Хиляди сигнали получени в МВР след атентата

България е била само платформа при извършването на терористичния акт в Сарафово, смята главният секретар на МВР Калин Георгиев. Той увери, че разследването се води от българските власти, а не от чужди служби.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди сигнали получени в МВР след атентата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аууу да не повярваш. Кой луд ще се обади на Калинчо. Хайде стига с полицейския PR. Всички знаем, че на паразити PR да правиш е равно силно на умрел нож да вадиш. Самоделна и вътрешна работа, както при кулите в САЩ. Сега искат да изпъкнат с блясък, но.. службите отдавна са мъртви - в днешно време властва престъпността. Иначе художника има креативност в рисуването на портрети - линии,сенки, очи.... Едно време тези художници ги караха да рисуват екслузивно и само за МВР срещу 10 лева на портрет.

То колко мутри и друг народ покрай тях изтрепаха в България и ... нищо разкрито, а сега ...работа, много работа, но резултатите ...

Ми ша са обаждат хората, щото половината ни политици и депутати на него приличат!

Още 100 години ше издирвате така измисления ви терорист куки тъпи

Резултатите от разследването ще излязат в деня в който Израел бомбардира иранските атомни реактори.

Много добре казано

Единствените рискове в България са да те ухапе бясно улично куче или кърлеж с лаймска болест, да се отровиш от менте алкохол или храна, да пропаднеш в улична открадната шахта или дупка, да те пребият роми за 5 лева, да те бутнат на пешеходна пътека, да те пребият ако погледнеш някой който ти е отнел предимството и т.н.

Аз бях подал сигнал, че този от снимката е Митьо пищова, но никой от МВР не реагира и делото си стои зациклено.

И други се обадиха за него - проверихме го, има потвърдено алиби. Взети са му и натривки - още се смеем на резултатите.

И АЗ!!!!

Може ли и аз?

Освен да им се забрани да гледат криминални филми трябва да им се ограничи достъпа до интернет на теми " тероризъм"

не губи време-грабвай вазелина и потегляй към Сев.Корея,докато все още там не са опасли всичката трева!

България може и да е била платформа за атентата, но на тази "платформа" живеят над 7 млн. български граждани и един от тях стана ЖЕРТВА на атентата. Така че "платформата" не е с нищо застрахована и този тъп термин не звучи никак успокояващо за гражданите на Република България.

Това не е ли мутрата на Цветан Цветанов?

А ДЕЛОТО НА СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ?

Естествено, че сме сигурана страна в духа на коментара КОККОТО да работиш в Световният Търговски Център в Ню Йорк на 11.09.2001 г. преди събитията .....

Киното в САЩ е сигурно място,докато този тъпак е трябвало да каже вместо това,да отидеш на театър в Москва,да заведеш детето си на училище в Беслан,да си ва лечение в болница в Уфа,на кораб по Волга,в самолет на "Аерофлот" и много други местенца от великата пустош!Няма човек,живял във Велика Америка,който да не е изпитвал изключително спокойствие,каквото не можеш да изпиташ никъде другаде!А глупаците,които драскат глупости за сигурността при комунизма,нека знаят,че това че не се е изнасяла истината по вестници като "Работническо дело",не означаваче престъпността е била малка!Най-големият кошмар ,който съм изживял,беше като студент в общежитията през декември 1973г.,когато детенцето на един комунистически номенклатурчик,разстреля 10 души-студенти!Беше истинска кланница!Така че,придържайте се към истината и не водете прокомунистическа пропаганда!

Демокрацията е измислена от алчните престъпници. Искам си комунизма с всичките му изгъзици!

И с какво точно ги разстреля - с автомат?

като събирам две и две: атентата, липсата на напредък, отиването на ББ в Израел си вадя извода- има недоволство в Израел, че не сме докарали нещата до никъде. Има едно надхитряване. Те казват- знаем зад атентата стои Иран и Хизбула, ние казваме- не може да го потвърдим. Едни се съмняват, че Израел има такива доказателства, други се съмняват че България прикрива умишллено данни. Едни казват Израел си търси поводи, други казват България не иска да се навира на очи и замазва истината. Е, все пак атентат имаше и убити и казват идентифицирани атентатори. Тогава.....?

Тоя олигофрен още ли е главен секретар, боже пази България. И този смешник ще разкрива терористичен акт, айде стига бе.

Лъжи, лъжи без край!

А аз пък не искам България да е толкова сигурна, като да отидеш на кино в Америка. Там просто влизат ненормалници с автомати и разстрелват. Искам България да е сигурна и спокойна, както преди да почнем да се бутаме между шамарите на големите играчи.

Мисля да стана престъпник с толкова тъпи минцифайки кариерата ми ще процъфти...

За кариера в държавния, или в частния сектор мислиш?

Никой не може да тъврди, че нещото изобразено на несръчния фоторобот е атентаторът или негов помощник. Ако това бе така, ораганизаторите и изпълнителите на атентата вече щяха да бъдат разкрити. Нещото от несръчни фоторобот е част от мероприятитето по смаляване последствията от неуспеха и оправдание за напразно изхарчените пари на данъкоплатците за сигурност.

МВР отдавна работи зле, но последните 2-3г. са направо трагични.

А не могат ли от МВР да накарат света да работи за нас по кражбите и справяне с битовата престъпност. Тази дейност също според документите е част от националната сигурност.

Вие не можете да защитите нашите граждани, които ви хранят от платените данъци, а тръгнали да защитават само чуждите граждани.

"По думите му България е била платформа за извършването на терористичния акт." Очевидно езикът на тези които "знаят" всичко за атентата, но не знаят кой го е извършил и кой организирал, се различава от езика на обикновените хора. Нека ни се обясни, тази "платформа" доближава ли Георгиев до развръзка в разследването или запраща обществото още по-далеко от неуспеха на службите?Може ли някой да ни преведе платформеното изявление?

този прилича на 70 % от булгарските маже. леко брадясал, с тамна коса, дебели везди и леко наднормено тегло. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За пореден път научаваме, че някои хора "знаят" всичко за атентата, но няма да ни го кажат. Знанието било плод на техни усилия, но целия свят работел за това. И нито думичка за проблемите които България има в сигурността, защото при управлението на езин бивш главен секретар на МВР е срамно за служби и милиция да имат проблеми. Щраусова работа.

Този прилича малко на мутра, демек на Б.Б. и Цвъ Цвъ

Не, на майка ти прилича. Много си оригинален.