55 арестувани при операция ”Шок” срещу издирвани хора и коли

55 души са задържани при специализираната полицейска операция „Шок” в няколко големи града в страната и чужбина, съобщи МВР. Адвокатката на един от арестуваните се оплака, че полицаи са разбили вратата и са застреляли кучето му.

Обратно в новината

Коментари - 55 арестувани при операция ”Шок” срещу издирвани хора и коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жеков, ами чака се удобен момент, това е скрит коз. Идват избори, трябва положителен пиар.

Колкото и да реват някои,хубавото е че подобни акции зачестяват и масата боклуци рано или късно ще си платят.Не ме интересува дали е предизборно.Само остана да се намери цаката на аверския бандитски съд.Съд в чужбина е добро решение.

Всички сте ненормални. Намерете си работа и спрете да се нареждате. Ако се съберете ще се отрепете зариди глупости.

Аре стига се оплаквахте бе.. :D:D:D

Правят пушилка за да не се спарят дебелите задници на улежалите се тембели от полицията.

Предполагам се шегуваш - те кого са отървали?Ако разчиташ на тях,имаш проблем! Единственото,което се вижда,как храбро бият жени или просват някой невинен ,или някой възрастен,или хванат,че застрелят кучето ти.А техния шанс да се приберат живи е доста по-голям от моя или твоя,щото не се избиват помежду си - разпределили са си територията!

Днес: Пускат длъжниците да ходят където си искат. Всеки мошеник вече може да си хване пътя и никакъв съд не може да го стигне. Голям стимул и за банките да дават кредити, и за бизнеса, дето ще види кредит през крив макарон, и за хората да спестяват... Слагат таван от 180000 лв. за лечение на деца в чужбина, при положение, че средната цена за трансплантация е 266000 лв. Това е смъртна присъда за повече от половината деца, имащи нужда от трансплантация. Д.И.Р са пуснали една малко стара новина (?!), за Черноморския потоп, където човек може да научи нещо интересно или най-малкото да се заинтересува, да прочете и да се обогати. Ама наистина. Там са пляснали по някой коментар неколцина случайно преминаващи, а тук се поставят рекорди по посещаемост, щото темата е много удобна да се плюем един-друг като фенове на Левски и ЦСКА. Явно ченгеджийският рекламен сериал е по-интересен от живота на децата, бъдещето на икономиката и миналото на света.

А в телевизионно предаване преди това премиерът откровено беше споделил, че на празници седи в Банкя сам като куче и гледа футбол, а наскоро на журналистически въпрос дали някой му вярва, че наистина е сам като куче", той отговори: "Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни гащи, или една женска дреха, или нещо, кажете ми "Хасан"!"

Тези престъпници ги даите на италианската прокуратура да ги съди ,защото нашите съдии ще ги изкарат невинни.Но заедно с тях трябва да се дадат и други ,полицията ги хваща ,но подкупните прокурори ги оправдават.Скоро няма да се оправим ,докато в Б-я парите печелят делата.А престъпниците са много -като се започне от комунистите ,те трябва да се прогонят до девето коляно от Б-я.

Мисля че в италия съдилищата съдят, а прокурорите само внасят обвинителния акт.

До платените писатели във форума:по често си взимайте заплатите за написаното,че ако арестуват шефовете ви ще останете без пари.

Отново, къде е журналистическото съсловие? Нима журналистиката е само цитиране на официални източници и един адвокат (като последните сигурно са прелетели като по развален телефон). Не само в България се стил на псевдо-журналистика и липса на алтернативна информация. В такава почва виреят само слухове и централна пропаганда. От всичко това аз даже не съм 100% сигурен, че е имало операция "Шок" по дяволите! 4-тата власт е онази, която може да оправи България, но къде е?

Четвъртата власт е тази, която от палячо-охранител направи министър-председател. Вероятно журналята сега съжаляват горчиво за ролята си в процеса.....

Сега убиваме кучетата , а скоро очаквайте да стреляме и по българите, така де с какво българите са по-добри от кучетата!

Европейска заповед за арест, издадена от Италия! Нашите са обикновени изпълнители. Но не е лошо да се прочисти теренът от бандюгите, че станаха много!

