Срокът изтече, искат разследване на МВР за нарушенията

Няма нарушаване на изборните правила от страна на МВР, заяви Искра Фидосова от ГЕРБ, след като ДПС поиска анкетна комисия да проучи "незаконните действия" на ведомството. В същото време 48-часовият законов срок за обявяване на окончателните резултати изтече във вторник вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Срокът изтече, искат разследване на МВР за нарушенията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали България още е парламентарна република? А България била ли е въобще парламентарна република?

Отчитайки интелектуалния потенциал, образовотелния ценз и възрастта на избирателите си (материала), опозицията се възпротиви на избори 2 в 1 и с всички възможни и непозволени средства (с действия и бездействие) много СПОЛУЧЛИВО успяха така да саботират организацията и провеждането на изборите, че да доведат нещата до този абсурд. Членовете на избирателните комисии бяха НЕКОМПЕТЕНТНИ, НЕОБУЧЕНИ, МУДНИ, нямаха някаква поне препоръчителна или ПРЕДПИСАНА организация на работа. Тъмната стая на преобладаващите места беше само една, вместо да са две или три и т.н. НО ЗА ТОВА СА ВИНОВНИ НЕ САМО НАМЕСТНИЦИ, ЗАСТЪПНИЦИ и пр. служебни лица от неправитествени организации, НО И ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ. Не е коректно негативите да бъдат приписвани единствено и САМО на ГЕРБ!!

имате толкова избори..колкото сърце имате. най стари сме от всички - с най много болни и умрели от сърце. с най умрели деца. с най неродени деца. . ........... ПРЕДЛАГАМ- ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР ДА ПОЛУЧАВА ПО 60 ЛВ ЗА ГЛЕДАНЕ НА ВНУЧЕ, РАЗБИРА СЕ ПРИ ОТКАЗ ИЛИ ДОКАЗАНОСТ ОТ ДРУГИ ПРАВА ...МОЖЕ И ДА НЕ Е ТОЧНО ВНУЧЕ.

А туморите Доган, Местан и цяласа поскомунистическа ДС мафиотска турска камарила, просто трябва да бъдат избити или пратнени в стратната за която работят - в Турция! Те са доказани терористи, убийци и подклаждащи етническото напрежение в стрната ни! Аз съм сигурен, че ще се намерят достойни лългари да ги убият - те не заслужават да живеят в България!!!!!!

късо..заради манипулирания почти избор армията трябва да си глътне корема....не ама много полезната полицията. бб - иди някъде и премисли нещата . ставаш маша.- уред за изкривяване на правилни коси.

Всички знаем че изборите в България се провеждат в изобилие от неконтролирани пари раздавани на хората.Просто вид дарителство!Благодарност за изразена подкрепа.Независимо че нашата държава това "дарителство" обяви за престъпление,на хората не им пука защото има хора които забогатяха от въздуха над властта през тия 20 г. и народът видя това.Кога ли ще избухне?

ДА тази дебела крава да си ходи на село там откъдето се е пръкнала ! А изборите КАСИРАНЕ !!!Такава наглост няма да търпим !!!

а каква наглост ще търпите? БСП + ДПС да управляват вота на циганите ли?

Може да поспорим кой, управлява вота на циганите и със сигурност не са посочените от вас.

Сидеров, вота отдавна е подменен в чувалите от мутренската партия! Няма смисъл да се брои нещо , което е подменено и недействително! Изборите да се касират, а управляващата мафия да си ходи!

Нахална дебелана

Просто съм влюбен в тази нотариуска , тя е жена за 10 такива , на килограми и наглост.

Никой ли журналист няма да я попита тази "ведуща" правистка за това което сътвори с изборите?

хей,Ребека не си отваряй само устата , а мисли-не е вярно това от 9ч.имаше хора, към 11.30 вече се виеха опашки /не свински/,Просто виновни са управлявящите и ФИДОСОВА и колкото повече са на власт ,толкова повече жалък смях ще пада въпреки измъчената физиономия на БОКО,който си търси причини за извинение за по-великите дела, които него чакат .

Цялата машина на МВР ,работи за герб., макар, че обикновените полицаи са поставени в най-унизителни условия за работа от времето на "демокрацията".Парите отиват във висшето управлевие.

