Граничен полицай предотврати грабеж на улицата

Граничен полицай успя да предотврати кражбата на дамска чанта с голяма сума пари на улица във Видин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Граничен полицай предотврати грабеж на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам възрастната жена е носела голяма сума в чантата си с намерение да ги остави до някой контейнер за боклук - поради това че полицейски инспектор е поискал така по телефона с цел разкриване на тежко престъпление...

и зачто не е хванал трафиканта или беглеца,но не забравил да сигнализира за похвала по вестниците,елементарно лот сон

всички на едно мнение я ако има висячти дела за трафик на емигранти, на старта са оште баби

Хубаво е, когато всички са на едно мнение, а именно, че такива постъпки трябва да се поощряват, дори и само по този начин с мнения и коментари, едно ГОЛЯМО БРАВО и от мен!!!

герои,изгубил време за делавера по границата,след тази реклама,ако го хванем за трафик ,предлагам да го пуснем ако не е досцтачно ч му пуснем очте една баба

Всичко когато завърши добре е добре. Но за голямата сума пари ,сигурно става въпрос за пенсията плюс Добавките

Размърдайте се и го открийте бе малоумници. Този човек заслужава да бъде почетен и уважен за достойната постъпка. Евала на такива хора!

Колко много служби работят ... само, защото един човек си е свършил работата както трябва и то по съвест!

Крайно време е свестните пак да излязат на мода...

Трябва да го накажат, не да го хвалят, защото не е задържал грабителя.

браво! Поне да е теглил и як кютек на мангала!

преди време на един пазар имаше подобен случаи- циганка взела протмонето на млад мъж,друг я видял и я хванал.човека се усетил и докато доиде полиция тази леж ала на земята пребита. полицаите не са арестували този които е я пребил ,нея я оставили на близките и да и помагат.

Забавиха се коментариите че вижте пенсионерите са си сами виновни защото носят пари в чантата си.

Много толерантно от негова страна, че не е задържал крадеца. Българските полицаи добре научиха уроците по толерантност, които им предаваха "българските" нпо-рки и кадии.

....Че нашата полиция е ...НЕФЕЛНА,щом едно такова РУТИННО и едва ли не ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ,на неин служител се ...ПРЕВРЪЩА В НОВИНА !!! А иначе,къде на шега,къде наистина се хващам за част от новината:... ....,,той успял да настигне крадеца и отнеме чантата в която де оказала ГОЛЯМА СУМА ПАРИ !..." Е няма как,те граничните и митничарите имат СИЛНО ИЗОСТРЕН НЮХ към миризмата на финикийските хартийки:))) Митничарските песове ряпа да ядат! Иначе,поздрав за отлично двъшената работа и реакция !

И сега какво, чист късмет, че този човек е бил там и се е отзовал на помощ на жената. Сега ще има да го влачат по прокуратура и полиция. А иначе браво на човека! Свалям му шапка!

TIREX

омръзнало му да кеси у кръчмата и да чака трафикантите да го потърсят..расодил са и хоп кинти.

Браво на човека! Добре е направил, че не го набил, това е България, ще го съдят и ще остане без работа.

Ако му беше счупил и поне един крак да не го търсят сега...

Браво, наистина, но защо не го е простнал на улицата и не го е закопчал, че дори и да го е понабил малко, няма да е излишно? Сега иди го търси... из циганските гета...

Не е искал да го пипа (да се цапа) и е гонил само чантата... Лесно е да се каже да заловиш беглец, но не е лесно да се направи - важно е, че е успокоил жената, като ѝ е върнал парите. А и при използване на сила можеше да си навлече проблеми и да носи отговорност...

А защо не помислите, че крадецът за да се отърве, може да е хвърлил чантата, а полицая изобщо да не го е настигнал.

Браво на човека! Има много съвестни хора в България.