абе трябва да въведат нещо като в оня филм на Силвестър Сталоун, "Съдията Дред" - едновременно и полицай, и съдия, и изпълнител на присъдата, раз-праз и готово:))

Това - за колите, нали се отнася до коли с чуждестранна регистрация? Защото аз като си купувах моите коли - всичко минава през КАТ, проверяват за пренабити номера и т.н.? Няма как кола с български номер да е крадена от друга държава!!!

За "първи канал" на огледите в КАТ не си ли чувал?

При застрелване на кучето, никой от кучешкото семейство не е оказал съпротива!

Абе тия Герберите не разбараха ли че си отиват...какви операции и акции правят. Я да си взимат багажите си и да се оттеглят достойно, като естествено първо трябва да минат през панделата. Там са им запазени килиите.... за тоя БОКЛУК ЦОЦО ЦВЕТАНОВ-ПЪПЕША и РАЗБИРА СЕ за ГЛАВАТАРЯ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ БОКО ТИКВАРЯ ! Айде ходом марш към пандиза клоуни и циркаджии ГЕРБЕРСКИ !

да доиде пас Сер Гей ама ще е някой друг живот. Всички други без БКП и Доган!

Защо ти трака ченето? При тебе няма да се прилага насилие. Ти си за друго място. Една инжекция... и отиваш щастлив при Наполеон...

Личните нападки са последното оръжине на безсилния, нали знаеш?!? Или след толкова слушане на чалга и речите на Бойко вече приемаш насилието за сила и обидите за остроумие?

Повечето тук да не пишете в междучасията или бягате от училище? Човек ще си каже, че това е първата по рода си акция на МВР и само ГЕРБ ги правят такива. Предишни години, при различни предишни правителства, е имало не малко подобни акции. Така че успокойте се, всяко чудо за три дни, а предизборните до вземането на властта.

Кучето ще възстановиш ти!Я се напъни да родиш кученце!

Ако са виновни - ясно! Какво става, ако не са виновни, случвало се е вече да съдържат хора, за които няма никакви доказателства. Представете си на вас да се случи, да ви разбият НСБОБ вратата посред нощ докато спите и да не знаете отвличат ли ви, ще ви убиват ли, наистина ли са полицаи и после да се разбере, че вие всъщност нищо не сте направили....А уплахата на семейството, а кучето, кой ще възстанови тия щети. Ако е виновен съм съгласен, ако искат и да му изнесат къщата, ама това може да се случи на всеки и тоя полицейски произвол не е мн добър. Да не говорим, 55 задържани. Че те, 50 ще пуснат, 5 да осъдят максимум. колко ли материали и свидели и доказателства трябва да имат за да осъдят 55 човека???

браво .супер.така трябва иначе сме наъ мафиоцката страна , сега задражте и адвокатите им дето непрекаснато плачат за тия боклузи. те сащо са част от мафията *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Харесвам ГЕРБ,харесвам Бойко Борисов за честното отношение и смелостта,харесвам Дянков-този пич е невероятен и като специалист и като запънат финансьор!Браво!Забравих да кажа-харесвам и регионалния Плевнелиев!Страхотен човектой преобразява България!С такива хора ще сме все по-добре в бъдеще!

и ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ЕДИНСТВЕНИЯТ ЗАБЛУДЕН МЛАДОК ПОД 35 Г . , КОЙТО ХАРЕСВА ГЕРБ . В МОМЕНТА НАД 93 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ И ОСОБЕНО В ГРАД СОФИЯ- МРАЗЯТ ГЕРБ И ЩЕ ИМ ДАДАТ ВЕЧЕН ЧЕРВЕН КАРТОН НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА . САОМО , ЧЕ ТОГАВА ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ , ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ФАЛШИФИЦИРАТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ , КОИТО ЩЕ БЪДАТ КАТАСТРОФАЛНИ ЗА ВАС , МЛАДОЦИТЕ - ГЕРБЕРОИДИ

Исчакай до изборите и тогава ще видиш дали 93% мразят ГЕРБ или това е процента, който мрази твоята Партия кърмилница.

Голяма секира и сиктир за БСП на всички избори! А кучето ако не е било тяхно, жалко за животното. Било е човек.

В София хората ще гласуват за ГЕРБ, а в следващия Парламент БСП и ДПС ще са само спомен!

Малий какви сънища сънуват някои . Никога повече БКП и ДПС.

Тъжнооо, тъжно!

Трябва по-често да има избори, за да се върши някаква работа за пред очите на хората.