НАЛИ И АЗ ГЛАСУВАХ - ИЗБОРИТЕ СИ БЯХА НОРМАЛНИ. САМО, ЧЕ ДО 12 ЧАСА - СЕКЦИИТЕ БЯХА ПРАЗНИ.Тук там имаше по 1-2 чакащи. БЪЛГАРИНА СПА ДО СЛЕД ОБЯД- ПОСЛЕ СТАНА, ПОСЕТИ ТОАЛЕТНАТА И В 17 ЧАСА СЕ ПОМЪКНА ДА ГЛАСУВА. И как няма да има опашки и как няма да се удължи изборния ден. Бай Ганьо си е такъв . Е........КОЙ Е ВИНОВЕН????? ГЕРБ ви е виновен. Задавихте се да плюете човек, който иска да направи нещо добро за тази оръфана държава. Пък и на него -защо му е да се занимава с този прост народ- овцете са свикнали да ги доят.

Абсолютно те подкрепям! Тези овце трябва да бъдат стригани и доени, а те имат нахалството да предявяват някакви претенции. Я обратно в кошарата. Та Той има много по-важни дела- да реже ленти на пешеходни пътеки и обществени тоалетни, а не да се занимава със стадото. Че изборите бяха перфектно подготвени е ясно и без да се коментира, но тъпите и неграмотни комунисти- разни баби и дядовци, т.н. "лош човешки материал" нарочно създаде хаоса, като спа до обяд и после по команда от Станишев, КГБ, руския посланик и българските бивши тайни служби точно в края на изборния ден се нареди на опашки за да създаде хаоса. Разбира се, че избирателите са виновни, и то само тези от БСП. И трябва не да блеят по форумите, а да Му благодарят, че единствен Той прави нещо за тази оръфана държава.

Да бъде! ъъъъ ..Амин! ъъъъ Осана! ..ъъъъ...Урааааа! ....Пропуснах ли нещо?

За всичко писано си прав, само за ОБЩЕСТВЕНИТЕ ТОАЛЕТНИ не съм забелязала. Къде ли са? Може би имаш предвид Борисовата градина и Южния парк като най-големите тоалетни в Европа.........?!?!

Защо му е да се занимава с този прост народ ли? За да може да ги цица, ти сама си отговорила на въпроса. А и мутрите, охранителите, вече не са на мода. Иначе как такива хора правят милиони според теб, от гасене на огньове и пожарникарска дейност или от продаване на пазара?

Или как приближени до тях жени натрупват стотици милиони за има-няма десетина години? Как от обикновен човек се става банкер номер 1 и се започва купуване на банки? Хайде, спри се, моля ти се.

Власт без бой не се дава.Кой каквото иска да пише но за 22 години такова чудо не е имало.Толкова лъжи толкова нарушения по време на избори не е имало.И някой ще излезе на трибуната на Народното събрание и ще ми каже че шсичко е наред като цял народ сме свидетели на безобразията това е наглост.Така и ни управляват в лъжи и заблуди.Тези депутати където ги видяхме да носят чувалите не носят ли бюлетини на ГЕРБ въпрос.КАСИРАНЕ защото се ОС...............

Ако ГЕРБ бяха национално отговорна партия биха подкрепили искането на опозицията за касиране на този фарс!Но те са групировка и хвърлиха доста пари за гласове и мошениклъци,та ще гледаме,как Бай Ганьо прави избори!

Хора, вие къде живеете бе! Или аз и вие не сме били на едни и същи избори? Не е имало, няма и - евенуално- може да има (следващите) по-добре организирани избори в Републиката. Ако нещо друго ви се е при(зло)видяло, виновни са следните лица: Аспарух Кубратов Авитохолов - за създаване на неправомерни териториални структури; Крум Кардамов Телеригов - за въвеждане на несъобразени акцизни практики; Борис Пресианов Маламиров - за ограничаване на демокрацията и плурализма; Самуил Николов Комитов - за неправомерно съкращаване на военните структури; Иван Асенов Асенов - за агентурна външна политика и нисък личен морален облик: Иван Иванов Александров - за нарущаване на етническото равновесие. Да им се потърси отговорност незабавно и да бъдат премахнати от изборните списъци за балотажа ! ;-)))

След като дадохме картбланш на мутра защо чакаме честни избори?

BIG AL ::))))) Цялото това УПРАЖНЕНИЕ ще бъде много бързо и СИК ще имат по-малко работа..:))))))) ........... Боже, голям простак , Боже..:) 'Упражнение' е раз , два , три , четири, или това , за което си учил, АНЦУГ - меко казано ..) Това упражнение е СВЪРЗАНО , вифаджийо, с най- свещеното ти право - ПРАВОТО на ИЗБОР .., с гражданските ти права и т.н., ДеСар-от 7-мо , отроче на шофьор на МВР..) НЯМА "упражнения" и в самото гласуване , в БРОЕНЕТО на гласовете, в протоколите и т.н. , защото ВСИЧКО ТОВА е свързано с ДЕМОКРАЦИЯТА в една държава , мутант...) Боже, прост си е , отвсякъде погледнато , не го обиждаме или клеветим , че е такъв:)).. Просто си е МНОООГО прост, просто си е простак -на власт :))))

Ревете, ревете, на Арменския поп на рамото - касации, манипулации, купувации, циганизации, кастрации, и пр.

