Мраморския ограби офис и блъсна полицаи

Трима мъже са задържани след грабеж в София, след като единият от тях е блъснал полицаи при опита си да избяга.

Обратно в новината

Коментари - Мраморския ограби офис и блъсна полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че не им е ударил на куките и по една какалашка та да станат хептен за резил!

Тия тримцата са готови за герберасти в партията, Боко Тъпото. Дори може да са на избираеми места, за да гласуват каквото им нареди крадецът от техния ранг - Боко Циганина.

То баш същата партия създаде мутрите, та питай някоя другарка за приемането им.

И след всички известни подробности за този/тези, какво правят те на свобода и необезпокоявани?!

Обича лъскавия живот и постоянно е с различни жени, пред които парадира с предполагаемите си връзки на високо ниво. - обаче КОНПИ и про-куратурата не се интересуват от такива неща

Грабежи, убийства, катастрофи! Грабежи, убийства, катастрофи? Грабежи, убийства, ката . . . . . До кога, бе, господа и другари, управляващи ???

Управляващите не са ти виновни за всичко. Вземи се замисли дали наистина не сме лош материал!!!

не матряла.. Радвай се на тези успехи: "Колегата Цветанов с един багер копае и вади трупове И го пращат да купува телешки пържоли за награда на кучето открило труп, пред родителите на убитото момиче..

Отдавна, много отдавна казвам, че сте лош, мързелив и неграмотен чалга материал.

А така, хващайте спонсорите на БСП. Днес разкрихте и кажбите с износа на лекарства. Скоро парите в БСП ще свършат съвсем!!!

Страхотен цитат от Цветан Цветанов: - "Битовата престъпност КОРЕСПОНДИРА С ЦЯЛОСТНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО и е функция на високата безработица и ниския социален статус. Това води до повишаването й."...... Гениално и вярна оценка за управлението им.. Питат Цветанов за осъдените в Малайзия. Вика: Ако в България можем да кажем, че сме оазис на организираната престъпност или на лица, които се занимават с престъпна дейност, в чужбина нещата са коренно различни И това като ти го каже точно министърът на оазиса В тези 28 години - 12 ГОДИНИ ПП ГРОБ е отговаряла за МВР..

Аз до колкото си спомням комуноиден шизофреник точно Цветанов, който го цитираш все едно неговото мнение е най-миродавно и важно за теб, спря отвличанията които при Станишев ти бяха 19 неразкрити. Спря магистралните грабежи, които тормозеха пътуващите чужденци и които избягваха България. Спря групата на Сумиста и съветник на Първанов ти и поръчковите убийства. Респектира Октопода. Намалиха с ДДС измамите и т.н. Ние помним какво беше при БСП/ДПС!!!

Какво интересно четиво - кримка за в метрото, докато отивам на работа. Добре че всичко това е фикция и всяка прилика с действителни лица и събития е случайна... бе я за всеки случай като се прибера да проверя да не са ме обрали съседите!

умножени по некадърността на разследващите, които случайно или не, допускат фатални "процесуални нарушения", водят до освобождаване и на най-закоравелите престъпници. Какво по-мотивиращо от това: 100 пъти откраднах, 100 пъти ограбих 200 пъти ме хванаха и ме пуснаха защото нищо не можаха да ми докажат

Краси Мраморския-човек на Тони Хамстера- човек на Алексей Петров Трактора - човек на Сергей Станишев ! От кварталните обири в Люлин до обирите на Техноимпекс , Нефтохима и Белене - все излизат имената на русофилистиците от Позитано !

Трябвало е да ги застрелят.Виновните да се накажат!