Коментари - Вътрешният министър призна за напрежение в МВР | dnes.dir.bg
назад

Вътрешният министър призна за напрежение в МВР

Реформата в МВР, приета от предишния парламент, поражда напрежение във ведомството, заради необоснованото увеличение на доходите на част от служителите.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър призна за напрежение в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При капитализма, особено българския е така, парите отиват в една малка част от хората а другата, голямата част от хората, лапа мухите и бачка за да изкара парите на малцината.

при капитализма ченгетата работят като апаши, а при социализма като стражари ..

Защо няма напрежение, че не си вършат работата? На улицата няма грам полицай или катаджия. Всичко е оставено на самотек. Защо не видяхме синдикатите им да протестират срещу това безхаберие?

Прости им Господи те не знаят какво правят.

Затова е напрежението

Алооооооо, министъра?Къде го има това.Да работиш и да вземаш и пенсия едновременно.Тиквата е тъп пожарникар.Това може да му роди тъпата кратуна.Народа умира от глад.Или си пенсионер или работиш.

A movies president?

Полюциите да бъдат пенсионирани преди да започнат работа, за да получават и пенсия и заплата.

Айде бе, напрежение! Като им гледам статистиките на разкриваемостта и шкембетата, последното нещо, което ченгесарските тюфлеци правят, е да се напрягат.

Не само чантаджиите си запазиха постовете и облагите там има цели фамилии които са окупирали кухи длъжности от деситилетия в нарушение на всякакви законни ....

Примерно - в ДАТО!

Добре ще бъде първо да отбележиш социалното и политическо недоволство на данъкоплатците от полицейския произвол и дебилската работа на твоите полицаи. За какво ви плащаме заплати, а вие които не плащате дори една стотинка данъци и осигуровки, да се гаврите с невинни хора, ваши работодатели, данъкоплатци. Къде го има това по света? -Идиотите, вместо да са слуги на народа, да се ебават със своите работодатели. Не социална несправедливост, а директни уволнения, Пламене. Започвай от криминалния сектор ІІІ РПУ Пловдив, те са направо криминални дебили, малоумници и мързели, не криминалисти! Не стават за нищо, освен за шут в задника, лайняни торби с мармалад в картуните, безмозъчни кауни!

Мустафа, я оди натегни тулупо с фуражката, че много се е напрегнал.

няма заплати-няма напрежение

НА ВСИЧКИ , КОИТО ПЛЮЯТ ПО МВР ИМ ПОЖЕЛАВАМ ДА ЗАПОЧНАТ РАБОТА В МВР ,А АКО НЕ , ТО НЕКА СТАНАТ ЖЕРТВА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТОГАВА ДА СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ СА ПОЛИЦАИТЕ И ЗАЩО НЕ МОГАТ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА

за да те назначат милиционер знаеш ли какви дебели връзки трябва да имаш? и да си глупав на туи отгоре и да са ти наврени ръцете отзад така че нищо да не можеш да работиш.

НА ВСИЧКИ ТЮФЛЕЦИ, КОИТО НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ УСЛОВИЯТА НА СЛУЖБА В МВР, ПОЖЕЛАВАМ МОМЕНТАЛНО ДА ПОДАДАТ РАПОРТ ЗА НАПУСКАНЕ И ДА СИ ПОТЪРСЯТ РАБОТА СПОРЕД ПРЕТЕНЦИИТЕ И СИ!

Типично нашенска черта е да гледаме в канчето на ближния. И ако не дай Боже ближния хапва повече от нас, голям проблем става, даже и "напрежение". А за МВР просто нямам думи-те си знаят!

от тези по.ицаи Какви .и не п,иви.егии им ддадохал а те пак вземат подкупи! Гьонсуратлъци!

Щеха да увеличат доходите само на Шефове и Секретарки.

ми те секретарките вършат по голяма работа от редовите милиционери-бакшиши,поне обслужват сексуално и професионално шефовете и взимат два пъти по големи заплати от катаджиите

Реформа нямаше и не може да е имало по времето на ГЕРБ , всичко беше имитация и присвояване на огромни парични потоци !

Как само звучи реформи,а на практика нищо,добрите предложения от който можеха да почнат реформи в МВР,бяха спрени от синдикатите и бардака в МВР продължава умишлено.

Чета коментарите и доколкото разбрах напрежението е заради това, че "чантаджиите си запазват привилегиите и заплатите им растат! Ами, драги ми редови полицаи, сега е момента да протестирате!;) Действайте, но да стане ясно че искате шефовете и администрацията да са с по-ниски заплати от вас, дето сте на терен! Да ви видим имате ли топки за тая работа или ви бива само да "респектирате" граждани, които протестират за правата си или да пазите "народни избраници"!

Най-после един точен коментар!!!

И в коя държава казваш, че образованите чантаджии взимат по-малко от униформените на улицата?

Полицайчетата, дето само чоплят семки до служебните коли недоволстват че други вземат повече пари. Какво да коментираме.

Кой знае и кой не знае пише глупости полицаите нямат нищо общо със случващото се иде реч за така наречените чантаджии и както винаги го духат тези които вършат работата.

ами да го духат,нали за това са подали молби

Каква реформа?няма такова нещо не слушайте какво ви лъжат,всички свесни предложения за промени бяха отхвърлени ......

и Бъчвата въртеше само далавери,харчеше безразборно да урежда свои хора....а полицаите ходеха сзс старите обувки.....

съкращаване яко, кво ни занимават милитата със себе си! Космически заплати за 0 работа, и пак недоволни.. щото така са намерили...

Ти си луд бе какъв космос те тресе май местиш въздуха ей така само и само да пишеш нещо си.

и кво създават милиционерите,какъв продукт питам,че те даже циганите не ловят даже са комбина с тях за някакви мижави 20 лева и кутия цигари ама нали е на муфта

Търтеите ли в тая държава са най-важни та ще им вдигате заплатите?

Пълен абсурд - недоволстов защото на някой ще му увеличат заплатата "необосновано".

Нещо май не си наясно заплатите на началниците чантаджии наистина се вдигат и привилегиите им на тези със заварено положение остават ,а другите които теглят каруцата духат супата е те за това е напрежението.

Абе тъпанари дето пишете да го духат куките не разбрахте ли ,че реформа нЕма . Истинските чантаджии по дирекциите и министерството си запазват привилегиите ,а за заплатите да не говорим на какво се радвате???

С мирижливити цици навънка!

Фатмаци - свине!

Началниците изреваха, това е добре ;))

Да го ...хат куките и на куките фотографа.