Увеличете малко снимката, че това джувотно не се е събрало!

Как може един кандидат-президент или по скоро бъдещ президент да поставя партийни разграничения? Нима не трябва да бъде обединител?

Търсете в Гугъл: "Секция 59, или избори 2011" "Секция 59, или избори 2011 ( част II)" "Секция 59, или избори 2011 ( част III)" "Германски наблюдатели: Изборите в България трябва да бъдат касирани" През 2000 г. в САЩ, държава с 300 млн. население, 400 гласа разделиха Ал Гор от победата над Джордж Буш - не повече от една секция номер 59. Последствията са известни.

От видените "недействителни" поне 80% си бяха действителни. Няколко дена ни казваха че да излезне извън квадратчето, но да не засяга друго квадратче не е невалидно..Тука основно това им беше на "невалидните" или по-дебело или по-тънко "Х"....Пародия и цирк. Ако трябва 1 месец да ги броят независими преброители БЮЛЕТИНИТЕ, но истината трябва да излезне на яве защото в противен случай си е поне 50% манипулиране на гласа на хората.

и пак ще потретя: по мазна, про-циганска статия, не съм чел. както беше казано вече - същата категория 'набюдателки' защитават 'ромите' - а гнусното 'ромска секция' си е типична толерастия. БСП ги е яд, че някой е успял да им вземе инициативата в манипулациите на изборите.

Ехххх каква красота. Искам да видя Фидоската на плажа през лятото и да я рисувам.

Изборните резултати по време на гласуването, както и след това, масово се ФАЛШИФИЦИРАХА, от комисиите ръководени и доминирани от платени и неграмотни представители на Герб и Атака. например Пловдив, Район Западен, секция 33 - 15(ПЕТНАДЕСЕТ) НАРУШЕНИЯ И СИГНАЛИ ПРЯКО КАСАЕЩИ ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ !

Понеже по-долу пак е станало въпрос за прословутите магистрали, малко статистика: Тройната коалиция: За 4 год.: 122 км. за 545 млн. лв. = 4.5 млн. лв. / км. ГЕРБ: За 2 год.: 66 км. за 397 млн. лв. = 6.0 млн. лв. / км. Демек: Горе-долу същите километри, почти всички проекти започнати от предните, 34% оскъпяване. Ако предположим, че предните са крали колкото Божков 10%, значи ГЕРБ крадат 44% - 4.5 пъти повече от Тройната коалиция. Пример: пепелта под Тракия струва 0.60 лв./м2, докато необходимата фракция 6-18 лв./м2., тоест: 10-30 ПЪТИ разлика. Ако приемем ширината за 20 м., значи 1 км. е 20 000 м2 х (5.40 до 17.40) лв./м2 = 108 000 до 348 000 лв. / км. х 30 км. = 3 240 000 до 10 440 000 лв. Между 3 и 10 млн. лв. откраднати само от едната далавера с пепелта. Инсинуация? CV на Георги Прегьов: 2009-2011 зам. мин. при Плевнелиев. 2006-2009 управител на КИК ООД, която осъществява надзор над : - Цанков Камък в консорциум с Арнаудов консулт. Прегьов изплаща 1.5 млн. лв. хонорар на видния хидролог Ахмед Доган. Прегьов гиизплаща, не Хамстера. - Хотел "Перун Лодж" Банско, собственост на г-жа Цветелина Бориславова. ... и т.н. ...

Къде са построени тези 122 км ,точно място от къде до къде?

но Мизантроп се е объркал.Тройната за 4 год е направила 147,7 км. магистрален път и около 3 000 км реиновиран първостепенен и второстепенен път.Ма от къде да знаят праостаците им с простаци, че това в един момент, ще от изключителна важност и не са се тупали като Бай Ганьо по гърдите на всеки лот.Лотът е всъщност отсечка от 500 м.Така, че и тия 66 км. са под сериозно съмнение.А къде е построено?Там където има магистрала е построено от предишните правителства.Там където има копки е от сегашното.Та братлета я отворете зъркелите и спрете да спите на мокри вестници.

