Нов въоръжен грабеж в столичен магазин (видео)

Нов въоръжен грабеж е извършен в София. Нападателите - мъж и жена са заснети от охранителните камери в магазина на булевард “Македония“.

Обратно в новината

Коментари - Нов въоръжен грабеж в столичен магазин (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Хубавото е ,че няма жертви и продавачката се е отървала само с уплаха. А циганите ще ги пипнат и ще полежат няколко годинки. Такиа кражби в САЩ са ежеминутни така ,че няма какво да се изненадваме.

Обирджиите са разпознати и се издирват (Нова ТВ). Продавачката все още е в шок и остава под лекарско наблюдение. След борбата с нападателите тя е със счупен пръст. Тя е успяла да спаси оборота на магазина и двамата обирджии си тръгват само с няколко кутии цигари.

нашата полиция ни пази като си стоят в кабинетите и пишат ли пишат досъдебни производства, справки, разпити ... сега тоя клетник собственика ще има да го привикват през седмица в различни стаи с различни чиновници всеки път различни и отчитащи дейност за да дава обяснения, докладни и т.н. и след около година като му писне ще им подпише декларация да не го търсят повече и случия ще му отиде в графа неизвестен извършител. Този случай ще си го придъвкват още известно време за статистиката и така нашата полиция ни пази. Това го казвам от личен опит

Сега защо не пишете"циганска работа",както винаги го правите.Защото ясно се вижда,че са българи и си трайкате,нали....

Цигани са.

"Мъжът и жената, които опряха оръжие в главата на продавачката, живеят заедно на семейни начала. Имат и дете. Полицията обаче не ги е открила на адреса, на който са посочили, че живеят. Обявени са за общодържавно издирване. Те нямат криминални регистрации. Според собственика на магазина са от ромски произход" Nova tv

Хораааааааааааааааааааа,никой не мълчи,ама бог високо,цар далеко.Вече никой не ни обръща внимание.Това беше целта и я постигнаха нашите ВЕЛИЧИЯ.Крещи ми се,но са ме хванали за гърлото и как да го направя-кажете ми?

На тия им трябва ОХРАНА, а не Камери. Дори и банките ги ограбват, макар да имат камери Навсякъде... А с тия камери, собственика на магазина, само може да гледа, как е бил ограбен.

Горката жена ,колко стрес са и прачинили.

викаите им на тия боклуци които останаха в българия -наведените- !

Това е нашата държава: лечение се организира чрез събиране на дарения по Фейсбук, престъпници се ловят ако някой ги разпознае по форумите... Иначе за подобни изпълнения в нормална държава, тези двамата щяха много време да преседят в затвора. Даже и при чисто съдебно минало.

Горката жена за 350 лева заплата заслужава ли си да я дърпат за косата да я удрят и да държат пистолет на главата много кофти а пак за извършителите макар и малко по-белички ги видяхме.

ВЪПРОСНИТЕ ОБИРДЖИИ СИ ЛИЧАТ ,ЧЕ СА СИ БЪЛГАРИ. И СРЕД НАЩЕ ИМА МЪРШИ. СТИГА СМЕ СЕ ПРАВИЛИ НА МНОГО ВЕЛИКИ. ТИЯ МЪРШИ СА СЪЩИТЕ МЪРШИ КАТО 240 ДЕПУТАТА КОИТО НИ ЗАРОБВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ВСЯКА ГОДИНА. СЪЩИТЕ КОИТО ОГРАБИХА КТБ И С НАЩЕ ПАРИ СИ ВОДЯТ ЛЮБОВНИЦИТЕ ПО ОСТРОВИ, КОПУВАТ СКЪПИ КОЛИ НА ДЕЦАТА СИ И ТАКА НА ТАТАК. ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕМ С ИСТИНСКИТЕ БУНТОВЕ, ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СМЕ С ТОЯГАТА ОТЗАД И ВИНАГИ ЩЕ СМЕ НАВЕДЕНИ ПРЕД ТЕЗИ СРЕДНООБРАЗОВАНИ МУТРИ. ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВА ЕДВА КОГАТО НЯМА КАКВО ДА ГУБИТЕ,А ВИЕ НЯМАТЕ НИЩО ВСИЧКО СА ВИ ЗЕЛИ. ОПОМНЕТЕ СИ. ЛЕВСКИ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА ЗАРАДИ ТОЗИ МЪРШАВ НАРОД

