МВР търси 17-годишно момиче, изчезнало в София

Столичната полиция издирва 17-годишната Даниела Димитрова Беевска, изчезнала на 21 октомври, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - МВР търси 17-годишно момиче, изчезнало в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно вече е в някой от бежанските лагери да се грижи за нуждите на измъчените бежанци.

Ужас! Колко хора погинаха! Мисля си, че всички тези лоши новини са следствие от невежеството на човека, който светотатства и се мисли за всемогъщ. Невежество пред Всемира! Моля се на Баба Ванга за спасение на душите на страдащите! Дано и тук, на Земята - и по-конкретно в нашето нумерологично измерение - някой ден познаем щастието, мира и светлината! Тогава душите на всички ще са свободни в Астрала! Амин!

Много точно написано!

Ееее, не е погинала де! Чети статистиката. Това че и дават снимката значи само, че родителите нямат против да я видят всички. 1000 деца бягат от къщи годишно, почти всички се връщат след известно време. Споко.

Моли се на някой истински светец/светица - в Православната църква се почитат много такива - а не на говорителката на демоните Вангелия Гущерова. И най-вече, разбира се, насочвай молитвите си към нашия Творец - Бога!

Към вярата си трябва да прилагаме и разума си,който ни е даден не за друго,а да ни спасява в трудни ситуации

Всеки случай е различен за себе си -грозно е така да се омаловажава трагедията на семейството й! Подразбирам,че повечето от тук пишещите изобщо нямат деца (и това си личи). Пожелавам им Господ да ги дари с такива,но не им пожелавам,да им се случва същото,като на тези родители сега!

нормално българско дете. дано се намери. по-долните коментатори само да се опитат да коментират моето дете така. място няма да си намерят под слънцето.

Стискай палци да не се наложи да пишат за твоето дете, тогава ще се усетиш, че НЕ всички деца са такива и слава богу, че НЕ СА!

И какво ще сториш, ако не е тайна, та няма да си намерят място под слънцето? Казано е: Голям залък лапни, голяма дума не казвай! А ти тук пишеш твърде много големи думи! ;-)

Да, всички сме зомбирани от новините и сме склонни да мислим най-лошото! По-скоро смятам, че в момента докато я коментираме тя се усмихва доволно и се гушкат и целуват с някое момче в някой готин хотел. Така беше изчезнала дъщерята на една приятелка, майката се беше побъркала. И малко преди да се обади в полицията, разбра точно в кое хотелче е, защото била взела нейната кредитна карта, за да плаща с нея!

Хаха, толкова хора в тази тема писаха за изчезнала приятелка и дъщеря на приятелка, че хората вече мислят, че пишем за една и съща. Ми не, различни са и са много :) И всички си вееха байраците просто.

Мъж съм ама много от коментарите са толкова вулгарни, че просто ми се гади. Как живеете бе хора?

Аз съм жена и казвам, че се вижда ясно - това дете е арогантно. Други са го писали по различен начин, но концепцията е една и съща.

Ами как да изглежда,друго не му остава,като никой не смее да изгони завлеклия го.То си знае

А бе деца , какво пък се в устите са ви емигрантите ? То детето, май е в някой бардак заработващо за лаптоп, или "готин телефон"... То , така става винаги когато комуникацията "родител-рожба" е около нула и по-ниска ! Няма родители в БГ които надлежно да обясняват на децата си , че не НЕТ-а, не компютрите и телефоните са ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ !!! ТОВА Е ВИРТУАЛНА ИЗМАМА И С НЕЯ НИТО МОЖЕ ЧОВЕК ДА СА НАЯДЕ , НАПИЕ ИЛИ НАСПИ , НИТО ДА СЕ ОБЛЕЧЕ ....НИТО ДА СИ НАПРАВИ НЯКОЙ ИЗЛЕТ ИЛИ ЕКСКУРЗИЯ..., ДОРИ ОБИКНОВЕНА РАЗХОДКА В ПАРКА ЗА ПОЛОВИН ЧАС Е ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ПОЛЕЗНА И ПРИЯТНА ОТ ПОЛОВИН ЧАС ИЗЛИШНО РОВЕНЕ В КЛОЗЕТА НАРИЧАН ИНТЕРНЕТ !!!

Нали,емигрантите виновни.Все едно да се сърдиш на любовницата на мъжа си,а не на мъжа си

съгласен съм, че в 95% от тези случаи се касае за неначесан сърбеж. Още в училище съм го виждал това десетки пъти - паника, съсипани родители, полиция... и накрая мадамата се появява сама 2 дни по-късно, ухилена от ухо до ухо, ни лук яла...

