Арестуваха безработен плевенчанин, продавал метадон

30-годишен мъж от Плевен е задържан и са му повдигнати обвинения затова, че е продавал метадон в условията на опасен рецидив. Грозят го до 15 г. затвор и глоба.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха безработен плевенчанин, продавал метадон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе човека помагал и на други да се отърват от наркотиците ,че и си осигурявал социална помощ а те ще го окошарят повече от доказан убиец.Щом системата нещо куца значи трябва да я реформират като например включените в програмата си приемат дозите контролирано по местоживеене.

Братята Гробареви ги пуснаха, с какво беха си напълнили гушите? Дайте дозите, цените, каналите , и кой им помагаше, от полицаите?

наркозависимите са също болни хора.............

От к'во? От липса на дРЪво?!

А КОЙ МУ Е ---ШЕФъ? Май ,нЕкой от ПарламентЪ!

Ако от герб го бяха надушили по-рано - щяха да го направят общински съветник ! За справка - боевски и орлинчо !

Значи не е безработен, имал е дребен бизнес? И сега какво, ще го храним в панделата? И защо държавата купува дрога на дрогарите? Ако нямат пари, да ги прибират в комуни и да ринат тор, че да изкарат за дозата! Веднъж плащам данъци, за да лапат дрогари и полицаи. Втори път дрогаря ме обира, а униформения толуп спи. Трети път плащам, за да храня дрогаря в затвора. Другари, вземете се в ръце, срещу данъците си искам да получавам сигурност, качествено здравеопазване, чиста околна среда...

Значи, за онкоболни няма пари за лекарства, но ДЪРЖАВАТА плаща метадона? О, нямам думи вече! Единственото нормално в тази държава е, че няма НИЩО нормално в нея...

Браво другари! 800лв = до 15 години затвор 50 милиона "забравени" данъци = потупване по рамото и леко подърпване на лявото ухо.