МВР още издирва безследно изчезналия Стоян Колев (25 г.)

МВР продължава издирването на 25-годишния Стоян Алексиев Колев от София, който изчезна безследно преди почти 9 месеца, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - МВР още издирва безследно изчезналия Стоян Колев (25 г.) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ако някой знае нещо или го е видял моля пишете или звънете на тел 0894267566

МВР не издирва а само регистрира. Може вече и онлайн да не им губите времето :)

Една проверка кога тъпите полицаи са си размърдали задниците да разкрият проблема няма да навреди.

Б-я е страна пълна със слушалки, мижитурки, престъпници, простаци, тук-таме нещо читаво дето не смее да надигне глава, нито здравеопазване, нито полиция, нито образование, една загиваща нация на мястото на която, знаете какво ще дойде и то идва, идва....полицията е пълен въздух!!!!

Гражданите, които имат информация за Стоян Колев, могат да сигнализират на тел.112 Според мен вече само господ има информация за това момче.

Изкарайте един изпълнителен лист, прехвърлете вземането на СГ Груп и до 24 часа момчето ще е намерено и вземането ще е направено.

мдаа,и на мене ми зея уя.

не намерихте убиеца на момчето в Борисовата, не можете да намерите това момче, не разкривате повечето престъпления, за какво сте тогава, да ви плащаме с данъците си бръмбъзлиците към заплатите ли, не сте познали......

ББ да не се помайва, ами да вика Цецо, да докара трактора и да го откопаят.

тои си знае къде е ;)

Според мен вече и той не знае къде е.

и как точно го издирва мвр?? ако има да дава , ще го намерят завчас!!

По изражение на лице(физиономия) и обици - типичено бандитче.....

Този е от униформените. Има едно под прикритие. Най-много се крият в Народното събрание.

Това за дрехите го казват, та овчарите, горските или случайните хора, като видят парцалите от далече в храсталака да се обадят на полицията, а не да отидат и да намерят трупа ачик-ачик и да опорочат местопроизшествието или или следите по трупа.

"Бил е облечен с дълго тъмносиньо долнище, червено горнище на анцуг и обут с черни маратонки." ---------------- Е за 9 месеца не си ли е прал дрехите, или е карал все с едни и същи?!

мъж с обеци ли е, не ми описвай облеклото му, а с какво се е занимавал? И търсете там, наблизо!

Пустата еснафщина и криворазбрана моралност. Повръща ми се от подобни изявления. Имам толкова познати с обеци и с прекрасни семейства с щастливи деца, а работите им са нормални и почтени. Само едно много ограничено мозъче може да съди за човека и да го класифицира под общ знаменател по облеклото и аксесоарите му.

кои се обличат така и си ходят по улиците? И то с анцунг, купен навярно от пазара? Много оскъдна информация. Към днешна дата, ако е жив, едва ли е облечен по същия начин.

Що, бе. Ти в костюм на Армани ли ходиш в кварталния магазин? Я излез извън София и ги виж. Имат си хората по един домашен и по един официален анцунг.

В Бургас си имаме за всеки повод - за среща, за сватба, за кръщене... всики са само маркови - Адидас.

така е , в армани ходи само бати тиква