Издирвано от МВР момиче се прибра само вкъщи

Столичната полиция прекрати издирването на 17-годишната Даниела Беевска, след като момичето само се прибрало вкъщи, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Издирвано от МВР момиче се прибра само вкъщи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази рана между краката трябва да се лекува. Защо да тревожи родителите си с обяснения?

Сега баща й да я почеше интензивно зад врата, докато й замирише вратлето на изгоряла гума и за другия път ще знае.

А не ти ли хрумва, че може често да е "почесвана", затова е тръгнала... нанякъде? Стига словообразувахте, без да знаете за какво става въпрос!

Гледам ги напоследък все по-често, добре облечени и симпатични тинейджърки (гледани дечица), да се носят под ръка с разни оръфани гаджали с бежански прически. Сигурно е някаква мода сред пубертетките или купешка евро ценност.

"Аз вече съм голяма, ще правя, каквото си искам! Ще видат тия моите вехтите, дето не ме разбират, затова ще им темерутя, за да се направя на Ентересна да ме дават по фейсбука на МВР-то!"

Шоп биел жена си в главата!видял го комшията и му казва- не по главата по гъза удри,а шопът му отвръща-аз със гъза се разбирам!!!главата не слуша!!!!!!!!!!!!!!!

"Еманципацията трудно се избива от главата. Трябва постоянство."

Може да е била на курс. "с"-то е за множествено число.

мдам съмнявам се да е била на симпозиум по нуклеарна физика.

Добре че се е прибрало живо и здраво. Къде е било и какво е правило не мога да коментирам, просто няма информация. А тези от вас които плюете - засрамете се защото следващия път могат да бъдат вашите деца, и тогава се питам как ще реагирате.

Трябвало е само родителите и да излязат от къщи за няколко дни, докато дъщеричката им ученичка взема уроци от някой пичага.

Но, порядъчно начесана. Сърбежчето е отминало.

Добре че се е прибрало и е живо и здраво момичето! Коментиращите, не ви ли е срам? Аз като ви чета ме е срам от вас! Деца нямате ли? Не сте ли били деца? Не знаете какво е станало, не знаете какво е положението в семейството, но слагате етикети и плюете??? И това дете ще прочете помията която изливате... :(

А ти пък, от къде знаеш ? Нима одобряваш подобно поведение на непълнолетен? Аз имам две щерки, дано не ми се случва това, както и на останалите.

Иванова

Именно! Не знам. И затова просто се радвам, че се е прибрало! И не пожелавам на никой родител да преживява такова нещо, но и се моля никое дете да не прочита такива квалификации за себе си!

Нека чете, и другия път, като тръгне да си чеше егото или да прави други подобни циркове, да си припомни написаното. Нормалният човек с годините си дава сметка за детинщините, които е правил и ги израства и не ги толерира, като Вас, Иванова. Дай сега да му оправдаваме постъпката, тъй ли?

Не бъдете прекалено строгиии ... , колегиии . Всички някога сме били млади !

Но времената сега са по-страшни.

това моме "изчезна" преди дни, някой във форума коментира, че по вида му се познава, че е темерутче...!Оплюха го, но човекът е бил прав!

ми по видът му се вижда, че едно приятно нормално девойче, а ти не си темерут а тъ..пак!

Сърбяло го е и си го е начесало при някой батко ... Какво толкова е направило малкото к*рве...

И ти там светеше, затуй много знаеш.

Едно време беше модерно юношите на тази възраст, да бягат от дома.

Едно време имаш предвид миналата година ли ?

vasil

И преди 30 години го имаше,и преди 40,на жаргон им викаха "партизани".

не се е прибрало момиче! прибрала се е жена, но то си и е време!

Че те на 17 години отдавнааааа в днешно време са жени, бе комшу ... Стара ти е рибата в тигана ...

комшу, стара риба няма, а че е момиче е писал дира! а аз казвам че е жена!

А кой ще плати разходите по издирването ? Наистина трябва да има по-строги закони и за непълнолетни и те трябва да са отговорни за действията си и в къщи и в училище и на улицата .

бети, ти на колко години беше, когато избяга за първи път??

такива, които ги интересува повече дали добре са си обезкосмили венериният хълм, отколкото каква оценка ще имат на класното по литература не ги мислете..

Винаги в такива ситуации трябва да попитаме родителите - какъв е климата в семейството? Тинейджърите не бягат и не се крият безпричинно. Дори и високия хормон се стимулира от семейните неуредици.

обикновено в тази възраст мразят всичко и всички.

Един хубав пердах, пък нека пак да изчезва...

Лоши семейни отношения.

на тази възраст са много чувствителни, хлапетата ги хапе яко кучето. Не е задължително да имат лоши отношения. Като минат 20-ка се оправят.

Наричат го езистенциална криза. Искат да са далече от майка си и баща си. (Това става и при всички бозайници). Задават си въпроса какъв е смисъла на живота и естествено не си отговарят. Докато разберат че въпроса е безсмислен минава време. Е понякога се махат от къщи. Някои отиват в гората, Христос казват че ходил в пустинята, доколкото може да се вярва. Всъщност не се е случило нищо особено. Ако еврогея не беше толкова смахната територия нямаше и да се разчуе.

Що за въпрос: Къде е била? Разбира се, че е била в Библиотеката, където е чела дебели книги. Явно момичето е умно, та не му търсете кусури. Както поне 80% от момичетата бълргарски. Това е бъдещето - нашето, родно...

След 9 месеца ще разберем дали е прочела правилно книгите.

xaxaxaxa

Най- вероятно е ходила да бие катеричката.

Тия момиченца изперкаха. Толкова ли не могат да кажат на родителите си. Мамо, тате, сърби ме пиченцето и отивам да се ебкам няколко дена.