Pesh0

интересно , по другите сайтове и по новините значи лъжат , че са цигани . че и имената им казаха .

koia@abv.bg

Я изгледай видеото още веднъж - дваж и пак си помисли. "Дамата" съвсем българска осанка имаше и профила ѝ беше съвсем български - ама от ромски произход. За "джентълмена" не мога да кажа - не се виждаше.

Чисти цигани са и двамата, Рангел Рангелов и жена му Боряна Рангелова, те сами ще се покажат след жалкия обир. Дължат пари на много хора в София няма да ги защити никой.

Знам че полицята ни чете и подслушва. Съветвам полицята да залови престъпниците, защото в противен случай ако ние ги набараме щее ги увисим на някой столичен сфетофар. Око за око зъб за зъб. НА БОРБА БРАТЯ

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА СФОРМИРАМЕ БОЙНИ ОТРЯДИ. ЩОМ НЯМА ПОЛИЦИЯ И ЗАКОНИ ВРЕМЕ Е ДА ВЗЕМЕМ ПРАВОСЪДИЕТО В НАШИ РЪЦЕ. АРМЯТА ДА СЕ ВЗЕМЕ В РАЦЕ И ДА НИ ПОМОГНЕ ДА ИЗМЕТЕМ ТАЯ КЛИКА ОТ ВЛАСТВА . ЕДИНСТВЕНО БОЙНИ ОТРЯДИ ЩЕ НИ ПОМОГНАТ ДА ОЦЕЛЕЕМ В ТОЗИ ЗВЕРИЛНИК. ПОМНЕТЕ АРКАН. ЦИГАНИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЯТ МЯСОТОТ . КРАЙ НА ЦИГАНЦКИЯТ ТЕРОР. ОБЯВЯВАМЕ ВОЙНА НА ВСИЧКИ ЖАЛКИ СОРОСОИДИ И ГЕЙОВЕ. АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ЕВРОГЕЙСКИТЕ ВИ ЦЕННОСТИ

тиа оставиха отпечатаци навсякъде куките как не са ги заловили вече

Аз знам какво е да искат да те оберат..много е приятно..като писане по форумите.. само дето е много важна разликата между реалност и шега.

Като толкова ги защитават гадните цигани от Европа защо не си ги вземат при тях и да си ги отглеждат?

Докато управляват Герб така ще е! Мизерия, Крадци, Убийци и Наркомани. Да се махат от властта тези некомпетентни и крадливи хора и със тях всички крадци които ги заобикалят.

ЦИГАНИТЕ НА САПУН ВСИЧКИ ДО ПОСЛЕДНИЯТ КРАК. МАМИЧКАТА ИМ ЦИГАНСКА.

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Един от коментиралите под статията в ОфФнюз е разпознал жената и се е свързал със собственника на магазина.Ще ги пипне полицията,ако вече и не са го направили

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

BOIKO, BOIKO....NE MI OTKRIVAI MAGISTRALI- HUBAVOTO SE VIJDA. ZAEMI SE S TEZI AIDUCI, SKUSAI LUBOVTA S DPS- NI6O HUBAVO NQMA TAM. NEKA JIVEEM SPOKOINO, DA NQMA KRADCI!!!!

На клипа се вижда,че това са цигани!!!! Поредната наглост,че и биха жената,взеха и парите,плашиха я с убийство.... Чашата прелива,в най скоро време положението ще се взриви и ще хвърчат искри ,че и огън ще гори даже!!!!

Българи са - наркомани - не всявай излишна омраза ! познавам българи по-големи парцали и от циганите!!!

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Всичката подобна измет в пандиза. А дневната дажба от храна вода и лекарства да бъде за 1/4 от затворниците. Да се оправят помежду си. Всеки ден да влиза надзирател и на случаен принцип да разстрелва един затворник. За да живеят в страх и ужас. НАй-скапаната държава с огромен и раздут щат полицаи спрямо брой население и територията. Дебелаци, които лежат в патрулките и се крият в храстите. Същата измет като престъпницити, с тази разлика , че ги хрантутим легално.

