МВР издирва безследно изчезнала жена

Столичната полиция издирва 39-годишната Таня Веселинова Боцева, която е напуснала дома си на 9 март и оттогава е в неизвестност, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - МВР издирва безследно изчезнала жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано на са я батисали мангалите. Всичко е резултат на Хайдуккостовата демокррррррррация.

А огледаха ли околовръстното на София???????

Изрод си ти.

Стига сте търкали клавиатурите. Изчезналата е циганка, от тези със светла кожа и пъстри очи. Не случайно снимката е черно-бяла и не споменават името.

Е как не го споменават?! И трите са посочени: Таня Веселинова Боцева.

Глупако, изчезналата НЕ е циганка! Познзвам брат и. Тъпанар си ти, тъпанар!

е добре жената, но ми е интерсено как човек може да носи раница в себе си...

Е как. Разпорваш го, вадиш карантиите и слагаш на тяхно място раницата. В противен случай ще се окаже, че редакторите на ДИРа са неграмотници, а това е просто немислимо.

Tука до нас някакъв съсед преби жена си.Сложни са отношенията супруг-съпруга.

сложни са, но не съм чувала жена да е пребила мъжа си.

Умната жена знае как да му го върне без да го пребива.

Е, да - ако не се обичат, а просто съжителстват, отношенията стават сложни, наистина...

и мойта ковра така се изнесе от дома докато съм на работа. Ще се обади на мъжа си да му каже, че е завела дело за родителски права и за семейния апартамент...........

Крайно време е ние сами да си почистим дома от всички боклуци, дръзнали да посягат на децата,бабите, родителите, жените ни!!! На сапун!!!

Жената на Андон Митев единият от мъжете, пребили зверски 93-годишната баба Дона от Ръжево Конаре, за да ѝ откраднат 100 лв. (50 лв. и портмоне) определя като нормално стореното от мъжа ѝ " СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ СРАМ ЗА БЪЛГАРИ СРАМ И ПОЗОР ЧЕ НЕ СЕ ВДИГНАТ ДА ЗАЩИТЯТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ! ТОВА Е КРАЯТ НА ИМЕТО българия!

като не ги разстрелваме тия изчадия, ще се плодят и ще казват, че е нормално

Ееее, един път и ти да кажеш нещо свястно!

Да срамно е? Българите не са божи(богоизбран) народ. Не са и имперски народ. Не са от правата вяра. Не са мургави. Не са брадати. Не са малцинство(ако пък са тогава да слушат мнозинството). Не са хомута. Не са комута. Е ти тогава за какво претендираш?

"Носи В СЕБЕ СИ черна раница". Какво ли искат да кажат журналята с това, майкя им?

Да не е заминала при идил?

защо да ходи при идил , като той е вече тук !?

1000000000000 % са мангалите и ако това се окаже така точно в този случай-според мен ще е клечката, която ще палне войната срещу тях, която и без това не е далече.

На българина всяка провокация му е предпоследна клечка. Не беше ли предпоследна клечката за убитото на моста в Търново момиче миналата година? Или вече сте позабравили?

"Жената на Андон Митев единият от мъжете, пребили зверски 93-годишната баба Дона от Ръжево Конаре, за да ѝ откраднат 100 лв. (50 лв. и портмоне) определя като нормално стореното от мъжа ѝ " Много е възможно, някой циганин просто да е извършил нещо нормално за него! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ МЪРШИ???

да , казала е , че нямали пари да си купят "хумана" за детето.....

Какво му пречи да я върже за стола и да вземе парите. Защо трябва да у души и бие. Със синини ли ще купи хуманата, изверг гаден.

поредното доказателство , че извънземните ни отвличат ?

и мвр чак сега ли зацикли,във фейсбук преди доста дни се побликуваше снимката и,ако чакаме на мвр леле? ще си чакаме до деня на страшния съд,да ни отърват от мврето

Имайки предвид споменатия квартал, някоя мангуста е рещила да и предаде на всяка цена поздрави за 8ми март. И после вече се е престарала. И се нервирАла, че не са ѝ приели добрите пожелания. И те така....