ни. Хич няма да им чета обясненията на многознайковците. И да са превишили правата си полицаите - пак ще съм на тяхна страна ! А тези "близки" - не са го знаели с какво се занимава ?? Я да се поинтересува прокуратурата и от тях !

Аман от цигански лъжи, които при това минават пред разни вредни организации, като БХК. На такива изобщо не трябва да им се дава думата в разни медии, освен в съдебната зала. И да ги съдят доказано некорумпирани съдии.

Т.е. онзи бабаит,с черната фанелка, дето се дуеше докато го вкарваха в полицейската кола, бил "пребит като куче"? Ти да видиш!!!

Просто я слушаш и разбираш защо синчето й е такъв бандюга

Пак невинно ангелче, възпитано в арогантност от нагла и проста майка. Сега, по съвет на безскрупулни адвокати ще съчиняват приказки от хиляда и една нощ. Престъпниците обикновено моментално се разболяват, кротко спят по леглата си и изобщо не тровят децата ни, не разпознават полицаите, заплашвани са заради своята пословична кротост и целомъдрие, ще приписват заплахи и каквото пожелаят, защото знаят колко е лабаво кривосъдието ни. Мила, родна картинка..

Аха...вий сте сълзици и всичките другите са ви виновни!Как да го възпиташ този син,като и майката същата и щерката като нея....

А бе майката иди дойди поне говори, ама тъпата щерка направо АПЕ ОТ ПРОСТОТИЯ!!!

само заради ПРОСТОТИЯТА, че неможеш да различиш УНИФОРМЕН ПОЛИЦАЙ от мутра по анцуг, заслужаваш да те напълнят с олово БЕЗ да се легитимират!

Следващия път ще ви дадат и точната дата и час един месец преси това. Ще ви кажат от къде ще влезнат, колко човека ще са, как ще са облечени. Предварителен сценарий. Какво ще кажат и направят. Да знаете какво да правите. Явно са искали полицаите да почукат на вратата, да кажат, че се проведе операция за залавянето им. Разбира се всички документи ще са на видно място. Значките и картите ще са до сърцето, за да се виждат.

В задачата се пита: Как лице с паник - атаки и епилепсия притежава оръжие.!?

Ми то пише "незаконно"

Купил си бил пистолет и го регистрирал в полицията,е как става таз работа без разрешително ;-)

Не, Йоцо, не го е регистрирал, а се обадил на началника, че си е купил пистолет "Макаров"! И от къде го е купил? От пазара ли? Щото в лицензираните магазини без разрешение от КОС не дават! А бе що не ви е.. ......., мутри грозни!

Тази забрави и другата тактика: Политически неудони, политическа поръчка. Ако беше в друга държава нямаше да ѝ дават телевизионно време, а щеше да е пребита с камъни!

в мутростан и престъпниците са ,,объркани,,...??? не знаят кои са ,,нашите,, или ,,чуждите,, полицаи...!!!

Мога да се обзаложа с тази госпожа, че в една друга държава, с далеч по-развита демокрация от нашата сина и щеше да получи куршум, "без право на обжалване" в тази ситуация!!!

Поредните повярвали се , че може да правят каквото си искат , но ще се озоват на топло !

и заканително пръст размахва тая повлекана, "възпитала" закоравял престъпник... а сега една проверчица-като се почне от разрешителното за пистолета, че се стигне до (НЕ)платени данъци, здравни осигуровки, ток и вода дори, щото като я гледам, тия са от чудовищния товар с боклуци, живучкащи без да плащат нищо, без да учат нищо, без да работят нищо, без да спазват никакви правила и закони, на гърба на все по-малкото нормални човеци и данъкоплатци...

Добре де,защо ченгелите са толкова тъпи и действат неадекватно,като слонове в стъкларски магазин? В Лясковец по същия начин ! Знаели са,че Преслав има оръжие...толкова ли е трудно ,да го издебнат,привикат за справка или друг безобиден повод....ПРЕЗ ДЕНЯ...НА САМЕ и тогава неутрализират и задържат....след,което,необезпокоявани да си проведат ,,акцията" по претърсване и обиск в дома му ? Защо,скачат през терасите и прозорците на хората...призори,като ,,Рамбовци"? И аз да съм,ще стрелям в просъница и стрес ! Бай Петко е...невинен ! Измиха си некъдърността с него !

Защото, колкото и да е тъп, като получи призовка или както там мислиш, че става "превикването" първата му работа ще е да разчисти незаконните оръжия и наркотиците от къщата... И после коментарите щяха да бъдат- е какво ще намерят като преди това са го предупредили... Няма угодия

Откъде са Ви парите, попита репортера? Ами мъжът ми купува джипки и ги ремонтира, а след това продава, отговори тя. Аз питам КОЛКО ЛЕВА ДАНЪЦИ ПЛАТИХТЕ БРЕ? Онази дъщерята с големи тъмни цайси обясняваше как всички от малки ги мразили в селото.

Права е жената! В ТАКИВА СЛУЧАИ ПОЛИЦАЯТ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ЛЕГИТИМИРА/ с един брой 7,62 между очите/!

Та вие не сте хора ,каква легитимация искаш? Вие сте престъпници,ако сина ти е имал заплахи ,то е пак от престъпници като него. Сега ,ако иска България да излезе от блатото, за вас ДОЖИВОТ в пандиза. Вие престъпниците станахте повече от нормалните хора ,от "демократичното "отношение към вас. Бок..к. нахален и прост.

Тази жена не е в ред с главата. А журналистите, дето търчат да я разпитват, хептем са изперкали....

Да го бяха гръмнали. С цялото му престъпно семейство. Бахти и наглите изроди се навъдиха в тая държава.

Наташке, знаеш ли къде е разковничето в цялата работа? Че на мен никой няма да ми нахлуе през терасата рано, сутринта. Оцапана си чак зад ушите,нали? Каквото и да говориш, това което ти се случва не е случайно. Поради едно простичко правило - полицаи не нахлуват в апартаменти на лотариен принцип. Разбираш ли ме? Или не...

Даааа,бе,ей така,от злоба и завист се вдигат спец-полицаите,да блъскат по вратите на хората...не,че и полицията е със света,ама чак до там,вече е прекалено

papion

Ако полицаите са били по тениски и анцузи да се обърка момчето, че са аверите му от наркотиците. И сега нахалницата ще твърди, че не са се представили, ако има кой да и повярва. да се благодари, че не са го застреляли при опит да се защитят, че само с автосервиза май няма да могат да осигуряват лукса.