Коментари - От МВР: Близките на Зайков ни казаха, че той никога няма да се предаде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста издирвани от народната полиция се "самоубиха".Италианския филм от 60-те години на миналия век се наричаше:Следствието приключи забравете".Най-точното е ,че мъртвите никога не говорят и не могат да сторят това.По силата на закона се считаш за невинен до доказване на противното.Истината никога няма да излезе наяве.Така е по-лесно за всички.

Нямам познат, с който да сме коментирали случая и който да не е казал: "А, Зайков ще се самоубие... в присъствието на полицаи..." И вече други хора питаха: АБРЕ, А ЗАЩО МВР СЕ ОПРАВДАВА ЗА САМОУБИЙСТВОТО НА НЯКОЙ СИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ?

Защо полицията трябва да се оправдава за самоубийството на Зарков? Дори и да не се е самоубил какво променя факта, че е убиец? Защо ние българите винаги и от всичко сме недоволни и все мрънкаме? Ако стане престъпление и не заловят престъпника - зле, ако го заловят или убият - още по-зле. Тогава започваме да го защитаваме и да се съмняваме , че не е той. И Зайков и убиеца на виктория пък и много други са рецидивисти, извършили много други престъпления, но в случая те не са истинските престъпници. Всички започват да ги смятат за ЖЕРТВИ.................

Защото не е факт, че е убиецът. Всъщност никой не забеляза, че не го доказаха. Точно когато го застреляха, а това пък стана точно след изборите, съобщиха, че са сигурни, че той е убиецът. А защо не бяха сигурни, докато беше жив? Защото мъртвите не говорят. Ето защо е важно дали са го застреляли. И Зайков, и циганинът са рецидивисти за кражби или други по-дребни престъпления, не са убивали, така че не на нас тези - те не са жертви, а пазени на свобода длъжници точно за подобни случаи, когато ще е нужен виновник, но не истинският, а друг. Не ни вълнуват съдбите на набедените, а кои са убийците, за които никога не става дума?

Ей философче

При издирване и залавяне на бандити, българската полиция работи по 3 , добре проиграни , сценария. 1. Бандитът се разкайва, и сам се предава. Има случаи, в които е с адресна регистрация, и много, много не се е крил. 2. Бандитът не се дава лесно, съпротивлява се, и в един момент, за да не попадне в ръцете на врага, се самоубива (самоубиват го) 3. Бандитът, окомуш, професионалист, маже би поръчков, и до днес се излежава по плажовете на тропиците. Няма разкрито поръчково убийство, въпреки че мутрите от 90-те години масово се изпростреляха. А при сегашният случай , няколко дена ни разправят приказки за деца. Самоубийство с прострелване в гърдите, и то два (2) пъти! Самоубиец, прострелял се 2 пъти!Толкова е невероятно, че дари и по филм не е показвано.

Шилo

Тоя човек на снимката има физиономия на милиционер. Още преди да прочета статията, разбрах, че този е от милицията. Тежко ни с такива "органи"!

Брей! Наистина ли могат да стрелят?

Не знам защо се е самоубил с пушка след като първото убийство е извършено с пистолет ? Къде е този пистолет и как му пришиват убийството след като не е намерено оръжието на престъплението . Как ако има пистолет ще ходи като Делю хайдутин с пушка на рамо посред нощ като го търсят 200 професионалисти . Няма логика след като пушката е най- много с два ствола да стеля по открилите го с нея а не с пистолета . Никой не каза какви боеприпаси са намерени след "самоубийството " няма към момента публикувани .Няма списък какво са намерили на място а това представлява обществен интерес .

предвидливо премълчаха всичко, за да не предизвикват смях. Поредното замазано "разследване". Истината е някъде там...

Значи тия сега са се подготвили предварително как да си оправдаят убийството на зайков изтъквайки че ''близките му казали как ще се самоубие''???? нефелни професионалисти сте поне 80% там на държавната софра ама как да си признаете че нахалос ви издържаме.

"Бяхме близо до него един-два пъти, защото искахме да се снимаме с него за спомен", допълни Кошов.

Айде

Стига ни занимавахте с тоя селяндур. Искам друго зрелище !

Заяков е достоен мъж! Не се даде жив кат асандж, милошевич, саддам, каддафи и прочее.

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак и Сирия, Буш, Блеър и Тръмп трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

ко? Начи викаш, врагъ те е обкръжил, ти си пращал хора на смърт да го убиват, знаеш, че ще те изтезават и ще те направат за посмешище и вместо да се гръмнеш патреотично и доказвайки, че си имал правото и афторитета да ШЗДАВАШ ЗАПОВЕДИ, ти се предаваш кат страхливец. И покадваш, че винаги си бил едно нищо. Жалко, че са те следвали. Колкот до Блейр и сие - ТЕ НЕ СА ОБКРЪЖЕНИ, НИЩО НЕ ГИ ЗАПЛАШВА и са си ок. затвор? бълнувате уважаеми.

Полицията се оправдава,че не стреляла по него,ами ако беше убил случайно още някой,защото нямате право да стреляте,хаххаха

Тйпкяк

ха, ма вие така ще кажете...

ПОРЕДНИЯТРАЗБОЙНИК ГИ НАПРАВИ СМЕШНИ ХИ ХИ ХИ

Винаги едно и също. Някакъв рецидивист -убиец си стреля по полицаите а те после обясняват по студията как само във въздуха били стреляли, сакън нещо да не му стане. Жалка картина. Полиция, достойна за отвращение.

се оправдават, че не са стреляли. Те знаят повече от нас. Ако Зайков не е убиецът, е важно да се е самоубил, а не да е застрелян от полицай. Не случайно изчакаха да минат изборите, за да го хванат. Всяка външна проверка на случая може да предизвика скандал. И такива са много случаи. Не са чак такива олигофрени, каквито изглеждат на моменти, явно истината в тези случаи е много по-лоша от това за пореден път да изглеждат като идиоти.

Двоен убиец психопат стреля срещу полицаи, а вие с воден пистолет ли трябваше да отвърнете???

основния въпрос - какви са доказателствата, че той е убиецът? Защо едва след като го застреляхте, обявихте, че сте сигурни, че той е убиецът? През цялото време, докато го гонехте, всъщност не бяхте сигурни, но преследвахте само него. Сега случаят удобно ще с приключи и истината никой никога няма да разбере. Както в Нови Искър. Не знам кой ви е казал, че няма да се предаде, но определено изглежда, че ако беше хванат жив, нямаше да направи необходимите ви самопризнания.

ДА, компенсираха с гранати по децата в Силистра :)