Шофьорът, ранил полицаи в гонка, бил без книжка и с 4 деца

Шофьорът, който при среднощна гонка блъсна патрулен автомобил и рани двама хасковски полицаи, а след това избяга, е бил задържан.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, ранил полицаи в гонка, бил без книжка и с 4 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да гние в затвора това говедо.

Без да се обиждаме на етнос-става дума за метафората "маймуна с Калашник"!

Айде сега цинго на едночасов разпит в затворена стая с двамата полицай които е избутал от пътя, и после 10г. на топло.....

Аааа сакън. Не не! Ей ся ще се намери една неправителствена организация и циганина ще осъди България в Страсбург! Така е защото съдебната система в България е ТУМОР!

Не знам защо, но нещо ми подсказваше, че шофьорът на BMW-то не е музикант от Пловдивската опера.

На 33 години и 16 годишно дете - браво.На 34 ще бъде дядо.

Защо циганина е на свобода след като е криминално проявен. Кой нещастен съдия не го е осъдил. Вчера много малоумници плюха полицаите, без да мислят какви биха били последствията ако бяха ранени децата / въпреки че са нещастни цигани, които аз издържам защото родителите им са боклуци./ Съдиите щяха да осъдят полицаите за превишаване на служебните права, полицейски произвол и т.н. но т,ва че не са осъдили престъпника, защото е циганин е ясно. Крайно време е да се реши драстично проблема с циганската престъпност, те са етнос който не може да се интегрира към нормални общества. А и ми омръзна да ги издържам, защото ги мързи да бачкат. Откъде на къде полицаите ще си рискуват живота заради тия.

ДА ТАКА Е ДРУГАРИ БОРЦИ ЗА РОМСКИТЕ ПРАВА. ТОЗИ ЕТНОС Е ПАРАЗИТ НАВСЯКАДЕ И НИКАДЕ НЕ ИСКА ДА РАБОТИ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СПРЕ С ТОЗИ ФАРС ЗА ПРАВА И ПРИВИЛЕГИИ. ТОЗИ ЕТНОС НИКОГА НЯМА ДА ИСКА ДА БЪДЕ РАБНОПРАВЕН С ОСТАНАЛИТЕ... А НИЩЕ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ДА СЕ РОЯТ.....

Тук в Малта,която е част от Британската общност,бивша колония,ми прави впечатление,че индийците са чисти,спретнати,възпитани,работят и говорят перфектен английски.Сигурно има начин и нашите цигани да се "цивилизоват",но щом им минава този сегашния номер...

има .... с много бой.....

ТОЯ ЩЕ СТАВА ЗА ШОФЬОР НА НСО

Идеален е, представил се е отлично на интервюто. Само дето не е бил надрусан, а такива своеволия не се гледат с добро око.

Аман от цигански изпълнения. За него нема значение дали къса трева или избива хора. Без мисъл, без съвест, без срам. Досущ като животните. Ама от Европа искат да ги приобщеме. Как, като кучето ми се възпитава по-лесно от другаря циганин. Този случай е много показателен.

Хайде да не обиждаме животните!

етноса е ясен но защо не им направи света някъде държава и там да си карат коли, крадат един други, събират железа,или може би тогава биха учили ,работили,плащали ток.

Дорайвър. Дано не ти се случва един такъв самоубиец да ти налети, пък да видим тогава кой от двама ви ще е по добър шофьор. А за после като дойдат да ви изрязват ламарините не знам ще има ли кой да се чуди добър шофьор ли е бил, не е ли бил!!

Без книжка, кражби и грабежи, никакъв респект от закона, с 4 деца. Да бяхте споменали и етноса, че да не се чудим що за наглец е този.

много ви моля пишете народноста на човека който е над законите в БЪЛГАРИЯ

Колко голям боклук трябва да си, за да рискуваш живота на децата си? Защо плюете полицаите? Кой от вас би изблъскал автомобил пълен с деца от пътя?

Два опита за предумишлено убийство и 4 за непредумишлено....

мангала в дранголника за 10г.

Дир, последно този асновградчанин ли е или е 100%-ов манго с 4-те чаавета и булката крадец

Страшна полиция, няма що. Два патрула не могат да спрат една кола, при това щом е била претоварена едва ли се е движила кой знае колко бързо.

Много си прост!!!

Не е прост, точно така е, това БМВ претоварено с 1.6 двигател колко мислисш че върви, просто човека им е показал как се кара :)))

В колата са били четири деца, бе дървен философ.Не се ли сещаш какви плювки щеше да има, ако бяха действували по-драстично и беше загинало някое дете.Аман от прости, вечно недоволни хора...

да бе, те щото са видяли вътре деца ли има, магарета ли.. куката сигурно не е отделял очи от маркировката на пътя, щото да караш мъжката не е като да облечеш светещата жилетката и да мрънкаш за рушвети. Трябва и малко качества да имаш, а в случая е липсвало такива (шофьорски)... сега ще обвинят човека сигурно и в опит за убииство, а буркана сигурно се е метнал сам в дерето..

ром е питие , думата е циганин от областта циган в пакистан *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИНДОБЪЛГАРИН

и сега някой велик съдия ще му даде 3 месеца пробация най много

Не се ли реши кардинално проблемът с циганите, ни битието ни ще се оправи, нито ще заприличаме някога на нормална страна.Останалите проблеми подлежат на решаване, но отлагането на този е бомба със закъснител.

Поредния ром...

Искаш да кажеш циганин ли?

Не бе, иска да каже мангал, просто се объркал човека ...