55 фанале, утре другиден ги пуснале, а пенцията си е все тая...

Опасявам се за живота си и за свободата си като гражданин на страната.

опасяваш се защото и ти си мафиоцхе иначе няма как *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубаво, че от Интерпол са ги издирвали и акцията е била съвместна. Иначе т.нар. бизнесмени щяха да продължават още дълго с "бизнес"-делата си. Има някои неоспорими ползи от членството на БГ в Евросъюза.

САМО ЕДНО МОГА ДА КАЖА- В МОМЕНТА , КОЙТО ПОДКРЕПЯ ПАРТИЯ ГЕРБ- ГРОБ , ИЛИ Е ИНФАНТИЛЕН НАИВИТЕТ , ИЛИ Е ПЪЛЕН И КРЪГЪЛ ГЛУПАК , ИЛИ Е ОБЛАЖИЛ СЕ ДРИ...ЛЬО ОТ СЕГАШНАТА МУТРОМИЛИЦИОНЕРСКА ВЛАСТ . ВИЕ , ГЕРБАДЖИИТЕ В МОМЕНТА СЕ ПОЛЗВАТЕ С ПОД 10 ПРОЦЕНТА НАРОДНА ПОДКРЕПА . НАРОДА ВЕЧЕ ВИ РАЗБРА , И ЩЕ ВИ БИЕ ДУ,ЗПАТА ЗА ВИНАГИ . САМО ВИЕ , ТУКА ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРСКИ ДРАСКАЧИ НЕ ГО РАЗБРАХТЕ , ЧЕ НАРОДА НЕ ВИ ЖЕЛАЕ . И АКО НЕИ СЕ МАХНЕТЕ С ЗОБРО , ЩЕ ВИ РАЗКАРАМЕ НА СИЛА . ДА ПОДЧЕРТАЯ ДЕБЕЛО , ЧЕ НЕ СЪМ НИЧИЙ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ , ОТ НИКОЙ НЕ ЗАВИСЯ , А САМО ИЗРАЗЯВАМ МНЕНИЕТО И НАГЛАСИТЕ НА НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА . НЕ КАЗВАМ , ЧЕ ДРУГИТЕ СА ЦВЕТЕ , НО В МОМЕНТА , КОЙТО И ОТ ПРЕДИШНИТЕ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ , ЩЕ Е В ПЪТИ ПО- ДОБРЕ .ГЕРБ СТЕ БИТА КАРТА ВЕЧЕ И ЩЕ ВИ ОТСВИРИМЕ ЗА ВИНАГИ , АКО ТРЯБВА И ЧРЕЗ МАСОВО ВСЕНАРОДНО НЕДОВОЛСТВО .

да позная - ти си пенсия и страдаш от комплекс, че никой не ти обръща внимание за това пишеш глупости и то с големи букви. Бързаш, което личи от множеството грешки на ръката - значи си неспокоен, защото може би усещаш с малката здрава част от разума си, че пишеш глупости, но паркинсона е по-силен от теб - пишат ли пръстчетата, пишааат

НЕ , НЕ ПОЗНА . МЛАД ЧОВЕК СЪМ , ИМАМ ОГРОМЕН СПЕКТЪР ОТ ПОЗНАТИ И МЛАДИ ХОРА , КОИТО НЕ ПОНАСЯТ ГЕРБ И В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ УБЕДИШ , ЧЕЗА ВИНАГИ ЩЕ ВИ РАЗКАРАМЕ ВАС- НАЙ- ВЪРЛИТЕ И НАЙ- АЛЧНИ И НЕОБРАЗОВАНИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ . ИСКАШ ЛИ ДА НАБЛЮЙДАВАШ ОТ БЛИЗО ВАШЕТО ГЕРБЕРСКО ПОРАЖЕНИЕ- СПОКО НА 23 ОКТ . ЩЕ СЕ ПОКРИЕТЕ КАТО МИШКИ И ТО ЗА ВИНАГИ , СМОТАНИ И НЕОБРАЗОВАНИ МУТРОМИЛИЦИОНЕРСКИ ГЕРБЕРОИДЧЕТА .

Аз тези 49-50-51-55-62 арестувани всичко е ясно. Само за кучето имам съмнение - като куче ли са го застреляли или някак си по хуманно?