Е, не съвсем. от тези 99% "изчезнали", които в крайна сметка се връщат, повечето бягат поради лична вражда с родителите, страх и проблеми вкъщи, иначе сърбежа може да си го чешат и в голямото междучасие, така да се каже.

само като ѝ видя нахалния поглед - тая ще те купи и продаде. Какво изчезнала бе!!!

мръсник

Прав е човека. Не е нужно да си психолог, за да познаеш такова красноречиво изражение. Хулиганка е.

ти дето ми тресна минуса - 99 на сто от случаите са точно такива - връщат се по-живо по-здраво нахалници. А на село - нямали полицаи свободни, щого тук тъсрят всякакви търсачки на силни усещания. Пардон лапсус - полициа разбира се

ти дето ми тресна минуса - 99 на сто от случаите са точно такива - връщат се по-живо по-здраво нахалници. А на село - нямали полицаи свободни, щого тук тъсрят всякакви търсачки на силни усещания.

такива, които повече ги интересува дали са си обезкосмили добре венериният хълм, отколкото каква оценка ще имат на класната по литература не ги мислете..

тая кифла безмозъчна бебе ли е, забила гората, прави си кефа а родителите от страх не знаят какво правят. Ама тя милицията да не е да търси някакви откачалки, които се чукат някъде, изнудват родителите си и се връщат по живо по здраво нахални и с претенции. Добре че не искат откуп. Трябва да има някаква глоба за такива. А през това време нашите баби и дядовци на село без милиция ги ограбват.

сигурно баща и е строител в София и е решил да направи сделката на живота си, теглейки кредит 2008 за да си купи жилище 'в София' ;)) Те са решили да я възпитават като в Помакландия - да 'не излиза' с момчета преди да се омъжи, а тя е решила да става софЕанка и да го дава млада и нахакана. СПОКОЙНО - ще се е*ът по 4 пъти на ден една седмица с приятеля си, или някой с който се е запознала във фейсбук преди 2 дни, докато техните се върнат от село и я заварят у тях, следва връщане и шамарес във Враждебна..

Първо да се намери детето, след това умувайте над причините, а причините могат да бъдат много.

дани,ако родителите ти са нормални хора,прибери се в къщи !не разчитай на приятели,защото те не мислят доброто,както тези,които са те отгледали,въпреки адски трудните български времена ! надяваме се просто да си жива и здрава ,бъди умна и честна !

Готин съвет, но по-голяма вероятност има да прочете коментара ти в фб от колкото тук.

Точно така като изчезна една наша позната - приятелките се скъсаха от сълзи във фейсбука - молеха я да се върне и пишеха всеки ден. През това време майката си пускаше статуси на пеперудки и птички, вицове, кученца и бебета. Оказа се, че родителите са я дали "за общонационално издирване", за да я стреснат и да се върне, иначе много добре знаеха с кого е и приблизително къде е.

Динко се опитва да ги спира ....

кой ,кой да я търси ? полицията на бъчвата е заета с мигранти,корупция,каналджийство и опазване на малцинствата ,а нашите проблеми са си наши...европейски .

Детето на смиката изглежда гаменче. Не би изчезнало, освен доброволно.

Цъкайте минуси, глупаци. До 1 седмица ще се върне. Почти всички изчезнали хлапаци се връщат, далеч не всички ги обявяват по новините. Така търсиха едно наше познато момиче, и тук го обявиха. Беше избягало, щото е бременно и майката го караше да абортира. Имаше същото бунтарско личице.

Значи и аз си помилисх, че в тази възраст по-скоро сама би избягала поради някаква драма, която изживява, но не съдя по лицето й дали е гаменче или не! Не е това начина да коментираш ситуацията, при условие, че не знаеш какво се е случило! Много ме кефите такива, дето все едно не сте били в пубертета, кой знае ти що за идиот си бил, само дето си забравил!

Ако настъпващите ислямисти, наричани бежанци, имат нещо общо е крайно време да се вдигнем и да покажам, че и ние , христипните , имаме дух и воля. Иначе се получава, че им плащаме да идват да ни правят проблеми. То стана нетърпимо и в центъра на София. На мен не ми приличат на отчаяни, освен за това, че вместо да са в Германия са у нас. Иначе гледам страшно и за мен са си жива заплаха на нашата сигурност.

