Частни охранители обвиняват МВР в скрита конкуренция

Представители на частните охранителни фирми у нас обвиниха МВР в скрита конкуренция и предупредиха за криза в сектора.

Обратно в новината

Коментари - Частни охранители обвиняват МВР в скрита конкуренция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТО ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ! ВИЕ САМИ ЗНАЕТЕ КАКВИ!!! ДА НЕ ЗАБРАВИМ И САРАФСКИТЕ БЮРА!!!

Охранителните фирми са създадени от бивши пенсионирани /уволнени/ милиционери и военни. Дават заплати около 300-400 лева на охранителите си, а те лапат големите печалби.

Очаквайте да поскъпнат охранителните услуги. Ще намалее конкуренцията и ще се налага да плащате повече. Това ще вдигне и цените на стоките и услугите в моловете и другите търговски обекти, където се ползват охранителни услуги.

Смеххх!Мутрите се оплакват от корумпираните милиционери.

Това заглавие ми звучи абсурдно. Не е ли работа на МВР да ни охраняуи защитава? Ако полицията си върши качествено работата....на кой ще му трябва допълнителна охрана.

часните охранителни МИЛИЦИОНЕРСНИ ФИРМИ КРАДЪТ БЕЗМИЛОСНО ОТ РАБОТНИЦИТЕ.трябва ревизия на тия мародерски фирми

Корупцията в БГ не се крие, тя е открита както в МВР така и навсякъде другаде.

над 100 000 полицаи плюс 120 000 частни охранители, а пък има няма 20 000 армия!!?? ега ти кенефа!!;))

Каракачанов тези има-няма 20 хиляди псевдо армия ще помагат на над 100-те хиляди полицаи, лежачи и лапачи на заплати, да си вършат работа?! И това ако не е резил, здраве му кажи!

"Взел" си ми репликата: излиза, че на има-няма 6 млн. население, 1/5 милион ни охранява? Значи по едно държавно+частно ченге на всеки 30 души - по един "охранител". Ми, то в един блок живеят 100на души и к'во? - пред всеки блок трябва да има поне трима от тях? бааа...мааму, само аз ли не ги виждам!

къде освен при нас се налага освен данъци за полиция да плащаш и на частни фирми за да имаш поне минимална сигурност ??? problemyt e otnowo w dyrzawata !!!

Аха....като премахнаха СОД и часниците се кефеха!И го премахнаха без обществен дебат!Аз предпочитам МВР да ми пази собствеността,а не някакви дето и оръжие нямат!Ай сифон...Времената се менят.Сигурно и производителите на каруци са ревали като се появил автомобила, но са се преквалифицирали...Свиквайте!

Частни охранителни фирми на бивши високопоставени милиционери и военни.Събрали персонал от кол и въже - презастарели бивши милиционери,старшини и военни,хора без всякаква подготовка по охрана,мутри-гардероби с ниски чела и без врат,и без нищо в главата.Колко убиха и пребиха по МОЛ-ове и други охраняеми обекти.

Рекетьорите обвиняват МВР в нелояна конкуренция. Така трябва да се чете!!!

loyola

в Европа няма охранители дето да си стрелят безразборно и да арестуват и пребиват хора....