Йее, това е супер новина, Айде сега ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ само това чакат. Давайте, зоофили, почвайте да ръфате...

Значи, ако обичаш животните си зоофил и по твоята тъпа логика, който обича децата е педофил!...Спрете се, бре тъпанари! Какво ви е все кучето в устата? Както "tonygl" се е изразил, ай сиктир на всички, които плюват по ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ. Колкото до акцията, дано има дълготраен ефект.

Това за кучето е УЖАСНО! Горкото животно

евала !!! а на всички дето отнов плюят срещу тази акция мога да им кажа - Нанана на нананана! (Неприличните думички са заменени с "нанана"). Беше време да им начукат канчетата на тия безсмъртни селяндури, напомпани с анаболи и спечелили с измами по някой лев и разбира се на мазните бели якички дето им перат паричките.

жалка им майна на комунягите! Сега няма техните колеги от Българският корумпиран съд да ги спасява!!!

В Китай е обратното, 55 гадове са застреляни и едно куче хванато /за ядене/

има ли "кучета" в БГ за сплашване?

Ами, има - около 4 милиона и още толкова.......кучки.

Къде са БСП-арчетата, че нещо им понамаляха коментарите. О-па, осъдиха и братя Галеви. Леле-мале, дупата да Ви е яка.

НЕ на мутренското и комунистко управление,вдянков да си ходи там от където е дошъл!Да идват изборите и да ги махаме!!!

ме интересува как ще тги наречете,но работят и то яко!При "онези цървули",не знаехме какво ядеме,какво пиеме,всекидневно ставаха отвличания,но и "заменки",убииствата на студенти в Студентски град вече не правехе впечатление,а и във Варна,пред Съдебната палата,на площада пред църквата "Света неделя"хиляди заменки на земи,се извършиха а с това и цървули станаха милионери,хидрохонорарите бяха ежедневие-не само на Доган,безобразията на масларова и Гагаузов бяха ни втръснали!Сега обаче това е минало,а се хващаме за глупости!

ДОЛУ ГЛОБАЛИЗМА , ДОЖЛУ АМЕРИКАНИЗМА И ЕВРОПЕИЗМА , КОИТО ИСКАТ ДА НИ НАЛОЖАТ НАСИЛСТВЕНО . АЗ СЪМ ЗА НЕЗАВИСИМА , СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ .НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ , НА НИКОЙ ДА СЕ КЛАНЯМЕ И ДА ЗАВИСИМЕ ОТ НЕГО .ВСИЧКИ ТИЯ МЛАДИ МИЖИТУРКИ И ПРОДАЖНИЦИ ОТ ГЕРБ , БСП , СДС ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА ТОВА , ЧЕ РОБУВАТ НА ЧУЖДИТЕ АМЕРИКАНСКИ И ЕВРЕЙСКИ ИНТЕРЕСИ . ВСИЧКИ ТИЯ МИЖИТУРКИ ПРО-ЕВРОПЕЙСКИ И ПРО- АМЕРИКАНСКИ , КОИТО ОБЕЗЛИЧИХА И ИГНОРИРАХА ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ИМПЕРИЯ , КАКВАТО Е БИЛА БЪЛГАРСКАТА , ЩЕ ИМ СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ ПОКОЛЕНИЯТА- ИЛИ НЯМА ДА ИМАТ ТАКИВА , ИЛИ ЩЕ СА ИЗРОДЕНИ . ИСТОРИЯТА МНОГО КРАТНО ПЪТИ ГО Е ДОКАЗВАЛА , ЧЕ ВСЕКИ , КОЙТО Е ТРЪГНАЛ ДА ВЪРВИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ , ОСОБЕНО БЪЛГАРИН , ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛ , КАКТО ТОЙ , ТАКА И НЕГОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ . ПАРТИЯ ГЕРБ Е ТОЧНО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА АНТИБЪЛГАРЩИНАТА И ВРЕМЕТО И ИСТОРИЯТА ЩЕ Я НАКАЖАТ ПОДОБАВАЩО .

Подкрепям те напълно . В мое лице , както и в лицето на много мои приятели и то все млади хора , имаш солидна подкрепа . Повечето млади хора сме за независима и суверенна република България , не зависеща нито от Русия , нито от САЩ .