Забелязвате ли колко често изчезват деца в БГ? На няколко месеца изчезва по едно. Според мен има организирана група за отвличания. Ако сте чували за т.н. "Червен Кръг" или Red Circle, те се занимават точно с отвличания на деца. Тази група действа предимно на територията на Европа. Сигурен съм , че имат "служители" в бг , и това момиче е отвлечено от тях. Лошото, е че нямаме държава вече и никой няма да я търси. Дано да греша!

Да, а не е ли странно, че като ги намерят живи, никога не пишат. Нашата съседка я писаха в няколко сайта, че се търси, а като се върна - си траеха всички. Така хората остават с впечатление, че масово изчезват безследно.

Е много нерентабилно работи тая организация. Какви са тези кръгове, какви заплати получават, че успяват да се издържат с 9 безследно изчезнали деца за година?????????

МВР търси 17-годишно момиче, изчезнало в София Дано не съм прав, но е възможно това момиче да е на едно по-добро "място" от нашият свят.

Ех, Петров, Петров, яко те бие сачмата!!!

Странно, Петров, ти си писал, че е загинала и веднага ти праснаха 28 минуса. Аз писах, че е жива и здрава и веднага ми праснаха също толкова минуси. Абе, а се стегнете бе ей, ХЕЙТЪРИ!!!!!!

Там има бежански лагер и на тумби излизат групи от по 40-50 тарамбуки и няма никаква полиция, дано не е станало най-лошото!

да се вдигаме и безшумно да ги пометем.. наи-добрия представител на орките е с глава на поне два метра от тялото..

Дано не са го спипали нчкой мангали/емигранти,или някой не го е блъснал и захвърлил в някоя канвка това хлапе !

Каквото и да правите млади дами,го правете със акъл,и предпазни средства,живота е пред вас,това го разбираме,но и вие ни разберете за загрижеността към вас.Всеки родител,би казал същото като мен на тези деца.

те ако правят такива неща от малки, първо на първо не са дами - нямат изисканост за това, има си друго име евтини кви!

А дано три дъщери да ти се родят !

Реалист - Социопат ти си и пълен идиот! Само момиченца около теб да щъкат ти пожелавам сладурчо, мамин!

Родителите е редно да научат на същото и младите мъже. Акъл и предпазване се изисва и от двата пола

за това ни приеха тука, да ги осеменим всичките...

И вашето време ще дойде... само още малко да ни кипне...

божеството от банкя ни пази, мечтай!!!

и аз да живеех във Враждебна и аз немаше да се върна

Сладур, там е летището, ама това не значи, че пускат гратисчии на борда...

Там нямаше ли център за Бегълци?

Дано,да не е попаднала на Мигранти,че не ми се мисли,ужас.

Не ги разбирам нещата, но момичето не е пълнолетно -как стоеше въпросът със снимките? Или този закон важи само за престъпниците -жертвите всеки трябва да ги знае, а? Толерасти? Дано се прибере живо и здраво, детето, че аз не вярвам някой да си дигне задника из зад бюрото, да го търси или да лови бандити. Чакат си двадесетте заплати и пият кафе.

E хубаво, как като се скрие лицето може да бъде разпозната и да се помогне? То ни така ни иначе!

хормоните не питат, те изискват действие!

дано си прав и да се върне живо и здраво.

Поредното разгонено девойче си прави някъде кефа....

Искрено се надявам за него и родителите му да си прав!

Момиче на тази възраст върши това,за което тук се намеква,под влияние на безотговорни по-възрастни мъже от него,тоест на сила.Жалко,че съвестните мъже,такива има, не смеят да ги подкрепят.Мили млади хора света е много голям и много красив,и стои пред вас,спортувайте,образовайте се,бъдете независими и да не ви пука ако ви подиграват, стойте далеч от неморални по-възрастни,каквото и да ви предлагат.Творете.Лесно е да се каже, знам,но споделяйте със семейството си без срам трудни ситуации,те винаги ще ви простят и ще ви помогнат

Абе не прилича на от осъзналите се малцинства, ама от друга страна ходи с дамска чанта с дълги дръжки на училище....

Любовна авантюра.

Амиии дано да е това ... щото не ми се мисли, ако е друго!

Косата ми настръхва от такива новини - дано детето да се намери и да е живо и здраво!

...и черното яке и кожената чанта за истинско учение!?

Dobranka

Дано го намерят