Полицаи нахлуха в дома на 90-годишен мъж, сбъркали адреса

Полицаи нахлуха рано тази сутрин в къщата на 90-годишен мъж и съпругата му при спецакция в Оряхово, чупейки прозорци и врати. Оказало се, че са сбъркали адреса.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи нахлуха в дома на 90-годишен мъж, сбъркали адреса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боби

Честит празник на Леваците!

Честит празник на Леваците!

Какво се оказа не полицаите ами общината е виновна, че на една улица има две сгради с един и същ номер.:) А дядото кефи, гледах го човека е железен. Нито се уплашил нито нищо, разказва все едно че филм е гледал, а не да го е преживял на живо. Добре че човека не е някой стреснат, че на тази възраст можеше и да някой удар да получи от стреса и да си замине. Тогава какво, вратата хубаво ще я сменят ами дядото какво и него ли щяха да сменят.

Тези жандармеристи трошат наред - даже разбиват и отключени врати...

Щот само контрастрайк са играли. Те и в казарма не са ходили, но пък как са се епилирали и напудрили кат руски проститутки!

Добре, че и нашенските престъпници са абсолютни смотаняци . Иначе с такава полиция - майко мила . Имаме късмет, че и от двата страни на барикадата глупостта просто извира .

големи олигофрени има тук :) ,ама много големи..още с криминалните филми живеят,нищо че през живота си не са мърдали от форуми,чатове,фейсбуци...но дават акъл :):)

аве коментарите са ви като сустезание по простотия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя мръсник Йордан Бакалов да подава оставка незабавно,а врачанското шефче да се разследва из дъно.

айде с новите опорни точки - НАПРЕД!

Каква изненада само! Ако трябваше да нахлуят в дома на невинен човек никак нямаше да направят грешка, но да уцелят дома на негодник цяла седмица ще правят грешки.

Дойде ли на власт правителство на гробарите от Гроб, и се започва. Сега ще има тепърва такива ювелирни акции. Бас държа, че рейтинга на Мутрата ще скача след всяка една. Като беше Главен секретар на МВР всеки месец имаше по едно поръчково убийство и хората дотолкоз му се зарадваха, че го избраха за министър-председател. Сега, като троши домовете на електората, пълното мнозинство му е в кърпа вързано! Българинът явно обича тези, които му скъсяват живота. Още при турското робство си е проличало: дошли например едни баламурници според местното население с кораба "Радецки", и то веднага ги възневидяло. После се спукало да ги предава. Нищо не се е променило.

Полицаите са се надъхвали с Весо Маринов в слушалките по време на акцията..

Тия старци сега да заплатят неимуществени и имуществени вреди на Държавата, МВР, полицаите. 1) Обещетение за причинени травми на служителите на реда за дето са си наранили палчето при разбиването на врата. 2) Да възстановят счупената екипировка на полицаите. 3) Компенсация за изгубено време в разбиване на грешните нещастници. Медали и пожизнена пенсия за инвалиди за храбрите служители на социалистическия ред.

4) Обещетение за изхарчения бензин в посока грешната къща. 5) Компенсация за времето и пътя на полицейския началник във Враца до дома на пенсионерите 6) Допълнително заплащане за нощния труд на полицаите, че все пак екшънът се е разиграл в 5 сутринта 7) Платена отпуска, санаториум и психологическа помощ за ченгетата, които се възстановяват от стреса след случката 8) Повишаване на заплататаи по-висок ранг на полицая, който пръв се е осетил, че са в грешна къща. Ако питате мен, направо го направете началник на тактиката и логистиката във Видин.

Във всеки град село и селце се знае криминалния контингент - кой какво как с кого . Ама нашата полиция тези не ги закача защото се " отчитат " и - щат не щат разбиват вратата на бабата и дядото - отчитат дейност и "техните " хора пак са на линия

Родната полиция ни гази

Бе ремонтът ще го поемат там ония, дето са сгфаили. ама шокът няма как да се компенсира. Разбира се, последното никой не го брои

Полицията в България толкова си може - "Чукам, влизам, то - заключено"! Така се "разкриват" престъпления у нас - шутове по вратите, "Всички на земята!" и после търсим законово основание или някакво друго оправдание... Но като имаме предвид, че всичко ни е бутафория, защо пък полицията да не е... Тъжно!

Ама извинявайте, извинявайте ... По-точно - ще има да извинявате :)))

ааа тия старци са криминални типове, дъртият пренася наркотици в памперса си, а бабата обира банки, много опасни престъпници, нищо че са на 90 години. Нема начин полюцията да сбърка.

Нормалните министри в нормалните държави след такава излагация подават оставка.

Така е, но в България утре ще си назначат още 20-ина зам. министри и изобщо няма да се тревожат :)))

Какво ми се случи днес! Спя си и към 6 сутринта 3 блондинки по ефирни дрехи...Объркали етажа...Но,като кавалер не ги върнах :)

'ми след като традицията е да се назначават спортисти в Жандармерията не е прекъсната, даже и за началници .. какво да ви кажа.. спорта много дава, ама и много 'зима - особено умствено !!

ГЕРБ са от 2 дни а власт и вече се оакаха.

Поздравления. Не са ги били.

Чака ни терор.Никой не е в безопасност.Сега ще изкарат и старците криминално проявени.

Карали са вишо обръзувание на същото военно училище, изучило украинската ъртилерия. В Украина много успешно събарят къщи и блокове с кътюши. Да се рита вратата на дедото е по-стара технология от топовете

Мили българи, това е нашата действителност. Тази "грешка" може да се случи с абсолютно всяко нещастно семейство, каквито сме всички в родината ни. Агресия , безпардонност, цинизъм- това са характеристиките на нашата полиция, която ни бие, пардон пази.