абе вие у ред ли сте бе. Дори и баба ми ще разбере че или сте един и същ болен комунистически мозък или сте два болни мозъка в една стаичка. Ама баба ми вече едвам ходи и едва ли ще я заведа да гласува тази година, че май си пуска червената бюлетина - зомбирана е и не знае за какво иде реч в този превъзходен за живене живот. Я се отпуснете и си намерете нормална работа, че догодина няма да има кой да ви плаща.

Долу СИВ, долу коминтерна долу лъжливите комунести!!!!!!

Ти първо вкарай там където трябва твоите " хрисими " другарчета Станишката, Руменчо,Овчарчето и...................., пък за Бойко не мисли. Като му дойде времето има кой да мисли и за него, ако толкова е съгрешил. Ама са пукате откъм дупата, че ви разгони фамилийката, нали?

ВИЕ , ГЕРБЕРАСТИТЕ СТЕ БИТА КАРТА И ДЕМОДЕ , НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ . АКО ТРЯБВА ЩЕ ВИ ГО ДОКАЖЕМ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЕСЕНТА .И ЩЕ ВИПОТЪРСИМЕ СМЕТКА ЗА АНТИБЪЛГАРСКАТА И ПРОАМЕРИКАНСКА ПОЛИТИКА , КОЯТО ВОДИТЕ , ЗА КОЯТО БИХА СЕ ВЪРЗАЛИ САМО НАДРУСАНИ ТИНЕЙДЖЪРИ И АНТИБЪЛГАРСКИ ЕЛЕМЕНТИ . МАЛЦИНСТВО СТЕ , НЕ ГО ЛИ ОСЪЗНАХТЕ ТОВА- ПОД 10 ПРОЦЕНТА ИМАТЕ ПОДКРЕПА . АНАДЪНМО

алоо, я си живей спокойно старините и ни остави нас младите да решаваме кое е добре и кое зле. Не мога да ги разбера пенсиите - с единия крак вече не са тук, а още злобеят, завиждат и кълнат - не си натоварвайте кармата бе, пийнете по една домашна шльоковица и се радвайте на живота, който ви остава.

В гробището с петолъчки!

И революционери имало във този форум.Смели хора,ама анонимни.Голям рев за тези нежни душици престъпниците,Сигурно в ареста плачат за мама.

Най-накрая да се направи нещо в България както трябва и да се въведе малко ред и всички скачат срещу него. Лично на мен ми омръзна да слушам колко лошо се чувствали пресъпниците докато ги арестували и как им навехнали 3-тия пръст на лявата ръка. Ами всички хора, които са обрали и убили? Явно те не струват колкото едно куче.

Ivan

Те да ги пратят в Италия и там ще се оправят с тях.

Много си елементарен бе, приятел. Ако аз си живея с жената и децата и имам наркотици скрити в къщи - да ми изпратят призовка - Моля явете се еди къде си да Ви питаме дали имате наркотици - ХА-ХА-ХА

Да бяха убили някой престъпник, а не кучето му!!!

Хванали са човека Х, за който е сигурно че се занимава с нелегалност наречена Y, който същевременно ще се обади на човека Z и резултата ще е освобождаване от отговорност. Видяхме го вече при акция лихварите, пеперудите и т.н.

Така трябва да бъде всеки ден.Кучета,престъпници,мазни лакоми адвокати всичко което е нарушило законите наред.Браво,трябва още по твърдо да се очистят уллиците от разни цървули и цървуланки които си мислят че са извън закона!

Нямам обяснение , ако "издирвания" не е нелегален в бандитска бърлога , а си живее в къщи със семейство , деца и куче , каква е причината за тази показна агресия , та чак и разстрел на кучето пред децата ...?

Стига сте защитавали тези престъпници.На зло куче зъл пърт.Тая адвокат Тодорова защо не дойде на село да защити окрадените,изнасилените старици ами защитава този който е тартор на причинителите на техните страдания.Убили едно куче-голяма работа.А за нашите животни които ги колят и крадат няма писано по интернет.

Що не са оплачиш на арменския поп? /т.е. на ЕК/ ха-ха

Абе те като ти влязат в къщата посред нощ ще викаш ти арменския поп ама ядец.

Да те светна малко. В Европа си има закони и до признасяне на осъдителна присъда никой не е престъпник! Нещо си забравил, колко пъти същите полицаи са разбивали домовете на хората по погрешка и нама никой наказан за полицейски произвол. Това са комплексарски прояви на един физкултурник