Баща и син застреляни в тервелско село, жена се бори за живот

Баща и син са били застреляни тази сутрин в тервелското село Коларци, а съпругата на сина е ранена, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на добричката полиция.

Обратно в новината

Коментари - Баща и син застреляни в тервелско село, жена се бори за живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за"ЩЕ"?Те май ВЕЧЕ го създадоха... Боже,пази БЪЛГАРИЯ!

Трябваше да отиде и да стреля по сградата на Топлофикация.

Какви цигани, какви 5 лева, то всички ще се избием с тази немотия, ама на кой му пука.

Политически подлоги, какво значение има от какво малцинство са? Важна е случката. Утре може и от вашето малцинство да са... Дебили!

Законите са за всички, но не са добри към жертвата, а са добри към убиеца. Тихомир от Горна Оряховица бе погребан вчера и той беше едно прекрасно момче с прекрасни родители, бели, българи, възпитани, интелигентни. Отиде да помогне на комшията си наркоман да му поправи компютъра и той го закла. Ето такъв убиец храним ние в затворите. До кога!

За умишлено убийство от хора с лабилна психика смърт чрез самоубийство. Не желая да храня затворници убийци 10-15 години.

За умишлено отнемане живота на човек, който иска да живее, САМО умишленото самоубийство на убиеца може да го накара да изпита същата борба за живот, която е чувствала жертвата борейки се за живота си.

Мястото, където наркомани се хранят на гърба на данъкоплатеца, а на свобода убиват отзивчиви хора, които им помагат, а ние отново ги храним, като ги лекуваме за наша сметка и отново вземат жертви, както смъртта на Тихомир от Горна Оряховица.

Грешка, извинете, Дир имах впредвид /не Дарик/

Luna0102

Време е дира да започне да отбелязва в криминалната хроника дали става въпрос за българско малцинство. Ако е руснак с български паспорт ще пишете че е руснак с бг паспорт, но при други малцинства не казвате и хората не знаят как да приемат новината- може пък да не изпитаме съчувствие, ако знаем подробности.

Няма такова нещо като малцинство в една многоетническа държава. Все едно в щатте да се каже негър с US паспорт. При нас може да се каже просто циганин, не е срамно!

Luna0102

Не е съвсем така, защото негър в щатите не се ползва с привилегии, а българският негър има само права и никакви задължения.

"Жената е на 35 години и ....", Все още няма информация за годините на жертвите и ранената жена.... Е, Дарик , кое от двете е вярно за възрастта на ранената...? Хубаво е да си преглеждате написаното в статиите от време на време. Бог да прости двамата мъже и спаси жената!

Цветан Цветанов е виновен...трябвало е преди да излезе в оставка да сложи белезници на всички предполагаеми престъпници мм...

24г.,СИВО ЕЖЕДНЕВИЕ ,ЕДНИ И СЪЩИ ---НОВИНИ! 24г.,ПРЕХОД ,..ГОРДОСТТА НА ПОЛИТИЦИТЕ в Бг

Бог да ги прости, съболезнования на близките! ...обещаваха ни едно време, че ще станем "Швейцария" на Балканите....уви, днес сме нещо средно между Афганистан и Бангладеш....за последната седмица - 10 човека си отидоха, кой сгазен, кой застрелян, кой в катастрофа или в трудова злополука.....това е "европейската" ни действителност, която политическата класа създаде!.... Ивайло, къде си???

моля те.В Бангладеш се живее доста по-спокойно,не ни сравнявай с тях,за другото си прав.

Преди за всяко едно престъпление се обвиняваше ГЕРБ! А сега БСП ли да обвиняваме? Коня БСП рита и на гърба си хвърля!!!

Luna0102

Ми не, продължавай по навик да обвиняваш Герб, щот и без това ще бъде следващото правителство.

По магистралните пътища ,никаква полиция.По селата и междуселските пътища също.На кого плащаме данъците.Докога?!

Ами полицията охранява протестите в СОФИЯ и не може да се справя с другата България.

Циганите са си го получили. Крайно време е всички да последват примера.

В това село живеят и много български семейства. Затова те питам: от къде знаеш, че са цигани? Ако имаш повече информация - моля сподели с нас.

тука вярно стана нещо средно между Дивия запад и Чикаго от сухият режим. плюс почти робовладелство и почти васални отношения плюс почти крепостничество. да ни е частито.

Видяхте ли докъде ни докара правителството на Герб. Всеки ден някой убит. Такова нещо при нашето управление няма. Тези са жертви на предишното управление.

И как точно, тези жертви са по време на предишното правителство? Нали е станало днес? Ама на вас от Посрано не ви ли инструктират да не пишете глупости? Или точно такива са инструкциите и те трябва да се следват точно.

Братле, ти да не си опериран? Май са ти извадили чувството за хумор. Не усети ли иронията? Човека се майтапи с комунягите, а ти рипаш първосигнално и се излагаш. Първо помисли малко и после пиши. Съвсем приятелски ти го казвам - да не се обидиш!

Ти явно не си разбрал. Наставленията за дестабилизация на държавата са дадени по него време. Да станат няколко убийства, катастрофи с човешки жертви, автобус да се преобърне, самолет да се приземи неправилно и да сгазят две китайчета, глобалното затопляне да продължи, придружено с валежи в цялата страна, за да се провали туристическия сезон. Всичко това са инсинуации и подли планове на Герб, и лично на Бойко Борисов, ако не знаеш. По-нататък следва сриване на валутния борд, дестабилизация на цялата страна, и взрив на още една руска ракета на байконур. Междувременно масова смърт на пингвините на полюса и сблъсък с Халеевата комета, ако комунистите веднага не се откажат от властта. Колко са коварни Цецо и Бойко, не е истина просто.....

Какъв Шенген- направо американци за ни пишат- дивият запад ряпа да яде!

А днешната полиция не ни пази...