Селска чалгарско-бандитска сган. Това представляват 90 процента от българите днес.

Тези крадци са роми,не са българи!

Пак цигани ! Боко, Боко защо не търсиш диалог с тях ?

Какви цигани, бе? Чисти българи са тия двамата.

Кви Българи бе,тия са гербери

Щом някой краде в домът ти или в магазинът ти - пръсваш му черепа с пистолет или бухалка, на съучастничката също и НЕ НОСИШ отговорност. Жалко, но няма да стане. Кучетата и крадците които те нападат са защитени - ТИ ЧОВЕКЪТ който работи - НЕ!!!

Всички българи в купом:кой краде под ножа щом не ги вкарват по затворите. И какво ще стане - ще почнат да вкарват 10,100,...,10 000 защитаващи се българи по затворите ли !?! Е да ги вкарат,ако им намерят място но поне ще има достатъчно претрепани,които ще са назидание за останалите

а някой да знае че гугъл може да сравняна и търси по снимка затова и е масовата акция за сел фи сам да си покажеш снимката с името дерзайте

В държава с 5 млн. население концентрирани в 4 по-големи селища на 2-3 часа път с кола, стават престъпления като в държава с 350 млн. където има градове на разстояния хиляди километри. Определено капиталистическият неолиберален строй е в апогея си на развитие. Направо закривайте парламент, МС и ВСС. Без тях поне хората ще могат да раздават възмездие сами.

За съжаление си прав за нормалните държави но ние все още не сме....за голямо съжаление.

В една нормална държава, в която се борят с престъпността не само про форма, на тези двамата нагли престъпници снимките ( а те са превъзходни) щяха да бъдат показани по всички видове медии придружени с парична награда и в рамките на няколко часа(!!!) те щяха да бъдат заловени. След това процес и тежки присъди за назидание.

Ако беше др.Овчев и Секретарчето с желираната глава-щеше,да е по добре,нали помиярче?!

Остави го.Около"Операта"мирише на леш..

.. и на пица.

Абсолютни тъпи кавали сте това ГЕРБерастките тролове

ЗАДАЧА ЗА ПОЛИЦИЯТА: ДО УТРЕ НА ОБЯД ТЕЗИ ДВАМАТА ДА СА В КИЛИЯТА! СЛЕД ОБЯД ЩЕ ВКАРАМЕ ПРИ ТЯХ БАЩАТА, БРАТА И ПРИЯТЕЛЯ НА МОМИЧЕТО. ЗА 1 ЧАС. ПОСЛЕ ЩЕ ГИ СЪДИМ. АКО СА ОЩЕ ГОДНИ... ПОЛИЦАИТЕ, РАЗМЪРДАЙТЕ СИ ТЛЪСТИТЕ ЗАДНИЦИ, ЗА ДА НЕ ВИ ИЗРИТАМЕ!

Полицията ни не става за нищо.Благодарение на онези,които лапат ,като обезумели!Вързани крака и ръце,дефицит на възможности за мислене,никаква мотивация,ежедневно мачкане от всички,няма боклук,който да не си изтрие краката в полицията.....потресаващо скудоумие.Уж е орган,който издържаме за да ни пази, а всъщност се командва от тези,които трябва да са преследвани от нея.

@Dir

Престъпниците стават все по-нагли защото са безнаказани. Законите - смешни, полицията - съучастник. Всичко е така изградено, че да смазват обикновените, честни хора. Това не е защото държавата не може да се справи с престъпността, а защото не "бива". Народа трябва да е малтретиран, поругаван, обиждан, ограбван, затъпяван, разболяван и всичко възможно за да изчезне, като самосъзнание, нация и въобще като хора! Най-добре е в тази държава да останат само цигани и емигранти - тогава политиците, ЕС и САЩ ще са най-после доволни! В най-добрия случай могат да останат и някои необразовани и тотално затъпели българи (за слуги), накъдето ни води просветното министерство (сегашното и всички предишни)!