Две банди водят борба за наркопазара в София

Две големи престъпни групи се опитват в момента да завладеят пазара на наркотици в София.

Обратно в новината

Коментари - Две банди водят борба за наркопазара в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не е ли по-добре повече-от-прилично заплатените с наши данъкоплатски пари структури просто да си свършват работата (за която им плащаме) професионално-тихичко и без предварителни фоерверки !? Пък когато престане да мирише около училищата на `онзи` дим, и престанем да виждаме еди-какви-си неща по улиците, и започнем да спим редовно спокойно -- то тогава без подсещане ще получат овациите ни .

абе не разбрахте ли че МВР е публичен дом като си платиш може да си ги враткаш кокото искаш а и им харесва да правиат трабички абе много им е зле генетичниа материал неможе ТКЗС да се казва МВР

Вървим по пътя на Мексико. България май ще се превърне в Европейското Мексико до 10-на години.

1. Полицията знае кои са разпространителите на дрога, но ги чака да започнат да трупат капитал и мощ. След това ще ги удари! 2. Групите за крупни кражби и грабежи - същосе знаят. Ще ги ударят след като похарчат парите си в чужбина! Баааааа, е толко гениално, просто не е истина!

На тия наркобарони МВР им се кани от сума ти време - разни акции, капани, а-ха още малко да ги хванат. Ако не утре, то вдругиден. През това време тия продават тонове наркотици. А Нова телевизия им скри шайбата на МеВеРето - със скрита камера и микрофони показаха признанията на няколко наркопласьори. Как телевизията може да ги разкрие за 15 минути, а на полицията и трябват 15-20 години !!!

Вече сте смешни. Всичко знаете . А защо са на свобода ??? Или те работят за вас . Това и ние го знаем. Поне не давайте тъпи изявления.

Кои?

Много глупаво е МВР да съобщава какви мерки ще предприеме за борбата с престъпниците.Направо се чудя на акъла на Валери Йорданов.

Ти може и да се чудиш, но господина си прибира месечните лепти и си свирка ;) Ако държавата реши, може да 24 часа да ликвидира из основи цялата престъпност, но тогава ще останат на едни голи заплати...

има и един друг въпрос обаче. ако наркоманите изведнъж им се спре дрогата ще запалят града :) тогава кво ще правим :)

Интересно,защо след като се знаят тези неща милиционерската държава нехае и само ни информира.Освен показни акции и откриване на обекти премиера и кучето му-ЦЦ не правят нищо за България.

Е комисара го е написал ясно. Проблема е , че са 2 групите, освен ББ и МВР се е появила и друга група - конкурент.

две с МВР или без МВР ?

много точно

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Vingai mi e bilo chudno kakuv li degeneriral mozuk moje da stoi za iziavlenia kato tova a i nick kato tozi. Ako tolkova mileesh za otechestvoto redno e da kajesh "Bog da pazi Bulgaria" a ne "pravitelstvoto na ..." Mnogo si zle no ako si na edna shepa hapcheta ti e prosteno.

Нашата цел е преди събирането на достатъчно капитал и мощ от двете групировки, да ги ударим и да ги елиминираме"- ЗАЯВЯВА КОМИСАРЯ. Какви са тези групи БЕЗ КАПИТАЛ И МОЩ е ясно - някакви долнопробни наркопласьори с които ще направите една ПР акция за да ни показвате как громите престъпността. ЖАЛКА ИСТОРИЯ КОМИСАР, ЖАЛКА.

а мвр на страната на коя група е? или и на двете?

Всичко знаят тези "спецове" ама нямат мозък или неискат да се научат да действат. Какво ги топли един куп засегнати от техните групи като те ги знаят или още немогат да се разделят с "бонусите"

Ще елиминираш ти, дръжки! Колкото елиминира МВР през годините... Хем ги знаете, хем им треперите, че не се знае в каква симбиоза сте с тях, ама хайде, ще почакаме и теб ще те видим...