С обаждане на 112 бил поискан откуп от €2 млн. за Лара Банева

Неизвестен мъж е поискал 2 милиона евро откуп за отвлечената дъщеря на Евелин Банев - Брендо, съобщи сливенската телевизия "Канал 6". Той се е обадил на телефон 112 в събота около 21.50 ч. от уличен телефон в Сливен.

Обратно в новината

Коментари - С обаждане на 112 бил поискан откуп от €2 млн. за Лара Банева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецко, пак ли ти си се обаждал? Нали ти наредих да си траеш?!

Бойко Каптагона затова се крие в Банка, пази жертвата! А Цецо Амфетаминов прави турне на цирк "ГРОБ" из страната и ич му не дреме! Човек айляк, кандидат депутатин! Преди щеше да избие екрана на телевизора с глава, сега се снишава, не е негова работа! Ама остави калинките си Георгиеф и Флороф , разликата е, че ги командва по телефона и не се разкарва лично ! Абе избори има, какво сега ще се занимаваме с отвлечено дете!

Аз също съм родител.Аз също искам невинното от всяка гледна точка дете да бъде намерено живо и здраво . Но позволете какво да кажем за човека който с наркотиците тровеше и осъждаше нашите деца на смърт и каква е разликата между Лара и нашите деца . Единствено във финансовата свера ,благодарение на наркотиците.

Глупав, тоя го съдят в Италия за наркотрафик, дано го осъдят, но доколко адекватен свидетел е, ако дъщеря му е отвлечена? Който да е взел детето е искал да му запуши устата, избори идат! Виж охраната на Цецо и семейството му, и ще се сетиш кой е наркобоса в България...

Прав си но не свършват,а просто им трябват допълнително за изборите на БСП-ГЕРБ,сиреч БКП.

" града на стоте войводи." ПО ДОБРЕ НАПИШЕНЕ:"ГРАДА НА 50 000 ЦИГАНИ И НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ПРОСТИТУТКИ В Е.С." Стига с тази скромност.Какво са Ви виновни воеводите- оставете ги спокойно да почиват в гробищата.ТЕ и в кошмарни сънища не са могли да си представят днешната Сливенска реалност. "

стига вече майтапи, днес е върховен ден за майтап-новини и пишкин коментари...Vertolation to my boys:)))))

...който не звъни ... Не "пИчелии" :-) Разбирам този "човечец" В състояние на "крайно отчаяние" и... вероятно на "нужда" се е решил да позвъни на тел. 112! Все пак да не забравяме, че националния тел. 112 е телефона на "спасението" :-))

Бойко и Цецо бяха решили да не пускат Лара до изборите, обаче стана гафа в Кипър, решили са да приберат откуп.

Този е някакъв самозванец, всички знаят, че Цветанов стои зад отвличането!

Малко встрани от темата, но в статията пише "града на стоте войводи"? Аз си мислех че отдавна е прекръстен на "града на стоте българи".

Не малко.....много встрани от темата!!!!!!

боко и цоко чакат резултатите от изборите и тогава ще решат какво да правят с детето

То е ясно, че червените свине ще го отнесат!!!

това е само некой мангал от телефонните измамници, сетил се как да изкара лесни пари, само че този път се ебава с много лоши мафиоти, не са бабички с три зъба и на 90 години

Журналистите, объркали сте възрастта на позвънилия - писали сте 50 годишен, а Цв. Цв. е на 48 години! И преди три дни е имал рожден ден, явно иска да си направи подарък.

Дане, внимавай да не спиш далеч от вас тая нощ :)

Някой е решил, че може да се изкарат някави пари от тази работа. Нищо не се споменава за връщане на детео.

Е , КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА? НИЩО И НИКАКВИ 2 МИЛ? ЩЕ ГИ ПЛАТЯТ И НЯМА ДА ГИ УСЕТЯТ. ТОЯ БАНДИТ Е НАПРАВИЛ МНОГО ПО ВЕЧЕ И Е РАЗПЛАКАЛ ХИЛЯДИ МАЙКИ'ТРЯБВА ВСИЧКО ДА МУ СЕ КОНФИСКУВА, А НЕ ДА СИ ЖИВЕЯТ КАТО КРАЛЕ!АКО БЯХА МУ КОНФИСКУВАЛИ ВСИЧКО НЯМАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТОВА. МОИТЕ ДЕЦА НЕ ГИ ОТВЛИЧАТ ,ЗАЩОТО СИ ПЕЧЕЛЯ ПАРИТЕ ПОЧТЕННО ИНЯМАМ МИЛИОНИ

И Лепа Брена си изкарва парите с честен друг и то го вижда цял свят но и отвлякоха детето. Няма значение как си си изкарал парите, когато са много ставаш обект на нападение за съжаление...

Пеенето на чалга е честен труд според теб, така ли? А и проституцията си е доста честен труд тогава, според теб! Виж Българките колко добре се справят.

Като ти гледам правописа, не само почтено, но и с тежък неквалифициран труд си изкарваш парите, бате! :)

ще ми се да съм лош пророк, но мина повече от месец и нищо правдоподобно не се случи по тоя случай. горката майка, колкото и да не обичаме бандитски кръгове, гадно е за детето.

Съгласен съм с теб колега.Боклуците нека се трепят , но на децата да не посягат.

Какво ще стане от дете на боклук като порасне? Голям Боклук!

некой сливенски кръканделус, който е свършел парите в кръчмата и са му затребвали малко джобни.

И аз искам 2 милки!!!

наеми челен товарач, ремарке с влекач за 30-тина тона се пробвай да повдигнеш и отнесеш Искра фидосова хаха.

Толкова бъхтане за 2 милиона не си заслужава за фидоска ще искам поне 20-25...

Опортюнист и/или майтапчия, но със сигурност глупак. Да беше звъннал направо на Господари на ефира. Праща се снимка на детето с днешен вестник до майка му и се искат парите от нея, а не се звъни на полицията от кабинка в Сливен или може би очаква министър Петя да му ги занесе в куфарче.

Реже се и пръст и той също се прилага към снимката за по-голямо внушение!

Това е ако родителите откажат да съдействат или побързат да се свържат с полицията. Един вид да си помислят дали предпочитат да дадат парите бързо и тихо или да си получават детето на части.

Вие май сте прекалили с филмите.

Как определиха, че е около 50 годишен? Да не би да е провел видео разговор? Само по гласа е трудно да определиш възрастта.

Явно го познават от преди. Цялата работа мирише на ченгета.

има си апаратура

Виждате ли сега, че не я е отвлякъл Цв.Цв. Други са и вече искат откуп, както си му е редът. Няма ничо общо със запушване на усти на разни многознаещи бащи арестувани в Милано, дет можело да изпеят нещо си за ББ и ЦвЦв.

Ако звъннеш и ти на 112 и поискаш 1.5 милиона значи ли това, че Цецо кумецо е невинен? Ако се обадиш в полицията и кажеш, че заради теб сметките за ток са толкова високи значи ли това, че тиквата и дружинката му милиционери не носят вина по въпроса?

Плюсовете по горния пост всъщност са 32. Нали ме разбираш!

Явно художествената самодейност на Гербаджийското МВР, особено по отвличанията и грабежите на банки, е особено силно развито в сливенския край!!!!!!!!!!!!!!!!!