Братле, много тежко преживяваш изборни загуби. И пишеш безумни глупости... Рядко може да се срещне по невярна и лъжлива статистика. Или информбюрото не е информирано, или вече лъже на поразия.

Когато гласува под 50% от населението, изборите не би трябвало да са валидни!

Това се прави например в Сърбия, там системата за разлика от нашета е такава.

Не се притеснявайте за това..Ако има такова изискване % ще се нагласи до 51% и пак ще викаме "ура" че са се изгаврили с нас както на тези избори..

Няма нарушаване на изборните правила, няма записи с Мишо Бирата, който няколко седмици по-късно мистериозно умря в хотелска стая. За всичко са виновни комунистите, предишните, по-предишните и най-предишните.

ако сме нормална дарява, трявва да има касиране на изборите зарди тез нарушения и наи вече за неспазване на изборния кодекс, това забавяне повече от ч8-часовият законов срок за обявяване на окончателните резултати . е много серозно нарушение .видя се кои неспазва законите в бг - това са упралявачите тоест герб да ги накажем в неделя с протестен вот против тях!?? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чакайки да ми дойде реда да гласувам, аз лично станах свидетел как привикаха една от отговорничките в комисията, че имало Проблем. Една дама /нерегистрирана при нас, в Сердика/, за която по-рано се обадили от полицията, че може да гласува, сега се обадили, че не може да гласува. Вероятно тя вече беше гласувала. Всичко стана пред очите и ушите на опашката, като нещо съвсем нормално. Кой знае още колко такива случаи е имало?! Ех, че ми омръзна да ме правят на будала, но очевидно, никой не ми зачита ни гласа, ни мнението!

Колко малко трябва за да няма подобни проблеми за изборите. Задавам въпрос до ЦИК, защо е тази първобитна технология? Най лесния и бърз начин , Както и да се спестят милиони левове,за бюлетини е електронното гласуване. Да става по домовете на хората,а тези които нямат Интернет по опростен начин да гласуват пак електронно на местата където са гласували до сега. Като съответно цялата информация за дадените кандидати ще бъде на голям монитор в съответната секция за гласуване.И още до 24 часа ще се знае резултата.Но така няма да има далавери там е цялата работа.

Но по-трудно ще се манипулират и фалшифицират защото не се знае кой къде копира и прави архив а това не е удобно за управляващите....

Не ги слушай Искре-завиждат ти,направо се п..ка и половина.

Някога в Монтана имаше едно институтче, някакво филиалче на нещо си.Дипломата на въпросната Фидосова е фабрикувана в това ВУЗ-че.Направете си извода каква ,,юристка" е тази герберка, но в момента точно тя жестоко злоупотребява с властта си и се изживява като султанката на Монтана.Вотът в Монтана беше наказателен за Герб и за съществото Фидосова.А за действията на герберицата в циганския квартал ,,Кошарник" говори целият град.Има и хубави клипчета.Може би чакаме ,,Господари на ефира" и връчването на поредния Златен скункс, защото оставка от подобна безсрамница няма да дочакаме.

Господарите на ефира бяха купени от ГЕРБ за предизборната си програма.

Тази година имаше преброяване на населението.Защо не са използвали данните от него?За какво изобщо са го правили-само защото им наредиха от ЕС ли,като няма да ползват данните?И преди години имаше избори 2в 1 и нямаше нито такива опашки за гласуване нито толкова грешки.Просто организацията този път я нямаше никаква.Основната вина е на ЦИК.Можеха да направят проба-да засекат колко трае едно гласуване и да видят възможно ли е 1000 човека да минат в една секция за 1 ден.И оттам да си преценят броя на секциите.

А като е толкова активна и знаеща защо Фидосова не си признае: в Монтана ГЕРБ загуби заради нея..Тя там действа като дерибей, уволнява, назначава...е тя промени заради себе си закона за нотариусите ...е това се казва "демокрация"...А като знам какви ексцесии и изцепки е правила в деня на изборите в кв. Кошарник една от Монтанските цигански махали, май тия дни ще има големи ексцесии на държавно ниво и ще хвърчат яко глави. Ти представяш ли си депутат да прави това с личните карти да заключи секция в 21,30часа и да не пуска никого, докато не се изгласуват личните карти в ръката и, да викат чак Любо /депутата/ да я укроти като колега. И всичко това е заснето баце, защото ми казаха че е вземала ДЖИЕСЕМА на жената, която я е снимала и не е искала да го върне. И после са я уговорили и е върнала телефона. Не знам дали е изтрила видето или не, но нали се сещаш какво ще става тея дни??????

