Мъж от Търговище подпали жената, с която живее

56-годишен мъж от Търговище е задържан, след като залял със запалителна течност и подпалил 49-годишната жена, с която живее на съпружески начала, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж от Търговище подпали жената, с която живее | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Бъдещето" на страната стана "настояще".

На това американците му викат "hot chick". Но българите са страхотни мъже - боксьори убиват гаджетата си с ръбести и тежки предмети; други ги им скачат по бременните кореми и после ги захвърлят в канавката; трети ги заравят по горите и само кучета на заплата от телешки пържоли могат да ги открият; четвърти се чукат по градинките и после ги удушват; пети директно с пистолета ги изпозастрелват, пък после и децата си; Кокаин Боевски пък използва щерката като муле... ... Да си горд, че си бъхарин. Ама те и жените са прости като камъни - все спортистчета, мутрички, комунистчета.

ЧУК

Люта зима е навън !Трябва да се стопли къщата!Пълна лудница!

Зад всеки успял мъж стои една...жена.

Че изтрещя народът е вярно, но е вярно и че има всеобщо усещане за БЕЗНАКАЗАНОСТ. А продължавайте да мъдрите как да премахнете доживотната присъда без право на замяна и да облекчавате.

Колкото е шантаво да звучи се засмях не ми издържат нервите на тая лудост...която ни залива

shto si priznavash bez nikoi da te pita,debil

зашто се доверяваш на фсяка пръдня ? Виш се, как се омаца !

"Чпигел:Обезумелия подпалвач е активно проявен гербераст, а Жената му е изневерила с Кръвен враг, селския Див атакист. #Бележка на редакцята: Данните са от пълното разследване на бТТВ"Трътките"

Ти, душко, си по-зле и от "обезумелия подпалвач".

Мъчи ме асма, секи ден! А ти, кво имаш? Кажи си ! Газове, Простата, или Гъс-трит ?

КОЛКО СПОКОЙНО СЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ КАКТО БСП-ДПС И АТАКА СА НАЧЕЛО."МИЛИ" Б-РИ ВРЪЩАЙТЕ СЕ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА.ЖИВОТА Е"ПРЕКРАСЕН".

Хората масово изперкаха.....

Вие от ДИР.БГ сте едни уникални изруди! Защо публикувате тези лични трагедии?!

delly

А Вие защо сте влезли именно в тази лична трагедия да четете?

Я ми кажи, честно, с удоволствие ли публикувате подобни "новини"?

За другото съм съгласен с теб!

много марихуански филми, много екшън се гледа и се пренася върху населението. Всеки 30 минути по всички медии, убийства и грабежи и се повтарят по два дена , да не би някой да не ги е видял.

Айде сега на всяка трагедия засягаща човешки взаимоотношения да интерпретираме, че виновни са Орешарски,Боко и останалите....вкъщи не е изчистено, тече вода от единя кран на чешмата и има проблем с кабелите на осветлението. Виновни са управляващите, техната....

Ей, тия от делиормана изфирясаха. Не знаят какво да правят с жените бе.

Започвам да се притеснявам дали не просперираме прекалено бързо и хората не успяват да направят плавен преход между мизерията при Дянков и благосъстоянието при Експерта Орешарски! ..може би малко трябва да забавим нещата, да изгладим стреса!

НЕ Е СМЕШНО!!!!

Да, да запалиш жена си не е смешно! А политиката е в основата на всичко.

Мизерията води до стрес и масово изтрещяване,лошото е,че хората вместо да избият паплачта в парламента,се избиват по между си...

Бата мата!Кво става,бе? В СИ жив чиляк не остана!

ХАЙДЕ Г-Н СТАНИШЕВ,КАЖИ СЕГА ПАК ЛИ ГЕРБ Е ВИНОВНА ЗА БРУТАЛНИТЕ УБИЙСТВА И САМОУБИЙСТВА КОИТО СТАВАТ НАПОСЛЕДЪК?НАЛИ ПОВИШИ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА,ДЕТСКИТЕ,АМА ЗА ВТОРО ДЕТЕ..ДАДЕ 50ЛВ. НА НЕГРАМОТНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ..?ЗАРАДИ САМОЗАПАЛИЛИЯ СЕ ВЪВ ВАРНА /БОГ ДА ПРОСТИ ВСИЧКИ /ИЗБОДЕ ОЧИТЕ НА ББ...А СЕГА КАКВО?С ТВОИТЕ КАМЪНИ ТРЯБВА ДА СИ ИЗБОДЕШ И СЪРЦЕТО.

ПАЦО, КО СТАВА ВЕ...НАРОДА СА ИЗПОТРЕПА...НИЩО НАЛИ

ujabg

Дреме му на Пацо на шапката!

Нашите скъпи и яко заплатени депутати, обикалят сега из топлите страни. А туземците ни гинат всеки ден, следвайки логиката на геноцида. Нищо не е простено, нищо не е забравено. ТРЕПЕРЕТЕ! Идват сметките за януари, барабар с безработицата и инфлацията. Сега, ние, IT- овчерите си дяламе геги, с които да сурвакаме банковите Ви сметки. НЕ ВИ ПРИЗНАВАМЕ ВЛАСТТА! НЕ ВИ ПРИЗНАВАМЕ БОГАТСТВОТО!

Другарят наш Станишев каза, че като заграбят властта такива неща няма да се случват. Аз мислих, че заради кръволакът Борисов се случваха такива неща и гласувах за нашата партия :(

Когато БСП е на власт, весеки ден имаме по две убийства ,или самоубийства. Само гледайте.

тва има ли край?

От мизерия, безпътица и стрес хората полудяха. Тъжно.

Точно това е. Масово изтрещяване.

Мъж или мангал?

Може да изпаднеш в шок от днешните новини.