За да държат заключена стая в дома си, значи има нещо... Какво крият?

Туршия :D

И 2 шишета ракия!

звъни-отварям-нинджа :)

Тук останаха некадърниците и хората на които вече им е късно да имигрират. Все повече издънки ще има във всички сфери на дейност.

Странно що за престъпник са задържали, за да е цялото това чудо при влизане на адреса. В новината това се спестява, но да се кърти и влиза въоръжена група от МВР следва да е изключително опасен престъпник, предполагаемо въоръжен, агресивен и укриващ се. Та ... кого задържаха в последствие на правилния адрес?

Що ли откривам почерк на нескопосно водене на специализирана полицейска акция като в Ляковец? Добре че тука поне без жертви се е минало...

След като разбрали, че са объркали адреса, полицаите се извинили на семейството пенсионери и отишли да задържат търсения човек Да, ама то извинение дограма не сменя, дами и господа... Айде сега МВР да плати потрошеното + някаква сума а компенсация задето са изкарали ангелите на дядото и на бабата, пък виновния за грешката да го правят после каквото си искатвътрешно ведомствено. Освен тов възникват още два въпроса: 1. ко прайм ако търсеното лице не е виновно в нищо, че и призовка не му е пращана? 2. Те като вдигнат такава патардия в квартала тоя дето го търсят аджеба дали няа да е духнал и после да му гонят пръднята ?

Спете спокойно, полицията ни пази!

Само глупака не се учи поне от собствените грешки а непрекъснато ги повтаря.Толкова ли е трудно при такива акции да ги съпровожда местен агент защото непрекъснато стават такива грешки ?Адресните регистрации с години не се актуализират.Например от време на време у нас търсят някакъв тип който е живял на този адрес преди 90та година .Първо го търсеха за казармата. Изпращаха му призовки дори и полицаи са идвали и ни проверяваха документите ,обеснявахме им но едва ли нещо в архива им се е променило.Вероятно и в личните му документи се води нашия адрес Може някой ден да го търсят със спецоперакция и тогава и нас да ни потрошат ,арестуват и тн. по погрешка.

Това ако се беше случило в цивилизована държава, до сега областният директор щеше да е поел отговорността и да е подал оставка. Освен това щяха да осъдят полицията да плати баснословна компенсация за стреса. В Бг за съжаление, битият бит... и т. н.

Ужасен съм, че от мойте данъци се издържа СУПЕРНЕКАДЪРЕН полицейски шеф подготвил тази "акция". Дайте трите му имена, къде е учил, кой го е подготвял, кой го е приел на работа. Тези спецчасти не са тръгнали да разнасят телеграми по домовете а да УПОТРЕБЯВАТ ОРЪЖИЕ в случай на нужда, която е непредвидима! То бива бива некадърност, ама чак пък толкова! Наистина, мързелът, некадърността, безхаберието е на всички нива в държавата ни!!!

Главен комисар Светлозар Стоянов Лазаров. Роден на 21 януари 1974 г. Образование 2005 г. магистър по специалност Право в ЮЗУ Неофит Рилски 2000 г. бакалавър по специалност Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, Факултет Полиция, АМВР Допълнителна квалификация Специализирани курсове за ръководни служители, водени от представители на ФБР, ЦРУ, МИ6 и други специални и правоохранителни служби. :)))

Щом е нахлула полиция, значи е имало защо! У нас защо никой не нахлува?!

Защото дебилите като теб ги пази закона!

Оставки, задължителни оставки по върховете и наказания на ниските нива, виновни в МВР за поредното безобразие! Следващия път и човек може да убия погрешка, защото всеки би скочил да защити семейството си, ако някой нахлуе сутрин в дома му!

Вижте,,простолюдие",чакащо СЕНЗАЦИИ БЕЗПЛАТНО.Полицаите не са,, сбъркали адреса",а този който ги е насочил там.А този УБАВЕЦ се знае кой е и да плаща щетите ПЕРСОНАЛНО ТОЙ, А НЕ НИЕ ОТ БюДЖЕТА. Андарстен ми.

Значи ако ще се връщаме пак към Цецовщината ще имаме проблем

на професионализма на полицията. То бива некадърност, то бива, ама тия поицай по добте да ги разпуснат. Единствено КАТ, работят професионално. Залягат по храстите и прибират парсата. Другите ако не объркат блока, апартамента или адреса, така професионално работят, че един дъртак и майка му, утрепаха елитен боец. Да ви ПиК.М на полицията.

Много ми е интересно, "вечният" вече Главен секретар на МВР какво ще коментира!

ГЕРБЕРИЗАЦИЯТА започна, дръжте се!

Направо ги съжалявам какви са шемети, от идиот нагоре са ги събрали, даже се чудя как са ги събрали накуп, сигурно няколко човека са се объркали и са влезли по погрешка в МВР. Такива са заспи, че утре ще се объркат и по погрешка ще влезнат я при главният прокурор, я при вътрешният министър.... пълни бастуни, нека трошат, ама да им вземат оръжията, че каквито са заспи ще гръмнат някой по погрешка...

Система от некадърнисц и връзкари. Затворена за нормални. Нормална ситуация следователно. Де е мрънкалника глаДен секретар да плати щетите и 10 бона поне за стреса.

Хахаха, родната полиция ни пази...

Къде в този екшън е главният секретар на МВР? Тоя или оня, дето го бетонираха със специален акт на нар.събранието?

И ако не бяха случили на баба и дядо а на някой батко с оръжие, кво ли щеше да стане? Щеше ли да се таксува като неизбежна самоотбрана заради грешка на полицията. И ако беше убит пак полицай кой щеше да понесе отговорността за неговата смърт?