Дано се завърти по медиите

Ми като са грешки от 200иСЕДМА година, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ СА ИЗЧИСТЕНИ?!?!?!?!???

А аз мога ли да попитам защо не са били изчистени до 2009. Лятото. Нали тогава управляваше бСП+ДПС. Или май нарочно са оставени батаци. Прикривани от средния ешелон в администрацията, който както всички знаем, е от БСП и компания.

В неделя всички на избори да смачкаме тези, които ни мачкат вече толкова много години. Гласувайте за кандидата на Герб.

Че и те са комунисти лека женичке ;)

Нищо, започваме от герберските комунисти!!!

Абе, жено герберска! Социолозите като казват, че за вашия кандидат гласували образованите, младите, ти да не мислиш, че някой им вярва. Може да са млади, с дипломи, но собственоръчно написани, като на Калинка, като на Николинка. А и двамата кандидати са от едно и също котило, а и сега ръководени от един и същи ОРГАН. Така се е клонирала Партията-майка, дава различни фамилии на отрочетата си за заблуда на природонаселението ни.

Веске, Вие по далече от вашия и партийния си орган едва ли съзираъте нещо. Да само образованите гласуваха за промяна. Гласувалите за Калфата и помияра Ламбо са чевените бабички, цигани и турци.

вземи се гръмни, сериозно... да не се мъчиш

След няколко дена Граматиков прочете в един от столичните вестници следующата телеграма: "София. Министър-президенту. Изборите се извършиха при абсолютна тишина и порядък. Избрани: Ганьо Балкански, Фильо Гочоолу и Танас Дочоолу, всички наши. Опозиционните кандидати се провалиха позорно. Щом се появиха избирателите с музика начело, шайката им се разбяга. Целият град тържествува. Да живее Негово Височество и Лепа Брена. Ганю Балкански"

Сега дайте да изберем "ВЕЛИКИЯТ СТРОИТЕЛ" /по специалност-компютърен специалист/ за президент и МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА ще бъде пълна!!! За какво си пропиляхме 22 г. от живота!???? Нямаше нужда да разваляме старата система, след като толкова много сега се стремим към нея! Или може би целта е изпълнена - България е тотално разграбена от група хора и сега вече демокрацията е НЕНУЖНА!!!

Всъщност да си компютърен специалист е по-скоро хвалба, отколкото обида. Трудно се става ИТ-специалист, пък специалността е доста ценна. По цял свят. За разлика от история на БКП или специалистите по съветски униформи, които даже и в Русия не ги търсят вече.. За доносниците на ДС не ми се говори - те са специалисти само по писането на доноси. Хем лесно, хем бързичко се издигаш. И в партийната йерархия, и в администрацията.

Бойко Борисов преди няколко месеца препоръча завършилите Т специалистите да станат овчари,защото за тях няма работа в България, а ти казваш, че е професията е много високо ценена - кой от вас двамата лъже?

Ако си специалист в най-търсената специалност, а да се занимаваш с нещо коренно различно от това или ТОЛКОВА си СПЕЦИАЛИСТ и за това не ставаш или ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ - пример:видяхме хваления какво направи б МРРБ.

Алоо, Цикаааа що не обявявате резултати бре. А заплатите ще си ги вземете ли накрая на месеца?

Ми то с толкоз много бременни, дет' мъкнат чували с бюлетини, как искате да сколасат... А и ЦИК-аджиите току-виж объркали правилните цифри и след това - шъ требе да стават едни внезапни инфаркти покрай Правец, не си е работа. А относно балотажа - нема съмнение, ГЕРБ печелят със 100.01% от гласовете (щот' иначе шъ режем лентички на Белене, Скравена и прочие балнеокурорти от миналия век). Да живей ГЕРБ и неговия пръв партиен и държавен ръководител!

ХАОСА РАСТЕ, А ЛЕПА БРЕНА ПЕЕ В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ

ХЛЯБ, КРЪВ И ЗРЕЛИЩА!

То явно вече няма никакво значение след като държавата фалира преди двадесетина години сега това е просто дребен кахър. Народоненаселението ще изтърпи и това.

...а само като се сетя ,че през 1990 искахме да правим избори 3 в 1 .... ;D

Виж кво ,за мен това е престиж ,ако не взема изборите ти българино ще изгориш.

Колко ли бюлетини може да погълне чудовището от снимката?

баси наглоста

Това е просто безобразие. Ако сега не последва касиране, то това ще стане практика за напред. Какво ще си каже тази дебелата на снимката... "еми ние очевадно си правим каквото искаме и те хората пак си мълчат, така че нека стане практика...те ще свикнат".