Полицията издирва 14-годишната Мила Тодорова

Столичното Трето РУП издирва Мила Иванова Тодорова (14 г.) от София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицията издирва 14-годишната Мила Тодорова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изчезнала е в района, залят от нелегални емигранти. Умишлено ли не пишат за това в новината? Винаги преди това споменават къде последно е забелязано момичето или района, в който живее. А сега само "3-то РПУ", за да не схванат логиката читателите, на които София им е непозната.

Кога тия капути от МВР ще обявят за изчезнали малолетни за по-малко от 24 ч? Защо чакат по цяла седмица? Дано намерят детето по-скоро. В тая гнусна държава с тая некадърна полиция шанса някой да ти помогне е само ако обикновените хора се включат.

Да спрем да пишем глупости, да помогнем кой с какво може /та дори и да ги подкрепим със съвети/ на хората. Срамота да се пишат глупости в този случай.

Нека ме извинят родителите но на снимката изглежда по-голяма значи е класически пример за несъответствие между възраст и поведение.За жалост това е идеалното съотношение за проблеми с порасващо момиче.Дано е само някоя глупост с криене при приятелки а не другите много по-лоши варианти.

Ти май не си виждал ученичките в 7-ми или 8-ми клас!!!! Това момиче даже изглежда скромно.

Не пишете глупости. Ако е при някоя приятелка добре, но да ти изчезне детето е голям кошмар. Минали сме по тоя път. А, полицията не прави нищо. Дано да е живо и здраво детето.

Това не беше ли района при арабите?

тя тази прическа сама по себе си е вик за помощ. Малко момиченце да се издокара с такъв външен вид сигурно е имало проблеми у дома.

Дано да се окаже хлапешка история с укриване у приятелка.

деер

Ами ако имаше камери по комплексите щеше да е лесно.... Ама то и централната част толкова неща остаха скрити за правосъдието, пък има сумати камери

Избягала е от дома. Мнго и се карат, защото пуши.

Вижте при арабите

Дано не е там,където си мисля. За съжаление статистите в България са много,а трафика на хора не спира.