Арестуваха зетя на Фатик за изнудване

Столичната полиция арестува зетя на Фатик* - Дениз Тюркмен и 44-годишния Милослав Кръстев-Мишо. Двамата заплашвали и изнудвали софиянец да прехвърли имот.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха зетя на Фатик за изнудване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако доказаните престъпници седят 20-30-50 години в панделата, няма д аима поражения над хората. Ама те са свързанис властта, затова и мародерстват. Народа не знае това и избира други престъпници, които да защитават тези. Сложно на думи, просто за спиране, но няма желание за промяна.

Какъв е този имот за 2 милиона евро? :) Пак пишат смешки тези от дира :)

Колко струва един парцел от 20 декара, а пък било то и в Люлин?

Тоя и съдбата го е очукала /смъртта на сина му/ и пак не е разбрал посланието. След като 10 год. му изгнание е свършило и пак се проявява, сега да го изгонят доживот.

сега с Решение на СГС , е доказано че имота е прехвърлен с фалшиво пълномощно и нотариалният акт за една втора от собствеността е обезсилен, отделно от това към момента на прехвърляне на 40 годишния собственик, който се тръби че е изнудван другия продавач е бил обявен за безследн озичеднал. Не се притеснявайте , ще излязат шокиращи факти относно придобиването насобствеността от 40 годишния собественик и неговите приближени. Само ,ч е както винаги хората в България прокуратурата се ползва само от недобросъвестните.

...яко върти още от преди 10 ноември 89-та.. ...като чета имената...Тюркмен,Фатик,Шабан...сякаш се намирам някъде из чукарите на Ориента,а не в китната си България...

link

Не думайте- арестуваха го?! Тц, тц, тц.... Изкъпете го, нахранете го, напарфюмирайте го, доведете му някоя сгодна женица, оставете го няколко дни на тази диета да се "помъчи" няколко дни- докато изфабрикувате съдебен документ, че е чист като момина сълза, после го пуснете, като му дадете малко от народните парици за из път и можете и някоя колица от последна серия да му прикупите- да не ходи пеш. А бе- аз ли да ви уча, ей!!!

А СЛЕД КАТО Дениз Тюркмен ИМА ЗАБРАНА ДА ПРЕБИВАВА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ КАКВО ПРАВИ ТОЙ В БЪЛГАРИЯ? КОЙ И КОГА ГО Е ПУСНАЛ ОТНОВО? ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БКП-ДПС ЛИ?

къв е тоя турски сериял или по-точно казано "български сеир".... аз им изгубих връзката фатме, фатик, кюмюр и къв ли не... Другата седмица тея мутри ще бъдат оправдани, потърпевшия пребит, а имота отнет

Пламен Орешарски на брифинг за медиите в Народното събрание, 04 септември 2013 "За първите сто дни освободихме страната от страха. Това може да го чуете навсякъде по улиците, сред бизнеса, сред гражданите" Сергей Станишев 04.05.2013 На 12 май българите ще преодолеят страха "Вижте в какво се превърна държавата ни, в каква полицейщина. Лидерът на БСП изтъкна, че държавата принадлежи на хората". Цветлин Йовчев, 20 декември 2013 "Цветлин Йовчев отчете, че като цяло престъпността у нас през 2013 г. е намаляла с 1,1% и го определи като "огромен успех".

Разходете се по улиците на милата ни родина, загледайте се във физиономиите им, минете вечер покрай "луксозните" столични заведения, престъпници колкото поискаш, с лопата да ги ринеш. Но те са си добре, докато шефовете са на жълтите павета и чертаят закони, ние ще се свиваме като мишоци.

Едно време в подони ситуации, са отивали няколко луди глави са бастисвали всичките бандити вкупом. После отиват и на другата явка и пак същото. Днес е демокрация и така не може. Защото и властта, и бандитизма, и вичко е в рацете на партийните властовици. Бог да прости България! Каквото беше, беше. Язък, че Георите на България мряха и семейтва зарязваха за доброто на народа, а той непризнателе се залюби с цигани, турци, бандити и комуняги ... Бог да прости! :(

Затвор 30 години. Избиха сума ти народ. Изнудваха нормалните хора.

За какво ни уведомявате,като утре ще ги пуснете.....

такива трябва да ги разстрелват по бърза процедура!

НА УЛИЦАТА ,...Со КАМЪНИЕ... Друго не остана. Бг-съд.система още е в ОСПУТКА--26Г.

Това са РАБОТНИЦИ НА Бг-СЪД.СИСТЕМА. Ако не бяха ,до сега с толкова престъпления ,да са в ЗАТВОРА от 2005г.до ден днешен.... Кой ги ЗАКРИЛЯ?

Лошия Костов изгони доста боклуци за заплаха на националната сигурност. Оттогава насам изгонени за заплаха на националната сигурност няма, защото и национална сигурност няма. Иначе тия образи щяха да са в пандиза, а не в новините.

Направо ги избивайте тия мишоци

Заловените цигани незабавно да бъдат третирани с Циклон "Б" !!!

За обезпаразитяване става и обикновен сапун

ама те електорат бе? Като ти гледам смотания ник, не става ясно защо плюеш против червения електорат ?

така и ще ги пуснат. И отново ще се питаме кой, какво и защо, точно като малоумните. Фатик-Матик и други бандити си правят каквото им скимне, плащат си и безобразията им потъват в небитието. Само го отчитат като "криминално проявени", но никой не настоява за отговор на въпроса: като са се проявили криминално (четем, че това са тежки престъпления), защо аджеба още не са в затвора, а продължават да се "проявяват" криминално? Полицията и прокуратурата какво са предали на съда за тези разбойници, които тормозят хората от години?

Все престъпници и все на свобода,докога.........

Чирков ще се застъпи пак за Тюркмен

Тежко му на тоя от Люлин...

мда, ритна си тоя здравната книжка по всички параграфи, с тая слаба държава и покупни институции не го чака добро :)))))))))))

И защо тези двамата не са в затвора? Отговора е прост: Нямаме МВР, Прокуратура и Съд. ВСС се заимава само с личното облагодетестване на членовете си.

Този нали беше персона нон грата за България? ой пак му даде карт бланш да се подвизава тук?

нещо пак са се объркали в цацаратурата. тези всичките са видни спонсори на коалицията на сполуките и заслужават ордени стара планина, като доганят

И какво се оказва? Отново Иван Костов (2001ва) е взел мерки за изгонване на боклуците, а всички други след него - са ги пуснали на драго сърце обратно

Иван Костов не ги е изгонил. Иван Костов имаше сделка с тях. Остави ги да правят каквото си искат, в замяна не трябваше да ги пишат по вестниците!

луд ли си? Изгонения от България по времето на Иван Костов Денис Тюркмен имаше общ бизнес с Илия Павлов. А Павлов беше натикан в миша дупка по времето на Костов, затова и Мултигруп плати на царя, да се върне и да събори Костов! Големи глупости дрънкаш !!

Защо просто не са ги застреляли тези боклуци,вместо да харчат народна пара за тях.

Защото е невинен. Объркали са се. Повтарям объркали са се. Сега ще заведат дело за клевета срещу човека или май беше срещу България...